University of Derby
Διεθνής διαχείριση φιλοξενίας με έτος θεμελίωσης BA (Hons)
University of Derby - Πανεπιστήμιο του Derby

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 35 αποφοίτους International Hospitality Management with Foundation Year BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια από το Πανεπιστήμιο του Derby για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
75 /100
35 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22500 £18500 £21500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19500 - £24000 £14500 - £23000 £15500 - £28000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22910 £20830 £24369
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19839 - £26189 £16042 - £26488 £18552 - £31827

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Έτος θεμελίωσης - βοηθώντας σας να πετύχετε περισσότερα

Η ένταξη ενός έτους θεμελίωσης στο τετραετές πρόγραμμα σπουδών σας θα σας δώσει ένα προβάδισμα στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική σας ζωή. Το έτος θεμελίωσης προσφέρει την ευκαιρία να ενισχύσετε τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την αυτοπεποίθησή σας - με εκτεταμένη υποστήριξη από το εξειδικευμένο προσωπικό μας - πριν προχωρήσετε στο πρώτο στάδιο του πτυχίου σας. Θα μπορούσε επίσης να είναι επωφελές αν σχεδιάζετε αλλαγή σταδιοδρομίας και θέλετε να εξοικειωθείτε με πτυχές θεμάτων που είναι καινούργια για εσάς.

Τα πτυχία μας με έτος ίδρυσης είναι συνεχή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να υποβάλετε νέα αίτηση μόλις ολοκληρώσετε επιτυχώς το πρώτο έτος.

Ένα πτυχίο διαχείρισης φιλοξενίας για άτομα που θέλουν να ηγηθούν και να διαμορφώσουν το μέλλον του κλάδου της φιλοξενίας. Θα σας βοηθήσουμε να εξελιχθείτε σε έναν επιχειρηματικά καταρτισμένο, καινοτόμο στοχαστή που θέτει επίσης τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο των αποφάσεών του. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μέρος του Κέντρου Σύγχρονης Φιλοξενίας και Τουρισμού, το οποίο έχει λάβει τη διαπίστευση του διεθνούς κέντρου αριστείας (ICE) στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα;

Το τμήμα Διοίκησης Εκδηλώσεων, Φιλοξενίας και Τουρισμού στο Derby κατατάσσεται στο Top 3 του Guardian University Guide 2023. Σχεδιασμένο για να σας δώσει τις διοικητικές και επιχειρησιακές δεξιότητες που απαιτούνται για να πετύχετε στη βιομηχανία φιλοξενίας της δεκαετίας του 2020 και μετά. Διαθέτουμε ιστορικό επιτυχημένων πτυχίων διαχείρισης φιλοξενίας και τώρα έχουμε επικαιροποιήσει το πρόγραμμα σπουδών μας ώστε να είναι ακόμη πιο σχετικό με τον κλάδο σήμερα.

Είναι αυτό το μάθημα για εσάς;

Θα καλύψετε όλο το φάσμα των σύγχρονων δεξιοτήτων διαχείρισης φιλοξενίας και διοίκησης επιχειρήσεων. Θα μάθετε να επιλύετε προβλήματα και να προσαρμόζεστε σε μεταβαλλόμενα εξωτερικά περιβάλλοντα, να δημιουργείτε καινοτόμες "έννοιες" φιλοξενίας και εμπειρίες πελατών, λαμβάνοντας υπόψη τη βιωσιμότητα, και να σχεδιάζετε, να διαχειρίζεστε και να αξιολογείτε έργα. Θα χρησιμοποιήσετε επίσης την ψηφιακή τεχνολογία καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

Πώς θα μάθετε

Θα αναπτύξετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας μέσω μαθησιακών δραστηριοτήτων όπως διαλέξεις από τους καθηγητές μας και προσκεκλημένους ομιλητές, σεμινάρια και φροντιστήρια, πρακτικές εργασίες, εκδρομές, πρακτική άσκηση, ευκαιρίες δικτύωσης και καθοδήγησης.

Ευκαιρίες και εμπειρίες

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα σας ζητηθεί να εκτελέσετε ένα ευρύ φάσμα εργασιών και δραστηριοτήτων που μπορεί να κάνει ένας διευθυντής φιλοξενίας, ώστε να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία και να μπορείτε να εφαρμόσετε όσα μαθαίνετε. Για παράδειγμα, μπορεί να σας ζητηθεί να σχεδιάσετε και να προσφέρετε μια εμπειρία φιλοξενίας για μια συγκεκριμένη ομάδα πελατών, να ερευνήσετε και να αναλύσετε τις μελλοντικές τάσεις, να δημιουργήσετε ένα βίντεο για την προώθηση ενός πακέτου εμπειρίας πελατών, να σχεδιάσετε ένα νέο μενού ή να αναπτύξετε και να παρουσιάσετε επιχειρηματικές προτάσεις.

Καριέρα και απασχολησιμότητα

Θα αποφοιτήσετε από αυτό το πτυχίο ως ένας σίγουρος και δημιουργικός ειδικός στον τομέα της φιλοξενίας με ισχυρή επιχειρηματική αντίληψη και μεγάλη επίγνωση της ευρύτερης οικονομίας των επισκεπτών. Θα είστε κατάλληλος για μια σειρά από θέσεις εργασίας στους τομείς της φιλοξενίας, των εκδηλώσεων ή του τουρισμού, καθώς και σε συναφείς κλάδους όπως το μάρκετινγκ, οι δημόσιες σχέσεις ή το ανθρώπινο δυναμικό. Αρκετά χρόνια μετά την έναρξη της καριέρας σας, πιστεύουμε ότι θα ηγείστε, θα εμπνέετε και θα διαμορφώνετε το μέλλον της οικονομίας των επισκεπτών.

Το ήξερες; Προσφέρουμε επίσης αυτό το μάθημα: -Με έτος πρακτικής άσκησης

Διαπιστευμένο από το Institute of Hospitality ότι τα ακαδημαϊκά, επαγγελματικά και επαγγελματικά πρότυπα που επιτυγχάνονται είναι κατάλληλα και ότι το περιεχόμενο και η παράδοση του προγράμματος ανταποκρίνονται στα διεθνή πρότυπα αναφοράς του Institute of Hospitality.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους International Hospitality Management with Foundation Year BA (Hons) από Πανεπιστήμιο του Derby

25% Επαγγελματίες νοσηλευτές
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
10% Επαγγελματίες πληροφορικής
10% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Άλλοι εκπαιδευτικοί επαγγελματίες
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Διοικητικά επαγγέλματα

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςInternational Hospitality Management with Foundation Year, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Διεθνής διαχείριση φιλοξενίας με έτος θεμελίωσης BA (Hons)

EU £14900 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £14900 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Derby

Το Πανεπιστήμιο του Ντέρμπι είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην πόλη Ντέρμπι της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου βρίσκεται στο Allestree, μια προαστιακή ζώνη του ίδιου του Ντέρμπι, και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δημοφιλές πάρκο Markeaton, όπου πολλοί φοιτητές απολαμβάνουν να πηγαίνουν για βόλτα στον ελεύθερο χρόνο τους.

Λίστα με 218 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Derby - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Derby

προπτυχιακοί φοιτητές:
13155
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2515
:
15670
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιχειρήσεις και Διοίκηση": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • A place called home: Living with the University of Derby
 • University of Derby - You all make a difference
 • Tyra Tucker - International Relations and Diplomacy Student
 • Derby Uni Vlogger - Tamzin Lena- 10 reasons feedback is important
 • Tamzin's favourite places to visit in Derby city
 • What inspired me to study Zoology/Biology

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Business Management BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
71% 4% 2% £22680 149 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά και Διοίκηση (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £20500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς επιχειρήσεις και διοίκηση με σύγχρονη γλώσσα με έτος στο εξωτερικό BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
82% 4% 5% £22350 133 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά, λογιστική και διοίκηση με έτος πρακτικής άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £20500 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση τουρισμού (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
73% 0% 30% £16700 60 Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση μόδας με μάρκετινγκ BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £15000 £16125 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Business BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £19600 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Business Technology BSc (Hons) Πανεπιστήμιο τoυ West of Scotland
(University of the West of Scotland)
- - - £15250 - Πέισλι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και Διοίκηση και Εγκληματολογία BA/BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
- - - £15750 - Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης