Southampton Solent University
Τεχνολογία ζωντανών εκδηλώσεων BSc (Hons)
Southampton Solent University - Πανεπιστήμιο Southampton Solent

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 10 αποφοίτους Live Event Technology BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με άλλοι στην τεχνολογία από το Πανεπιστήμιο Southampton Solent για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με άλλοι στην τεχνολογία.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων υλικά και τεχνολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : άλλοι στην τεχνολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27000 £25000 £27000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23500 - £35500 £18500 - £31000 £21000 - £35500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε υλικά και τεχνολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24126 £22246 £26058
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20546 - £28431 £16630 - £28322 £19281 - £33477

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Έχετε πάθος για τη ζωντανή μουσική; Ελπίζετε να εργαστείτε στα παρασκήνια της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας; Αυτό το πτυχίο τεχνολογίας ζωντανών εκδηλώσεων που βασίζεται σε πρακτικές και δεξιότητες θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα υψηλό επίπεδο εργασιακών γνώσεων, αφήνοντάς σας πλήρως εξοπλισμένους για να εγκαταστήσετε, να λειτουργήσετε και να προσαρμόσετε συστήματα ήχου, βίντεο και φωτισμού και να ακολουθήσετε μια σειρά από καριέρες στον κλάδο της μουσικής και των ζωντανών εκδηλώσεων.

Ο κλάδος των ζωντανών εκδηλώσεων έχει γνωρίσει ένα κύμα τεχνολογικών εξελίξεων τα τελευταία 10 χρόνια, με τις ζωντανές παραστάσεις να αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της μουσικής βιομηχανίας. Αυτό το πτυχίο σας υποστηρίζει να αναπτύξετε τις δεξιότητες για μια συναρπαστική καριέρα στην τεχνική πλευρά των εκδηλώσεων, όπου υπάρχει μεγάλη ζήτηση για εξειδικευμένους μηχανικούς και τεχνικούς.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε εξειδικευμένες δεξιότητες με ευκαιρίες πρακτικής μάθησης στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, από τον κινηματογράφο Dolby Atmos μέχρι το όχημα εξωτερικής μετάδοσης HD. Αυτό σας δίνει εμπειρία από πρώτο χέρι από τις πιέσεις χρόνου και ποιότητας που σχετίζονται με τις εξωτερικές μεταδόσεις και τις ζωντανές εκδηλώσεις.

Με τη διασταύρωση μεταξύ των τεχνολογιών ήχου και εικόνας και τη μετάβαση στον ήχο μέσω IP να είναι πιο εμφανής από ποτέ στη βιομηχανία ζωντανών εκδηλώσεων, θα κατανοήσετε τις τεχνολογίες από το στήσιμο μέχρι τη λειτουργία, χρησιμοποιώντας τις στενές συνδέσεις μας με τη βιομηχανία καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών σας.

Το μάθημα εστιάζει ιδιαίτερα στη βελτίωση της απασχολησιμότητάς σας. Ως εκ τούτου, σε παλαιότερους φοιτητές έχουν δοθεί τακτικές ευκαιρίες για πρακτική άσκηση σε ζωντανές μουσικές και αθλητικές εκδηλώσεις. Αυτές οι ευκαιρίες περιελάμβαναν εργασία σε μερικά από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως το Glastonbury και το IOW festival.

Η τεχνολογία ζωντανών εκδηλώσεων στο Solent στοχεύει να καλύψει όλους τους τομείς των ζωντανών εκδηλώσεων και ως εκ τούτου οι φοιτητές θα έχουν πρόσβαση σε πληθώρα εξοπλισμού και εγκαταστάσεων για να εργαστούν κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους εδώ.

**Σε τι οδηγεί αυτό το μάθημα;

Οι σπουδαστές που αποφοιτούν από αυτό το πρόγραμμα μπορούν να εξασφαλίσουν ρόλους ως ελεύθεροι επαγγελματίες μηχανικοί ήχου και φωτισμού ή να απασχοληθούν σε ρόλους εντός ζωντανών εκδηλώσεων και εκτός ραδιοτηλεοπτικών εταιρειών ή ως τεχνικοί ήχου/εικόνας που σχεδιάζουν και εφαρμόζουν συστήματα.

Για ποιους είναι αυτό το μάθημα;

Το μάθημα είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία στη δημιουργία και εγκατάσταση σύγχρονων συστημάτων ήχου, βίντεο και φωτισμού για εκδηλώσεις κάθε μεγέθους. Η τεχνική θεωρία και η πρακτική λειτουργίας εισάγονται με πρακτικό και εφαρμοσμένο τρόπο.

Αυτό το μάθημα είναι αναγνωρισμένο από την ScreenSkills, τον φορέα δεξιοτήτων που καθοδηγείται από τη βιομηχανία για τις βιομηχανίες που βασίζονται στην οθόνη του Ηνωμένου Βασιλείου, και φέρει το σήμα ποιότητας ScreenSkills Select για τους σκοπούς της επισήμανσης των μαθημάτων που είναι καταλληλότερα για την προετοιμασία των σπουδαστών για μια καριέρα στις βιομηχανίες της οθόνης.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Live Event Technology BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Southampton Solent

20% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
20% Στοιχειώδη επαγγέλματα
15% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
10% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Υπηρεσίες φροντίδας και ελέγχου ζώων
5% Επαγγελματίες που ασχολούνται με τη διδασκαλία και την παιδική φροντίδα
5% Επαγγέλματα πωλήσεων

Το μάθημα αυτό αξιολογείται μέσω παρουσιάσεων, γραπτών εργασιών, πρακτικών εργασιών και εξετάσεων στην τάξη.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

με 5,5 σε κάθε επιμέρους στοιχείο.

TOEFL (iBT) 80

με τουλάχιστον 20 σε κάθε επιμέρους συστατικό.

IELTS (Academic) 6

με 5,5 σε κάθε επιμέρους στοιχείο.

TOEFL (iBT) 80

με τουλάχιστον 20 σε κάθε επιμέρους συστατικό.

Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης στο Solent ως διεθνής υποψήφιος, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.solent.ac.uk/how-to-apply/entry-requirements/help-for-international-students.

Το Πανεπιστήμιο Solent προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες, επιδοτήσεις και υποτροφίες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.solent.ac.uk/finance/grants-bursaries-scholarships/bursaries.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςLive Event Technology, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Τεχνολογία ζωντανών εκδηλώσεων BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15000 έτος 1
Διεθνή £15000 έτος 1
EU £16125 έτος 1
Διεθνή £16125 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Southampton Solent στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 11 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Southampton Solent

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Southampton Solent

Το Πανεπιστήμιο Southampton Solent ιδρύθηκε το 1855 στο κέντρο της πόλης του Σαουθάμπτον, στη Νοτιοανατολική Αγγλία. Αυτό το ίδρυμα ξεκίνησε την ύπαρξή του το 1856 ως ιδιωτική σχολή τέχνης και έκτοτε εξελίχθηκε σε ένα από τα σημαντικότερα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Σαουθάμπτον. Καθώς βρίσκεται τόσο κεντρικά, οι φοιτητές βρίσκονται άνετα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από διάφορες ανέσεις της πόλης. Ακόμα κι έτσι, το πανεπιστήμιο παρέχει αρκετές διευκολύνσεις ώστε ο φοιτητής να έχει ό,τι χρειάζεται επιτόπου, όπως ένα ιδιαίτερα δραστήριο γραφείο της Φοιτητικής Ένωσης, ένα Student Hub για συμβουλές καριέρας ή ακόμα και προσωπικές συμβουλές, καθώς και μια ποικιλία δημοφιλών εστιατορίων.

Λίστα με 203 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Southampton Solent - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Southampton Solent

προπτυχιακοί φοιτητές:
8110
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
625
:
8735
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Τεχνική Διαχείριση Σκηνής": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • Students perspectives of living in Southampton
  • What our postgraduate students thought of their time at Solent
  • Why Solent? Marketing students share their view
  • "What I wish I'd known as a fresher"
  • Life at Solent - Norwegian students
  • Why Solent? Travel and tourism students share their view

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Παραγωγικές τέχνες και σχεδιασμός (BA) BA Βασιλικό Ωδείο της Σκωτίας
(Royal Conservatoire of Scotland)
- - - £27968 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική ήχου, φωτισμού και ζωντανών εκδηλώσεων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία ζωντανών εκδηλώσεων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £15000 £16125 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Sound, Light & Live Event Engineering with Foundation Year (Μηχανική ήχου, φωτός και ζωντανών εκδηλώσεων με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης