University of Derby
Εσωτερική αρχιτεκτονική και σχεδιασμός χώρων BA (Hons)
University of Derby - Πανεπιστήμιο του Derby

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 10 αποφοίτους του προγράμματος Interior Architecture and Venue Design BA (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Derby για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Αρχιτεκτονική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
82 /100
10 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Αρχιτεκτονική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Αρχιτεκτονική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24500 £23500 £27000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £25000 £21000 - £28000 £22000 - £32000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Αρχιτεκτονική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23131 £25010 £28792
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20700 - £25694 £19794 - £30100 £23742 - £35267

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Μάθετε να αναπτύσσετε εντυπωσιακούς τρισδιάστατους χώρους σε αυτό το αναγνωρισμένο πτυχίο εσωτερικής αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού χώρων. Από μπαρ μέχρι ξενοδοχεία, από χώρους ζωντανών παραστάσεων μέχρι μουσεία, θα καλύψετε ένα ευρύ φάσμα σχεδιασμού χώρων σε αυτό το διαπιστευμένο πρόγραμμα σπουδών που διαθέτει πρακτική άσκηση στη βιομηχανία και εξαιρετικό ιστορικό απασχόλησης .

 • ΒΑΣΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΤΟΥ ΜΑΘΉΜΑΤΟΣ:
 • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Το πρόγραμμα αυτό είναι διαπιστευμένο από την Chartered Society of Designers (CSD), οπότε θα αναπτύξετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να αποκτήσετε επαγγελματικά προσόντα.
 • ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ: Το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί με τη βοήθεια των εργοδοτών, οπότε επικεντρώνεται στην προετοιμασία σας για να ξεκινήσετε την καριέρα σας από την πρώτη μέρα. Οι συνεργασίες μας καλύπτουν μεγάλα ονόματα όπως Akarstudios, Virgin Atlantic, Interserve, Benoy Architects, Jacobs, Bouygues UK, Pick Everard, Lathams, WCAC Group, Maber, Morrisons Design Ltd., CPMG και Akar Studios, και Millar Management.

Οι συνεργασίες μας με τη βιομηχανία σημαίνουν ότι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά έργα σε πραγματικό κόσμο και να πραγματοποιήσετε εκπαιδευτικά ταξίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη. Θα εμπνευστείτε επίσης από τις διαλέξεις προσκεκλημένων που θα παραδίδουν ειδικοί από τη βιομηχανία.

 • ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΘΗΣΗΣ: Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα καλείστε συνεχώς να σχεδιάζετε, να διερευνάτε και να αναπτύσσετε το σχεδιασμό τρισδιάστατων χώρων. Θα εργαστείτε σε έργα πραγματικού κόσμου που βασίζονται σε πραγματικούς χώρους και θα πραγματοποιήσετε ταξίδια μελέτης. Συν τοις άλλοις, το έργο σας θα είναι ιδιαίτερα ορατό, επειδή σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε σε εκθέσεις -τόπου και στο Λονδίνο.
  • ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Το προαιρετικό έτος στη βιομηχανία θα μπορούσε να είναι μια αξέχαστη και μεταμορφωτική για το βιογραφικό σας εμπειρία- προηγούμενοι φοιτητές έχουν πάει στο Λος Άντζελες και τη Σιγκαπούρη.
  • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ: Καλλιεργούμε ένα ήθος όπου θα παράγετε προτάσεις σχεδιασμού με κοινωνική, πολιτιστική και περιβαλλοντική ανταπόκριση, αξιοποιώντας τις βέλτιστες πρακτικές και την ευρεία τεχνογνωσία των ομάδων διδασκαλίας μας.
  • ΤΙ ΘΑ ΚΑΛΎΨΕΤΕ:
  • Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα αποκτήσετε μια βαθιά κατανόηση των τρόπων με τους οποίους οι ιστορίες και οι θεωρίες αρχιτεκτονικού και εσωτερικού σχεδιασμού, καθώς και τα υφιστάμενα φυσικά και πολιτιστικά πλαίσια, ενημερώνουν τις διαδικασίες, τα προγράμματα και τις προτάσεις σχεδιασμού. Στο τρίτο έτος σπουδών σας, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να εκτελέσετε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο σχεδιασμού.
  • ΠΏΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΊΣΤΕ:
  • Θα αξιολογηθείτε με διάφορους τρόπους για να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις δεξιότητες παρουσίασης και επικοινωνίας σας, οι οποίες είναι απαραίτητες για την επαγγελματική πρακτική.
  • Η ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΊΑ ΣΑΣ
  • Το καταπληκτικό ιστορικό απασχόλησης που διαθέτουμε θα πρέπει να σας καθησυχάσει για τις προοπτικές σας. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες απασχόλησης για τους αποφοίτους του BA (Hons) Interior Architecture and Venue Design, οι οποίες κυμαίνονται από τον γενικό αρχιτεκτονικό ή εσωτερικό σχεδιασμό έως τη διαχείριση έργων σε χώρους και την τεχνική συμβουλευτική. Οι δεσμοί μας με εταιρείες όπως η Lathams, η WCAC Group, η Maber και η Morrisons Design Ltd., θα σας εξασφαλίσουν ότι θα έχετε καλές διασυνδέσεις και θα είστε σε θέση να εισέλθετε σε αυτόν τον κλάδο.

Διαπιστευμένο από το Chartered Society of Designers (CSD), τον επαγγελματικό φορέα για το σχεδιασμό με δωρεάν φοιτητική ιδιότητα και οδηγεί σε Συνεργαζόμενο Μέλος (Assoc. CSD).

Διαπιστευμένο από το Chartered Society of Designers (CSD), τον επαγγελματικό φορέα για το σχεδιασμό με δωρεάν φοιτητική ιδιότητα και οδηγεί σε Συνεργαζόμενο Μέλος (Assoc. CSD).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Interior Architecture and Venue Design BA (Hons) από Πανεπιστήμιο του Derby

65% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
20% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
10% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςInterior Architecture and Venue Design, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Εσωτερική αρχιτεκτονική και σχεδιασμός χώρων BA (Hons)

EU £14900 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £14900 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Derby στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Derby σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Αρχιτεκτονική, Κατασκευές & Σχεδιασμός

  • #30 
  • #38 
  Αρχιτεκτονική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #35 
  • #44 
  Αρχιτεκτονική
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 20 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Derby

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Derby

Το Πανεπιστήμιο του Ντέρμπι είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην πόλη Ντέρμπι της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου βρίσκεται στο Allestree, μια προαστιακή ζώνη του ίδιου του Ντέρμπι, και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δημοφιλές πάρκο Markeaton, όπου πολλοί φοιτητές απολαμβάνουν να πηγαίνουν για βόλτα στον ελεύθερο χρόνο τους.

Λίστα με 218 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Derby - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Derby

προπτυχιακοί φοιτητές:
13155
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2515
:
15670
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αρχιτεκτονική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • A place called home: Living with the University of Derby
 • Derby Uni Vlogger - Tamzin Lena- 10 reasons feedback is important
 • Tamzin's favourite places to visit in Derby city
 • What inspired me to study Zoology/Biology
 • University of Derby - You all make a difference
 • Tyra Tucker - International Relations and Diplomacy Student

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αρχιτεκτονική (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
79% 0% 7% £17500 126 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική / Αρχιτεκτονική (διεθνής) (RIBA Part 1) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
69% 10% 23% £16500 153 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική (με έτος επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου (με θεμελίωση) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
- - - £15000 £15450 - Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική (με ολοκληρωμένα έτη ίδρυσης και επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική (με έτος πρακτικής άσκησης) BArch (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
81% 0% 3% £27250 178 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- - - £16085 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική και σχεδιασμός (με προπαρασκευαστικό εξάμηνο) BA (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £19250 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ναυτική αρχιτεκτονική με μηχανική ωκεανών BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £26700 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £16150 £17000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης