University of Derby
Μηχανική ήχου, φωτισμού και ζωντανών εκδηλώσεων BSc (Hons)
University of Derby - Πανεπιστήμιο του Derby

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 35 αποφοίτους Sound, Light and Live Event Engineering BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών από το Πανεπιστήμιο του Derby για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
100 /100
35 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £23500 £27500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £31500 £18500 - £29000 £21000 - £37000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £30845 £29182 £33991
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £26230 - £35332 £21545 - £36986 £25036 - £43369

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ένα από τα κορυφαία μαθήματα του είδους του στη χώρα, το μάθημά μας αποτελεί ιδανική διαδρομή για τεχνική καριέρα στον τομέα των ζωντανών εκδηλώσεων. Θα μάθετε από έμπειρους καθηγητές της βιομηχανίας στις ειδικές εγκαταστάσεις μας με εξοπλισμό παγκόσμιας κλάσης. Με την τεχνολογία που εμπλέκεται να γίνεται ολοένα και πιο πολύπλοκη, υπάρχει επείγουσα ζήτηση για περισσότερους εξειδικευμένους μηχανικούς και τεχνικούς στον κλάδο.

Βασικά χαρακτηριστικά αυτού του μαθήματος

 • ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ: Το μάθημα κατατάσσεται στην 1η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο όσον αφορά την ικανοποίηση των φοιτητών από το μάθημα και την ικανοποίηση από τη διδασκαλία (The Guardian University Guide 2023 - Electronic and Electrical Engineering subject area). Επιπλέον, στην Εθνική Έρευνα Φοιτητών του 2022, το 100% των φοιτητών ήταν ικανοποιημένοι με το μάθημα συνολικά και τη διδασκαλία στο μάθημα
 • ΥΠΟΔΟΜΕΣ: Εργαστείτε σε ένα προκλητικό, διεγερτικό και δημιουργικό περιβάλλον μάθησης - αξιοποιώντας εξοπλισμό παγκόσμιας κλάσης στις ειδικές εγκαταστάσεις μας
 • ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ: Μάθετε από εμπνευσμένους καθηγητές που έχουν τεράστια εμπειρία στον κλάδο και είναι ειδικοί στον τομέα τους
 • ΕΜΠΕΙΡΙΑ: Αποκτήστε εμπειρία εργασίας σε πραγματικές ζωντανές εκδηλώσεις
 • ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΙΜΟΤΗΤΑ: Προσβλέπετε σε εξαιρετικές προοπτικές απασχόλησης: οι απόφοιτοί μας έχουν εργαστεί διεθνώς για τα πάντα, από πρεμιέρες ταινιών James Bond μέχρι συναυλίες με αστέρια.
 • ΤΙ ΘΑ ΚΑΛΎΨΕΤΕ:

Αυτό το πτυχίο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων - από την τεχνολογία φωτισμού, τη μηχανική ήχου, τα συστήματα βίντεο, τη ζωντανή ροή, τη διανομή ενέργειας και την εξάρτυση μέχρι τα ηλεκτρονικά, τα δίκτυα υπολογιστών, την ακουστική, τον σχεδιασμό και την προσομοίωση με τη βοήθεια υπολογιστή. Θα μάθετε τόσο τη θεωρία όσο και την πρακτική σχετικά με τις βασικές τεχνολογίες και θα αναπτύξετε πρακτικές δεξιότητες σχεδιάζοντας και υλοποιώντας πραγματικές ζωντανές εκδηλώσεις. Καθώς πρόκειται για ένα μάθημα μηχανικής, θα μελετήσετε το "πώς λειτουργεί" - μαθαίνοντας για τα μαθηματικά και τα ηλεκτρονικά που το διέπουν στα εργαστήρια ηλεκτρονικών και υπολογιστών μας. Θα μάθετε επίσης "πώς να το δουλεύετε" - αναπτύσσοντας επαγγελματικές δεξιότητες στον σχεδιασμό φωτισμού, την ηχοληψία και τη διαχείριση εκδηλώσεων, με πρακτική εξάσκηση στον ειδικό χώρο παραγωγής μας και σε χώρους της πόλης.

 • ΠΏΣ ΘΑ ΜΆΘΕΤΕ:

Θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε προαιρετική πρακτική άσκηση μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου σταδίου. Επιπλέον, θα επωφεληθείτε από προσκεκλημένες διαλέξεις, επιδείξεις προϊόντων και επισκέψεις σε χώρους. Πολλοί από τους σπουδαστές μας αναλαμβάνουν επίσης περιστασιακή εργασία σε εταιρείες παραγωγής και ενοικίασης στην περιοχή, προσθέτοντας μια νέα διάσταση στις πραγματικές μαθησιακές τους εμπειρίες. Μπορείτε επίσης να λάβετε μέρος σε συνεργατικά έργα, συνεργαζόμενοι στενά με άλλους φοιτητές που ειδικεύονται σε αντικείμενα όπως η μουσική τεχνολογία, η μουσική, τα ηλεκτρονικά και το θέατρο.

 • Η ΚΑΡΙΈΡΑ ΣΑΣ:

Οι απόφοιτοί μας στον τομέα του ήχου και του φωτός είναι ιδιαίτερα περιζήτητοι στη βιομηχανία εκδηλώσεων. Ο προσεκτικός συνδυασμός θεωρίας και πρακτικής που διέπει αυτό το πτυχίο θα ενισχύσει την απασχολησιμότητά σας και την επαγγελματική σας υπόσταση. Σε μια από τις πολλές ιστορίες επιτυχίας, στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας James Bond, Spectre, δεν ήταν λιγότεροι από οκτώ απόφοιτοι του τμήματος Sound, Light and Live Event Engineering που εργάστηκαν στην παραγωγή στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

 • ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΣΠΟΥΔΏΝ:

Το μάθημα αυτό είναι επίσης διαθέσιμο με την επιλογή Έτος Ιδρύματος.

Θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα έτος πρακτικής άσκησης μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου έτους.

Διαπιστευμένο από το Institution of Engineering and Technology (IET) για λογαριασμό του Engineering Council για την πλήρη κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Incorporated Engineer.

Διαπιστευμένο από το Institution of Engineering and Technology (IET) για λογαριασμό του Engineering Council για την πλήρη κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Incorporated Engineer.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Sound, Light and Live Event Engineering BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Derby

60% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
20% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Δεχόμαστε βαθμό διάκρισης σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω θέματα: - Σχεδιασμός, τοπογράφηση και προγραμματισμός για κατασκευές - Ψηφιακή παραγωγή, σχεδιασμός και ανάπτυξη - Εκπαίδευση και φροντίδα παιδιών - Μηχανική κτιριακών υπηρεσιών για κατασκευές - Επιτόπιες κατασκευές - Ψηφιακές επιχειρηματικές υπηρεσίες - Ψηφιακές υπηρεσίες υποστήριξης - Υγεία - Επιστήμη Υγείας - Επιστήμη

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςSound, Light and Live Event Engineering, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Μηχανική ήχου, φωτισμού και ζωντανών εκδηλώσεων BSc (Hons)

EU £14900 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £14900 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Derby στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 20 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Derby

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Derby

Το Πανεπιστήμιο του Ντέρμπι είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην πόλη Ντέρμπι της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου βρίσκεται στο Allestree, μια προαστιακή ζώνη του ίδιου του Ντέρμπι, και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δημοφιλές πάρκο Markeaton, όπου πολλοί φοιτητές απολαμβάνουν να πηγαίνουν για βόλτα στον ελεύθερο χρόνο τους.

Λίστα με 218 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Derby - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Derby

προπτυχιακοί φοιτητές:
13155
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2515
:
15670
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Τεχνική Διαχείριση Σκηνής": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • A place called home: Living with the University of Derby
 • Derby Uni Vlogger - Tamzin Lena- 10 reasons feedback is important
 • Tamzin's favourite places to visit in Derby city
 • What inspired me to study Zoology/Biology
 • University of Derby - You all make a difference
 • Tyra Tucker - International Relations and Diplomacy Student

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Παραγωγικές τέχνες και σχεδιασμός (BA) BA Βασιλικό Ωδείο της Σκωτίας
(Royal Conservatoire of Scotland)
- - - £27968 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική ήχου, φωτισμού και ζωντανών εκδηλώσεων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία ζωντανών εκδηλώσεων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £15000 £16125 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Sound, Light & Live Event Engineering with Foundation Year (Μηχανική ήχου, φωτός και ζωντανών εκδηλώσεων με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης