The University of Edinburgh
Ανοσολογία και έρευνα λοιμώξεων PhD
The University of Edinburgh - Πανεπιστήμιο του Edinburgh

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 30 αποφοίτους του προγράμματος Immunology and Infection Research PhD στο Πανεπιστήμιο του Edinburgh για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
83 /100
30 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Λογιστική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23000 £29500 £39500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £30000 £23500 - £34000 £29500 - £48000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Λογιστική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24406 £24662 £30689
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21389 - £28940 £19296 - £31978 £22604 - £41672

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η έρευνα στην ανοσολογία και τις λοιμώξεις έχει περήφανη παράδοση εδώ στη Σχολή Βιολογικών Επιστημών. Ως ερευνητής, θα ακολουθήσετε τα βήματα των βραβευμένων με Νόμπελ - από τον πρωτοπόρο της ελονοσίας Sir Ronald Ross έως τον βραβευμένο το 2001 Sir Paul Nurse - και άλλων σπουδαίων ονομάτων που έχουν κάνει πρωτοποριακές ανακαλύψεις όλα αυτά τα χρόνια.

Η ηγετική μας θέση στην έρευνα για τις μολυσματικές ασθένειες έχει αναδειχθεί παράλληλα με τη δύναμη της Σχολής στη βιολογία του πληθυσμού και την ποσοτική γενετική. Η στενή συνεργασία μας με βιολόγους σε αυτούς τους τομείς μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο πλεονέκτημα για την εργασία σας.

Το ινστιτούτο μας διαθέτει περισσότερους από 20 επικεφαλής ερευνητικών ομάδων, συμπεριλαμβανομένων επτά καθηγητών. Ενώ η γενετική αποτελεί βασικό επιστημονικό κλάδο, το έργο μας εκτείνεται στη μοριακή και κυτταρική βιολογία, την ανοσολογία, την εξελικτική βιολογία και την επιδημιολογία.

Θέματα

Καλύπτουμε έναν αριθμό αλληλοεπικαλυπτόμενων θεμάτων μελέτης.

Στη θεμελιώδη ανοσολογία, εξετάζουμε τον τρόπο με τον οποίο τα Β και Τ λεμφοκύτταρα αλληλεπιδρούν και αναπτύσσονται ως απάντηση στην πρόκληση αντιγόνου και πώς οι αποκρίσεις ξεκινούν από τα δενδριτικά κύτταρα και αποσβένονται από τα ρυθμιστικά κύτταρα.

Τα μοντέλα ελμινθών, αλλεργιών και επιδιόρθωσης τραυμάτων χρησιμοποιούνται για την κατανόηση των ανοσολογικών αποκρίσεων τόσο από πρακτική όσο και από εξελικτική άποψη.

Τα έργα ανοσολογικής ρύθμισης των ασθενειών αποσκοπούν στο σχεδιασμό ανοσολογικών παρεμβάσεων για τη βελτίωση της παθολογίας ή την ενίσχυση της ανοσίας του ξενιστή, σε συνδυασμό με νέα εμβόλια κατά των παρασίτων και θεραπείες για την αυτοανοσία.

Οι εργασίες στη μοριακή βιολογία και τη γενετική των παρασίτων επικεντρώνονται στον εντοπισμό υποψήφιων εμβολίων και παραγόντων ιογένεσης της ελονοσίας. παράσιτα, την κυτταρική βιολογία των τρυπανοσωμάτων και την πρωτεωμική και μεταγραφική των παρασίτων των ελμινθικών σκουληκιών.

Στη μοριακή μικροβιολογία, εξετάζουμε πώς τα microRNAs ρυθμίζουν τη σηματοδότηση του ανοσοποιητικού συστήματος και πώς τα παθογόνα χειραγωγούν αυτές τις διαδικασίες. Η βιολογία πληθυσμών ξενιστών-παθογόνων ενσωματώνει τη συμβατική ανοσολογία, την έρευνα παθογόνων και την ποσοτική βιολογία σε επίπεδο συστήματος, χρησιμοποιώντας μαθηματικές προσεγγίσεις τόσο σε πειραματικά μοντέλα όσο και στην επιδημιολογία των λοιμώξεων του ανθρώπου και των ζώων.

Διαπιστευμένος από την Ένωση Ορκωτών Λογιστών (ACCA) με σκοπό την απαλλαγή από ορισμένες επαγγελματικές εξετάσεις.

Διαπιστευμένος από την Ένωση Διεθνών Λογιστών (AIA) για σκοπούς απαλλαγής από ορισμένες επαγγελματικές εξετάσεις.

Διαπιστευμένο από την Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) με σκοπό την απαλλαγή από ορισμένες επαγγελματικές εξετάσεις μέσω της επιταχυνόμενης διαδρομής Accredited degree.

Διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA) με σκοπό την απαλλαγή από ορισμένες επαγγελματικές εξετάσεις.

Διαπιστευμένο από το σύστημα βελτίωσης της ποιότητας του EFMD.

Διαπιστευμένο από το Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) με σκοπό την απαλλαγή από ορισμένες επαγγελματικές εξετάσεις.

Διαπιστευμένος από το Institute of Chartered Accountants Scotland (ICAS) για σκοπούς απαλλαγής από ορισμένες επαγγελματικές εξετάσεις.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Immunology and Infection Research PhD από Πανεπιστήμιο του Edinburgh

75% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
25% Διδάσκοντες επαγγελματίες

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςImmunology and Infection Research, PhD, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Edinburgh

Το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη της Σκωτίας και είναι ένα από τα παλαιότερα πανεπιστήμια σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς άνοιξε το 1583. Το πανεπιστήμιο απολαμβάνει μεγάλη φήμη για τη συμβολή του στις διεθνείς ερευνητικές προσπάθειες, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στην ένταξή του στην ομάδα Russell, στο Universitas 21 και στο Una Europa. Το Εδιμβούργο προσφέρει στους κατοίκους του μια ιστορική αλλά και σύγχρονη πόλη, με έντονη νυχτερινή ζωή, αξιόπιστες δημόσιες συγκοινωνίες και φιλικούς ντόπιους.

Λίστα με 686 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Edinburgh - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Central area campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ανοσολογία και έρευνα λοιμώξεων PhD Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μόλυνση και ανοσία PhD Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατρική των λοιμώξεων PhD Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus μερική απασχόληση