The University of Warwick
Σπουδές στην Καραϊβική PhD
The University of Warwick - Πανεπιστήμιο του Warwick

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το MPhil/PhD στις Σπουδές Καραϊβικής σας προσφέρει την ευκαιρία να μελετήσετε την Καραϊβική μέσα από μια διεπιστημονική και διαπολιτισμική προοπτική. Το Κέντρο Καραϊβικών Σπουδών Yesu Persaud προσφέρει μια ποικίλη επιλογή ερευνητικής τεχνογνωσίας, που κυμαίνεται από τη δουλεία του 18ου αιώνα έως το δίκαιο και τον πολιτισμό της καταστροφής.

Κατά την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους, το τμήμα μας θα σας καλωσορίσει. Θα συνεργαστείτε με τον επιβλέποντα καθηγητή σας για να δημιουργήσετε ένα ημερολογιακό πρόγραμμα για το έτος που θα είναι προσαρμοσμένο σε εσάς και τις σπουδές σας. Μέσω ανεξάρτητης έρευνας και τακτικών συναντήσεων με τον επιβλέποντα καθηγητή σας θα αναπτύξετε το ερευνητικό σας έργο.

Κάθε χρόνο, η εργασία σας θα διαβάζεται και θα αξιολογείται και από άλλο ακαδημαϊκό προσωπικό του τομέα σας. Ο τελικός στόχος του ερευνητικού πτυχίου είναι η εκπόνηση της διατριβής σας. Θα γράψετε 80.000 λέξεις (εξαιρουμένων των υποσημειώσεων, της βιβλιογραφίας και των παραρτημάτων) για ένα θέμα της επιλογής σας- και θα εξεταστείτε από έναν εσωτερικό και εξωτερικό εξεταστή σε ένα viva.

Θα αναπτύξετε το ερευνητικό σας έργο μέσω ενός συνδυασμού ανεξάρτητης έρευνας και τακτικών συναντήσεων με τον/τους επιβλέποντα/-ουσες. Η εποπτική σχέση βρίσκεται στο επίκεντρο της έρευνάς σας. Οι επιβλέποντες καθηγητές σας είναι ειδικοί στον τομέα τους, οι οποίοι θα σας καθοδηγήσουν καθ' όλη τη διάρκεια του πτυχίου σας και θα συμφωνήσουν μαζί σας ένα πρόγραμμα ανάγνωσης, έρευνας και συγγραφής.

Οι πληροφορίες αυτές ισχύουν για την εγγραφή του 2024. Δεδομένου του χρονικού διαστήματος που μεσολαβεί μεταξύ της δημοσίευσης των μαθημάτων και των εγγραφών, ορισμένες από τις πληροφορίες ενδέχεται να αλλάξουν. Είναι σημαντικό να ελέγχετε την ιστοσελίδα μας πριν υποβάλετε αίτηση.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 5.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 7.0
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees Arts
  • 7.0
  • Undergraduate Degrees Business, Computer and Social Studies
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees Faculty of Sciences excepting MORSE

Προσφέρουμε μια ποικιλία επιλογών χρηματοδότησης μεταπτυχιακών σπουδών για σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Warwick, από μεταπτυχιακά δάνεια, πανεπιστημιακές υποτροφίες, βραβεία διδάκτρων, έως υποτροφίες ακαδημαϊκών τμημάτων. Είναι σημαντικό να υποβάλετε πρώτα αίτηση για το μεταπτυχιακό σας πρόγραμμα σπουδών, προτού υποβάλετε αίτηση για υποτροφία του University of Warwick.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςCaribbean Studies, PhD, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

****Ελάχιστες απαιτήσεις**** **2:**i προπτυχιακός τίτλος σπουδών (ή ισοδύναμο) σε σχετικό αντικείμενο. ****Αγγλικές γλωσσικές απαιτήσεις**** Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις απαιτήσεις μας για την αγγλική γλώσσα. Αυτό το μάθημα απαιτεί τα εξής: - Μπάντα Β **- Συνολική βαθμολογία IELTS 7,**0, ελάχιστη βαθμολογία δύο συστατικών με 6,0/6,5 και τα υπόλοιπα με 7,0 ή περισσότερο. ****Διεθνείς τίτλοι σπουδών**** Καλωσορίζουμε αιτήσεις από φοιτητές με άλλα διεθνώς αναγνωρισμένα προσόντα. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα με τις διεθνείς προϋποθέσεις εισαγωγής. ****Πρόσθετες απαιτήσεις**** **Δεν υπάρχουν πρόσθετες προϋποθέσεις εισόδου για αυτό το μάθημα**

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Warwick στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 36 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Warwick

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Warwick

Το Πανεπιστήμιο του Warwick, συχνά συντομευμένο ως Warw, είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στα εξωτερικά όρια του Κόβεντρι της Αγγλίας. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, το Warw σκοπεύει να καθιερωθεί μέχρι το 2030 ως ένα από τα εξαιρετικά πανεπιστήμια του κόσμου, συμβάλλοντας στη μεταμόρφωση της περιοχής, της χώρας και του κόσμου για συλλογικό καλό μέσω της εφαρμογής της έρευνας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου βρίσκεται μεταξύ του Κόβεντρι και του Γουόργουικσαϊρ σε σχεδόν τρία τετραγωνικά χιλιόμετρα καταπράσινης δασικής έκτασης.

Λίστα με 313 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Warwick - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Warwick

προπτυχιακοί φοιτητές:
18235
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
7835
:
26070
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Σπουδές Καραϊβικής": Ακαδημαϊκό έτος 2020/21 - Ισοδύναμες εγγραφές φοιτητών πλήρους φοίτησης που δημοσιεύτηκαν από τη Στατιστική Υπηρεσία Ανώτατης Εκπαίδευσης (HESA) τον Ιανουάριο του 2023
 • Was social life important to you when choosing university?
 • Campus life at the University of Warwick
 • Why Warwick?
 • Wellbeing at Warwick: What support is available?
 • English at the University of Warwick
 • Living off-campus at Warwick - a student's perspective

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Σπουδές στην Καραϊβική PhD Πανεπιστήμιο του Warwick
(The University of Warwick)
- - - - - Κόβεντρι Oncampus πλήρους απασχόλησης