Teesside University
Λογιστική και Χρηματοοικονομικά BSc (Hons)
Teesside University - Πανεπιστήμιο Teesside

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Accounting and Finance BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο Teesside για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Λογιστική.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιχειρήσεις και Διοίκηση

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Λογιστική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £19500 £23000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19500 - £26000 £15500 - £23500 £17500 - £28000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιχειρήσεις και Διοίκηση (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24004 £23818 £29383
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20982 - £28114 £18679 - £30387 £21981 - £39292

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση του μαθήματος: Η λογιστική και η χρηματοοικονομική είναι βασικές λειτουργίες που βρίσκονται στην καρδιά των επιχειρηματικών οργανισμών. Αυτό το μάθημα λογιστικής προσφέρει εξαιρετικές προοπτικές για τους αποφοίτους, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εργαστείτε σε ορισμένες από τις πιο διάσημες λογιστικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Αναπτύξτε λεπτομερείς γνώσεις λογιστικής και χρηματοοικονομικής, καθώς και μια παγκόσμια προοπτική με ισχυρή ηγετική ικανότητα. Εστιάστε στην αναδυόμενη τεχνολογία, τις ψηφιακές δεξιότητες, τη δεοντολογία και τη χρηματοδότηση παράλληλα με τους βασικούς τομείς της λογιστικής. Αποφοιτήστε με τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία για να αναλάβετε ένα ευρύ φάσμα ρόλων, όπως λογιστής, αναλυτής δεδομένων, φορολογικός σύμβουλος και διευθυντής αγορών, και την αυτοπεποίθηση για να εξελιχθείτε σε πιο ανώτερους και στρατηγικούς ρόλους.

Οι κυριότεροι λόγοι για να σπουδάσετε αυτό το μάθημα

  1. Οικονομικά βραβεία: Σπουδάστε αυτό το μάθημα και μπορεί να είστε επιλέξιμοι για £2.000 έκπτωση στη διαμονή σας κατά το πρώτο έτος, μια υποτροφία αριστείας £2.000 ή μια υποτροφία καθηγήτριας Jane Turner ύψους £9.000.
  2. Εργασιακή εμπειρία: διαθέτουμε μια σειρά από ευκαιρίες εργασιακής εμπειρίας, συμπεριλαμβανομένων θέσεων πρακτικής άσκησης και πρακτικής άσκησης σε περιφερειακές, εθνικές και παγκόσμιες επιχειρήσεις. Μετά το πέρας των μαθημάτων: Το μάθημα απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές που επιθυμούν να εισέλθουν σε μια καριέρα σχετική με τα χρηματοοικονομικά και πολλοί απόφοιτοι έχουν λάβει θέσεις ασκούμενων λογιστών σε διάφορους οργανισμούς σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η κατοχή ενός λογιστικού προσόντος παρέχει επίσης μια βάση για την είσοδο στη γενική διοίκηση με εξαιρετικές προοπτικές εξέλιξης σε στρατηγικούς ρόλους. Παρέχουμε ένα περιβάλλον που σας επιτρέπει να αναπτύξετε τα "επιπλέον" πρακτικά χαρακτηριστικά απασχολησιμότητας που θα σας κάνουν πιο ενδιαφέροντες για τους εργοδότες στην αγορά εργασίας τα επόμενα χρόνια. Όλα τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να ενσωματώνουν την ανάπτυξη δεξιοτήτων απασχολησιμότητας παράλληλα με το πτυχίο σας. Το προσωπικό μας αξιοποιεί τις εκτεταμένες επιχειρηματικές διασυνδέσεις του για να παρέχει πολλές και ποικίλες ευκαιρίες για επαφή με πιθανούς εργοδότες μέσω εκθέσεων, διαλέξεων προσκεκλημένων, ζωντανών έργων και επισκέψεων σε εργοτάξια. Επιπλέον, προσφέρουμε μια σειρά εργαστηρίων και εκδηλώσεων σε όλα τα έτη σπουδών που διασφαλίζουν ότι είστε εφοδιασμένοι τόσο με γνώσεις σε επίπεδο πτυχίου όσο και με τις πρακτικές δεξιότητες που ζητούν οι εργοδότες από τους νέους πτυχιούχους. Σας προσφέρουμε εκτεταμένη υποστήριξη για την εξεύρεση και εξασφάλιση θέσεων πρακτικής άσκησης στο πλαίσιο του έτους sandwich, οι οποίες αποδεδειγμένα έχουν σημαντικό θετικό αντίκτυπο στις προοπτικές σταδιοδρομίας σας όταν αποφοιτήσετε. Η βραβευμένη υπηρεσία σταδιοδρομίας μας συνεργάζεται με περιφερειακούς και εθνικούς εργοδότες για την προκήρυξη θέσεων αποφοίτων, ενώ παράλληλα παρέχει υποστήριξη μετά την αποφοίτηση για όλους τους αποφοίτους του Πανεπιστημίου Teesside.

Επαγγελματική διαπίστευση

Το μάθημα είναι διαπιστευμένο από τους ακόλουθους επαγγελματικούς φορείς: Ένωση Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ACCA) 2.Association of International Accountants (AIA) 3.Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) 4.Chartered Management Institute (CMI) 5.CPA Αυστραλίας Αποκτάτε σημαντικές απαλλαγές από τις εξετάσεις μετά την αποφοίτησή σας, δίνοντάς σας μια γρήγορη πορεία προς την απόκτηση πλήρων επαγγελματικών προσόντων λογιστή. Με τη διπλή διαπίστευση στο Πανεπιστήμιο Teesside, εκτός από το πτυχίο θα λάβετε ένα πιστοποιητικό επιπέδου 5 στη διοίκηση και την ηγεσία από το Chartered Management Institute (CMI), το οποίο είναι ο μοναδικός καταχωρισμένος επαγγελματικός οργανισμός για τη διοίκηση και την ηγεσία. Η διπλή διαπίστευση σημαίνει ότι θα λάβετε αυτόματα ένα δεύτερο επαγγελματικό προσόν με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματός σας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Accounting and Finance BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Teesside

55% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι

Πρόσβαση στις πληροφορίες αξιολόγησης μέσω της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Teesside χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο της σελίδας του μαθήματος που παρέχεται (ή επισκεφθείτε www.tees.ac.uk).

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAccounting and Finance, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Λογιστική και Χρηματοοικονομικά BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15000 έτος 1
Διεθνή £15000 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Teesside στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 18 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Teesside

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Teesside

Το Πανεπιστήμιο Teesside ιδρύθηκε το 1929 και βρίσκεται στο περιβάλλον της μεγάλης πόλης Middlesbrough. Το ίδρυμα αυτό είναι ιδιαίτερα ενεργό όσον αφορά την ερευνητική δραστηριότητα, επενδύοντας σημαντικά κεφάλαια στα έξι κέντρα του, καθένα από τα οποία είναι αφιερωμένο στους δικούς του ξεχωριστούς τομείς μελέτης. Για τους φοιτητές που είναι λάτρεις του αθλητισμού, υπάρχει επίσης μεγάλη ποικιλία σύγχρονων εγκαταστάσεων για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας για άσκηση.

Λίστα με 220 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Teesside - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Teesside

προπτυχιακοί φοιτητές:
10750
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
6270
:
17020
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Λογιστική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • Teesside University Students’ Union
  • Reasons to Choose Teesside
  • Anantha Narasimhan: My experience as an international student at Teesside University
  • Teesside University students talk about night safety
  • Nik Quek: My experience as an international student at Teesside University
  • Annise Siaw: My experience as an international student at Teesside University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Teesside University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Λογιστική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
86% 10% 5% - 154 Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική & Χρηματοοικονομικά BSc (Hons) Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου
(The London School of Economics and Political Science)
80% 0% 1% £25656 169 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και Χρηματοοικονομικά BAEcon Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
88% 10% 2% - 148 Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική Επιχειρήσεων με βιομηχανική/επαγγελματική εμπειρία - Πρόγραμμα σπουδών Flying Start BSc Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική με βιομηχανική/επαγγελματική εμπειρία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
88% 10% 0% - 176 Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική & Χρηματοοικονομικά BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
91% 5% 8% £19600 203 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και χρηματοοικονομικά και πληροφορική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
86% 0% 8% £16520 112 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και χρηματοοικονομικά και μουσικό θέατρο (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
71% 0% 5% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και Χρηματοοικονομική με Νομική BA (Hons) Πανεπιστήμιο Abertay Dundee
(University of Abertay Dundee)
74% 0% 15% £15000 159 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά, λογιστική και διοίκηση με έτος πρακτικής άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
75% 3% 0% £20500 154 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης