The University of Edinburgh
Διεθνές Πρόγραμμα Ιδρύματος (1 έτος), Κολέγιο Τεχνών, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών CertHE
The University of Edinburgh - Πανεπιστήμιο του Edinburgh

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 180 αποφοίτους International Foundation Programme (1 Year), College of Arts, Humanities and Social Sciences CertHE κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Ιστορία από το Πανεπιστήμιο του Edinburgh για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Ιστορία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
75 /100
180 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Ιστορία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Ιστορία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £25000 £30500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21500 - £31000 £19500 - £31500 £23000 - £42500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Ιστορία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24571 £22892 £27636
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20551 - £28304 £17576 - £28560 £20957 - £35684

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Θα συνεχίσουμε να δεχόμαστε αιτήσεις μετά τις 25 Ιανουαρίου

Το International Foundation Programme (IFP) είναι ένα πρόγραμμα πλήρους φοίτησης, διάρκειας ενός έτους, και έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους διεθνείς φοιτητές για σπουδές επιπέδου πτυχίου στο Κολέγιο Τεχνών, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου.

Αυτό περιλαμβάνει πτυχία στις επιχειρήσεις, το δίκαιο, τις διεθνείς σχέσεις και την αγγλική λογοτεχνία. Όλα τα μαθήματα στο πλαίσιο του Διεθνούς Προγράμματος Ιδρύματος διδάσκονται από εξειδικευμένο προσωπικό του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου και έχουν σχεδιαστεί για να σας εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή έναρξη της πανεπιστημιακής σας μαθησιακής εμπειρίας.

Το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου είναι σταθερά ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο και κατατάσσεται στην 15η θέση στην παγκόσμια κατάταξη QS World University Rankings του 2022. Ως φοιτητής του IFP θα ενταχθείτε σε μια ζωντανή κοινότητα διεθνών φοιτητών σε μια από τις πιο όμορφες και ιστορικές πόλεις του κόσμου και θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις ακαδημαϊκές, κοινωνικές και αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου.

Θα λάβετε μαθήματα αγγλικής γλώσσας από το τμήμα Αγγλικής Γλώσσας του Πανεπιστημίου, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για την εκμάθηση αγγλικής γλώσσας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Θα επωφεληθείτε επίσης από ένα ισχυρό σύστημα υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένου ενός καθορισμένου ακαδημαϊκού μέλους του προσωπικού για ερωτήσεις σχετικά με το μάθημα, καθώς και ενός συμβούλου σπουδαστών για οποιαδήποτε θέματα ευεξίας, υγείας και μη ακαδημαϊκά θέματα.

Όλη η διδασκαλία για το ακαδημαϊκό έτος 2023-24 θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στην πανεπιστημιούπολη Holyrood του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου.

Όλα τα μαθήματα στο πλαίσιο του Διεθνούς Προγράμματος Ιδρύματος έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να σας εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή έναρξη της πανεπιστημιακής σας μαθησιακής εμπειρίας. Καθώς κάθε μάθημα εξελίσσεται, οι ακαδημαϊκές, ατομικές απαιτήσεις μελέτης και αξιολόγησης θα πλησιάζουν σταδιακά σε αυτές που θα αντιμετωπίσετε στο πρώτο έτος σπουδών σας σε επίπεδο πτυχίου.

Τα προαιρετικά μαθήματα που θα παρακολουθήσετε θα εξαρτηθούν από το πρόγραμμα σπουδών UG στο οποίο επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση μετά το IFP. Ο προσωπικός σας καθηγητής θα διασφαλίσει ότι οι επιλογές των προαιρετικών μαθημάτων σας θα σας προετοιμάσουν για σπουδές επιπέδου πτυχίου.

Διδασκαλία & Αξιολόγηση

Κάθε μάθημα στο πλαίσιο του Διεθνούς Προγράμματος Ιδρύματος θα διδάσκεται από ειδικούς και υποστηρικτικούς ακαδημαϊκούς του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου.

Στα περισσότερα μαθήματα, θα λάβετε πρακτικές αξιολογήσεις που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις ακαδημαϊκές σας δεξιότητες και να προετοιμαστείτε για σπουδές επιπέδου πτυχίου. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο των μαθημάτων, τη δομή και τις μεθόδους αξιολόγησης για κάθε μάθημα θα επιβεβαιωθούν πιο κοντά στην έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 23/24.

Μπορείτε να δείτε τα συγκεκριμένα μαθήματα που σπουδάζουν οι σημερινοί φοιτητές στην ιστοσελίδα μας:

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους International Foundation Programme (1 Year), College of Arts, Humanities and Social Sciences CertHE από Πανεπιστήμιο του Edinburgh

21% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
12% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
10% Διοικητικά επαγγέλματα
8% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
8% Διδάσκοντες επαγγελματίες
7% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
6% Ιατροί
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
4% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
3% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Ιστορία

Για να δικαιούστε να εξεταστείτε για την εισαγωγή σας στο πρόγραμμα, πρέπει να είστε διεθνής φοιτητής: - Του οποίου η πρώτη γλώσσα δεν είναι η αγγλική - Των οποίων οι σχολικοί τίτλοι αποκτήθηκαν εντός των τελευταίων 4 ετών - Ο οποίος δεν είναι επιλέξιμος για απευθείας εισαγωγή στα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Κολλεγίου Τεχνών, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, επειδή οι σχολικοί τίτλοι σπουδών σας δεν γίνονται δεκτοί. - Σημειώστε ότι μπορείτε να ελέγξετε αν οι τίτλοι σπουδών σας γίνονται δεκτοί για απευθείας εισαγωγή μέσω των ακόλουθων συνδέσμων: ΕΥΡΩΠΗ https://www.ed.ac.uk/studying/international/country/europe ΜΗ ΕΥΡΩΠΗ https://www.ed.ac.uk/arts-humanities-soc-sci/international-eu/entry-requirements
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςInternational Foundation Programme (1 Year), College of Arts, Humanities and Social Sciences, CertHE, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Edinburgh στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 40 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Edinburgh

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Edinburgh

Το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη της Σκωτίας και είναι ένα από τα παλαιότερα πανεπιστήμια σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς άνοιξε το 1583. Το πανεπιστήμιο απολαμβάνει μεγάλη φήμη για τη συμβολή του στις διεθνείς ερευνητικές προσπάθειες, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στην ένταξή του στην ομάδα Russell, στο Universitas 21 και στο Una Europa. Το Εδιμβούργο προσφέρει στους κατοίκους του μια ιστορική αλλά και σύγχρονη πόλη, με έντονη νυχτερινή ζωή, αξιόπιστες δημόσιες συγκοινωνίες και φιλικούς ντόπιους.

Λίστα με 686 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Edinburgh - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Central area campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διεθνές Πρόγραμμα Ιδρύματος (1 έτος), Κολέγιο Τεχνών, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών CertHE Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γυναικείες Σπουδές (Ανθρωπιστικές Επιστήμες) PgDip Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £16700 £17940 - Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένες Ιατρικές Ανθρωπιστικές Επιστήμες PgCert Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £6010 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Θεμελιώδες έτος στις Τέχνες, τις Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες CertHE Πανεπιστήμιο του Cambridge
(University of Cambridge)
- - - - - Κέμπρητζ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνές Πρόγραμμα Ιδρύματος (1 έτος), Κολέγιο Τεχνών, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών CertHE Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διδασκαλία στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση που οδηγεί σε καθεστώς αναγνωρισμένου εκπαιδευτικού (QTS) PGCE: Citizenship with Social Science PGCE Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
- - - £15800 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνικές σπουδές CertHE Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus μερική απασχόληση
Μέθοδοι κοινωνικής έρευνας MA Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
- - - £14670 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική έρευνα MSc Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £9915 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Ψυχοκοινωνικές σπουδές GradCert Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £6610 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση