The University of Buckingham
Διοίκηση Επιχειρήσεων BSc (Hons)
The University of Buckingham - Πανεπιστήμιο του Buckingham

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιχειρηματικές σπουδές

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27000 £26500 £40000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £26000 - £31500 £20500 - £33000 £31000 - £54500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιχειρηματικές σπουδές (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25139 £24753 £28961
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21871 - £30502 £18376 - £32529 £21291 - £39327

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το Πανεπιστήμιο του Μπάκιγχαμ είναι:

  • Το Πανεπιστήμιο του Μπάκιγχαμ, πατρίδα του διετούς πτυχίου, που εδρεύει στη Νοτιοανατολική Αγγλία, κατατάσσεται στην 6η θέση όσον αφορά την ικανοποίηση των φοιτητών στο Ηνωμένο Βασίλειο (National Student Survey, 2020).
  • Είμαστε περήφανα ανεξάρτητο και μη κερδοσκοπικό, και προσφέρουμε μαθήματα στους τομείς Allied Health, Business, Computing, Education, Humanities, Law, Medicine, Psychology και Security and Intelligence. Είμαστε ένα από τα λίγα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο που προσφέρουμε ημερομηνίες έναρξης τον Σεπτέμβριο και τον Ιανουάριο για σχεδόν όλα τα μαθήματά μας.
  • Με έδρα το Μπάκιγχαμ σε μια παραποτάμια πανεπιστημιούπολη, απέχουμε μόλις 20 λεπτά από τον κεντρικό σταθμό του Milton Keynes και σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το Bicester, το Aylesbury, το Banbury και το Northampton. Υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις και είμαστε σε κοντινή απόσταση από το Λονδίνο και την Οξφόρδη.
  • Τα βραβευμένα μας φροντιστήρια μικρών τάξεων διασφαλίζουν ότι κάθε φοιτητής είναι γνωστός με το όνομά του και υποστηρίζεται καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών του, μεταξύ άλλων από εξειδικευμένους προσωπικούς καθηγητές.
  • Ως πρωτοπόροι του διετούς πτυχίου, προσφέρουμε μια συμπυκνωμένη εκδοχή του παραδοσιακού τριετούς πτυχίου, που σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε ένα πλήρες πτυχίο με άριστα και να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας ένα ολόκληρο έτος νωρίτερα. Εναλλακτικά, μπορείτε να ολοκληρώσετε τόσο το προπτυχιακό όσο και το μεταπτυχιακό σας σε εμάς σε μόλις τρία χρόνια: εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Το BSc Business Management στοχεύει να εφοδιάσει τους αποφοίτους με αναλυτικές δεξιότητες και δεξιότητες λήψης αποφάσεων που σχετίζονται με την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας τους στο ευρύτερο επιχειρηματικό πλαίσιο.

Οι επιχειρηματικοί οργανισμοί δεν υπάρχουν μεμονωμένα και μεγάλο μέρος του πρώιμου μέρους των σπουδών σας επικεντρώνεται στην κατανόηση των διαφόρων εξωτερικών κινητήριων δυνάμεων για αλλαγές και των εσωτερικών αντιδράσεων που είναι απαραίτητες για την επιβίωση και την ευημερία μιας επιχείρησης. Το πρόγραμμα παρέχει ένα μείγμα θεωρητικής και πρακτικής μελέτης, χωρίς να χάνει ποτέ από τα μάτια του τις απαιτήσεις των εργοδοτών και τις επαγγελματικές φιλοδοξίες των φοιτητών.

Ποτέ άλλοτε στην πρόσφατη ιστορία δεν υπήρξε μια τόσο συναρπαστική περίοδος για να μελετήσει κανείς τη δυναμική των επιχειρήσεων και το ρόλο τους στο παγκόσμιο περιβάλλον. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για την ανάπτυξη δεξιοτήτων επίλυσης επιχειρηματικών προβλημάτων που μπορούν να μεταφερθούν οργανωτικά και διεθνώς σε διάφορα επιχειρηματικά περιβάλλοντα. Η Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι ένα ευρύ, ζωντανό αντικείμενο. Παρουσιάζονται πρακτικά και πραγματικά έργα και μελέτες περιπτώσεων για να ενισχύσουν τη μαθησιακή σας εμπειρία, ενώ σας εξοπλίζουν για να ανταποκριθείτε στις ανάγκες και να διαχειριστείτε μέσα στο σημερινό δυναμικό επιχειρηματικό κόσμο.

Μέχρι να αποφοιτήσετε, θα είστε εξοπλισμένοι με επαγγελματικές δεξιότητες, ικανότητες και συμπεριφορές που συνδέονται με επιτυχημένες επιχειρηματικές σταδιοδρομίες και θα έχετε διευρύνει την κατανόηση των βασικών λειτουργιών που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις του αύριο. Θα εκτιμήσετε τον τρόπο με τον οποίο οι οργανισμοί προωθούν τον εαυτό τους και τα προϊόντα/υπηρεσίες τους, τα παρέχουν μέσω δικτύων, διοικούν και διαχειρίζονται τους υπαλλήλους και τους ενδιαφερόμενους φορείς τους, ενώ ταυτόχρονα είναι κοινωνικά και οικονομικά υπεύθυνοι και βιώσιμοι.

Θα διευρύνετε την κατανόησή σας για τα σύγχρονα θέματα των επιχειρήσεων (τα πράγματα που θα βλέπετε και θα ακούτε στις ειδήσεις) και θα ενθαρρυνθείτε να εξερευνήσετε και να υιοθετήσετε μια κριτική, επιχειρηματική και καινοτόμο άποψη της επιχειρηματικής δραστηριότητας σε μια παγκόσμια κοινότητα.

Στο τέλος του μαθήματος, θα έχετε κατανοήσει βαθύτερα τις επιτακτικές πτυχές του επιχειρηματικού κόσμου. Το πολυπολιτισμικό περιβάλλον του Buckingham θα ενισχύσει επίσης την ικανότητά σας να εργάζεστε σε διαπολιτισμικές καταστάσεις. Θα αναπτύξετε επίσης τις δεξιότητες και τις ιδιότητες που είναι απαραίτητες για να εργάζεστε ατομικά, σε ομάδες και σε ομάδες. Ενσωματώνουμε δεξιότητες απασχολησιμότητας στα προγράμματά μας και αυτό σας βοηθά να προετοιμαστείτε για να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας καθώς επιδιώκετε να ξεκινήσετε, αλλά και κατά την εξέλιξη της καριέρας σας. Ως απόφοιτος του Buckingham, θα έχετε αυτοπεποίθηση, εξειδίκευση, γνώσεις και θα είστε έτοιμοι για το επόμενο στάδιο της ζωής σας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Business Management BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Buckingham

30% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
20% Επαγγελματίες πληροφορικής
10% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης

Η διδασκαλία πραγματοποιείται μέσω ενός συνδυασμού διαλέξεων που υποστηρίζονται από σεμινάρια και φροντιστήρια. Βασικό χαρακτηριστικό της μεθόδου διδασκαλίας του Buckingham είναι η χρήση μικρών ομάδων διδασκαλίας, οι οποίες παρέχουν τα πιο αποτελεσματικά μέσα για να διασφαλιστεί ότι οι φοιτητές επωφελούνται από την ακαδημαϊκή εμπειρογνωμοσύνη που διαθέτουν. Η φιλοσοφία της σχολής του Μπάκιγχαμ είναι επίσης να είναι διαθέσιμη στους φοιτητές εκτός των προγραμματισμένων ωρών διδασκαλίας και να ενθαρρύνει τις καλές σχέσεις συνεργασίας μεταξύ προσωπικού και φοιτητών. Η αξιολόγηση των επιμέρους ενοτήτων σε κάθε μάθημα ποικίλλει ανάλογα με το αντικείμενο. Η αξιολόγηση γίνεται συνήθως με εξετάσεις, με αξιολογημένες εργασίες ή με συνδυασμό των δύο.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Επιχειρηματικές σπουδές

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6.5

Μέσος όρος 6,5 (με 6,0 ή περισσότερο σε κάθε στοιχείο)

IELTS (Academic) 6.5

Μέσος όρος 6,5 (με 6,0 ή περισσότερο σε κάθε στοιχείο)

Με προσωπικό και φοιτητές από περισσότερες από 90 χώρες από όλο τον κόσμο, το Πανεπιστήμιο απολαμβάνει μια υπέροχη και πολιτισμικά ποικιλόμορφη ατμόσφαιρα. Παρέχουμε υποστήριξη σε φοιτητές από χώρες εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, όπως: βοήθεια με την αίτηση και την ανανέωση της βίζας, εγγυημένη διαμονή στις φοιτητικές εστίες και έναν προσωπικό καθηγητή για την υποστήριξη των ακαδημαϊκών σας σπουδών. Το ακαδημαϊκό προσωπικό είναι διαθέσιμο για να βοηθήσει και να συμβουλεύσει και εφαρμόζει πολιτική ανοικτών θυρών. Έχουμε την καλύτερη αναλογία προσωπικού προς φοιτητές από οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι φοιτητές μας έχουν δημιουργήσει μια σειρά από συλλόγους στο εξωτερικό, και υπάρχει ένα αθλητικό και κοινωνικό πρόγραμμα κάθε εξάμηνο για να διασφαλίσουμε ότι θα απολαύσετε το χρόνο σας μαζί μας. Το ειδυλλιακό μας περιβάλλον ανάμεσα στην Οξφόρδη και το Milton Keynes προσφέρει πρόσβαση σε μια σειρά από πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες και το Bicester Village, το φημισμένο εμπορικό κέντρο, βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το λεωφορείο. Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας: Είναι πολύ σημαντικό το επίπεδο των αγγλικών σας να είναι σε καλό επίπεδο για να επιτύχετε στις σπουδές σας. Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να επιτύχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις και στις τέσσερις συνιστώσες (ακρόαση, ανάγνωση, ομιλία και γραφή). Παρακαλούμε ελέγξτε τον ιστότοπό μας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές γλωσσικές απαιτήσεις για το μάθημά σας. https://www.buckingham.ac.uk/international/english-language-requirements/

Το Πανεπιστήμιο θα ήθελε να ενθαρρύνει τους φοιτητές - τόσο τους προπτυχιακούς όσο και τους μεταπτυχιακούς - να έρθουν στο Μπάκιγχαμ ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση. Οι υποτροφίες και οι υποτροφίες που προσφέρουμε απονέμονται με βάση την αξία ή/και την οικονομική ανάγκη. Μπορείτε να δεχτείτε μόνο ένα βραβείο του Πανεπιστημίου. Όλα τα βραβεία εξαρτώνται από την εκπλήρωση των ακαδημαϊκών προϋποθέσεων εισόδου στο Πανεπιστήμιο και την τήρηση των κανόνων και κανονισμών του Πανεπιστημίου. Για να δικαιούστε να υποβάλετε αίτηση για υποτροφία θα πρέπει να σας έχει προσφερθεί θέση για σπουδές στο Buckingham. Για λεπτομέρειες σχετικά με την τρέχουσα σειρά υποτροφιών και υποτροφιών μας, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας: https://www.buckingham.ac.uk/admissions/scholarships
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBusiness Management, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Διοίκηση Επιχειρήσεων BSc (Hons)

Αγγλία £27750
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £27750
Σκωτία £27750
Ουαλία £27750
Channel Islands £27750
EU £44400
Διεθνή £44400
Ιρλανδία £44400

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Buckingham στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 8 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Buckingham

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Buckingham

Το Πανεπιστήμιο του Μπάκιγχαμ ιδρύθηκε το 1976 και είναι ένα ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που βρίσκεται στο αγροτικό περιβάλλον της πόλης του Μπάκιγχαμ, στη νοτιοανατολική Αγγλία. Η τοπική περιοχή περιβάλλεται από καφετέριες, παμπ, παλαιοπωλεία και εστιατόρια - έτσι οι φοιτητές θα έχουν πολλά να απολαύσουν στον ελεύθερο χρόνο τους. Ως μοναδικό κομμάτι της βρετανικής ιστορίας, το UCB ήταν το πρώτο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει αναδείξει μια σειρά από επιτυχημένους διευθύνοντες συμβούλους, πολιτικούς, ακόμη και θεατρικούς συγγραφείς.

Λίστα με 61 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Buckingham - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Buckingham

προπτυχιακοί φοιτητές:
1575
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
915
:
2490
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιχειρήσεις και Διοίκηση": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • Why choose the University of Buckingham?
  • Buckingham Law School: The Student Story
  • Why I came to Buckingham - an International student's perspective
  • Why choose Business at Buckingham

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διοίκηση επιχειρήσεων και γλώσσες (R55) BA (Hons) Ανοικτό Πανεπιστήμιο
(The Open University)
- - - £20772 - Μίλτον Κινς Online μερική απασχόληση
Διοίκηση επιχειρήσεων και γαλλικά (R55-FR) BA (Hons) Ανοικτό Πανεπιστήμιο
(The Open University)
- - - £20772 - Μίλτον Κινς Online μερική απασχόληση
Διοίκηση Επιχειρήσεων (Πρακτική Ηγεσίας) (Q91-LP) BA (Hons) Ανοικτό Πανεπιστήμιο
(The Open University)
- - - £20772 - Μίλτον Κινς Online μερική απασχόληση
Διοίκηση επιχειρήσεων (Λογιστική) (Q91-ACC) BA (Hons) Ανοικτό Πανεπιστήμιο
(The Open University)
- - - £20772 - Μίλτον Κινς Online μερική απασχόληση
Διοίκηση επιχειρήσεων (Οικονομικά) (Q91-EC) BA (Hons) Ανοικτό Πανεπιστήμιο
(The Open University)
- - - £20772 - Μίλτον Κινς Online μερική απασχόληση
Πληροφορική και πληροφορική και επιχειρήσεις (Q67-CITB) BSc (Hons) Ανοικτό Πανεπιστήμιο
(The Open University)
- - - £20772 - Μίλτον Κινς Online μερική απασχόληση
Διοίκηση επιχειρήσεων (μάρκετινγκ) (Q91-MAR) BA (Hons) Ανοικτό Πανεπιστήμιο
(The Open University)
- - - £20772 - Μίλτον Κινς Online μερική απασχόληση
Διοίκηση επιχειρήσεων και ισπανικά (R55-SPA) BA (Hons) Ανοικτό Πανεπιστήμιο
(The Open University)
- - - £20772 - Μίλτον Κινς Online μερική απασχόληση
Διοίκηση Επιχειρήσεων BA (Hons) Hugh Baird College
(Hugh Baird College)
- - - - - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων (καινοτομία και επιχειρήσεις) (Q91-IE) BA (Hons) Ανοικτό Πανεπιστήμιο
(The Open University)
- - - £20772 - Μίλτον Κινς Online μερική απασχόληση