The University of Winchester
Φιλοσοφία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons)
The University of Winchester - Πανεπιστήμιο του Winchester

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 20 αποφοίτους Philosophy (with Foundation Year) BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Φιλοσοφία από το Πανεπιστήμιο του Winchester για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Φιλοσοφία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
82 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Φιλοσοφία και Θρησκευτικές Σπουδές

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Φιλοσοφία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23000 £16500 £24000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £17500 - £25000 £13000 - £23000 £16500 - £27500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Φιλοσοφία και Θρησκευτικές Σπουδές (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25017 £23533 £28944
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21008 - £30017 £17883 - £30634 £21303 - £39053

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

 • Εστίαση στις αξίες και τις πεποιθήσεις για να εμβαθύνετε στην κατανόηση των ειδικών αναγκών των ατόμων και των κοινοτήτων στο πλαίσιο των τοπικών και παγκόσμιων κοινωνιών
 • Εκμάθηση των ιδιαίτερα μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων του να μιλάτε και να γράφετε με σαφήνεια και πειστικότητα μαζί με την ικανότητα ανεξάρτητης σκέψης
 • Μάθετε από κορυφαίους διεθνείς στοχαστές σε όλο το πανεπιστήμιο για ένα ευρύ φάσμα ερωτημάτων που σχετίζονται με το μάθημά σας
 • Αποκτήστε πραγματική εργασιακή εμπειρία ως μέρος του προγράμματος σπουδών σας, κάνοντας εθελοντική πρακτική άσκηση σε διάφορους οργανισμούς, από φιλανθρωπικές οργανώσεις μέχρι δεξαμενές σκέψης.

Η φιλοσοφία είναι αναμφισβήτητα το αρχαιότερο πανεπιστημιακό μάθημα και έχει το ευρύτερο πεδίο, με τους φιλοσόφους να θέτουν θεμελιώδη και σημαντικά ερωτήματα σχετικά με τις αξίες, τον πολιτισμό, την επιστήμη, τη θρησκεία και την κοινωνία. Ως εκ τούτου, η Φιλοσοφία βρίσκεται στην καρδιά κάθε πανεπιστημίου, εμπλέκεται με άλλα προγράμματα και τα εμπλουτίζει. Στην πραγματικότητα, στο Winchester, η Φιλοσοφία έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο δεσμευμένο να πρωτοπορεί στην εκπαίδευση με γνώμονα τις αξίες και να θέτει μεγάλα ερωτήματα για την ανθρώπινη ύπαρξη.

Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε τα εργαλεία της λογικής και του ορθού λόγου για να σκέφτεστε αυστηρά και να υπερασπίζεστε με σαφήνεια τη θέση σας γύρω από αυτά τα ζητήματα, τότε το δυναμικό τριετές πρόγραμμά μας είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Ενθαρρύνουμε ενεργά τον κριτικό στοχασμό και τη συζήτηση και μπορείτε να μελετήσετε μια σειρά από βασικούς φιλοσοφικούς τομείς, όπως η λογική, η επιστημολογία, η φιλοσοφία της γλώσσας και η αισθητική.

Στο Winchester, μελετάτε τη μεγάλη αφήγηση της φιλοσοφικής παράδοσης, από την αρχαία Ελλάδα έως τον κόσμο του υπαρξισμού και της μεταμοντερνικότητας. Κάθε χρόνο αναλύετε το νόημα και τη σημασία κλασικών φιλοσοφικών έργων από στοχαστές τόσο διαφορετικούς όσο η ντε Μποβουάρ, ο Ακινάτης, ο Φανόν και ο Αριστοτέλης.

Αναλύοντας τα κείμενα των μεγάλων διανοουμένων, αναπτύσσεστε ως συγγραφέας, συζητητής και στοχαστής. Και δεν είναι μόνο για τους βαρείς στοχαστές - έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις φιλοσοφικές ιδέες στην καθημερινή ζωή: για παράδειγμα, πώς οι ταινίες ή η τέχνη μας βοηθούν να εξερευνήσουμε τα μεγάλα ερωτήματα.

Το Θεμελιώδες Έτος είναι ο τέλειος τρόπος για να ενισχύσετε τις ακαδημαϊκές σας δεξιότητες, να χτίσετε την αυτοπεποίθησή σας και να αναπτύξετε τις ευρύτερες γνώσεις σας, ώστε να μπορέσετε να πετύχετε στο Winchester. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει ένα επιπλέον έτος σπουδών στην αρχή (έτος 0), το οποίο οδηγεί σε ένα πλήρες πρόγραμμα σπουδών (έτη 1, 2 και 3).

Το Θεμελιώδες Έτος είναι ιδανικό εάν επιστρέφετε στην εκπαίδευση μετά από ένα διάλειμμα, εάν δεν έχετε επιτύχει τα απαιτούμενα προσόντα εισαγωγής, εάν θέλετε περισσότερη υποστήριξη κατά τη μετάβαση στις σπουδές στο πανεπιστήμιο ή εάν δεν είστε σίγουροι για το αντικείμενο που θέλετε να ακολουθήσετε.

Στο έτος 0, θα μελετήσετε μια σειρά μαθημάτων από όλη τη Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να αναπτύξουν τις ακαδημαϊκές και πρακτικές σας δεξιότητες. Αυτή η ευρύτερη εστίαση στο πρώτο έτος σας σας εισάγει στις σπουδές σε πανεπιστημιακό επίπεδο και σας παρέχει καλύτερη κατανόηση της Φιλοσοφίας και των συναφών θεμάτων.

.

Φεύγετε από το Πανεπιστήμιο του Γουίντσεστερ με ένα πτυχίο που δείχνει ότι έχετε κατανόηση των ανθρώπων και των κοινοτήτων, όχι μόνο των βιβλίων.

Οι απόφοιτοι του Τμήματος επιλέγουν ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομίας. Ορισμένοι φοιτητές έρχονται με προορισμούς στο μυαλό τους, όπως η διδασκαλία (φιλοσοφία, θρησκεία ή ηθική), η δημοσιογραφία, η κοινωνική εργασία και ο ακαδημαϊκός χώρος, ενώ άλλοι ανακαλύπτουν την κλίση τους κατά τη διάρκεια των σπουδών. Άλλες πιθανές σταδιοδρομίες περιλαμβάνουν εργασία για ΜΚΟ και φιλανθρωπικές οργανώσεις, όπου τα ηθικά ζητήματα έχουν ύψιστη σημασία, και απασχόληση τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Όποια κι αν είναι τα επαγγελματικά σας σχέδια, αυτό είναι ένα πτυχίο που σας αναπτύσσει ως ανεξάρτητο στοχαστή, στενό παρατηρητή της κοινωνίας και συνεργάσιμο λύτη προβλημάτων - που σας δίνει πολλές επιλογές.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Philosophy (with Foundation Year) BA (Hons) από Πανεπιστήμιο του Winchester

25% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
20% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Άλλοι εκπαιδευτικοί επαγγελματίες
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Φιλοσοφία

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, συμπεριλαμβανομένου του 5,5 στο γραπτό λόγο. Εάν ζητάτε χορηγία επιπέδου 4, απαιτείται τουλάχιστον 5,5 και στα 4 στοιχεία.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPhilosophy (with Foundation Year), BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Φιλοσοφία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
EU £16700 έτος 1
Διεθνή £16700 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation
 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Winchester στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 13 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Winchester

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Winchester

Το Πανεπιστήμιο του Γουίντσεστερ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο το οποίο επίσημα ανήκει στην αγγλικανική χριστιανική πίστη, αλλά ξεκαθαρίζει ότι δέχεται φοιτητές από όλες τις θρησκείες, ή ακόμη και από καμία. Ως εκπαιδευτικό ίδρυμα, λένε ότι επιθυμούν να διαχωρίσουν τη θέση τους από τον αντιδιανοητισμό που μερικές φορές συνδέεται με θρησκευτικούς τομείς και, αντίθετα, επιδιώκουν να προωθήσουν την κριτική σκέψη και τους διανοητικά εύρωστους φοιτητές. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, King Alfred, βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης Winchester.

Λίστα με 141 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Winchester - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Winchester

προπτυχιακοί φοιτητές:
6495
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
935
:
7430
 • Vlog: Day in the life of a Winchester Student
 • Open Days at the University of Winchester
 • Residential Assistants - student support
 • MSc Sport and Exercise Psychology at University of Winchester
 • Vlog: Halls vs Commuting
 • Arrivals Weekend and Welcome Week - What to do

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Φιλοσοφία και Ιστορία της Τέχνης (συμπεριλαμβανομένου του έτους ίδρυσης και του έτους στο εξωτερικό) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- 5% 5% £19500 129 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φιλοσοφία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Oxford Brookes
(Oxford Brookes University)
94% 0% 5% £15950 108 Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ και Φιλοσοφία & Ηθική BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
90% 5% 15% £12500 111 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φιλοσοφία και πολιτική BA (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
74% 0% 10% £19250 125 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φιλοσοφία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
91% 0% 0% £23700 174 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φιλοσοφία/Γλωσσολογία (Equal) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
84% 10% 8% £23700 152 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φιλοσοφία και πολιτική BA/BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Oxford Brookes
(Oxford Brookes University)
- 5% 10% £15950 114 Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φιλοσοφία και κοινωνιολογία (συμπεριλαμβανομένου του έτους ίδρυσης και του έτους στο εξωτερικό) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
77% 0% 15% £19500 122 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φιλοσοφία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
66% 0% 10% £22680 163 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φιλοσοφία και Ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
85% 5% 5% £19500 126 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης