The University of Winchester
Αγγλική Λογοτεχνία και Κινηματογράφος BA (Hons)
The University of Winchester - Πανεπιστήμιο του Winchester

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 35 αποφοίτους English Literature and Film BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με λογοτεχνία στα αγγλικά από το Πανεπιστήμιο του Winchester για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με λογοτεχνία στα αγγλικά.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
82 /100
35 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Media Σπουδές

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : λογοτεχνία στα αγγλικά στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21000 £20000 £24000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £15000 - £23000 £16500 - £24500 £19500 - £28500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Media Σπουδές (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22550 £19964 £24002
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19495 - £25579 £15607 - £24907 £18268 - £30112

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

 • Μάθετε από μια έμπειρη και ενθουσιώδη ομάδα καθηγητών με ευρύ φάσμα γνώσεων
 • Προσαρμόστε ένα πρόγραμμα ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας από ένα ευρύ φάσμα συγγραφέων και κινημάτων
 • Εξερευνήστε τον πλούτο της αγγλικής λογοτεχνίας παράλληλα με τον παγκόσμιο κινηματογράφο, αποκτώντας τις κριτικές δεξιότητες και την πολιτιστική ευαισθητοποίηση που εκτιμούν οι εργοδότες
 • Πάρτε μέρος σε εκδρομές και αποκτήστε εργασιακή εμπειρία μέσω ενοτήτων εθελοντισμού

Αν είστε φανατικός οπαδός των βιβλίων και των ταινιών που έχουν αντέξει στο χρόνο και του τρόπου με τον οποίο συνδέονται αυτά τα δύο, τότε αυτό το μάθημα είναι φτιαγμένο για εσάς. Στο πτυχίο μας Αγγλική Λογοτεχνία και Κινηματογράφος εξετάζετε τις πειθαρχικές διαφορές της λογοτεχνίας και του κινηματογράφου καθώς και την αλληλεξάρτησή τους, καθώς πολλές ταινίες ξεκινούν ως σενάρια και πολλά μυθιστορήματα έχουν μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη.

Το πρόγραμμα βασίζεται στα ερευνητικά ενδιαφέροντα και την εμπειρογνωμοσύνη του προσωπικού με εξειδικευμένο και ισχυρό διεπιστημονικό υπόβαθρο. Αναπτύσσετε εξελιγμένες δεξιότητες ανάλυσης, έκφρασης, επιχειρηματολογίας και παρουσίασης, οι οποίες προετοιμάζουν την επιτυχία στη μελλοντική σας απασχόληση, είτε θέλετε να γίνετε σεναριογράφος, μυθιστοριογράφος ή σκηνοθέτης.

Εξοικειωθείτε με τις θεωρητικές έννοιες και τις μεθοδολογικές δεξιότητες που απαιτούνται για την ανάλυση κινηματογραφικών και λογοτεχνικών κειμένων σε ιστορικά, πολιτιστικά, πολιτικά και κοινωνικά πλαίσια. Το τριετές πρόγραμμα στοχεύει στην ενθάρρυνση μιας κριτικής και αμφισβητικής στάσης απέναντι στο υλικό που μελετάται και στις μεθόδους μελέτης που υιοθετούνται.

Ταλαντούχο και αφοσιωμένο προσωπικό καθοδηγεί μια διαδραστική μαθησιακή εμπειρία σε μια συναρπαστική πολιτιστική πόλη. Ενώ οι διαλέξεις αποτελούν σημαντικό μέρος της διδασκαλίας, το ίδιο ισχύει και για την προβολή ταινιών, την ανάγνωση, την ανεξάρτητη έρευνα και μια σειρά άλλων μαθησιακών πρακτικών.

Στο έτος 1, αναπτύσσετε κριτικές προσεγγίσεις και βασικές δεξιότητες μέσω βασικών μαθημάτων, όπως Εισαγωγή στις Αγγλικές Σπουδές, Κριτική Κινηματογράφου και Κατανόηση ταινιών τρόμου.

Στο έτος 2, μαθαίνετε για τις λογοτεχνικές διασκευές και τις προσεγγίσεις στον κινηματογράφο. Επιπλέον, παρακολουθείτε προαιρετικά μαθήματα όπως Shakespeare and Early Modern Drama, Classical Hollywood Cinema και Gangster and Crime Film.

Στο έτος 3, επιλέγετε τρεις κινηματογραφικές και τρεις αγγλικές προαιρετικές ενότητες σε θέματα όπως ο γοτθικός κινηματογράφος, η βιογραφία και το σώμα και η αναγεννησιακή ποίηση. Επίσης, διεξάγετε έρευνα και συνθέτετε μια διατριβή.

Ένα πτυχίο στην αγγλική λογοτεχνία και τον κινηματογράφο ανοίγει πολλές πόρτες. Αποκτάτε μια σειρά από εξαιρετικά μεταβιβάσιμες ιδιότητες που εκτιμώνται από τους εργοδότες, όπως αναλυτική σκέψη, αξιολογικές και ερευνητικές δεξιότητες, αυτοπειθαρχία και αποτελεσματική γραπτή και προφορική επικοινωνία, καθώς και την ικανότητα να εφαρμόζετε τη γνώση ενός ευρέος φάσματος θεωρητικών εννοιών σε πρακτικά σενάρια.

Οι απόφοιτοι ακολουθούν καριέρα στον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τη δημιουργική βιομηχανία, τη διαφήμιση, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τη δημοσιογραφία. Άλλοι ασχολούνται με τη διδασκαλία, την εκπαίδευση, τις υπηρεσίες βιβλιοθηκών και τις εκδόσεις.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους English Literature and Film BA (Hons) από Πανεπιστήμιο του Winchester

25% Διοικητικά επαγγέλματα
20% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
5% Επαγγελματίες που ασχολούνται με τη διδασκαλία και την παιδική φροντίδα
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για λογοτεχνία στα αγγλικά

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, συμπεριλαμβανομένου του 5,5 στο γραπτό λόγο. Εάν ζητάτε χορηγία επιπέδου 4, απαιτείται τουλάχιστον 5,5 και στα 4 στοιχεία.

IELTS (Academic) 6

Απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, συμπεριλαμβανομένου του 5,5 στο γραπτό λόγο. Εάν ζητάτε χορηγία επιπέδου 4, απαιτείται τουλάχιστον 5,5 και στα 4 στοιχεία.

Δεχόμαστε ένα ευρύ φάσμα τίτλων σπουδών εκτός Ηνωμένου Βασιλείου και χρησιμοποιούμε τις κατευθυντήριες γραμμές του βρετανικού NARIC (National Recognition Information Centre) για να επιβεβαιώσουμε την ισοδυναμία τους.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςEnglish Literature and Film, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Αγγλική Λογοτεχνία και Κινηματογράφος BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
EU £16700 έτος 1
Διεθνή £16700 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Winchester στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Winchester σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Γλώσσες & Λογοτεχνία

  • #40 
  • #50 
  Αγγλικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 13 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Winchester

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Winchester

Το Πανεπιστήμιο του Γουίντσεστερ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο το οποίο επίσημα ανήκει στην αγγλικανική χριστιανική πίστη, αλλά ξεκαθαρίζει ότι δέχεται φοιτητές από όλες τις θρησκείες, ή ακόμη και από καμία. Ως εκπαιδευτικό ίδρυμα, λένε ότι επιθυμούν να διαχωρίσουν τη θέση τους από τον αντιδιανοητισμό που μερικές φορές συνδέεται με θρησκευτικούς τομείς και, αντίθετα, επιδιώκουν να προωθήσουν την κριτική σκέψη και τους διανοητικά εύρωστους φοιτητές. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, King Alfred, βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης Winchester.

Λίστα με 43694 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Winchester - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Winchester

προπτυχιακοί φοιτητές:
6495
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
935
:
7430
 • Vlog: Day in the life of a Winchester Student
 • Residential Assistants - student support
 • MSc Sport and Exercise Psychology at University of Winchester
 • Vlog: Halls vs Commuting
 • Arrivals Weekend and Welcome Week - What to do
 • Open Days at the University of Winchester

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Δημιουργική γραφή και κινηματογράφος και θέατρο BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- - - £22350 - Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αμερικανικές σπουδές (Ηνωμένες Πολιτείες) με κινηματογράφο (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £18585 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οπτικός πολιτισμός και γεωγραφία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 5% £12500 114 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κινηματογραφική και τηλεοπτική παραγωγή BA Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £20600 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κινηματογράφος και δημιουργική γραφή BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £19500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κινηματογράφος, οπτικός πολιτισμός και πολιτική (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
76% 0% 0% £12500 107 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική & Χρηματοοικονομικά και Κινηματογράφος & Οπτικός Πολιτισμός (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
71% 0% 5% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κινηματογράφος και οπτικός πολιτισμός και σκηνογραφία και σκηνογραφία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
82% 0% 5% £12500 115 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική & Χρηματοοικονομικά και Κινηματογράφος & Οπτικός Πολιτισμός BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
71% 0% 5% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική λογοτεχνία και κινηματογράφος BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- - - £22350 - Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης