University of Derby
Μαιευτική BSc (Hons)
University of Derby - Πανεπιστήμιο του Derby

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 315 αποφοίτους Midwifery BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Νοσηλευτική και Μαιευτική από το Πανεπιστήμιο του Derby για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Νοσηλευτική και Μαιευτική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
66 /100
315 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Νοσηλευτική και Μαιευτική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Νοσηλευτική και Μαιευτική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25500 £25500 £29000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £27000 £21000 - £29000 £22500 - £33000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Νοσηλευτική και Μαιευτική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25503 £26472 £28191
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24967 - £31000 £18696 - £32216 £19778 - £35482

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αποκτήστε τις πρακτικές δεξιότητες που θα χρειαστείτε με ένα πτυχίο που πληροί τα πρότυπα και τις ικανότητες που ορίζονται από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC), καθώς και τα πρότυπα UNICEF UK Baby Friendly - ένα σημαντικό σήμα ποιότητας για τα ιδρύματα.

 • ΚΑΤΑΤΆΞΕΙΣ: Guardian League Table 2021: Top 20 University for Nursing & Midwifery courses in the Guardian League Table 2021.
 • ΔΙΑΠΊΣΤΕΥΣΗ: Αυτό το πτυχίο έχει σχεδιαστεί για να πληροί τα πρότυπα UNICEF UK Baby Friendly standards*, το χρυσό πρότυπο για τα προγράμματα μαιευτικής: και ένα σημαντικό σήμα ποιότητας για τα ιδρύματα.
 • ΔΙΔΑΚΤΙΚΉ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΆ: Το Ντέρμπι διαθέτει ιστορικό 70 ετών στην παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης στον τομέα της υγείας και ισχυρούς δεσμούς με τα τοπικά ιδρύματα NHS.
 • ΓΝΏΣΗ ΣΕ ΒΆΘΟΣ: Το πρόγραμμά μας σας βοηθά να γίνετε μια ενημερωμένη, εξειδικευμένη και συμπονετική μαία. Θα μάθετε τις τεχνικές και διαπροσωπικές δεξιότητες που απαιτούνται για να διασφαλίσετε ότι η φροντίδα είναι συντονισμένη και προσαρμοσμένη στις μεμονωμένες γυναίκες και τα νεογέννητα βρέφη σε διαφορετικά περιβάλλοντα.
 • ΤΟΠΟΘΕΤΉΣΕΙΣ: Το 50% του μαθήματος αποτελείται από πρακτικές ασκήσεις, ώστε να αναπτύξετε βασικές κλινικές δεξιότητες και να αποκτήσετε μια πραγματική αίσθηση των πρακτικών και των απαιτήσεων του επαγγέλματος. Αυτές οι πρακτικές ασκήσεις μπορεί να γίνουν στην κοινότητα, σε προγεννητικούς και μεταγεννητικούς θαλάμους, σε μονάδες ημερήσιας αξιολόγησης, θαλάμους τοκετού και κέντρα τοκετού.
 • ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ ΠΡΏΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ: Προσφέρουμε εξαιρετικά περιβάλλοντα μάθησης, συμπεριλαμβανομένων των κλινικών μονάδων κλινικών δεξιοτήτων που έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τα επαγγελματικά πρότυπα με θαλάμους αντιγράφων, αίθουσες συμβουλευτικής και αίθουσες θεραπείας που είναι πλήρως εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα κλινικά μέσα. Ο εξειδικευμένος μαιευτικός εξοπλισμός μας περιλαμβάνει πισίνα τοκετού, κρεβάτια τοκετού, σκαμπό τοκετού και μπάλες τοκετού, καθώς και μοντέλα κοιλιών, πυέλων και μαστών.
 • ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΉ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ: Θα έχετε πρόσβαση σε ένα πακέτο χρηματοδότησης που αποτελείται από δάνεια για τα δίδακτρα και υποστήριξη για τα έξοδα διαβίωσής σας. Μπορείτε επίσης να εξασφαλίσετε επιχορηγήσεις - οι οποίες δεν χρειάζεται να επιστραφούν - για την κάλυψη της παιδικής μέριμνας και των εξόδων μετακίνησης προς την πρακτική σας άσκηση.
 • ΤΙ ΘΑ ΚΑΛΎΨΕΤΕ:

Οι μαίες εργάζονται σε πολλά στάδια του ταξιδιού της μητέρας: πριν από την εγκυμοσύνη, την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και τη γέννα, τη λοχεία (μετά τον τοκετό) και τις πρώτες ημέρες της ζωής του νεογέννητου. Θα υποστηρίξετε την ευημερία των γυναικών, τη μελλοντική αναπαραγωγική υγεία και τη μετάβασή τους στη γονεϊκότητα.

Θα εργάζεστε σε συνεργασία με τις γυναίκες, επιτρέποντας και ενδυναμώνοντας τις απόψεις, τις προτιμήσεις και τις αποφάσεις τους. Ως μαία, θα συμβάλλετε ζωτικά στην ποιότητα και την ασφάλεια της φροντίδας μητρότητας.

 • ΠΏΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΊΣΤΕ:

Σας αξιολογούμε με διάφορους τρόπους ανάλογα με την ενότητα, όπως:

 • γραπτές εργασίες
 • προφορικές εξετάσεις (VIVA)
 • αντικειμενικές δομημένες κλινικές εξετάσεις (ΟΑΣΕ)
 • γραπτές εξετάσεις, και
 • μελέτες περίπτωσης
 • Η ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΊΑ ΣΑΣ:

Αυτό το πρόγραμμα παρέχει όλα τα θεωρητικά και πρακτικά στοιχεία που χρειάζεστε για να ανταποκριθείτε στα πρότυπα του NMC και να είστε επιλέξιμοι για εγγραφή στο τμήμα μαιευτικής του επαγγελματικού μητρώου του NMC. Θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε μια νέα και ιδιαίτερα αποδοτική καριέρα, ως ικανή, σίγουρη και αυτόνομη μαία, ικανή να κάνει μια πραγματική, θετική διαφορά στη ζωή των γυναικών και των νεογέννητων βρεφών τους, των συντρόφων και των οικογενειών τους. Μόλις αποφοιτήσετε και εγγραφείτε στο μητρώο, θα πρέπει να είστε σε θέση να πάρετε μια θέση στο NHS ως εγγεγραμμένη (πτυχιούχος) μαία (NHS Band 5), η οποία θα εξελιχθεί σε Band 6 μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος preceptorship του trust. Το προσόν αυτό αναγνωρίζεται επίσης στην Ευρώπη, καθώς και σε άλλες χώρες, οπότε θα μπορούσατε να αναζητήσετε μια θέση μαίας στο εξωτερικό. Μετά από αρκετά χρόνια, θα μπορούσατε να εξελιχθείτε σε διευθυντή θαλάμου, εξειδικευμένη μαία, ερευνητή ή λέκτορα.

Αναγνωρισμένος από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC) με σκοπό την εγγραφή ως ειδικευμένη μαία.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Midwifery BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Derby

94% Διδάσκοντες επαγγελματίες
3% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
1% Στοιχειώδη επαγγέλματα
1% Διοικητικά επαγγέλματα

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Νοσηλευτική και Μαιευτική

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMidwifery, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Μαιευτική BSc (Hons)

Ιρλανδία £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
EU £14045 έτος 1
Διεθνή £14045 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Derby στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 20 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Derby

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Derby

Το Πανεπιστήμιο του Ντέρμπι είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην πόλη Ντέρμπι της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου βρίσκεται στο Allestree, μια προαστιακή ζώνη του ίδιου του Ντέρμπι, και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δημοφιλές πάρκο Markeaton, όπου πολλοί φοιτητές απολαμβάνουν να πηγαίνουν για βόλτα στον ελεύθερο χρόνο τους.

Λίστα με 218 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Derby - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Derby

προπτυχιακοί φοιτητές:
13155
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2515
:
15670
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Μαιευτική": 3720 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • A place called home: Living with the University of Derby
 • University of Derby - You all make a difference
 • Tyra Tucker - International Relations and Diplomacy Student
 • Derby Uni Vlogger - Tamzin Lena- 10 reasons feedback is important
 • Tamzin's favourite places to visit in Derby city
 • What inspired me to study Zoology/Biology

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μαιευτική BSc Πανεπιστήμιο τoυ West of Scotland
(University of the West of Scotland)
43% 0% 0% £18000 172 Πέισλι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική (μακρά) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
52% 0% 2% £15100 136 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
58% 0% 0% £22180 159 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
52% 1% 0% £18300 £19500 151 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
66% 1% 7% £14045 144 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτικές Σπουδές BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
65% 0% 12% £18700 170 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Oxford Brookes
(Oxford Brookes University)
68% 0% 0% £16700 145 Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
38% 0% 6% £18800 153 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική πρακτική BMid (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
18% 0% 5% £19000 165 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
- 0% 6% £18800 144 - Oncampus πλήρους απασχόλησης