The University of Edinburgh
Κέντρο Διδακτορικής Εκπαίδευσης UKRI στην Επεξεργασία Φυσικής Γλώσσας PhD
The University of Edinburgh - Πανεπιστήμιο του Edinburgh

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το NLP μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι επικοινωνούν μεταξύ τους και με τις μηχανές.

Έχουμε γίνει μάρτυρες της ραγδαίας εξέλιξης ενός ευρέος φάσματος συστημάτων επεξεργασίας φυσικής γλώσσας (NLP) τα οποία μεταφράζουν κείμενα, αναγνωρίζουν ή παράγουν ομιλία, απαντούν σε ερωτήσεις, ανακτούν έγγραφα ή γεγονότα, ανταποκρίνονται σε εντολές, συνοψίζουν άρθρα και απλοποιούν κείμενα για παιδιά ή μη φυσικούς ομιλητές.

Η ραγδαία εξάπλωση των διαδικτυακών ειδήσεων, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των επιστημονικών άρθρων έχει δημιουργήσει μια εκρηκτική ζήτηση για συστήματα NLP που επιτρέπουν στους ανθρώπους να αντλούν κρίσιμες πληροφορίες από μαζικές ροές δεδομένων σε πολλές γλώσσες.

Σχετικά με το πρόγραμμά μας Το Κέντρο Διδακτορικής Κατάρτισης (CDT) στην Επεξεργασία Φυσικής Γλώσσας διοικείται από κοινού από τη Σχολή Πληροφορικής και τη Σχολή Φιλοσοφίας, Ψυχολογίας και Γλωσσικών Επιστημών.

Σκοπός του είναι να σας εφοδιάσει με τις θεμελιώδεις δεξιότητες για προηγμένη έρευνα στον τομέα του NLP και της επιστήμης της γλώσσας, δίνοντάς σας τις βάσεις σε:

μηχανική μάθηση, στατιστική, αλγόριθμοι

εργασία με άλλες μεθόδους, όπως το όραμα και ο σχεδιασμός, η ηθική και η υπεύθυνη καινοτομία, όπως εφαρμόζονται στα συστήματα NLP

Το τετραετές πρόγραμμα κατάρτισης θα σας δώσει μια στέρεη βάση για την πρόκληση της εργασίας με τη γλώσσα σε ένα υπολογιστικό περιβάλλον και τη σημασία της σε κρίσιμα μηχανικά, επιστημονικά και ηθικά προβλήματα του σύγχρονου κόσμου μας.

Προσφέρει επίσης εκπαίδευση στις βασικές δεξιότητες μηχανικής λογισμικού και μηχανικής μάθησης που είναι απαραίτητες για την επίλυση αυτών των προβλημάτων.

Το πρόγραμμα στοχεύει να έχει μετασχηματιστική επίδραση στην εκπαίδευση και στον τομέα συνολικά, αναπτύσσοντας μελλοντικούς ηγέτες και παράγοντας έρευνα αιχμής τόσο στη μεθοδολογία όσο και στις εφαρμογές.

Οι ερευνητές μας Το CDT συγκεντρώνει ερευνητές στους τομείς NLP, ομιλίας, γλωσσολογίας, γνωστικής επιστήμης και σχεδιαστικής πληροφορικής από όλο το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

Θα εποπτεύεστε από περισσότερους από 60 καθηγητές παγκόσμιας κλάσης και θα επωφεληθείτε από υπολογιστικές και πειραματικές εγκαταστάσεις αιχμής.

Οι συνεργάτες μας Στο CDT συμμετέχουν διάφοροι βιομηχανικοί εταίροι, μεταξύ των οποίων:

Facebook

Microsoft

Toshiba

  • BBC

Στενοί δεσμοί υπάρχουν επίσης με το Ινστιτούτο Alan Turing και το Κέντρο Bayes.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςUKRI Centre for Doctoral Training in Natural Language Processing, PhD, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Edinburgh στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 40 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Edinburgh

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Edinburgh

Το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη της Σκωτίας και είναι ένα από τα παλαιότερα πανεπιστήμια σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς άνοιξε το 1583. Το πανεπιστήμιο απολαμβάνει μεγάλη φήμη για τη συμβολή του στις διεθνείς ερευνητικές προσπάθειες, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στην ένταξή του στην ομάδα Russell, στο Universitas 21 και στο Una Europa. Το Εδιμβούργο προσφέρει στους κατοίκους του μια ιστορική αλλά και σύγχρονη πόλη, με έντονη νυχτερινή ζωή, αξιόπιστες δημόσιες συγκοινωνίες και φιλικούς ντόπιους.

Λίστα με 686 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Edinburgh - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Central area campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Κέντρο Διδακτορικής Εκπαίδευσης UKRI στην Επεξεργασία Φυσικής Γλώσσας PhD Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική: ILCC: Επεξεργασία γλώσσας, τεχνολογία ομιλίας, ανάκτηση πληροφοριών, νόηση MPhil Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης