Teesside University
Έγκλημα και έρευνα BSc (Hons)
Teesside University - Πανεπιστήμιο Teesside

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 15 αποφοίτους του προγράμματος Crime and Investigation BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο Teesside για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Κοινωνιολογία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
92 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων CAH15

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Κοινωνιολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27000 £18000 £21500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £29000 £15500 - £22500 £17500 - £25500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε CAH15 (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23480 £21932 £26393
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20209 - £27631 £16925 - £27943 £19875 - £35241

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Στοιχεία μαθήματος: Το μάθημα BSc (Hons) Crime and Investigation αντλεί στοιχεία από το δίκαιο, την επιστήμη του τόπου του εγκλήματος, την εγκληματολογία και την έρευνα, προσφέροντάς σας μια ευρεία, ολιστική και διεγερτική μαθησιακή εμπειρία. Οι γνώσεις και οι δεξιότητες που θα αναπτύξετε θα είναι πολύτιμες σε μια σειρά από επαγγέλματα, όπως η αστυνομία, η υπηρεσία φυλακών, η υπηρεσία επιτήρησης, η συνοριακή δύναμη, οι υπηρεσίες πληροφοριών, οι εγκληματολογικές υπηρεσίες και οι πολιτικές έρευνες. Η ομάδα διδασκόντων έχει σημαντική επαγγελματική και διδακτική εμπειρία και οι μέθοδοι διδασκαλίας είναι ποικίλες, περιλαμβάνοντας πρακτικές δεξιότητες και θεωρητικές γνώσεις με άρωμα πραγματικής ζωής. Αξιοποιούν τοπικές μελέτες περιπτώσεων για να εμπλουτίσουν τη μαθησιακή σας εμπειρία στην τάξη και στέλνοντάς σας στην κοινότητα. Το σπίτι μας με τις σκηνές εγκλήματος παρουσιάζει πάνω από 30 περιοχές σκηνών εγκλήματος όπου μπορείτε να εφαρμόσετε τη θεωρία στην πράξη. Οι εδραιωμένοι δεσμοί και το δίκτυο επαφών μας με οργανισμούς και επαγγελματίες της ποινικής δικαιοσύνης, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, η κλινική μας για την αστυνόμευση, οι ισχυροί δεσμοί με τις φυλακές της Αυτού Μεγαλειότητας, την υπηρεσία επιτήρησης και την αστυνομία του Cleveland εξασφαλίζουν ότι το μάθημά σας είναι συναφές και προσθέτει πρόσθετο βάθος και εύρος στις σπουδές σας. Οι πρώτης τάξεως εγκαταστάσεις σας επιτρέπουν να αναπτύξετε και να βελτιώσετε σημαντικές επαγγελματικές και πρακτικές δεξιότητες, συμπεριλαμβανομένου του προσομοιωμένου αστυνομικού μας τμήματος, εξοπλισμένου με αίθουσα συνεντεύξεων, αίθουσα εξετάσεων, γραφείο φύλαξης και ρεσεψιόν. Ωφελείστε από μια καθηλωτική μαθησιακή εμπειρία και διευρύνετε την κατανόηση των πρακτικών διαδικασιών. Επιπλέον, η αίθουσα δικαστηρίου μας που αποτελεί αντίγραφο έχει τα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου δικαστηρίου και προσφέρει ανεκτίμητη δικαστική εμπειρία. Έχουμε αποδεδειγμένο ιστορικό αποτελεσματικής συνεργασίας με τους εταίρους της αστυνομίας και της ποινικής δικαιοσύνης, οι οποίοι παρέχουν μοναδικές ευκαιρίες απασχολησιμότητας. Η εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα μας για το έγκλημα και τις έρευνες προέρχεται από διάφορα υπόβαθρα, συμπεριλαμβανομένων επαγγελματιών της αστυνομίας και του ακαδημαϊκού χώρου, προσφέροντάς σας μια αυθεντική και επίκαιρη μαθησιακή εμπειρία. Σας υποστηρίζουμε ώστε να χτίσετε την αυτοπεποίθησή σας καθώς προχωράτε στο μάθημα. Θα σας διδάξουμε πώς να μελετάτε καλά, να γράφετε με συνοχή και να ασχολείστε κριτικά με τις ιδέες, να αναπτύσσετε επαγγελματικές και πρακτικές δεξιότητες, εμπειρία και γνώσεις δίνοντάς σας βασικές μεταβιβάσιμες δεξιότητες, οι οποίες αποτελούν τα θεμέλια μιας επιτυχημένης σταδιοδρομίας.

Οι κυριότεροι λόγοι για να σπουδάσετε αυτό το μάθημα

 1. Είναι απίστευτα ποικίλο και ενδιαφέρον - θα το απολαύσετε.
 2. Αναπτύσσετε εις βάθος γνώσεις σχετικά με το έγκλημα, τους εγκληματίες και το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης.
 3. Ανακαλύπτετε τι προκαλεί το έγκλημα και συμμετέχετε στις λύσεις.
 4. Οι επιλογές σταδιοδρομίας σας είναι ποικίλες, συμπεριλαμβανομένων της αστυνομίας, των φυλακών και των εγκληματολογικών υπηρεσιών. Μετά το πέρας των μαθημάτων: Μπορείτε να σταδιοδρομήσετε σε ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών, συμπεριλαμβανομένης της αστυνομικής υπηρεσίας ως αστυνομικός ή μέλος του αστυνομικού προσωπικού (π.χ. ερευνητής σκηνής εγκλήματος, αναλυτής πληροφοριών, εξεταστής δακτυλικών αποτυπωμάτων), άλλων υπηρεσιών επιβολής του νόμου ή ποινικής δικαιοσύνης, εθελοντικών οργανώσεων, του δημόσιου τομέα ή του νομικού τομέα, καθώς και μεταπτυχιακής κατάρτισης ή σπουδών. Όλα τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να ενσωματώνουν την ανάπτυξη δεξιοτήτων απασχολησιμότητας παράλληλα με το πτυχίο σας. Το προσωπικό μας αξιοποιεί τις εκτεταμένες διασυνδέσεις του για να παρέχει πολλές και ποικίλες ευκαιρίες για επαφή με πιθανούς εργοδότες μέσω εκθέσεων, συνεδριών με προσκεκλημένους ομιλητές, ζωντανών έργων και επιτόπιων επισκέψεων. Επιπλέον, προσφέρουμε μια σειρά εργαστηρίων και εκδηλώσεων στο πρώτο, δεύτερο και τρίτο έτος σπουδών που διασφαλίζουν ότι είστε εφοδιασμένοι τόσο με γνώσεις σε επίπεδο πτυχίου όσο και με τις πρακτικές δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες σε νέους πτυχιούχους. Η βραβευμένη υπηρεσία σταδιοδρομίας μας συνεργάζεται με περιφερειακούς και εθνικούς εργοδότες για την προκήρυξη θέσεων εργασίας αποφοίτων, ενώ παράλληλα παρέχει υποστήριξη μετά την αποφοίτηση για όλους τους αποφοίτους του Πανεπιστημίου Teesside.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Crime and Investigation BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Teesside

44% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
9% Επαγγελματίες που ασχολούνται με την ποιότητα και τις κανονιστικές ρυθμίσεις
7% Νομικοί επαγγελματίες
6% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
4% Διοικητικά επαγγέλματα
4% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
3% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
3% Επαγγελματίες στον τομέα της διατήρησης και του περιβάλλοντος
2% Επαγγέλματα πωλήσεων
2% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Πρόσβαση στις πληροφορίες αξιολόγησης μέσω της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Teesside χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο της σελίδας του μαθήματος που παρέχεται (ή επισκεφθείτε το www.tees.ac.uk).

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςCrime and Investigation, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Έγκλημα και έρευνα BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15000 έτος 1
Διεθνή £15000 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Teesside στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Teesside σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Νομικά

  • #49 
  • #63 
  Νομικά
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #71 
  • #88 
  Νομικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 18 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Teesside

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Teesside

Το Πανεπιστήμιο Teesside ιδρύθηκε το 1929 και βρίσκεται στο περιβάλλον της μεγάλης πόλης Middlesbrough. Το ίδρυμα αυτό είναι ιδιαίτερα ενεργό όσον αφορά την ερευνητική δραστηριότητα, επενδύοντας σημαντικά κεφάλαια στα έξι κέντρα του, καθένα από τα οποία είναι αφιερωμένο στους δικούς του ξεχωριστούς τομείς μελέτης. Για τους φοιτητές που είναι λάτρεις του αθλητισμού, υπάρχει επίσης μεγάλη ποικιλία σύγχρονων εγκαταστάσεων για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας για άσκηση.

Λίστα με 220 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Teesside - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Teesside

προπτυχιακοί φοιτητές:
10750
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
6270
:
17020
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αστυνομικές Σπουδές": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Teesside University Students’ Union
 • Annise Siaw: My experience as an international student at Teesside University
 • Reasons to Choose Teesside
 • Anantha Narasimhan: My experience as an international student at Teesside University
 • Teesside University students talk about night safety
 • Nik Quek: My experience as an international student at Teesside University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Teesside University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ποινικές έρευνες και μελέτες αστυνόμευσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
- - - £16250 - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αστυνόμευση και ποινικές έρευνες (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
89% 10% 19% £16750 125 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική αστυνόμευση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
54% 0% 10% £15000 125 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική αστυνόμευση με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
64% 6% 20% £14900 73 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία και αστυνόμευση BA (Hons) Πανεπιστήμιο Abertay Dundee
(University of Abertay Dundee)
82% 0% 12% £15000 167 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αστυνομικές σπουδές με ποινικές έρευνες BSc (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - £15000 £15000 - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική αστυνόμευση (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
75% 10% 19% £16750 123 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική αστυνόμευση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
64% 10% 19% £16750 132 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ποινικές έρευνες με ψυχολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £15000 £16125 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική αστυνόμευση (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
54% 0% 10% £15000 125 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης