Nottingham Trent University
Εσωτερική αρχιτεκτονική και σχεδιασμός BA (Hons)
Nottingham Trent University - Πανεπιστήμιο Nottingham Trent

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 25 αποφοίτους του προγράμματος Interior Architecture and Design BA (Hons) στο Πανεπιστήμιο Nottingham Trent για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Σπουδές σχεδιασμού.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
67 /100
25 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Σπουδές σχεδιασμού

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Σπουδές σχεδιασμού στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23500 £23500 £28000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £26000 £19500 - £27500 £22000 - £34000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Σπουδές σχεδιασμού (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22025 £20113 £23568
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19981 - £25071 £15144 - £24676 £17604 - £29974

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Δυναμικό, δημιουργικό και πρακτικό, αυτό το μάθημα θα σας εφοδιάσει με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για τη δημιουργία χώρων που είναι όμορφοι, λειτουργικοί και βιώσιμοι.

Εξερευνήστε το σχεδιασμό και την ανάπτυξη εσωτερικών περιβαλλόντων σε σχέση με τη συνολική αρχιτεκτονική τους σύνθεση, λαμβάνοντας υπόψη τη μορφή, τη δομή και το φως. Σε αυτό το μάθημα θα αναπτύξετε την ταυτότητά σας ως σχεδιαστής και θα αποκτήσετε βασικές μεταβιβάσιμες δεξιότητες που θα σας προετοιμάσουν για μια μεταπτυχιακή σταδιοδρομία στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την εσωτερική διακόσμηση και το interior design.

Με έδρα το διατηρητέο κτίριο Arkwright, το οποίο είναι διακοσμημένο με γοτθική αναβίωση, θα σπουδάσετε σε ένα στούντιο που αντικατοπτρίζει τη σύγχρονη πρακτική και σε ένα περιβάλλον που σας προκαλεί να εργαστείτε συνεργατικά, να μοιραστείτε εμπειρίες και να πειραματιστείτε με ιδέες. Θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε σε ζωντανά έργα σχεδιασμού, με δημιουργικές οδηγίες από πραγματικούς πελάτες, και να συμμετάσχετε σε διαλέξεις προσκεκλημένων από ειδικούς του κλάδου.

Βασικά χαρακτηριστικά

Έτος πρακτικής άσκησης | Αποκτήστε βιομηχανική εμπειρία με την πραγματοποίηση μονοετούς πρακτικής άσκησης στο πλαίσιο του προγράμματος "σάντουιτς". Στο παρελθόν, οι φοιτητές έχουν εξασφαλίσει θέσεις πρακτικής άσκησης σε βραβευμένες εταιρείες όπως οι BDP, Dalziel & Pow, FITCH, Foster Partners και Tom Dixon Studio. Ζωντανά έργα | Πάρτε μέρος σε βιομηχανικά έργα σχεδιασμού, με δημιουργικές εντολές που τίθενται από πραγματικούς πελάτες. Οι φοιτητές έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με την Benoy για τη διερεύνηση των δυνατοτήτων νέων χώρων λιανικής πώλησης και με τη θεατρική εταιρεία Nonsuch σε ένα έργο για την αναδιαμόρφωση του χώρου του στούντιό τους. Διαλέξεις προσκεκλημένων | Ακούστε τις ομιλίες επισκεπτών εμπειρογνωμόνων του κλάδου για τη δουλειά τους- προηγούμενοι επισκέπτες ήταν οι Stanton Williams, HawkinsBrown, Benoy, Checkland Kindleysides, Grid Architects και το National Trust. Εκθέσεις και επιδείξεις | Εκθέστε τη δουλειά σας στην έκθεση του τελευταίου έτους σπουδών μας, στην ετήσια εκδήλωση Architecture Exchange και σε εξωτερικές εκθέσεις αποφοίτων, τις οποίες παρακολουθούν ειδικοί του κλάδου και υποψήφιοι εργοδότες. Τοπ 1 κατάταξη | Το NTU είναι 1ο όσον αφορά τον αριθμό των φοιτητών UG που σπουδάζουν Αρχιτεκτονική, κτίριο και σχεδιασμό (HESA, 2021/22). Top 6 Ranking | Το NTU κατατάσσεται στην 6η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο για τις προοπτικές αποφοίτων αρχιτεκτονικής (Complete University Guide 2024). Αποτελέσματα αποφοίτων | Το 93,9% των προπτυχιακών μας φοιτητών Αρχιτεκτονικής με πρώτο πτυχίο εργάζονται σε θέση "υψηλής εξειδίκευσης" 15 μήνες μετά την ολοκλήρωση του πτυχίου τους (από εκείνους που είναι διαθέσιμοι για εργασία ή σπουδές, τελευταία έρευνα αποτελεσμάτων αποφοίτων 2020/21).

Αναγνωρισμένο από την Chartered Society of Designers (CSD) τον επαγγελματικό φορέα για το σχεδιασμό με δωρεάν φοιτητική ιδιότητα μέλους.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Interior Architecture and Design BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Nottingham Trent

60% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
15% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
15% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Θα αξιολογηθείτε μέσω των εργασιών του μαθήματος, οι οποίες αποτελούνται από ατομικές εργασίες, παρουσιάσεις και ένα χαρτοφυλάκιο. **Πρώτο έτος** **Εργασία μαθήματος 100%** **Δεύτερο έτος** **Εργασία μαθήματος 100%** **Το τρίτο έτος** **Έτος τοποθέτησης** **Τέταρτο έτος** **Εργασία μαθήματος 100%**

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • (minimum of 6.0 in Writing)
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
  • (minimum of 6.0 in Writing)
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςInterior Architecture and Design, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Nottingham Trent στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Nottingham Trent σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Αρχιτεκτονική, Κατασκευές & Σχεδιασμός

  • #16 
  • #21 
  Αρχιτεκτονική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #22 
  • #29 
  Αρχιτεκτονική
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 30 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Nottingham Trent

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Nottingham Trent

Το Nottingham Trent University, γνωστό και ως NTU, ιδρύθηκε το 1843 και διαθέτει τέσσερις ξεχωριστές πανεπιστημιουπόλεις σε όλο το Nottinghamshire, με την κύρια πανεπιστημιούπολη City Campus να βρίσκεται στην καρδιά του Nottingham. Το NTU είναι ιδιαίτερα διάσημο στη βρετανική ακαδημαϊκή κοινότητα για τις καλύτερες στατιστικές απασχόλησης μετά την αποφοίτηση από οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο, με το ίδρυμα να βοηθά πάνω από το 94% των φοιτητών του να ξεκινήσουν στον τομέα που έχουν επιλέξει.

Λίστα με 368 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Nottingham Trent - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Nottingham Trent

προπτυχιακοί φοιτητές:
31595
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5235
:
36830
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αρχιτεκτονική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • NUA campus life
 • What is it like to study at Norwich University of the Arts? - by US student Kyra Vergho
 • Yomi's Top Tips for Your Move to NTU
 • Nathan de Bruyn – NTU Chemistry Student
 • Sheku Kanneh Mason's advice for our graduating Class of 2020

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αρχιτεκτονική (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
79% 0% 7% £17500 126 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική / Αρχιτεκτονική (διεθνής) (RIBA Part 1) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
69% 10% 23% £16500 153 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική (με έτος επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου (με θεμελίωση) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
- - - £15000 £15450 - Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική (με ολοκληρωμένα έτη ίδρυσης και επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική (με έτος πρακτικής άσκησης) BArch (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
81% 0% 3% £27250 178 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- - - £16085 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική και σχεδιασμός (με προπαρασκευαστικό εξάμηνο) BA (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £19250 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ναυτική αρχιτεκτονική με μηχανική ωκεανών BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £26700 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £16150 £17000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης