University of Derby
Ανθρώπινη Βιολογία BSc (Hons)
University of Derby - Πανεπιστήμιο του Derby

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 15 αποφοίτους του προγράμματος Human Biology BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Derby για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: άλλοι στις βιοεπιστήμες.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
90 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Βιοεπιστήμες

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : άλλοι στις βιοεπιστήμες στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21000 £17500 £20500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £28000 £13000 - £21000 £16500 - £26000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Βιοεπιστήμες (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23639 £22140 £26132
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20607 - £27541 £16853 - £27935 £19965 - £33374

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η ανθρώπινη βιολογία είναι ζωτικής σημασίας για τις εξελίξεις σε τομείς όπως η ιατρική, η αθλητική επιστήμη, η διατροφή και η ψυχική υγεία - το μάθημα αυτό σας εφοδιάζει με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να ακολουθήσετε μια καριέρα στην αιχμή αυτών των εξελίξεων.

 • ΒΑΣΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΤΟΥ ΜΑΘΉΜΑΤΟΣ:
 • ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ: Το γνωστικό μας αντικείμενο της Βιολογικής Επιστήμης κατατάσσεται στην 5η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο για την εμπειρία των φοιτητών και στην 6η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ποιότητα της διδασκαλίας (The Times and Sunday Times Good University Guide 2021). Ο θεματικός μας τομέας των Βιολογικών Επιστημών κατατάσσεται επίσης στην 9η θέση για την ικανοποίηση των φοιτητών στο The Complete University Guide 2022.
 • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Το μάθημα αυτό είναι διαπιστευμένο από τη Βασιλική Εταιρεία Βιολογίας, γεγονός που αντικατοπτρίζει την υψηλή ποιότητά του.
 • ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ: Το μάθημά μας έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει μια σαφή κατανόηση του ανθρώπινου σώματος, βασιζόμενο σε θεμελιώδεις αρχές των βιοεπιστημών, όπως η ανατομία, η γενετική και η φυσιολογία. Οι σπουδές σας θα ασχοληθούν με ορισμένα από τα πιο πιεστικά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η κοινωνία σήμερα, όπως η άνοια, ο καρκίνος και η παχυσαρκία. Εξετάζουμε πώς αυτά επηρεάζουν το σώμα και πώς οι ασθένειες μπορούν να επηρεάσουν την ψυχική καθώς και τη σωματική ευεξία ενός ατόμου.
 • ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ: Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να προσαρμόσετε τις σπουδές σας στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες μέσω της ευρείας επιλογής προαιρετικών μαθημάτων.
 • ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ: Μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου έτους σπουδών σας, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για εργασία στη βιομηχανία ή να κάνετε πρακτική άσκηση. Στο παρελθόν, οι φοιτητές μας έχουν εξασφαλίσει θέσεις εργασίας στο Ίδρυμα Έρευνας Λευχαιμίας στο Λονδίνο, στο Royal Derby Hospital και σε τοπικά φαρμακεία. Εμπειρίες όπως αυτές θα ενισχύσουν το βιογραφικό σας σημείωμα.
 • ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ: Η ομάδα διδασκαλίας της ανθρώπινης βιολογίας μας είναι ενεργός ερευνητής στον τομέα της ανθρώπινης υγείας - θα μπορούσατε να υποβάλετε αίτηση για να βοηθήσετε στην έρευνά τους για να εμβαθύνετε την κατανόηση του αντικειμένου και την κατεύθυνση της σταδιοδρομίας σας.
 • ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ: Δεσμευόμαστε για την επαγγελματική και επαγγελματική σας εξέλιξη. Οι σπουδές σας θα εμπλουτιστούν με ευκαιρίες να επισκεφθείτε εργαστήρια εργασίας και χώρους υγειονομικής περίθαλψης, οι οποίες θα σας δώσουν σημαντικές πληροφορίες για την επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα των επιστημών υγείας.
 • ΤΙ ΘΑ ΚΑΛΎΨΕΤΕ:
 • Θα σπουδάσετε μαθήματα που κυμαίνονται από χημεία και μοριακή βιολογία έως ανατομία, φυσιολογία και γενετική. Στο τελευταίο έτος σπουδών σας, θα αναλάβετε ένα εμπεριστατωμένο ερευνητικό έργο σε ένα θέμα υγείας του ανθρώπου που ταιριάζει με τα ενδιαφέροντα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.
 • ΠΏΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΊΣΤΕ:
 • Δεν υπάρχει ένας μόνο τρόπος αξιολόγησης που να ταιριάζει σε όλους, γι' αυτό και ακολουθούμε μια διαφορετική προσέγγιση στα διάφορα μαθήματα. Αξιολογείστε χρησιμοποιώντας μια σειρά από γραπτές εργασίες (συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης δεδομένων, χαρτοφυλακίων και πρακτικών εκθέσεων), αξιολογήσεις μέσω υπολογιστή, παρουσιάσεις αφίσας και σεμιναρίων.
 • Η ΚΑΡΙΈΡΑ ΣΑΣ:
 • Το πτυχίο μας σας εξοπλίζει με εξαιρετικά συναφείς και σύγχρονες δεξιότητες που είναι σημαντικές για σταδιοδρομίες στο NHS, σε φιλανθρωπικά ιδρύματα υγείας, στην ιατρική έρευνα και στις βιοϊατρικές βιομηχανίες. Δημιουργεί επίσης τις μεταβιβάσιμες δεξιότητές σας, οι οποίες θα είναι ανεκτίμητες αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε άλλους επιστημονικούς ή αναλυτικούς ρόλους σε τομείς όπως οι επιστημονικές πωλήσεις, η ιατρική, η οδοντιατρική και η επιστημονική συγγραφή.
 • ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΣΠΟΥΔΏΝ:
 • Το μάθημα αυτό διατίθεται επίσης με επιλογή Foundation Year.
 • Αυτό το μάθημα διατίθεται με ένα έτος βιομηχανικής πρακτικής άσκησης.

Αναγνωρισμένο από τη Royal Society of Biology με σκοπό την κάλυψη, εν μέρει, των ακαδημαϊκών απαιτήσεων και της εμπειρίας για την ιδιότητα του μέλους και του Chartered Biologist (CBiol).

Αναγνωρισμένο από τη Royal Society of Biology με σκοπό την κάλυψη, εν μέρει, των ακαδημαϊκών απαιτήσεων και της εμπειρίας για την ιδιότητα του μέλους και του Chartered Biologist (CBiol).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Human Biology BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Derby

20% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
10% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγέλματα πωλήσεων

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςHuman Biology, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Ανθρώπινη Βιολογία BSc (Hons)

EU £14900 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £14900 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Derby στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 20 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Derby

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Derby

Το Πανεπιστήμιο του Ντέρμπι είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην πόλη Ντέρμπι της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου βρίσκεται στο Allestree, μια προαστιακή ζώνη του ίδιου του Ντέρμπι, και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δημοφιλές πάρκο Markeaton, όπου πολλοί φοιτητές απολαμβάνουν να πηγαίνουν για βόλτα στον ελεύθερο χρόνο τους.

Λίστα με 218 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Derby - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Derby

προπτυχιακοί φοιτητές:
13155
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2515
:
15670
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Βιολογία του Ανθρώπου": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • A place called home: Living with the University of Derby
 • Derby Uni Vlogger - Tamzin Lena- 10 reasons feedback is important
 • Tamzin's favourite places to visit in Derby city
 • What inspired me to study Zoology/Biology
 • University of Derby - You all make a difference
 • Tyra Tucker - International Relations and Diplomacy Student

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ανθρώπινη βιολογία και δίκαιο (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 10% 6% £12500 105 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρώπινη Βιολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
90% 5% 15% £14900 129 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρώπινη βιολογία και τουρισμός BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 5% 5% £12500 131 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρώπινη βιολογία (συμπεριλαμβανομένου του έτους στο εξωτερικό) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £22100 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χορός και ανθρώπινη βιολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 5% £12500 131 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία και ανθρώπινη βιολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 7% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρώπινη διατροφή BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
- - - £16905 - Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρώπινη βιολογία και κοινωνιολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 7% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή και ανθρώπινη βιολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 5% £12500 105 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία και ανθρώπινη βιολογία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 7% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης