The University of Winchester
Αρχαιολογική πρακτική με επαγγελματική άσκηση BSc (Hons)
The University of Winchester - Πανεπιστήμιο του Winchester

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 30 αποφοίτους Archaeological Practice with Professional Placement BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Αρχαιολογία από το Πανεπιστήμιο του Winchester για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Αρχαιολογία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
86 /100
30 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Αρχαιολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Αρχαιολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21000 £19500 £21000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18000 - £22000 £15000 - £21500 £17000 - £25500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Αρχαιολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21916 £19964 £23779
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20191 - £26326 £15082 - £25373 £18288 - £30854

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

 • Περάστε ένα ολόκληρο έτος αποκτώντας ανεκτίμητη εμπειρία με τη βιομηχανική μας πρακτική άσκηση
 • Χρησιμοποιήστε το πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριό μας και την τελευταία γκάμα τοπογραφικού εξοπλισμού βιομηχανικών προδιαγραφών, συμπεριλαμβανομένου ενός ραντάρ διείσδυσης στο έδαφος και γεωσκόπιων βαθμιδόμετρων geoscan
 • Αποφοιτήστε με το δικό σας επαγγελματικό χαρτοφυλάκιο για να εντυπωσιάσετε τους εργοδότες σας
 • Διαπιστευμένο από το Chartered Institute for Archaeologists (CIfA) και το University Archaeology UK (UAUK).

Ήθελες πάντα να γίνεις επαγγελματίας αρχαιολόγος, να λερώνεις τα χέρια σου και να κάνεις συναρπαστικά ευρήματα; Μη γελιέστε, αυτό το τετραετές επαγγελματικό πρόγραμμα σπουδών αποτελεί μια εξαιρετική διέξοδο για μια καριέρα στον τομέα αυτό, διδάσκοντάς σας τις απαραίτητες δεξιότητες για τη συλλογή, ανάλυση και ερμηνεία αρχαιολογικών στοιχείων, ώστε να ζωντανέψετε πραγματικά το παρελθόν.

Στο πρακτικό μας πρόγραμμα, χρησιμοποιείτε επιστημονικές τεχνικές αιχμής για να εξερευνήσετε την ιστορία και την προϊστορία. Βγαίνετε στο πεδίο και ανακαλύπτετε πραγματικά αντικείμενα ιστορικής σημασίας, μελετώντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων από την Προϊστορική Ευρώπη και τη Ρωμαϊκή Βρετανία μέχρι την Ιατροδικαστική και τη Ναυτική Αρχαιολογία. Στη συνέχεια, αξιοποιείτε τις γνώσεις σας σε μια ετήσια πρακτική άσκηση στον κλάδο και φεύγετε με ένα επαγγελματικό χαρτοφυλάκιο για να εντυπωσιάσετε τους μελλοντικούς εργοδότες.

Το τμήμα μας διαθέτει επίσης μια συμβουλευτική εταιρεία εμπορικών ερευνών (ARCA), όπου μπορείτε να διδαχθείτε από άρτια εκπαιδευμένο εξειδικευμένο προσωπικό. Η συμβουλευτική εταιρεία προσφέρει πολύτιμη εργαστηριακή εμπειρία - μια ευκαιρία να συνδυάσετε την ακαδημαϊκή σας εξειδίκευση με την παροχή υψηλής ποιότητας εμπορικών λύσεων.

Στο Έτος 1, μαθαίνετε όλα τα βασικά για μια σταθερή βάση στην Αρχαιολογία, από την προϊστορία έως την ιστορική περίοδο και καλύπτετε θέματα όπως η Αρχαιολογική Επιστήμη και η Εργασία Πεδίου. Αυτό ολοκληρώνεται με τέσσερις συναρπαστικές εβδομάδες σε έναν ζωντανό χώρο ανασκαφών.

Ενισχύετε τις γνώσεις σας στο έτος 2 αποκτώντας πρακτικές και εφαρμοσμένες δεξιότητες, μεταξύ άλλων στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών, την τηλεπισκόπηση και τη μετρούμενη έρευνα. Εμβαθύνετε επίσης σε επιλεγμένους τομείς σπουδών, για παράδειγμα στην ανθρώπινη βιοαρχαιολογία και την αρχαιολογία του λαϊκού πολιτισμού, και στη συνέχεια ολοκληρώνετε το έτος με προαιρετικές εκδρομές και άλλη μια καλοκαιρινή ανασκαφή.

Εμβαθύνετε στο πώς είναι πραγματικά να εργάζεσαι ως επαγγελματίας αρχαιολόγος στο έτος 3 με ένα πλήρες έτος πρακτικής άσκησης σε έναν αρχαιολογικό οργανισμό και αναπτύξτε ένα χαρτοφυλάκιο επαγγελματικής πρακτικής για να αποδείξετε την εμπειρία σας σε μελλοντικούς εργοδότες.

Στο έτος 4, θα ασχοληθείτε με πιο επαγγελματική μάθηση κατά τη διάρκεια μαθημάτων σχετικά με τη διαχείριση έργων και το δίκαιο της πολιτιστικής κληρονομιάς. Γράφετε μια διπλωματική εργασία, συχνά πάνω σε ένα πρακτικό θέμα, όπως μια επιτόπια έρευνα. Και υπάρχει μια τελευταία ευκαιρία να μελετήσετε σε βάθος θέματα που σας ενδιαφέρουν πραγματικά, από το προϊστορικό Wessex, μέσω των λαών και πολιτισμών της Καραϊβικής μέχρι την αρχαιολογία πεδίου μάχης.

Το Τμήμα Αρχαιολογίας, Ανθρωπολογίας και Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου του Winchester είναι ένα από τα τρία μόνο ακαδημαϊκά ιδρύματα που είναι εγγεγραμμένος οργανισμός στο Chartered Institute for Archaeologists (CIfA), ένα σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την επαγγελματική πρακτική.

Με την εστίαση του μαθήματος στην επαγγελματική αρχαιολογία, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί από τους αποφοίτους μας προχωρούν άμεσα σε μια καριέρα στην επαγγελματική αρχαιολογία, συχνά σε εμπορικούς αρχαιολογικούς οργανισμούς που αναλαμβάνουν ανασκαφές, έρευνες και ερευνητικές εργασίες που χρηματοδοτούνται από τους εργολάβους.

Η διαπίστευση από το Chartered Institute for Archaeologists (CIfA), σε συνεργασία με το University Archaeology UK (UAUK), αναγνωρίζει τα ακαδημαϊκά προγράμματα που παρέχουν στους φοιτητές τις κατάλληλες δεξιότητες στο χώρο εργασίας που σχετίζονται τόσο με μια καριέρα στο ιστορικό περιβάλλον όσο και με την ιδιότητα μέλους του CIfA σε επίπεδο Practitioner.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Archaeological Practice with Professional Placement BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Winchester

25% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
10% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
5% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Αρχαιολογία

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, συμπεριλαμβανομένου του 5,5 στο γραπτό λόγο. Εάν ζητάτε χορηγία επιπέδου 4, απαιτείται τουλάχιστον 5,5 και στα 4 στοιχεία.

IELTS (Academic) 6

Απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, συμπεριλαμβανομένου του 5,5 στο γραπτό λόγο. Εάν ζητάτε χορηγία επιπέδου 4, απαιτείται τουλάχιστον 5,5 και στα 4 στοιχεία.

Δεχόμαστε ένα ευρύ φάσμα τίτλων σπουδών εκτός Ηνωμένου Βασιλείου και χρησιμοποιούμε τις κατευθυντήριες γραμμές του βρετανικού NARIC (National Recognition Information Centre) για να επιβεβαιώσουμε την ισοδυναμία τους. Όλοι οι προπτυχιακοί υποψήφιοι πρέπει επίσης να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία για την αγγλική γλώσσα και θα πρέπει να επιτύχουν τουλάχιστον IELTS 6,0 συνολικά (συμπεριλαμβανομένου του 5,5 στη γραπτή γλώσσα).
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςArchaeological Practice with Professional Placement, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Αρχαιολογική πρακτική με επαγγελματική άσκηση BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
EU £16700 έτος 1
Διεθνή £16700 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2
 • έτος 3
 • έτος 4

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Winchester στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 13 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Winchester

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Winchester

Το Πανεπιστήμιο του Γουίντσεστερ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο το οποίο επίσημα ανήκει στην αγγλικανική χριστιανική πίστη, αλλά ξεκαθαρίζει ότι δέχεται φοιτητές από όλες τις θρησκείες, ή ακόμη και από καμία. Ως εκπαιδευτικό ίδρυμα, λένε ότι επιθυμούν να διαχωρίσουν τη θέση τους από τον αντιδιανοητισμό που μερικές φορές συνδέεται με θρησκευτικούς τομείς και, αντίθετα, επιδιώκουν να προωθήσουν την κριτική σκέψη και τους διανοητικά εύρωστους φοιτητές. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, King Alfred, βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης Winchester.

Λίστα με 141 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Winchester - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Winchester

προπτυχιακοί φοιτητές:
6495
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
935
:
7430
 • Vlog: Day in the life of a Winchester Student
 • Residential Assistants - student support
 • MSc Sport and Exercise Psychology at University of Winchester
 • Vlog: Halls vs Commuting
 • Arrivals Weekend and Welcome Week - What to do
 • Open Days at the University of Winchester

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αρχαιολογία με έτος σπουδών στο εξωτερικό BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
100% 5% 5% £22350 123 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχαιολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
86% 0% 0% £23700 154 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχαιολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
90% 5% 5% £16700 101 Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχαιολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £23700 - Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχαιολογία και Ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
69% 2% 0% £20800 138 Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχαιολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
100% 5% 0% £22350 112 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχαιολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
90% 5% 5% £16700 101 Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχαία Ιστορία και Αρχαιολογία με επαγγελματική πρακτική άσκηση BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
90% 6% 10% £22350 125 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχαιολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £26100 £24800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κλασικές και αρχαιολογικές σπουδές BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
85% 0% 5% £18000 125 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης