Teesside University
Αεροδιαστημική μηχανική (με προαιρετικό έτος στη βιομηχανία) MEng (Hons)
Teesside University - Πανεπιστήμιο Teesside

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 15 αποφοίτους Aerospace Engineering (with Optional Year in Industry) MEng (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Αεροδιαστημική & Αεροναυπηγική Μηχανική από το Πανεπιστήμιο Teesside για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Αεροδιαστημική & Αεροναυπηγική Μηχανική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
88 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Μηχανική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Αεροδιαστημική & Αεροναυπηγική Μηχανική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27500 £23500 £28000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23000 - £32000 £17000 - £30500 £19500 - £36000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Μηχανική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29125 £32050 £37396
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24982 - £32443 £25785 - £37213 £30105 - £44675

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Προαιρετικό έτος στη βιομηχανία: Το προαιρετικό έτος στη βιομηχανία θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πολύτιμη εργασιακή εμπειρία, η οποία θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις προοπτικές απασχόλησης των αποφοίτων σας. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής σας άσκησης αναπτύσσετε μεταβιβάσιμες δεξιότητες, όπως επικοινωνία, διαπραγμάτευση, ομαδική εργασία, ηγεσία, οργάνωση, επίλυση προβλημάτων, ικανότητα εργασίας υπό πίεση, αυτοπεποίθηση και εμπορική συνείδηση. Στο τέλος της πρακτικής σας άσκησης επιστρέφετε για να ολοκληρώσετε το πτυχίο σας και να προετοιμαστείτε για την είσοδό σας στην αγορά εργασίας με βελτιωμένη αυτοπεποίθηση. Ο υπεύθυνος πρακτικής άσκησης και η υπηρεσία σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να βρείτε και να υποβάλετε αίτηση για την πρακτική σας άσκηση. Παρέχονται επίσης συμβουλές σχετικά με την αναζήτηση εργασίας και τη δικτύωση. Επισκόπηση μαθημάτων: Αυτό το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό - σπουδάζετε τρία χρόνια σε προπτυχιακό επίπεδο και ένα έτος σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Οι αεροδιαστημικοί μηχανικοί σχεδιάζουν, δοκιμάζουν και κατασκευάζουν αεροσκάφη, διαστημόπλοια, δορυφόρους και πυραύλους. Εάν έχετε πάθος για τις πτήσεις και τη διαστημική τεχνολογία και θέλετε να γίνετε μηχανικός με ποικίλες δεξιότητες, τότε αυτό το πρόγραμμα σπουδών είναι για εσάς. Αναπτύσσετε τις γνώσεις και την κατανόησή σας σε θέματα αεροδιαστημικής μηχανικής, όπως σχεδιασμός, υγρά, μηχανική, συστήματα ελέγχου πτήσης, δομές, υλικά, πρόωση, δυναμική πτήσης και επιδόσεις αεροσκαφών. Διδάσκεστε κυρίως στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου στο Middlesbrough, αλλά έχετε πρόσβαση στα εκτεταμένα εργαστήρια αεροδιαστημικής μηχανικής στο Hartlepool College of Further Education. Αυτά περιλαμβάνουν ένα υπόστεγο με αεροσκάφη σταθερών και περιστρεφόμενων πτερύγων, κινητήρες και μια αεροσήραγγα. Παρέχεται δωρεάν μεταφορά μεταξύ του Πανεπιστημίου και του κολεγίου, αν τη χρειαστείτε. Κυριότεροι λόγοι για να σπουδάσετε αυτό το μάθημα:

 1. Εξωσχολικές δραστηριότητες: Συμμετέχετε σε φοιτητικά προγράμματα, όπως η αποστολή TU2Space.
 2. Πραγματική εμπειρία: μια εμπειρία δοκιμών πτήσης περιλαμβάνεται ως μέρος του μαθήματός σας χωρίς επιπλέον κόστος.
 3. Προετοιμαστείτε για τις σπουδές σας: αναπτύξτε την κατανόησή σας στα μαθηματικά με το δωρεάν διαδικτυακό μάθημα Μαθηματικά για το Πανεπιστήμιο
 4. Επαγγελματική διαπίστευση: το πτυχίο αυτό είναι διαπιστευμένο από το Institution of Mechanical Engineers, ως πλήρως ανταποκρινόμενο στα ακαδημαϊκά κριτήρια για την εγγραφή ως Chartered Engineer (CEng). Μετά το πέρας των μαθημάτων: Σας προετοιμάζουμε για τον κόσμο της εργασίας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να πάτε για πρακτική άσκηση, να λάβετε μέρος σε εκδηλώσεις του κλάδου και να αναλάβετε εργασίες έργων σχετιζόμενες με τον κλάδο. Αποκτάτε δεξιότητες σχετικές με την αεροδιαστημική βιομηχανία και άλλους τομείς, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η βιομηχανία διεργασιών, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, η ηλεκτρονική, η ηλεκτρολογική μηχανική, η μεταποιητική και η ενεργειακή βιομηχανία. Η ομάδα καριέρας και απασχολησιμότητας Student Futures μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τη μελλοντική σας καριέρα. Οι προορισμοί των αποφοίτων αεροδιαστημικής μηχανικής περιλαμβάνουν εργοδότες όπως: BAE SYSTEMS, Cobham, Baker Hughes, Express Engineering Ltd, Ford Aerospace Ltd και πολλοί άλλοι.

Το διαπιστευμένο MEng πληροί πλήρως τις υποδειγματικές ακαδημαϊκές απαιτήσεις αναφοράς, για την εγγραφή ως διπλωματούχος μηχανικός (CEng).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Aerospace Engineering (with Optional Year in Industry) MEng (Hons) από Πανεπιστήμιο Teesside

25% Επαγγελματίες μηχανικοί
15% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
15% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
10% Επαγγελματίες πληροφορικής
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες πληροφορικής
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Πρόσβαση στις πληροφορίες αξιολόγησης μέσω της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Teesside χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο της σελίδας του μαθήματος που παρέχεται (ή επισκεφθείτε www.tees.ac.uk).

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Tariff points may be from any combination of recognised level 3 qualifications including mathematics. The preferred second subject is physics, but alternative science, technology and engineering subjects are also acceptable.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Αεροδιαστημική & Αεροναυπηγική Μηχανική

Απαιτήσεις προσόντων

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Irish Leaving Certificate: Ιρλανδικό πιστοποιητικό αποφοίτησης: Αποδεκτό μόνο του και σε συνδυασμό με άλλα προσόντα

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAerospace Engineering (with Optional Year in Industry), MEng (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Αεροδιαστημική μηχανική (με προαιρετικό έτος στη βιομηχανία) MEng (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15000 έτος 1
Διεθνή £15000 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Teesside στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 18 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Teesside

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Teesside

Το Πανεπιστήμιο Teesside ιδρύθηκε το 1929 και βρίσκεται στο περιβάλλον της μεγάλης πόλης Middlesbrough. Το ίδρυμα αυτό είναι ιδιαίτερα ενεργό όσον αφορά την ερευνητική δραστηριότητα, επενδύοντας σημαντικά κεφάλαια στα έξι κέντρα του, καθένα από τα οποία είναι αφιερωμένο στους δικούς του ξεχωριστούς τομείς μελέτης. Για τους φοιτητές που είναι λάτρεις του αθλητισμού, υπάρχει επίσης μεγάλη ποικιλία σύγχρονων εγκαταστάσεων για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας για άσκηση.

Λίστα με 220 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Teesside - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Teesside

προπτυχιακοί φοιτητές:
10750
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
6270
:
17020
 • Teesside University Students’ Union
 • Reasons to Choose Teesside
 • Anantha Narasimhan: My experience as an international student at Teesside University
 • Teesside University students talk about night safety
 • Nik Quek: My experience as an international student at Teesside University
 • Annise Siaw: My experience as an international student at Teesside University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Teesside University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μηχανική (αεροναυπηγική) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
- - - £30000 - Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροδιαστημική Μηχανική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - £25300 - Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροδιαστημική Μηχανική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- 0% 3% £31300 206 Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροναυπηγική Μηχανική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
79% 11% 15% £15750 £16250 118 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροδιαστημική Μηχανική με έτος βιομηχανικής πρακτικής άσκησης MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - £29110 - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροδιαστημική μηχανική (με προαιρετικό έτος στη βιομηχανία) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
- - - £15000 - Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροναυπηγική Μηχανική (με έτος πρακτικής άσκησης) MEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
89% 0% 3% £27250 175 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροναυπηγική Μηχανική MEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
89% 0% 3% £27250 175 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροδιαστημική Μηχανική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £21470 £23615 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική αεροσκαφών MEng (Hons) Πανεπιστήμιο τoυ West of Scotland
(University of the West of Scotland)
81% 0% 5% £18000 135 Πέισλι Oncampus πλήρους απασχόλησης