Southampton Solent University
Αθλητική ραδιοτηλεοπτική δημοσιογραφία - Πλήρης απασχόληση MA
Southampton Solent University - Πανεπιστήμιο Southampton Solent

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 20 αποφοίτους Sports Broadcast Journalism - Full Time MA κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech από το Πανεπιστήμιο Southampton Solent για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιχειρήσεις και Διοίκηση

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23000 £22500 £26500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £26000 £18500 - £27500 £21000 - £34500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιχειρήσεις και Διοίκηση (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24406 £24662 £30689
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21389 - £28940 £19296 - £31978 £22604 - £41672

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Θέλεις να μεταφέρεις τις αθλητικές σου γνώσεις στο ραδιόφωνο, στο διαδίκτυο ή στις οθόνες της τηλεόρασης; Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών αθλητικής ραδιοτηλεοπτικής δημοσιογραφίας του Solent είναι ένα προχωρημένο πρόγραμμα σπουδών που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά σε μια καριέρα που θα εργάζεται στην παραγωγή βίντεο ή ήχου στον κόσμο του αθλητισμού. Με διδασκαλία από επαγγελματίες του κλάδου και ακαδημαϊκούς, πρόκειται για ένα απαιτητικό μάθημα όπου η διδασκαλία καθοδηγείται από τα επαγγελματικά πρότυπα και τις πρακτικές του κλάδου.

Σε αυτό το μάθημα προχωρημένου επιπέδου, οι σπουδαστές μαθαίνουν πώς να αντλούν, να συλλέγουν και να παρέχουν επαγγελματικό αθλητικό περιεχόμενο σε πολλές διαφορετικές πλατφόρμες βίντεο και ήχου σε μια μεγάλη ποικιλία αθλημάτων. Το μάθημα ενθαρρύνει επίσης τους σπουδαστές να αναπτύξουν τις συντακτικές και τεχνικές τους δεξιότητες και να οικοδομήσουν σχέσεις με εξωτερικούς πελάτες, ενώ παράλληλα δημιουργούν ένα χαρτοφυλάκιο βίντεο, ήχου και ακαδημαϊκού υλικού για να παρουσιάσουν τις ικανότητές τους σε πιθανούς εργοδότες.

Με την αυξανόμενη ζήτηση από το αθλητικό κοινό για καινοτόμες προσεγγίσεις στην αφήγηση ιστοριών και την παραγωγή υψηλής ποιότητας, οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς πρέπει να ενημερώνουν συνεχώς τις πρακτικές τους και να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την έρευνα και την προώθηση του έργου τους. Η κατανόηση και η προσαρμογή στις αλλαγές αυτού του ταχέως εξελισσόμενου κλάδου αποτελεί τον πυρήνα της διδασκαλίας σε αυτό το μεταπτυχιακό.

Οι τακτικές "ημέρες ειδήσεων", όπου οι φοιτητές θα πρέπει να ανταποκρίνονται, να συγκεντρώνουν και να παράγουν ρεπορτάζ για την ίδια ημέρα ειδήσεων και ραδιοφωνικής παραγωγής, είναι ενσωματωμένες στο πρόγραμμα μαθημάτων για να αυξήσουν περαιτέρω την έκθεση των φοιτητών σε ένα ρεαλιστικό περιβάλλον μετάδοσης και να τους προετοιμάσουν για τις προθεσμίες και τη γρήγορη σκέψη που θα πρέπει να επιδείξουν για να γίνουν αθλητικοί ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί.

Αυτό το μάθημα είναι για:

Το μάθημα αυτό είναι κατάλληλο για όσους έχουν αθλητικό ή δημοσιογραφικό υπόβαθρο και επιθυμούν να ασχοληθούν με την αθλητική μετάδοση σε παραδοσιακές και ψηφιακές πλατφόρμες.

Το περιεχόμενο του μαθήματος είναι ιδανικό για φοιτητές που επιθυμούν να αποκτήσουν βαθιά κατανόηση των τεχνικών και πρακτικών πτυχών της ραδιοτηλεόρασης.

Διαπιστευμένο από το Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) με σκοπό την απαλλαγή από ορισμένες επαγγελματικές εξετάσεις.

Διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) με σκοπό την απαλλαγή από ορισμένες επαγγελματικές εξετάσεις μέσω της επιταχυνόμενης διαδρομής Accredited degree.

Διαπιστευμένος από την Ένωση Ορκωτών Λογιστών (ACCA) με σκοπό την απαλλαγή από ορισμένες επαγγελματικές εξετάσεις.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Sports Broadcast Journalism - Full Time MA από Πανεπιστήμιο Southampton Solent

35% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
18% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
8% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
8% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
4% Στοιχειώδη επαγγέλματα
4% Επαγγελματίες στον τομέα της διατήρησης και του περιβάλλοντος
3% Διοικητικά επαγγέλματα
3% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
2% Διδάσκοντες επαγγελματίες
1% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 5.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Όλοι οι διεθνείς υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν ότι οι απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για τη φοίτηση στο Solent University και οι απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για τη χορήγηση βίζας από το Υπουργείο Εσωτερικών ενδέχεται να είναι διαφορετικές. Αυτό σημαίνει ότι αν πληροίτε τις γλωσσικές απαιτήσεις του Solent University για να λάβετε θέση στο πρόγραμμα σπουδών, ενδέχεται να χρειαστεί να πληροίτε πρόσθετες απαιτήσεις για να σας χορηγηθεί βίζα από το Υπουργείο Εσωτερικών. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα σε όλους τους αιτούντες να ελέγξουν τον ιστότοπο του Υπουργείου Εσωτερικών, όπου περιγράφονται όλες οι απαιτήσεις για μια επιτυχή αίτηση θεώρησης και να επισκεφθούν τον ιστότοπό μας για να δουν τις σχετικές πληροφορίες που περιγράφουν τις απαιτήσεις του Πανεπιστημίου Solent και του Υπουργείου Εσωτερικών για ορισμένες γλωσσικές εξετάσεις.

Το Πανεπιστήμιο Southampton Solent προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες και υποτροφίες που παρέχουν οικονομική βοήθεια ή απαλλάσσουν από τα δίδακτρα για τα μαθήματα ή τη στέγαση. Κάθε υποτροφία ή υποτροφία έχει συγκεκριμένα κριτήρια επιλεξιμότητας. Ελέγξτε τις σελίδες μας για τις υποτροφίες και τις υποτροφίες για να μάθετε περισσότερα.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςSports Broadcast Journalism - Full Time, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

- 2:2 σε συναφές πτυχίο ή ισοδύναμο διεθνές πτυχίο ή εκτεταμένη επαγγελματική πρακτική

Προϋποθέσεις γλώσσας

Οι υποψήφιοι που δεν έχουν την αγγλική γλώσσα ως πρώτη τους γλώσσα θα πρέπει να αποδείξουν ένα εγκεκριμένο επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας.

Οι συμφωνημένες ελάχιστες απαιτήσεις για αυτό το μάθημα είναι:

 • IELTS τουλάχιστον 6,5 συνολικά με τουλάχιστον 6,0 στο γραπτό λόγο και 5,5 στον προφορικό λόγο, την ακρόαση και την ανάγνωση.

 • TOEFL IBT 92 με τουλάχιστον 22 στο γραπτό λόγο και τουλάχιστον 20 στην ανάγνωση, την ακρόαση και τον προφορικό λόγο

 • Δοκιμασία αγγλικής γλώσσας Duolingo - 115 συνολικά με ελάχιστο 100 σε κάθε τμήμα

ή ισοδύναμο

Οι τίτλοι σπουδών ελέγχονται πριν από την εγγραφή και οι ξένοι φοιτητές πρέπει να έχουν μαζί τους τα πρωτότυπα πιστοποιητικά τους ή επικυρωμένα αντίγραφα όταν έρχονται για σπουδές στο Πανεπιστήμιο.

έξοδα

Δίδακτρα Αθλητική ραδιοτηλεοπτική δημοσιογραφία - Πλήρης απασχόληση MA

Channel Islands £7900
Αγγλία £7900
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £7900
Σκωτία £7900
Ουαλία £7900
Διεθνή £14800 έτος 1
EU £16540
Channel Islands £8495
Αγγλία £8495
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £8495
Σκωτία £8495
Ουαλία £8495
Διεθνή £16540

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι λοιπές δαπάνες για το 2024/25 δεν είναι ακόμη διαθέσιμες. Για καθοδήγηση, οι προηγούμενες άλλες δαπάνες ήταν:

Υποχρεωτικά έξοδα

Εξωτερικός σκληρός δίσκος για βίντεο (περίπου £50)

Κάρτα SD για το ραδιόφωνο (περίπου £5)

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Southampton Solent στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 11 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Southampton Solent

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Southampton Solent

Το Πανεπιστήμιο Southampton Solent ιδρύθηκε το 1855 στο κέντρο της πόλης του Σαουθάμπτον, στη Νοτιοανατολική Αγγλία. Αυτό το ίδρυμα ξεκίνησε την ύπαρξή του το 1856 ως ιδιωτική σχολή τέχνης και έκτοτε εξελίχθηκε σε ένα από τα σημαντικότερα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Σαουθάμπτον. Καθώς βρίσκεται τόσο κεντρικά, οι φοιτητές βρίσκονται άνετα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από διάφορες ανέσεις της πόλης. Ακόμα κι έτσι, το πανεπιστήμιο παρέχει αρκετές διευκολύνσεις ώστε ο φοιτητής να έχει ό,τι χρειάζεται επιτόπου, όπως ένα ιδιαίτερα δραστήριο γραφείο της Φοιτητικής Ένωσης, ένα Student Hub για συμβουλές καριέρας ή ακόμα και προσωπικές συμβουλές, καθώς και μια ποικιλία δημοφιλών εστιατορίων.

Λίστα με 203 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Southampton Solent - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Southampton Solent

προπτυχιακοί φοιτητές:
8110
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
625
:
8735
 • Students perspectives of living in Southampton
 • What our postgraduate students thought of their time at Solent
 • Why Solent? Marketing students share their view
 • "What I wish I'd known as a fresher"
 • Life at Solent - Norwegian students
 • Why Solent? Travel and tourism students share their view

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Δημοσιογραφία ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών MA Πανεπιστήμιο Nottingham Trent
(Nottingham Trent University)
- - - £8400 - Νότινγκχαμ Oncampus μερική απασχόληση
Αθλητική ραδιοτηλεοπτική δημοσιογραφία - Πλήρης απασχόληση MA Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £14800 £16540 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημοσιογραφία αθλητικών εκπομπών - Μερική απασχόληση MA Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - - - Σαουθάμπτον Oncampus μερική απασχόληση
Broadcast Journalism MA Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - - - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Broadcast Journalism MA Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - - - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημοσιογραφία ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών MA Πανεπιστήμιο Nottingham Trent
(Nottingham Trent University)
- - - £8400 - Νότινγκχαμ Oncampus μερική απασχόληση
Δημοσιογραφία MA Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
- - - £17700 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημοσιογραφία πολυμέσων MA Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
- - - £17000 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημοσιογραφία ειδήσεων MA Πανεπιστήμιο Nottingham Trent
(Nottingham Trent University)
- - - £16800 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψηφιακή Δημοσιογραφία (Διαδικτυακή εξ αποστάσεως εκπαίδευση) MSc (PG) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £7800 - Λονδίνο Online πλήρους απασχόλησης