University of Derby
Οικονομικά και χρηματοοικονομικά BSc (Hons)
University of Derby - Πανεπιστήμιο του Derby

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 10 αποφοίτους Economics and Finance BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Derby για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Οικονομικά.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
85 /100
10 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιχειρήσεις και Διοίκηση

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Οικονομικά στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23000 £20500 £23500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £25500 £16000 - £25000 £18500 - £30500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιχειρήσεις και Διοίκηση (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28575 £30471 £40245
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24114 - £33739 £23720 - £40302 £28567 - £54576

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

BSc (Hons) Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά

**Οι δεξιότητες στην εφαρμοσμένη οικονομική και χρηματοοικονομική ανάλυση εκτιμώνται από τους εργοδότες παγκοσμίως. Αυτό το επίκαιρο πτυχίο σας δίνει τα εφόδια για την επίλυση σύνθετων προβλημάτων σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και επιχειρηματικούς οργανισμούς.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα;

Το BSc (Hons) Economics and Finance σας βοηθά να γίνετε ικανοί στην έρευνα και την ανάλυση, στο χειρισμό πολύπλοκων πηγών οικονομικών δεδομένων, στη διάγνωση προβλημάτων και στη λήψη αποφάσεων υψηλού επιπέδου που αναμένονται από έναν εφαρμοσμένο οικονομολόγο. Το πτυχίο αυτό είναι διαπιστευμένο από το Chartered Institution for Securities and Investment (CISI), το μεγαλύτερο και ευρύτερα σεβαστό επαγγελματικό σώμα για το επάγγελμα των κινητών αξιών και των επενδύσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Είναι αυτό το μάθημα για εσάς;

Αν θέλετε να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ, το BSc (Hons) Economics and Finance σας φέρνει σε στενή επαφή με κορυφαίους εργοδότες. Παρέχουν πραγματικές μελέτες περιπτώσεων, πρακτικά σενάρια, διαλέξεις προσκεκλημένων και έργα συμβούλων για να ενισχύσουν την επικαιρότητα των σπουδών σας.

Πώς θα μάθετε

Χρησιμοποιούμε έναν συναρπαστικό συνδυασμό διαλέξεων, σεμιναρίων επίλυσης προβλημάτων, ομαδικής εργασίας, ανάλυσης μελετών περιπτώσεων και εργαστηριακής εργασίας σε υπολογιστές. Τα πρακτικά σενάρια θα βρίσκονται στο επίκεντρο της μάθησής σας - από την παρακολούθηση του δικού σας χαρτοφυλακίου επενδύσεων και τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς εμπορικών προκλήσεων μέχρι την ανάλυση πληροφοριών της τελευταίας στιγμής στο εργαστήριο χρηματοπιστωτικών αγορών.

Πρακτική άσκηση και πρακτική άσκηση

Θα σας ενθαρρύνουμε και θα σας υποστηρίξουμε να κάνετε πρακτική άσκηση και άσκηση. Μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου έτους σπουδών σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα προαιρετικό έτος πρακτικής άσκησης ή μια καλοκαιρινή πρακτική άσκηση. Αυτή είναι μια πολύτιμη ευκαιρία να αποκτήσετε εμπειρία και να αναπτύξετε τις πρακτικές σας δεξιότητες, να δικτυωθείτε και να χτίσετε το επαγγελματικό σας προφίλ.

Επαγγελματικά διαπιστευμένο

Το πρόγραμμα αυτό είναι διαπιστευμένο από τους κορυφαίους επαγγελματικούς φορείς, το Chartered Management Institute (CMI) και το Chartered Institute of Management Accountants (CIMA), πράγμα που σημαίνει ότι το πρόγραμμα αντιστοιχεί στις δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες και σας παρέχει πρόσθετα βραβεία και/ή απαλλαγές για την εγγραφή σας σε επαγγελματικούς φορείς.

Καριέρα και απασχολησιμότητα

Υπάρχει συνεχής ζήτηση για πτυχιούχους οικονομικών και χρηματοοικονομικών, οπότε το πτυχίο αυτό σας βοηθά να ακολουθήσετε ικανοποιητικές επαγγελματικές διεξόδους. Η τεχνογνωσία σας θα εκτιμηθεί σε όλους τους δημόσιους, ιδιωτικούς και εθελοντικούς τομείς παγκοσμίως. Παράλληλα με τους ρόλους σας στις διεθνείς επιχειρήσεις, τις συμβουλευτικές υπηρεσίες και τα χρηματοοικονομικά, θα μπορούσατε να εξασφαλίσετε ευκαιρίες σε κυβερνητικές υπηρεσίες, αναπτυξιακούς οργανισμούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Το ήξερες; Προσφέρουμε επίσης αυτό το μάθημα:

 • Με έτος ίδρυσης

Διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) με σκοπό την απαλλαγή από ορισμένες επαγγελματικές εξετάσεις μέσω της επιταχυνόμενης διαδρομής Accredited degree.

Αναγνωρισμένο από το Chartered Institute for Securities and Investment για την απόκτηση επαγγελματικών προσόντων λόγω του υψηλού ποσοστού επικάλυψης μεταξύ του CISI και της ύλης του Πανεπιστημίου.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Economics and Finance BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Derby

25% Επαγγέλματα αθλητισμού και γυμναστικής
20% Άλλοι εκπαιδευτικοί επαγγελματίες
20% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

We encourage you to outline all your qualifications and achievements in your application to provide us a full picture. Your offer will typically be based on your predicted and/or achieved grades from full level 3 qualifications or above e.g. A levels, BTEC Ext Diploma, Access to HE, etc. Any subject specifics are outlined below in the Further Information section, and these specifics are applicable across all equivalent qualifications. A strong application/performance and appropriate experience will be taken into account where typical criteria is not met.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Οικονομικά

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςEconomics and Finance, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Οικονομικά και χρηματοοικονομικά BSc (Hons)

EU £14900 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £14900 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Derby στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 20 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Derby

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Derby

Το Πανεπιστήμιο του Ντέρμπι είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην πόλη Ντέρμπι της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου βρίσκεται στο Allestree, μια προαστιακή ζώνη του ίδιου του Ντέρμπι, και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δημοφιλές πάρκο Markeaton, όπου πολλοί φοιτητές απολαμβάνουν να πηγαίνουν για βόλτα στον ελεύθερο χρόνο τους.

Λίστα με 218 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Derby - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Derby

προπτυχιακοί φοιτητές:
13155
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2515
:
15670
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Χρηματοοικονομικά": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • A place called home: Living with the University of Derby
 • University of Derby - You all make a difference
 • Tyra Tucker - International Relations and Diplomacy Student
 • Derby Uni Vlogger - Tamzin Lena- 10 reasons feedback is important
 • Tamzin's favourite places to visit in Derby city
 • What inspired me to study Zoology/Biology

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Χρηματοοικονομικά και Μαθηματικά BSc (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- - - £23800 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
90% 5% 6% £27650 137 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Στατιστική, Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά BSc (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
86% 5% 0% £35000 208 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
76% 5% 7% £20600 142 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και χρηματοοικονομικά BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- 5% 1% £20450 £22700 155 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά με Διεθνές Θεμελιώδες Έτος BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
78% 4% 16% £27650 130 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και χρηματοοικονομικά BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
71% 5% 13% £16500 119 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και χρηματοοικονομικά (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
90% 5% 10% £16520 107 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά BFin (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
76% 0% 10% £20900 178 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων (χρηματοοικονομικά) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £15100 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης