University of Birmingham
Πυρηνική επιστήμη και υλικά BSc (Hons)
University of Birmingham - Πανεπιστήμιο του Birmingham

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Χημικός μηχανικός, μηχανικός διεργασιών και ενέργειας

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Χημικός μηχανικός, μηχανικός διεργασιών και ενέργειας στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £30000 £33000 £40500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £32000 £27500 - £41000 £33500 - £48500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Χημικός μηχανικός, μηχανικός διεργασιών και ενέργειας (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29502 £33972 £39661
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24940 - £32810 £27262 - £41828 £31003 - £49959

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το μοναδικό μας πρόγραμμα σπουδών BSc Πυρηνικής Επιστήμης και Υλικών σχεδιάστηκε ως απάντηση στη ζήτηση της βιομηχανίας για μια νέα γενιά αποφοίτων με γνώσεις που θα κατασκευάσουν τους πυρηνικούς σταθμούς του μέλλοντος.

Αυτό το μοναδικό πρόγραμμα σπουδών BSc Πυρηνικής Επιστήμης και Υλικών έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει τις δεξιότητες και την κατανόηση που απαιτούνται για την προετοιμασία σας για τον πυρηνικό τομέα. Μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Ηνωμένο Βασίλειο είναι η αναδιαμόρφωση του τρόπου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς υπάρχει απομάκρυνση από τα ορυκτά καύσιμα. Η κυβέρνηση επενδύει στην κατασκευή μιας σειράς νέων πυρηνικών σταθμών για την παραγωγή του 20-40% της ηλεκτρικής ενέργειας του Ηνωμένου Βασιλείου, τόσο για την αντικατάσταση των σταθμών που αποσύρονται όσο και για την αύξηση της δυναμικότητας. Υπάρχει σημαντική ζήτηση για πτυχιούχους που θα εργαστούν σε αυτόν τον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα.

Υπάρχει η δυνατότητα να υποβάλετε αίτηση για ένα έτος στη βιομηχανία κατά τη διάρκεια του πτυχίου σας, συνήθως μεταξύ του 2ου και του 3ου έτους. Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε κατάλληλες θέσεις πρακτικής άσκησης και θα σας βοηθήσουν και θα σας καθοδηγήσουν ακαδημαϊκά μέλη του προσωπικού καθ' όλη τη διάρκεια του έτους σας στη βιομηχανία. Ένα έτος στη βιομηχανία είναι μια ανεκτίμητη ευκαιρία να αναλάβετε ρόλο σε μια εταιρεία, να εφαρμόσετε τις θεωρητικές γνώσεις του πτυχίου σας σε πραγματικά ζητήματα και θα ενισχύσει τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας. Επικοινωνήστε με την Ομάδα Εισαγωγών ([email protected]) για περισσότερες λεπτομέρειες.

Με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία της φυσικής των πυρηνικών αντιδραστήρων και περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία της επιστήμης των υλικών, το Μπέρμιγχαμ είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για σπουδές πυρηνικής επιστήμης. Θα διδάσκεστε από ειδικούς στον τομέα αυτό που θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε ισχυρές θεωρητικές και πρακτικές δεξιότητες στο αντικείμενο.

Το διεπιστημονικό Κέντρο Πυρηνικής Εκπαίδευσης και Έρευνας του Μπέρμιγχαμ διαθέτει κορυφαία έρευνα και εγκαταστάσεις παγκοσμίως και έχει στενούς δεσμούς με την πυρηνική βιομηχανία, η οποία προσλαμβάνει εκτενώς προσωπικό από τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.

Στο πρόγραμμα σπουδών - ένα κοινό πρόγραμμα που υλοποιείται από τη Σχολή Μεταλλουργίας και Υλικών και τη Σχολή Φυσικής και Αστρονομίας - θα αναπτύξετε δεξιότητες μηχανικού παράλληλα με τις θεμελιώδεις αρχές της επιστήμης, οι οποίες περιλαμβάνουν τη σύνδεση της συμπεριφοράς και των ιδιοτήτων των υλικών με τις θεμελιώδεις γνώσεις της ατομικής τους δομής. Μέχρι να αποφοιτήσετε, θα έχετε κατανοήσει λεπτομερώς τη φυσική πυρηνικών αντιδραστήρων, τα υλικά, την πυρηνική επιστήμη και την πυρηνική ακτινοβολία.

Accredited by the Institute of Materials, Minerals and Mining (IOM3) on behalf of the Engineering Council for the purposes of fully meeting the academic requirement for registration as an Incorporated Engineer and partially meeting the academic requirement for registration as a Chartered Engineer.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Nuclear Science and Materials, BSc (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Έτος 2

Έτος 3

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Nuclear Science and Materials BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Birmingham

42% Επαγγελματίες μηχανικοί
18% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
12% Επαγγελματίες πληροφορικής
9% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
4% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
3% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
2% Επαγγέλματα πωλήσεων
2% Στοιχειώδη επαγγέλματα
2% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
2% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Μαθηματικά και Φυσική επιπέδου A και τα δύο με βαθμό Α. Πρέπει επίσης να περάσετε το πρακτικό στοιχείο οποιουδήποτε αναμορφωμένου επιπέδου A των θετικών επιστημών που περιλαμβάνουν τη Βιολογία, τη Χημεία και τη Φυσική που διδάσκονται από το 2015. Οι γενικές σπουδές δεν γίνονται δεκτές

6,6,5 σε ανώτερο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένου του 6 στα Μαθηματικά και τη Φυσική, με τουλάχιστον 32 μονάδες συνολικά.

Το BTEC λαμβάνεται υπόψη μόνο όταν συνδυάζεται με άλλα προσόντα.

Γίνεται δεκτό σε αντικατάσταση ενός μη απαιτούμενου επιπέδου A με τον αντίστοιχο βαθμό.

Γίνεται δεκτό σε αντικατάσταση των επιπέδων A με τους ακόλουθους ισοδύναμους βαθμούς: D2 = A*- D3 = A- M2 = B. Γίνονται δεκτοί συνδυασμοί επιπέδων A και θεμάτων Principle. Σημειώνεται ότι πρέπει να προσφέρονται τα απαιτούμενα μαθήματα (βλ. ενότητα A level).

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • (no subscore less than 6.0)
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςNuclear Science and Materials, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Πυρηνική επιστήμη και υλικά BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Για λεπτομέρειες σχετικά με τα ετήσια δίδακτρα για τους διεθνείς φοιτητές, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα του μαθήματος που αναφέρεται στην ενότητα "Λεπτομέρειες μαθήματος" παραπάνω.
Εάν σας γίνει προσφορά για σπουδές από το Πανεπιστήμιο, τα ετήσια δίδακτρα θα αναφέρονται στην επιστολή προσφοράς σας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Birmingham στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 35 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Birmingham

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Birmingham

Το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που εδρεύει στο Edgbaston του Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Στόχος του πανεπιστημίου είναι να βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος στην παροχή εκπαίδευσης και το πρόγραμμα σπουδών του να αναδιαμορφώνεται συνεχώς από τις νέες αποκαλύψεις της έρευνας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη βρίσκεται σε λογική απόσταση τριών μιλίων από το κέντρο του Μπέρμιγχαμ, το οποίο δεν αργεί να προσεγγιστεί με λεωφορείο, αν ο φοιτητής αποφασίσει ότι θα ήθελε να περάσει εκεί μέρος του ελεύθερου χρόνου του.

Λίστα με 484 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Birmingham - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Birmingham

 • Life as an international student at Birmingham
 • Students from Turkey at the University of Birmingham
 • Why do students choose to study at the University of Birmingham? We asked some!
 • BA Social Work: Student feedback
 • 61 Questions with English student Charlotte

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site - Academic and Student Division
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Κοσμήματα, υλικά και σχεδιασμός με έτος θεμελίωσης BA Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
85% 1% 6% £14415 113 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Υλικά με διαχείριση BEng (Hons) Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
78% 5% 4% £35100 188 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υλικών και μηχανική με ένα έτος στη βιομηχανία BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
91% 0% 0% £24450 £25670 159 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη και Μηχανική των Υλικών BEng (Hons) Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
70% 0% 10% £35100 161 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική Υλικών με Διεθνές Θεμελιώδες Έτος BEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
94% 5% 0% £20750 162 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοσμήματα, υλικά και σχεδιασμός BA (Hons) Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
85% 1% 6% £14415 113 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χημεία υλικών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Glascow
(University of Glasgow)
65% 5% 3% £87680 195 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη και Μηχανική των Υλικών BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου
(Queen Mary University of London)
76% 0% 10% - 137 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πυρηνική επιστήμη και υλικά BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Birmingham
(University of Birmingham)
85% 1% 5% - 156 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική υλικών με έτος θεμελίωσης BEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
94% 5% 0% - 162 - Oncampus πλήρους απασχόλησης