The University of Edinburgh
Δεδομένα, ανισότητα και κοινωνία (διαδικτυακή μάθηση) MSc
The University of Edinburgh - Πανεπιστήμιο του Edinburgh

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ένα νέο, διεπιστημονικό πτυχίο με το Edinburgh Futures Institute

Τι καθιστά τις κοινωνίες χωρίς αποκλεισμούς; Πώς οι πρακτικές δεδομένων περιγράφουν, ενισχύουν ή αντιμετωπίζουν τα προβλήματα περιθωριοποίησης και ανισότητας; Αυτό το νέο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών από το Edinburgh Futures Institute συγκεντρώνει προηγμένες, διεπιστημονικές γνώσεις με τομείς και εμπειρογνώμονες που έχουν δεσμευτεί για την οικοδόμηση παγκόσμιων κοινωνιών χωρίς αποκλεισμούς και ισότητα.

Η ανισότητα και ο αποκλεισμός βρίσκονται στο επίκεντρο των "κακών προβλημάτων" που αντιμετωπίζουν σήμερα οι κοινωνίες. Θα μάθετε να τα εντοπίζετε και να τα αντιμετωπίζετε μέσω μιας συνεργατικής προσέγγισης που προσφέρει μια κριτική και εμπειρική διερεύνηση των αιτιών και των συνεπειών των ανισοτήτων στις κοινωνίες σε όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμα σας προσφέρει ευελιξία και επιλογή στον τρόπο σπουδών σας, υποστηρίζοντάς σας να αναπτύξετε προηγμένες γνώσεις σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους οι πρακτικές δεδομένων μπορούν να επιδεινώσουν τις ανισότητες, αλλά και να υποστηρίξουν έργα και πολιτικές ένταξης.

Θα αναπτύξετε τη δική σας κατανόηση και ικανότητα να ηγηθείτε της οικοδόμησης μελλοντικών κοινωνιών χωρίς αποκλεισμούς, δουλεύοντας με γνώσεις αιχμής, εφαρμόζοντας γνώσεις σε ένα έργο που σας ενδιαφέρει και αναπτύσσοντας βασικές δημιουργικές και πρακτικές δεξιότητες για να υποστηρίξετε το έργο σας. Θα έχετε πρόσβαση σε εμπειρογνώμονες του τομέα και κορυφαίους ερευνητές που ασχολούνται με το πώς οικοδομούμε και διατηρούμε πιο δίκαιες κοινωνίες. Υποστηρίζοντάς σας να ασχοληθείτε κριτικά, αυτό το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε την ικανότητά σας να ηγηθείτε θετικών αλλαγών.

Μεταπτυχιακές σπουδές στο Edinburgh Futures Institute Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μέρος ενός αλληλένδετου χαρτοφυλακίου μεταπτυχιακών σπουδών στο Edinburgh Futures Institute (EFI). Το EFI υποστηρίζει τη διεπιστημονική διδασκαλία, μάθηση και έρευνα που εστιάζει σε σύνθετες παγκόσμιες και κοινωνικές προκλήσεις. Όλα τα προγράμματά μας διδάσκονται από ακαδημαϊκούς εμπειρογνώμονες από πολλούς διαφορετικούς τομείς και ως φοιτητές του EFI θα αναπτύξετε δημιουργική, κριτική και τεκμηριωμένη με δεδομένα σκέψη που υπερβαίνει τα παραδοσιακά επιστημονικά όρια. Θα έχετε το περιθώριο να σκεφτείτε σε βάθος για ζητήματα που συνδέονται με τα δικά σας πάθη και τους επαγγελματικούς σας στόχους και θα αναπτύξετε ένα έργο βασισμένο σε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει.

Εκτός από τις γνώσεις που αφορούν τον τομέα σπουδών σας, οι σπουδές στο EFI θα σας δώσουν τις δεξιότητες και την κατανόηση που χρειάζεστε για να γίνετε ένας δημιουργικός, σίγουρος και κριτικός πολίτης σε έναν κόσμο που αλλάζει γρήγορα. Αυτές θα περιλαμβάνουν βασικές δεξιότητες δεδομένων, δεοντολογία δεδομένων, την ικανότητα διερεύνησης θεμάτων παγκόσμιας εμβέλειας και τις δημιουργικές και αναλυτικές προσεγγίσεις της γνώσης που είναι ζωτικής σημασίας για την οικοδόμηση καλύτερων μελλοντικών προοπτικών. Μπορείτε να συμμετάσχετε μαζί μας ανεξάρτητα από το αν έχετε ήδη δεξιότητες στη χρήση και εφαρμογή ψηφιακών δεδομένων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςData, Inequality and Society (Online Learning), MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Edinburgh στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 40 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Edinburgh

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Edinburgh

Το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη της Σκωτίας και είναι ένα από τα παλαιότερα πανεπιστήμια σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς άνοιξε το 1583. Το πανεπιστήμιο απολαμβάνει μεγάλη φήμη για τη συμβολή του στις διεθνείς ερευνητικές προσπάθειες, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στην ένταξή του στην ομάδα Russell, στο Universitas 21 και στο Una Europa. Το Εδιμβούργο προσφέρει στους κατοίκους του μια ιστορική αλλά και σύγχρονη πόλη, με έντονη νυχτερινή ζωή, αξιόπιστες δημόσιες συγκοινωνίες και φιλικούς ντόπιους.

Λίστα με 686 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Edinburgh - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αειφόρος Ανάπτυξη MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - £26500 - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανάλυση του φύλου στην παγκόσμια ανάπτυξη MA Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £21200 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
International Development Management MA Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £19494 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής Ανάπτυξη MA Πανεπιστήμιο Nottingham Trent
(Nottingham Trent University)
- - - £8400 - Νότινγκχαμ Oncampus μερική απασχόληση
Διεθνής Ασφάλεια και Ανάπτυξη MA Πανεπιστήμιο Swansea
(Swansea University)
- - - £9650 £10150 - Σουόνσι Oncampus μερική απασχόληση
Παγκοσμιοποίηση, επιχειρήσεις και βιώσιμη ανάπτυξη MA Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £21200 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανάπτυξη και ασφάλεια MSc Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - £25400 - Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημόσια Διοίκηση - Διεθνής Ανάπτυξη MPA Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £11125 £11950 - Γιορκ Oncampus μερική απασχόληση
Παγκόσμια Διακυβέρνηση και Αειφόρος Ανάπτυξη MA (PG) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £14800 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παγκόσμια ανάπτυξη και περιβάλλον MSc Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - £25900 - Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης