University of Aberdeen
Προχωρημένη επανορθωτική οδοντιατρική πρακτική MSc
University of Aberdeen - Πανεπιστήμιο του Aberdeen

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 10 αποφοίτους του προγράμματος Advanced Restorative Dental Practice MSc στο Πανεπιστήμιο του Aberdeen για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Αγγλικές σπουδές (μη ειδικές).

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
79 /100
10 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Αγγλικές σπουδές (μη ειδικές)

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Αγγλικές σπουδές (μη ειδικές) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21500 £21500 £24000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £27500 £16500 - £25000 £19000 - £29500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Αγγλικές σπουδές (μη ειδικές) (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23309 £21276 £25018
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19679 - £26816 £16238 - £25899 £19034 - £31180

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Πηγαίνετε την Επανορθωτική Οδοντιατρική Πρακτική στο επόμενο επίπεδο με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα μερικής φοίτησης. Μέσω της διαδικτυακής μάθησης, των αξιολογήσεων που βασίζονται στην πράξη και των σπουδών που βασίζονται στην κατοικία, θα αναπτύξετε τις δεξιότητές σας μέσω προοδευτικών, τεκμηριωμένων τεχνικών και γνώσεων και θα είστε σε θέση να εφαρμόσετε αυτές τις δεξιότητες προς όφελος της πρακτικής σας.

Επειδή οι αιτήσεις δεν είναι πάντα ανοικτές, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε απευθείας με το Πανεπιστήμιο για την υποβολή αίτησης σε αυτό το πρόγραμμα.

Αυτό το πρόγραμμα απευθύνεται στον πολυάσχολο οδοντίατρο που ενδιαφέρεται για υψηλής ποιότητας, τεκμηριωμένη επανορθωτική θεραπεία. Θα διδαχθείτε από επαγγελματίες οδοντιάτρους που έχουν συγκεντρώσει πολυετή εμπειρία όχι μόνο στη διδασκαλία αλλά και στην εφαρμογή των γνώσεών τους στη φροντίδα των δικών τους ασθενών. Η ποικιλία της διδασκαλίας σας ενημερώνει για τις απαιτήσεις του GDC, ενισχύει τις δεξιότητες τήρησης αρχείων, τις επικοινωνιακές δεξιότητες και την ικανότητα ομαδικής εργασίας. Το πρόγραμμά μας καλύπτει κλάδους που θα ενισχύσουν την πρακτική σας.

  • Οι φάσεις θεραπείας μας δεν σας διδάσκουν μόνο τη θεωρία, αλλά σας δίνουν την ευκαιρία να εξασκήσετε τις δεξιότητες αυτές σε περιβάλλον προσομοίωσης και στη συνέχεια να αναδείξετε τις δεξιότητές σας σε δομημένες παρουσιάσεις περιστατικών.
  • Κάθε ένας από τους κλάδους αποκατάστασης θα καλυφθεί σε μεγαλύτερο βάθος από καθηγητές και συμβούλους, συμπεριλαμβανομένου του Graeme Lillywhite, οι οποίοι θα διασφαλίσουν ότι οι γνώσεις και οι τεχνικές σας είναι σύγχρονη οδοντιατρική βασισμένη σε αποδείξεις.
  • Αργότερα στο πρόγραμμα θα μάθετε να εφαρμόζετε αυτές τις δεξιότητες και θα εξετάσετε πότε και πώς να εφαρμόζετε συμπληρωματικές θεραπείες όπως η λεύκανση και η ορθοδοντική που εφαρμόζεται από το γενικό ιατρό με μια εισαγωγή στην αισθητική του προσώπου.
  • Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να καλύψετε τις απαιτήσεις του GDC, όπως να διατηρήσετε τις δεξιότητές σας στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής και να ολοκληρώσετε την εκπαίδευση του πυρήνα των γνώσεων για τα επόμενα πέντε χρόνια.
  • Θα λάβετε κάποιες επιχειρηματικές γνώσεις από καθηγητές παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Chris Barrow και η Ashley Latter, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε πώς να βελτιώσετε την πρακτική σας και την αποδοχή των θεραπειών.
  • Για τη διπλωματική σας εργασία, θα επιλέξετε ένα θέμα για το οποίο θέλετε να μάθετε περισσότερα ή σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα και θα αναπτύξετε βαθύτερη εκτίμηση και γνώση στον τομέα που επιλέξατε.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Advanced Restorative Dental Practice MSc από Πανεπιστήμιο του Aberdeen

25% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
15% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
10% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
10% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Η αξιολόγηση, τόσο η διαμορφωτική όσο και η συνοπτική, λαμβάνει χώρα καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος, προκειμένου να σας παρέχει καθοδήγηση και ανατροφοδότηση σχετικά με τις σπουδές σας. Οι μορφές αξιολόγησης είναι πολλαπλής επιλογής, μονής καλύτερης απάντησης, πολλαπλές σύντομες ερωτήσεις, μικρή δομημένη έκθεση, δοκίμιο και άμεση ανατροφοδότηση σε πρακτικές ασκήσεις. Καθώς ολοκληρώνετε επιτυχώς κάθε ενότητα, θα μπορείτε να προχωρήσετε στο πρόγραμμά μας μέχρι να ολοκληρώσετε και να αποκτήσετε το μεταπτυχιακό σας δίπλωμα.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6.5

Συνολικά - 6.5 με: 5,5 ή περισσότερο, ανάγνωση - 6,0 ή περισσότερο, ομιλία - 5,5 ή περισσότερο, γραπτό λόγο - 6,0 ή περισσότερο.

Δεν γίνονται δεκτά τα IELTS Indicator ή IELTS General Training

TOEFL (iBT) 90

**TOEFL iBT και TOEFL iBT Home Edition: **

Συνολικά - 90 με: Ακρόαση - 17 ή άνω- Ανάγνωση - 21 ή άνω- Ομιλία - 20 ή άνω- Γραφή - 21 ή άνω.

Ο κωδικόςDI είναι 0818

PTE Academic 62

Συνολικά - 62 με: Ακρόαση - 59 ή περισσότερο- Ανάγνωση - 59 ή περισσότερο- Ομιλία - 59 ή περισσότερο- Γραφή - 59 ή περισσότερο.

Δεν γίνονται δεκτές οι ηλεκτρονικές εξετάσεις

Institution's Own Test

Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας (PSE) - Pass (ισχύει για 1 έτος).

Πρόγραμμα προετοιμασίας για την ακαδημαϊκή αγγλική γλώσσα σε άλλο ΑΕΙ του Ηνωμένου Βασιλείου - διαπιστευμένο από την BALEAP και εντός 1 έτους από την έναρξη των μαθημάτων.

Cambridge English Advanced

Συνολικά - 176 με: Ακρόαση - 162 ή πάνω- Ανάγνωση - 162 ή πάνω- Ομιλία - 162 ή πάνω- Γραφή - 169 ή πάνω.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματός σας πραγματοποιούνται τρία εργαστήρια διαμονής, όπου θα ταξιδέψετε στο Aberdeen για να έχετε ένα πρακτικό, πρακτικό μάθημα υπό την άμεση καθοδήγηση μελών του προσωπικού, μπορείτε να συναντήσετε τον καθηγητή σας ή τον διευθυντή του μαθήματος πρόσωπο με πρόσωπο και να έχετε προσωπική διδασκαλία για να βελτιώσετε τις υποθέσεις και τις παρουσιάσεις των περιπτώσεων σας.

Δείτε τη σελίδα του προγράμματος του Πανεπιστημίου του Aberdeen Online Prospectus για να ενημερωθείτε για τυχόν υποτροφίες και χρηματοδοτήσεις για τις οποίες μπορείτε να υποβάλετε αίτηση.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAdvanced Restorative Dental Practice, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Θα είστε εξειδικευμένος οδοντίατρος με ενδιαφέρον και εμπειρία στη θεραπεία ασθενών με επιθυμία να βελτιώσετε τη φροντίδα των ασθενών σας. Θα πρέπει επίσης να είστε εγγεγραμμένος στο Γενικό Οδοντιατρικό Συμβούλιο (αν έχετε έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο) και να έχετε την κατάλληλη κλινική εμπειρία (Post VT αν έχετε έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο).

BDS ή ισοδύναμο οδοντιατρικό πτυχίο. Ικανότητα τουλάχιστον 2 ετών. Για τους υποψηφίους του Ηνωμένου Βασιλείου απαιτείται επίσης αποδεικτικό εγγραφής στο Γενικό Οδοντιατρικό Συμβούλιο.

Αίτηση μέσω βιογραφικού σημειώματος και προσωπικής δήλωσης (500 λέξεις) και συστατικής επιστολής από τον τρέχοντα ή τον πιο πρόσφατο εργοδότη που δηλώνει την καταλληλότητα και την υποστήριξη για το μάθημα. (Σε περίπτωση αυτοαπασχόλησης η αναφορά δεν είναι απαραίτητη).

Θα χρειαστείτε πρόσβαση σε κλινική φωτογραφική μηχανή για τη λήψη φωτογραφιών περιστατικών καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος και, φυσικά, επαρκείς κλινικές εγκαταστάσεις και πρόσβαση σε ασθενείς που χρειάζονται θεραπεία σχετική με το γνωστικό αντικείμενο. Θα χρειαστείτε πρόσβαση στο διαδίκτυο και έναν υπολογιστή για να ολοκληρώσετε τα προσόντα σας. Εάν έχετε αγοράσει νέο υπολογιστή από το 2012 και μετά, αυτός θα πρέπει να πληροί τις απαιτήσεις πληροφορικής για την πιστοποίηση.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Aberdeen στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Aberdeen

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Aberdeen

Το Πανεπιστήμιο του Αμπερντίν χρονολογείται από το έτος 1495 και βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη της Σκωτίας. Ο κύριος χώρος αυτού του αρχαίου ιδρύματος είναι το Old Aberdeen, όπου οι φοιτητές των τεχνών και των κοινωνικών επιστημών καθώς και των φυσικών επιστημών πραγματοποιούν τις σπουδές τους. Εν τω μεταξύ, στον σημαντικά πιο σύγχρονο χώρο της πανεπιστημιούπολης Foresterhill, οι σπουδαστές στους τομείς της ιατρικής και της έρευνας καταλαμβάνουν τα δικά τους ειδικά κατασκευασμένα κτίρια, όπως το Suttie Centre.

Λίστα με 511 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Aberdeen - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Foresterhill Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Οδοντιατρική Χειρουργική / Στοματική Επιστήμη MChD Πανεπιστήμιο του Leeds
(University of Leeds)
63% 0% 0% - 166 Λιντς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κλινική Οδοντιατρική (Προσθετική) MClinDent Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - - - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Στοματική και γναθοπροσωπική χειρουργική MSc (Clin) Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
Στοματική Χειρουργική PgCert Πανεπιστήμιο του Leeds
(University of Leeds)
- - - - - Λιντς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προχωρημένη επανορθωτική οδοντιατρική πρακτική MSc Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - - - Αμπερντίν Ανάμεικτα μερική απασχόληση
Εμφυτευματολογία MSc Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - - - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κλινική Οδοντιατρική (Παιδοδοντιατρική) MSc Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Στοματική και γναθοπροσωπική χειρουργική (οδοντιατρικές ειδικότητες) MSc Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κλινική Οδοντιατρική (Ενδοδοντολογία) MClinDent Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - - - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κλινική εμφυτευματολογία MSc Πανεπιστήμιο του Central Lancashire
(University of Central Lancashire)
- - - - - Πρέστον, Λανκασάιρ Oncampus μερική απασχόληση