University of Derby
Επιστήμη του αθλητισμού και της άσκησης BSc (Hons)
University of Derby - Πανεπιστήμιο του Derby

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Sport and Exercise Science BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Derby για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
81 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20000 £18500 £23500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19000 - £26500 £15500 - £22500 £18500 - £27000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22438 £20448 £24818
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18849 - £25991 £15981 - £24541 £19498 - £30391

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το μάθημα παρέχει λεπτομερή κατανόηση του ρόλου της εμβιομηχανικής, της φυσιολογίας και της ψυχολογίας στην αθλητική απόδοση. Αν σας ενδιαφέρει η επιστήμη πίσω από τον αθλητισμό και την άσκηση, αυτό είναι το πτυχίο για εσάς.

 • ΒΑΣΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΤΟΥ ΜΑΘΉΜΑΤΟΣ:
 • ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Στην τελευταία Εθνική Έρευνα Φοιτητών 2022, το 96% των φοιτητών συμφώνησε ότι το προσωπικό εξηγεί καλά τα πράγματα και το 93% των φοιτητών συμφώνησε ότι το προσωπικό έκανε το αντικείμενό τους ενδιαφέρον.
 • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Το μάθημά μας έχει εγκριθεί από τη Βρετανική Ένωση Επιστημών Αθλητισμού και Άσκησης (BASES), ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η κατάρτιση, το πρόγραμμα σπουδών και οι πόροι που διατίθενται στους φοιτητές μας είναι σύμφωνα με τα επαγγελματικά πρότυπα.
 • Ευέλικτη μάθηση: Προσαρμόστε τις σπουδές σας στα σχέδια καριέρας σας, με εξειδικευμένες προαιρετικές ενότητες σε τομείς όπως η δύναμη και η προετοιμασία, η αποκατάσταση τραυματισμών, η διατροφή, η εφαρμοσμένη εμβιομηχανική και η ανάλυση απόδοσης.
 • ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Πρόσβαση σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό, όπως η προπονητική μονάδα υψηλής απόδοσης με αντιστάσεις, το σύστημα καταγραφής κίνησης VICON 3D και το σύστημα ανάλυσης αναπνοής ανά αναπνοή. Θα είστε επίσης καλά προετοιμασμένοι αν θέλετε να συμμετάσχετε σε αθλήματα αναψυχής - είτε ως αρχάριοι είτε ως επίλεκτοι αθλητές. Διαθέτουμε γυμναστήριο 44 θέσεων, εξοπλισμένο με την τελευταία τεχνολογία των συστημάτων Technogym και Wellness.
 • ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ: Αποκτήστε ζωτικής σημασίας δεξιότητες σταδιοδρομίας μέσω της πρακτικής άσκησης- οι φοιτητές μας έχουν απολαύσει πρακτική άσκηση σε οργανισμούς όπως η Derby County FC, νοσοκομεία και κέντρα αναψυχής. Διαθέτουμε επίσης ένα εξαιρετικό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης - θα μπορούσατε να κάνετε αίτηση για πρακτική άσκηση υποστηρίζοντας αθλητές σε τοπικούς αθλητικούς συλλόγους - μια εμπειρία που θα σας βοηθήσει να χτίσετε τα επαγγελματικά σας δίκτυα και θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας.
 • ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: Στο πλαίσιο του προγράμματος σπουδών, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πρόσθετα επαγγελματικά προσόντα στην επιστήμη του αθλητισμού και της άσκησης, τα οποία είναι αναγνωρισμένα και εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους εργοδότες. Σε αυτά περιλαμβάνονται βραβεία προπονητών του Εθνικού Οργανισμού και το Ανώτερο Επαγγελματικό Δίπλωμα του Chartered Institute for the Management of Sport and Physical Activity (CIMSPA). Όλα θα αναπτύξουν την αυτοπεποίθησή σας και τις ηγετικές σας ικανότητες.
 • ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΝΕΡΓΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: Διδασκαλία από διαπιστευμένους επαγγελματίες που ασχολούνται με την έρευνα, τον αθλητισμό υψηλών επιδόσεων και τη συμβουλευτική εφαρμοσμένης αθλητικής επιστήμης. Είναι επίσης μέλη κορυφαίων επαγγελματικών οργανισμών, όπως οι BASES, NCSA, CIMSPA και UK Strength and Conditioning Association.
 • TEAM DERBY: Αν σας αρέσει η πρόκληση και θα θέλατε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το δικό σας αθλητικό πάθος και τις ικανότητές σας, θα μπορούσατε να συμμετάσχετε στην Team Derby, η οποία αποτελεί το επίκεντρο της αθλητικής κοινότητας του Πανεπιστημίου. Περιλαμβάνει όλες τις πτυχές του αθλητισμού, συμπεριλαμβανομένων των μαθημάτων, των πολυάριθμων αθλητικών συλλόγων, της Αθλητικής Ένωσης και των δραστηριοτήτων αθλητικής ανάπτυξης.
 • ΠΏΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΊΣΤΕ:
 • Θα μαθαίνετε μέσω διαλέξεων, πρακτικών ασκήσεων και σεμιναρίων και θα αξιολογείστε μέσω γραπτών εργασιών, προφορικών παρουσιάσεων και αξιολογήσεων τύπου εξετάσεων για τη δημιουργία ενός ισορροπημένου χαρτοφυλακίου αξιολόγησης.
 • ΤΙ ΘΑ ΚΑΛΎΨΕΤΕ:
 • Στο δεύτερο και τρίτο έτος θα επιλέξετε από εξειδικευμένους τομείς σε θέματα όπως η διατροφή, η ανάλυση απόδοσης και η δύναμη και η φυσική κατάσταση. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να διεξάγετε τη δική σας ανεξάρτητη έρευνα σε ένα θέμα της επιλογής σας, με αποκορύφωμα ένα μεγάλο συνέδριο όπου θα παρουσιάσετε τα ευρήματά σας.
 • Η ΚΑΡΙΈΡΑ ΣΑΣ:
 • Οι πρόσφατοι απόφοιτοί μας στην επιστήμη του αθλητισμού και της άσκησης απολαμβάνουν τώρα ρόλους ως βοηθοί καρδιοφυσιολόγων, αθλητικοί προπονητές, σύμβουλοι υγείας, βοηθοί φυσιοθεραπείας και αναλυτές επιδόσεων. Ορισμένοι έχουν εξασφαλίσει εργασία με βάση την επιτυχία τους σε πρακτικές ασκήσεις και πρακτική άσκηση.
 • ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΣΠΟΥΔΏΝ:
 • Αυτό το μάθημα διατίθεται με επιλογή Έτους Ιδρύματος.
 • Το μάθημα αυτό διατίθεται επίσης με ένα έτος βιομηχανικής πρακτικής άσκησης.

Αναγνωρισμένο από τη Βρετανική Ένωση Επιστημών Αθλητισμού και Άσκησης (BASES) για τους σκοπούς της έγκρισης από το BASES Undergraduate Endorsement Scheme (BUES).

Αναγνωρισμένο από τη Βρετανική Ένωση Επιστημών Αθλητισμού και Άσκησης (BASES) για τους σκοπούς της έγκρισης από το BASES Undergraduate Endorsement Scheme (BUES).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Sport and Exercise Science BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Derby

16% Διοικητικά επαγγέλματα
16% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
12% Στοιχειώδη επαγγέλματα
8% Στοιχειώδη επαγγέλματα
7% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
4% Επαγγέλματα πωλήσεων
4% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
4% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
3% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
3% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςSport and Exercise Science, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Επιστήμη του αθλητισμού και της άσκησης BSc (Hons)

EU £14900 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £14900 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Derby στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Derby σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Αθλητική Επιστήμη

  • #60 
  • #76 
  Αθλητική Επιστήμη
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 20 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Derby

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Derby

Το Πανεπιστήμιο του Ντέρμπι είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην πόλη Ντέρμπι της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου βρίσκεται στο Allestree, μια προαστιακή ζώνη του ίδιου του Ντέρμπι, και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δημοφιλές πάρκο Markeaton, όπου πολλοί φοιτητές απολαμβάνουν να πηγαίνουν για βόλτα στον ελεύθερο χρόνο τους.

Λίστα με 218 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Derby - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Derby

προπτυχιακοί φοιτητές:
13155
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2515
:
15670
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιστήμες Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • A place called home: Living with the University of Derby
 • Derby Uni Vlogger - Tamzin Lena- 10 reasons feedback is important
 • Tamzin's favourite places to visit in Derby city
 • What inspired me to study Zoology/Biology
 • University of Derby - You all make a difference
 • Tyra Tucker - International Relations and Diplomacy Student

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Υγεία, Διατροφή και Επιστήμη της Άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £15000 £16125 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητισμός και Επιστήμη της Άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
69% 1% 6% £15000 £16000 150 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και Επιστήμη του Αθλητισμού και της Άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 20% £12500 122 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητισμός και Επιστήμη της Άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
100% 5% 17% £17800 138 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Media &- Επικοινωνίες και Επιστήμη του Αθλητισμού και της Άσκησης (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 20% £12500 121 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη του αθλητισμού και της άσκησης (με ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
82% 5% 10% £18830 112 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Επιστήμη του Αθλητισμού και της Άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
85% 0% 20% £12500 116 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική φροντίδα και επιστήμη του αθλητισμού και της άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 20% £12500 130 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νηπιαγωγός και Επιστήμη του Αθλητισμού και της Άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 20% £12500 122 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή και επιστήμη του αθλητισμού και της άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 20% £12500 118 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης