University of Derby
Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων BA (Hons)
University of Derby - Πανεπιστήμιο του Derby

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 75 αποφοίτους Interior Design BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Σπουδές σχεδιασμού από το Πανεπιστήμιο του Derby για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Σπουδές σχεδιασμού.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
80 /100
75 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Σπουδές σχεδιασμού

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Σπουδές σχεδιασμού στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21000 £19500 £22500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19500 - £23000 £15500 - £23000 £16500 - £26500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Σπουδές σχεδιασμού (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22025 £20113 £23568
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19981 - £25071 £15144 - £24676 £17604 - £29974

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Εξερευνήστε και αναπτύξτε τη δική σας φωνή και σχεδιαστική ταυτότητα, δημιουργώντας εμπνευσμένες λύσεις για χωρικά περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων οικιστικών, εμπορικών και ιστορικών χώρων. Θα μάθετε σε ειδικά επαγγελματικά στούντιο σχεδιασμού και θα αποκτήσετε μια σειρά δεξιοτήτων στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη χώρων, καθώς και θα συμμετέχετε σε ευκαιρίες συνεργασίας με τοπικούς και διεθνείς εταίρους.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους εμπνέονται και συγκινούνται από τους εσωτερικούς χώρους και είναι αρκετά περίεργοι για να μάθουν πώς να τους υλοποιήσουν τεχνικά. Οι σπουδές εσωτερικού σχεδιασμού στο Derby θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις σχεδιαστικές σας δεξιότητες ώστε να δημιουργήσετε λειτουργικούς και μοναδικούς χώρους με ισχυρή χωρική ταυτότητα. Θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε με τον καλύτερο τρόπο συγκεκριμένες χωρικές ιδιότητες, δηλαδή μορφές, υφή και υλικά, φωτισμό, χρώμα, αρχιτεκτονικά στοιχεία, αντικείμενα και τοποθέτηση αυτών, επιτρέποντάς σας να κάνετε τις ιδέες σας πραγματικότητα. Θα εμπνευστείτε για να εργαστείτε με τρόπο περιβαλλοντικά υπεύθυνο, αξιομνημόνευτο και βιωματικό.

Από εμπορικούς χώρους μέχρι κατοικίες, το BA (Hons) Interior Design ανοίγει τις πόρτες σε μια καριέρα όπου μπορείτε να σχεδιάσετε δημιουργικές, εμπνευσμένες λύσεις και να αναπτύξετε τη δική σας ξεχωριστή επαγγελματική πρακτική.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα;

Εξερευνήστε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι σχετίζονται με τον αρχιτεκτονικό χώρο γύρω τους. Αποκτήστε μοναδικές γνώσεις σχετικά με τη σύνδεση μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Αναπτύξτε την εκτίμησή σας για τα πολλά στοιχεία - από την εμπειρία του χρήστη μέχρι την υφή και το χρώμα - που συμβάλλουν στον αποτελεσματικό και ελκυστικό εσωτερικό σχεδιασμό.

Είναι αυτό το μάθημα για εσάς;

Αν θέλετε να κατανοήσετε τις παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνικές και προσεγγίσεις του εσωτερικού σχεδιασμού, καθώς και την ελευθερία να διατυπώνετε τις δικές σας ιδέες και να αμφισβητείτε τις συμβάσεις, αυτό είναι το μάθημά σας.

Πώς θα μάθετε

Θα μάθετε σε καλά εξοπλισμένα, επαγγελματικά στούντιο σχεδιασμού στο Britannia Mill. Οι πόροι περιλαμβάνουν τραπέζια ISKN, Macbook Pro, σαρωτές μεγάλου μεγέθους, πίνακες σχεδίασης, καθώς και τη βιβλιοθήκη τεχνών και σχεδιασμού.

Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε πλήρως τις παραδοσιακές εγκαταστάσεις των τρισδιάστατων εργαστηρίων (ξύλο και μέταλλο) στην Markeaton Street και το πιο σύγχρονο λογισμικό τρισδιάστατων υπολογιστών. Θα έχετε πρόσβαση σε εξειδικευμένο εξοπλισμό και μηχανήματα κλωστοϋφαντουργίας στο Digital Design Hub, όπως ο κόφτης λέιζερ και οι εγκαταστάσεις ψηφιακής εκτύπωσης υφασμάτων στο τμήμα κλωστοϋφαντουργίας.

Παρουσιάζουμε επίσης στο Free Range στο Λονδίνο μαζί με άλλα 50 ιδρύματα εσωτερικού σχεδιασμού, δίνοντάς σας την ευκαιρία να παρουσιάσετε τη δουλειά σας σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις αποφοίτων στην Ευρώπη. Αυτή η πολύτιμη εμπειρία θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για μια καριέρα στον τομέα του εσωτερικού σχεδιασμού.

Ευκαιρίες και εμπειρίες

Εκτός από τις διαλέξεις και τα σεμινάρια, θα λάβετε μέρος σε ζωντανές εργασίες που θα βασίζονται στην "πραγματική" μάθηση και θα συμβάλλουν στην αξιοπιστία σας ως σχεδιαστής εσωτερικών χώρων. Τα ζωντανά έργα μέχρι σήμερα περιλαμβάνουν: σχεδιασμός του εσωτερικού του εστιατορίου Bohn's που βρίσκεται τώρα στο Νότιγχαμ, σχεδιασμός του καφενείου 1st Crack και ο σχεδιασμός του S.H.E.D. ενός κινητού υπόστεγου μετασχηματισμού που ταξιδεύει στη χώρα για τα επόμενα δύο χρόνια. Θα είστε επίσης σε θέση να λάβετε εκπαίδευση στη μοντελοποίηση κτιριακών πληροφοριών (BIM) από το δεύτερο έτος σπουδών σας και να κατασκευάσετε ένα ηλεκτρονικό χαρτοφυλάκιο σε ετοιμότητα για το DPP ή/και το τελευταίο έτος σπουδών και την αποφοίτηση.

Καριέρα και απασχολησιμότητα

Θα μπορούσατε να εξελιχθείτε όχι μόνο σε ρόλους εσωτερικού σχεδιασμού, αλλά και σε καριέρες στον τομέα του styling, της προβολής στο λιανικό εμπόριο ή του σχεδιασμού σκηνικών για τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και τη σκηνή. Ορισμένοι απόφοιτοι δημιουργούν τις δικές τους συμβουλευτικές πρακτικές ή εργάζονται ως ελεύθεροι επαγγελματίες, αξιοποιώντας το επιχειρηματικό ένστικτο που αναπτύσσουν σε αυτό το μάθημα.

Διαπιστευμένο από το The Society of British and International Interior Design για τους σκοπούς της προετοιμασίας του σπουδαστή για μια καριέρα στον επαγγελματικό σχεδιασμό εσωτερικών χώρων. Οι σπουδαστές ενός πιστοποιημένου από την SBID προγράμματος σπουδών λαμβάνουν δωρεάν φοιτητική συνδρομή για 3 χρόνια, η οποία οδηγεί σε επαγγελματική συνδρομή 1 έτους μετά την αποφοίτηση.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Interior Design BA (Hons) από Πανεπιστήμιο του Derby

20% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
15% Στοιχειώδη επαγγέλματα
11% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
9% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
8% Στοιχειώδη επαγγέλματα
6% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
3% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
3% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Σπουδές σχεδιασμού

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςInterior Design, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων BA (Hons)

EU £14900 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £14900 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Derby στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Derby σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Αρχιτεκτονική, Κατασκευές & Σχεδιασμός

  • #30 
  • #38 
  Αρχιτεκτονική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #35 
  • #44 
  Αρχιτεκτονική
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 20 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Derby

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Derby

Το Πανεπιστήμιο του Ντέρμπι είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην πόλη Ντέρμπι της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου βρίσκεται στο Allestree, μια προαστιακή ζώνη του ίδιου του Ντέρμπι, και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δημοφιλές πάρκο Markeaton, όπου πολλοί φοιτητές απολαμβάνουν να πηγαίνουν για βόλτα στον ελεύθερο χρόνο τους.

Λίστα με 218 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Derby - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Derby

προπτυχιακοί φοιτητές:
13155
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2515
:
15670
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Διακόσμηση και Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • A place called home: Living with the University of Derby
 • Derby Uni Vlogger - Tamzin Lena- 10 reasons feedback is important
 • Tamzin's favourite places to visit in Derby city
 • What inspired me to study Zoology/Biology
 • University of Derby - You all make a difference
 • Tyra Tucker - International Relations and Diplomacy Student

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Εσωτερική αρχιτεκτονική (με έτος επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
76% 6% 3% £17500 144 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Interior Design BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
85% 5% 5% £16500 114 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Interior Design BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
77% 3% 0% £34800 203 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική (με ολοκληρωμένα έτη ίδρυσης και επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
76% 6% 3% £17500 144 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική και σχεδιασμός (με προπαρασκευαστικό εξάμηνο) BA (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
80% 5% 8% £19250 114 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερικός και χωροταξικός σχεδιασμός BA (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- 5% 10% £15000 122 Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διακόσμηση εσωτερικών χώρων BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- 0% 5% £15000 £16125 116 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
53% 0% 0% £17585 129 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διακόσμηση εσωτερικών χώρων με έτος θεμελίωσης Τέχνης και Σχεδιασμού BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Interior Design BA (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
83% 5% 5% £12600 130 - Oncampus πλήρους απασχόλησης