University of Derby
Fashion Styling και Επικοινωνία BA (Hons)
University of Derby - Πανεπιστήμιο του Derby

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 75 αποφοίτους Fashion Styling and Communication BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Σπουδές σχεδιασμού από το Πανεπιστήμιο του Derby για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Σπουδές σχεδιασμού.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
80 /100
75 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Σπουδές σχεδιασμού

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Σπουδές σχεδιασμού στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21000 £19500 £22500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19500 - £23000 £15500 - £23000 £16500 - £26500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Σπουδές σχεδιασμού (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22025 £20113 £23568
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19981 - £25071 £15144 - £24676 £17604 - £29974

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ένα νέο πτυχίο για ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα, τη δημιουργία εικόνας και την επικοινωνία. Μάθετε να χρησιμοποιείτε το σχεδιαστικό και καλλιτεχνικό σας ταλέντο για να βοηθήσετε στην προώθηση εμπορικών σημάτων και ατόμων και να επιφέρετε κοινωνική αλλαγή .

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα;

Θα μάθετε να χρησιμοποιείτε τη μόδα ως έναν ισχυρό τρόπο αφήγησης ιστοριών, έτσι ώστε τα ρούχα και τα αξεσουάρ να γίνονται κάτι περισσότερο από απλά αντικείμενα. Ο σκοπός μιας καμπάνιας μάρκετινγκ μόδας σήμερα δεν είναι απλώς να πουλήσει ρούχα- συχνά πρέπει να προωθήσει μια φιλοσοφία, μια ιδέα ή έναν φιλόδοξο τρόπο ζωής. Το styling - ιδιαίτερα οι οπτικές εικόνες - είναι το κλειδί αυτής της διαδικασίας.

Πριν από 30 χρόνια, ο "στυλίστας μόδας" δεν ήταν μια αναγνωρισμένη καριέρα, αλλά με την άνοδο των ψηφιακών και κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, αυτό έχει αλλάξει. Το fashion styling είναι πλέον σταθερά στο mainstream, και σήμερα, πολλές εταιρείες και άτομα χρησιμοποιούν fashion stylists για να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν οπτικές ταυτότητες και επώνυμες ιδέες - από εταιρείες μόδας και καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, μέχρι ψηφιακά και έντυπα μέσα ενημέρωσης, καθώς και influencers και διασημότητες.

Είναι αυτό το μάθημα για εσάς;

Πρόκειται για ένα πρακτικό μάθημα, οπότε ένα σημαντικό ποσοστό της μάθησης και της αξιολόγησής σας θα βασίζεται σε έργα. Θα σας δοθεί μια ευρεία ποικιλία εντολών που θέτουν ένα πρόβλημα, μια κατάσταση και ένα πλαίσιο και θα πρέπει να ανταποκριθείτε σε αυτές με δημιουργικές και μελετημένες λύσεις. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κινούμενα σχέδια, εικονογράφηση, ζωντανή παράσταση, φωτογραφία και βίντεο. Ορισμένες εργασίες θα επινοηθούν από τους καθηγητές, ενώ άλλες θα οριστούν από εξωτερικούς φορείς, όπως οι εργοδότες.

 • Μάθετε όλο το φάσμα των δεξιοτήτων styling μόδας και επικοινωνίας, από την έρευνα και τη δημιουργία ιδεών μέχρι τη φωτογράφηση και την εικονογράφηση, το casting και το live styling μοντέλων.
 • Θα σας ενθαρρύνουμε να πάρετε ρίσκα και να πειραματιστείτε με ιδέες και υλικά μέσα από ατομικές και ομαδικές εργασίες
 • Μοναδικά, εξετάζουμε πώς μπορείτε επίσης να βοηθήσετε στην αλλαγή της βιομηχανίας της μόδας, και διερευνούμε ορισμένες από τις τρέχουσες συζητήσεις γύρω από τις ηθικές πρακτικές, τη βιωσιμότητα, τον ρατσισμό και την ισότητα των φύλων.

Ευκαιρίες και εμπειρίες

Σε αυτό το πτυχίο, θα μάθετε να δημιουργείτε, να διανέμετε και να διαχειρίζεστε περιεχόμενο σχετικά με τη μόδα για εμπορικά σήματα, εταιρείες και ιδιώτες. Αυτό το περιεχόμενο μπορεί να έχει πολλές μορφές, όπως εικόνες και βίντεο, κείμενο ή εμπειρίες.

Θα μάθετε ένα πλήρες φάσμα δεξιοτήτων styling και επικοινωνίας, όπως:

 • Έρευνα έννοιας και αγοράς, συμπεριλαμβανομένης της ταυτότητας του εμπορικού σήματος, της ανάλυσης των ανταγωνιστών και της αναγνώρισης των καταναλωτών
 • Φωτογραφία μόδας
 • Σχέδιο και εικονογράφηση μόδας
 • Προμήθεια προϊόντων
 • Δημιουργική νεκρή φύση και styling ζωντανών μοντέλων
 • Δημιουργία ψηφιακών μέσων και CAD
 • Μέθοδοι παρουσίασης
 • Θα έχετε άφθονο χρόνο για να πειραματιστείτε - με διαφορετικά υλικά, διαφορετικούς τρόπους και στυλ επικοινωνίας και με διάφορες μεθόδους παρουσίασης.

Θα διασφαλίσουμε επίσης ότι θα καλύψετε τις βασικές θεμελιώδεις γνώσεις, όπως η κατανόηση της διαδικασίας σχεδιασμού, η ιστορία της δημιουργίας εικόνας και της μόδας και ο τρόπος με τον οποίο η μόδα διαμορφώνεται από τη σύγχρονη κουλτούρα της.

Πρακτική άσκηση και πρακτική άσκηση

Σας προσφέρουμε πολλές ευκαιρίες για πρακτική άσκηση ή πρακτική άσκηση. Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη ευκαιρία που ταιριάζει με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και τα ενδιαφέροντά σας και κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στον χώρο εργασίας, ένας από τους καθηγητές μας θα σας επισκέπτεται επίσης για να παρακολουθεί την πρόοδό σας.

Μπορείτε να αποκτήσετε εμπειρία σε μάρκες όπως Alexander McQueen, Cos, Erdem, French Connection, Hobbs, HUUB, River Island, George at Asda, Julian MacDonald, Monsoon, Preen, Temperley, Tommy Hilfiger και Victoria Beckham.

Καριέρα

Αυτό το πτυχίο σας προετοιμάζει για μια καριέρα στο στυλ μόδας ή στην επικοινωνία μόδας. Οι στυλίστες μόδας μπορούν να εργαστούν σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, όπως έντυπα και ψηφιακά μέσα, ηλεκτρονικό εμπόριο, φωτογραφίσεις νεκρών φύσεων ή προϊόντων, πασαρέλες, blogging ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Θα έχετε επίσης τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να γίνετε ένας σπουδαίος δημοσιογράφος μόδας, σχολιαστής στα μέσα ενημέρωσης, ερευνητής μόδας, παραγωγός επιδείξεων μόδας ή καλλιτεχνικός διευθυντής.

Πλήρεις πληροφορίες για την ενότητα θα είναι διαθέσιμες σύντομα για αυτό το μάθημα.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Fashion Styling and Communication BA (Hons) από Πανεπιστήμιο του Derby

20% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
11% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
9% Διοικητικά επαγγέλματα
8% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
6% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες υγείας
5% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
3% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
3% Επαγγελματίες πρόνοιας

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Σπουδές σχεδιασμού

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςFashion Styling and Communication, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Fashion Styling και Επικοινωνία BA (Hons)

EU £14900 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £14900 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Derby στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 20 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Derby

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Derby

Το Πανεπιστήμιο του Ντέρμπι είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην πόλη Ντέρμπι της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου βρίσκεται στο Allestree, μια προαστιακή ζώνη του ίδιου του Ντέρμπι, και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δημοφιλές πάρκο Markeaton, όπου πολλοί φοιτητές απολαμβάνουν να πηγαίνουν για βόλτα στον ελεύθερο χρόνο τους.

Λίστα με 218 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Derby - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Derby

προπτυχιακοί φοιτητές:
13155
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2515
:
15670
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Μόδα": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • A place called home: Living with the University of Derby
 • Derby Uni Vlogger - Tamzin Lena- 10 reasons feedback is important
 • Tamzin's favourite places to visit in Derby city
 • What inspired me to study Zoology/Biology
 • University of Derby - You all make a difference
 • Tyra Tucker - International Relations and Diplomacy Student

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Φωτογραφία μόδας (με ολοκληρωμένα έτη θεμελίωσης και επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μόδα BA (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
83% 5% 12% £15000 109 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση μόδας με μάρκετινγκ BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- 10% 10% £15000 £16125 123 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Fashion Image & Styling BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
76% 6% 3% £17500 144 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις μόδας και προώθηση με έτος ίδρυσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- - - £16085 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις μόδας και μάρκετινγκ BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
- - - £16700 - Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας με έτος ίδρυσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- - - £16085 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Fashion Atelier & Tailoring (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ και Διαχείριση Μόδας (Έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
74% 3% 5% £15750 115 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης