Southampton Solent University
Παραγωγή πολυμέσων BA (Hons)
Southampton Solent University - Πανεπιστήμιο Southampton Solent

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 15 αποφοίτους του προγράμματος Media Production BA (Hons) στο Πανεπιστήμιο Southampton Solent για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Media Σπουδές.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Media Σπουδές

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Media Σπουδές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24000 £20000 £24500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £27000 £15500 - £24500 £19000 - £29500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Media Σπουδές (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22017 £19297 £23262
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19000 - £25033 £15218 - £24297 £17814 - £29255

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το γνωστικό αντικείμενο Media and Film Studies του Πανεπιστημίου Solent κατατάχθηκε στην 15η θέση στους Guardian University League Tables 2019.

Το τριετές πρόγραμμα παραγωγής μέσων ενημέρωσης του Solent είναι ο ιδανικός τρόπος για να ακονίσετε τις δεξιότητές σας στη δημιουργία περιεχομένου και να αποκτήσετε τις δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες του κλάδου. Με εγκαταστάσεις που ανταποκρίνονται στα πρότυπα της βιομηχανίας, μια εξαιρετικά έμπειρη ομάδα διδασκόντων και έμφαση στην εκμάθηση σε πραγματικές συνθήκες, οι απόφοιτοι είναι σε ιδανική θέση για να ακολουθήσουν πρακτική εργασία στην παραγωγή μέσων ενημέρωσης, τις δημόσιες σχέσεις, τη δημοσιογραφία, τη διαφήμιση και το μάρκετινγκ.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα μελετήσετε ένα πρόγραμμα σπουδών που χωρίζεται σε τρεις διακριτούς άξονες. Οι ενότητες παραγωγής θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναπτύξετε και να βελτιώσετε τις δεξιότητες στην παραγωγή βίντεο, διαδικτυακών, φωτογραφικών και ηχητικών εκπομπών. Θα χρησιμοποιήσετε το πιο σύγχρονο υλικό της βιομηχανίας για να δημιουργήσετε συναρπαστικά έργα χαρτοφυλακίου, συνεργαζόμενοι με άτομα από άλλους κλάδους των μέσων ενημέρωσης, όπως ακριβώς θα κάνατε και στον χώρο εργασίας.

Η δεύτερη ομάδα ενοτήτων θα σας διδάξει το ρόλο του παραγωγού και θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια ευρύτερη δημιουργική κατανόηση της παραγωγής ιδεών, της αφήγησης ιστοριών, του τρόπου εμπλοκής του κοινού σας και της αποτελεσματικής χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Θα μάθετε επίσης για την υλικοτεχνική υποδομή της παραγωγής περιεχομένου και για τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους πώλησης ιδεών σε πιθανούς πελάτες.

Το τελευταίο σκέλος επικεντρώνεται στην απασχολησιμότητα, εξασφαλίζοντας ότι θα αποφοιτήσετε από το πρόγραμμα πλήρως προετοιμασμένοι για τον επαγγελματικό χώρο εργασίας. Θα είστε σε θέση να αναλάβετε μια περίοδο μάθησης με βάση την εργασία, παράγοντας περιεχόμενο σε επαγγελματικό πλαίσιο και αναπτύσσοντας μια κατανόηση του τι σημαίνει να εργάζεσαι ως δημιουργός στις σημερινές βιομηχανίες των μέσων ενημέρωσης.

Οι σπουδαστές επικεντρώνονται σε ένα ευρύ φάσμα σχετικών δεξιοτήτων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπως παραγωγή ήχου, παραγωγή βίντεο και ψηφιακή φωτογραφία.

Πού οδηγεί αυτό το μάθημα;

Οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος θα είναι σε ιδανική θέση να ακολουθήσουν καριέρα σε όλους τους κλάδους των μέσων ενημέρωσης, καθώς και σε συναφείς καριέρες στη δημιουργία περιεχομένου, τη δημοσιογραφία, τις δημόσιες σχέσεις, τη διαφήμιση και το μάρκετινγκ.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του πτυχίου, οι απόφοιτοι μπορούν να επιλέξουν να προχωρήσουν σε μια σειρά από μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών μας για να αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητές τους.

Για ποιους είναι αυτό το μάθημα;

Το πρόγραμμα παραγωγής μέσων μαζικής ενημέρωσης του Solent είναι κατάλληλο για φοιτητές από διάφορα ακαδημαϊκά υπόβαθρα με ενδιαφέροντα για τη δημιουργία περιεχομένου μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την παραγωγή βίντεο, το podcasting και τη φωτογραφία. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα χαρτοφυλάκιο πρακτικής εργασίας και να εργάζονται άνετα με τη νέα τεχνολογία.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Media Production BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Southampton Solent

15% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
15% Στοιχειώδη επαγγέλματα
15% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
15% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
10% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων

Το μάθημα αυτό αξιολογείται με ένα μείγμα γραπτών εργασιών, πρακτικών σχεδίων, παρουσιάσεων και μαθημάτων. Στο τελευταίο έτος θα εργαστείτε σε μια τελική μεγάλη εργασία, μια ανεξάρτητη έρευνα σε ένα θέμα προσωπικού ενδιαφέροντος που θα καταλήξει στην παραγωγή ενός τεχνουργήματος μέσων ενημέρωσης.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

με 5,5 σε κάθε επιμέρους στοιχείο.

TOEFL (iBT) 80

με τουλάχιστον 20 σε κάθε επιμέρους συστατικό.

IELTS (Academic) 6

με 5,5 σε κάθε επιμέρους στοιχείο.

TOEFL (iBT) 80

με τουλάχιστον 20 σε κάθε επιμέρους συστατικό.

Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης στο Solent ως διεθνής υποψήφιος, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.solent.ac.uk/how-to-apply/entry-requirements/help-for-international-students.

Το Πανεπιστήμιο Solent προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες, επιδοτήσεις και υποτροφίες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.solent.ac.uk/finance/grants-bursaries-scholarships/bursaries.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMedia Production, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Παραγωγή πολυμέσων BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15000 έτος 1
Διεθνή £15000 έτος 1
EU £16125 έτος 1
Διεθνή £16125 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Southampton Solent στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 11 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Southampton Solent

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Southampton Solent

Το Πανεπιστήμιο Southampton Solent ιδρύθηκε το 1855 στο κέντρο της πόλης του Σαουθάμπτον, στη Νοτιοανατολική Αγγλία. Αυτό το ίδρυμα ξεκίνησε την ύπαρξή του το 1856 ως ιδιωτική σχολή τέχνης και έκτοτε εξελίχθηκε σε ένα από τα σημαντικότερα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Σαουθάμπτον. Καθώς βρίσκεται τόσο κεντρικά, οι φοιτητές βρίσκονται άνετα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από διάφορες ανέσεις της πόλης. Ακόμα κι έτσι, το πανεπιστήμιο παρέχει αρκετές διευκολύνσεις ώστε ο φοιτητής να έχει ό,τι χρειάζεται επιτόπου, όπως ένα ιδιαίτερα δραστήριο γραφείο της Φοιτητικής Ένωσης, ένα Student Hub για συμβουλές καριέρας ή ακόμα και προσωπικές συμβουλές, καθώς και μια ποικιλία δημοφιλών εστιατορίων.

Λίστα με 203 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Southampton Solent - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Southampton Solent

προπτυχιακοί φοιτητές:
8110
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
625
:
8735
  • Students perspectives of living in Southampton
  • What our postgraduate students thought of their time at Solent
  • Why Solent? Marketing students share their view
  • "What I wish I'd known as a fresher"
  • Life at Solent - Norwegian students
  • Why Solent? Travel and tourism students share their view

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Παραγωγή ταινιών BA/BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
80% 0% 15% £16750 129 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παραγωγή ψηφιακών μέσων BA/BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Oxford Brookes
(Oxford Brookes University)
- - - £15950 - Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παραγωγή πολυμέσων BA (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
94% 5% 8% £12600 104 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παραγωγή πολυμέσων με θεμελιακό έτος στα μέσα ενημέρωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- 0% 0% £13020 £14000 110 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Media Production BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
78% 0% 10% £16085 138 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παραγωγή κινηματογράφου, τηλεόρασης, ραδιοφώνου και μέσων ενημέρωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παραγωγή μέσων μαζικής ενημέρωσης με θεμελιακό έτος BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
79% 6% 13% £16085 126 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παραγωγή πολυμέσων BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- 0% 0% £15000 £16125 110 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παραγωγή πολυμέσων BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
52% 6% 11% £18800 123 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παραγωγή πολυμέσων BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
76% 10% 4% £15400 128 - Oncampus πλήρους απασχόλησης