Southampton Solent University
Διαχείριση κατασκευών με έτος ίδρυσης Τέχνης και Σχεδιασμού BSc (Hons)
Southampton Solent University - Πανεπιστήμιο Southampton Solent

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 50 αποφοίτους Construction Management with Art & Design Foundation Year BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με αρχιτεκτονική, δόμηση και πολεοδομία από το Πανεπιστήμιο Southampton Solent για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με αρχιτεκτονική, δόμηση και πολεοδομία.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων αρχιτεκτονική, δόμηση και πολεοδομία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : αρχιτεκτονική, δόμηση και πολεοδομία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £26500 £31500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19000 - £30000 £21500 - £31000 £22500 - £40500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε αρχιτεκτονική, δόμηση και πολεοδομία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32360 £33392 £39689
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £28280 - £38033 £26505 - £41913 £30106 - £50841

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Έχετε πάθος για τον δημιουργικό σχεδιασμό; Δεν είστε έτοιμοι να αναλάβετε ένα πλήρες πτυχίο με άριστα; Το Πρόγραμμα Ιδρύματος Σχεδιασμού του Southampton Solent University είναι απόλυτα κατάλληλο για φοιτητές που μπορεί να μην προέρχονται από ένα υπόβαθρο που σχετίζεται με την τέχνη-σχεδιασμό ή τη μόδα ή των οποίων τα προσόντα δεν πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής του προγράμματος σπουδών που επιλέγουν. Για να σας βοηθήσει να ανεβάσετε ταχύτητα, αυτό το μονοετές πρόγραμμα θεμελίωσης παρέχει όλες τις δημιουργικές, τεχνικές και μελετητικές δεξιότητες που απαιτούνται για την εισαγωγή σε ένα πρόγραμμα σπουδών επιπέδου πτυχίου τέχνης, σχεδιασμού ή μόδας. Με την ολοκλήρωσή του, θα είστε σε θέση να προχωρήσετε στον κύκλο σπουδών BSc (Hons) Construction Management. Το μάθημα αρχίζει με ένα ομαδικό σχέδιο πέντε εβδομάδων. Αυτό επιτρέπει στους φοιτητές να συναναστρέφονται με ομοϊδεάτες τους και τους βοηθά να εγκλιματιστούν γρήγορα. Το έργο αυτό βοηθά επίσης τους σπουδαστές να αποφασίσουν ποιον τομέα θα ήθελαν να ακολουθήσουν σε μεταγενέστερο στάδιο. Οι επόμενες δέκα εβδομάδες αφιερώνονται στην εισαγωγή των φοιτητών στον κόσμο της τέχνης, του σχεδιασμού και της μόδας. Αυτό περιλαμβάνει την ιστορία του σχεδιασμού, το λεξιλόγιο, τις μεθόδους και τα ακαδημαϊκά θεμέλια. Αυτό το μπλοκ δέκα εβδομάδων θα δώσει επίσης στους σπουδαστές την ευκαιρία να μάθουν και να εφαρμόσουν τεχνικές δισδιάστατης και τρισδιάστατης απεικόνισης, δίνοντάς τους τα εργαλεία που απαιτούνται για τη διεξαγωγή της τελικής τους εργασίας. Αυτή η τελική εργασία πραγματοποιείται τις τελευταίες δεκαπέντε εβδομάδες του μαθήματος και βασίζεται στον συγκεκριμένο κλάδο που ο σπουδαστής θα συνεχίσει να σπουδάζει. Η εργασία θα υποστηρίζεται από μαθήματα σε τεχνικές οπτικής παρουσίασης, που θα επιτρέπουν στους σπουδαστές να επικοινωνούν τις ιδέες τους, τις διαδικασίες ανάπτυξης και τις τελικές τους προτάσεις. Οι σπουδαστές θα λάβουν επίσης διδασκαλία στις τεχνικές προφορικής επικοινωνίας και παρουσίασης, αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή τους στην παρουσίαση ιδεών σχεδιασμού. Οι σπουδαστές μπορούν να κατανοήσουν το ήθος και τις προσδοκίες που συνδέονται με τις σπουδές σε επίπεδο πτυχίου, επιτρέποντάς τους να κάνουν ευκολότερα τη μετάβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Το πρόγραμμα βασικών σπουδών σχεδιασμού είναι ιδανικό για φοιτητές που δεν είναι αρκετά έτοιμοι για να αναλάβουν ένα πλήρες προπτυχιακό πτυχίο, είτε επειδή δεν προέρχονται από το χώρο της τέχνης, του σχεδιασμού ή της μόδας, είτε επειδή δεν πληρούν ακριβώς τις προϋποθέσεις εισαγωγής.

Διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Building (CIOB), αφού έχει κριθεί ότι πληροί το εκπαιδευτικό πλαίσιο του CIOB. Τα υποψήφια μέλη που κατέχουν αυτά τα προσόντα έχουν πλήρη ακαδημαϊκή απαλλαγή και μπορούν να γίνουν μέλη του CIOB χωρίς την απαίτηση ατομικής αξιολόγησης.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Construction Management with Art & Design Foundation Year BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Southampton Solent

40% Διδάσκοντες επαγγελματίες
25% Επαγγέλματα αθλητισμού και γυμναστικής
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Επαγγέλματα σχεδιασμού
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων

**Θα μαθαίνετε με κατευθυνόμενη, συνεργατική και καθοδηγούμενη μάθηση** ****Μπορεί να αξιολογηθείτε με συνδυασμό:**** **Πρακτικές εξετάσεις** **Γραπτές εξετάσεις** **Εργασία μαθημάτων** Το πλαίσιο του προγράμματος σπουδών του Solent βασίζεται στη μοναδική, δημιουργική και εφαρμοσμένη προσέγγισή μας στη διδασκαλία. Ο μετασχηματισμός της ζωής των φοιτητών βρίσκεται στο επίκεντρο της αποστολής μας ως πανεπιστήμιο, και το πρόγραμμα σπουδών μας -που ενημερώνεται από την πιο πρόσφατη θεωρία- αντανακλά αυτό το κοινό εκπαιδευτικό όραμα.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

From A-levels, a BTEC Extended Diploma at PPP or BTEC Diploma at MP or equivalent. We welcome applicants from a diverse range of backgrounds. Applicants who are not in possession of the minimum entry requirements but are able to demonstrate aptitude, enthusiasm and motivation will be considered on an individual basis and may be admitted subject to satisfactory interview and/or portfolio. Please contact us for further details.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αρχιτεκτονική, δόμηση και πολεοδομία

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

με ελάχιστο βαθμό 55 σε κάθε μία από τις τέσσερις συνιστώσες

Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης στο Solent ως διεθνής υποψήφιος, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.solent.ac.uk/how-to-apply/entry-requirements/help-for-international-students.

Το Πανεπιστήμιο Solent προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες, επιδοτήσεις και υποτροφίες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.solent.ac.uk/finance/grants-bursaries-scholarships/bursaries.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςConstruction Management with Art & Design Foundation Year, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Διαχείριση κατασκευών με έτος ίδρυσης Τέχνης και Σχεδιασμού BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £13020 έτος 1
Διεθνή £13020 έτος 1
EU £14000 έτος 1
Διεθνή £14000 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Southampton Solent στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 11 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Southampton Solent

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Southampton Solent

Το Πανεπιστήμιο Southampton Solent ιδρύθηκε το 1855 στο κέντρο της πόλης του Σαουθάμπτον, στη Νοτιοανατολική Αγγλία. Αυτό το ίδρυμα ξεκίνησε την ύπαρξή του το 1856 ως ιδιωτική σχολή τέχνης και έκτοτε εξελίχθηκε σε ένα από τα σημαντικότερα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Σαουθάμπτον. Καθώς βρίσκεται τόσο κεντρικά, οι φοιτητές βρίσκονται άνετα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από διάφορες ανέσεις της πόλης. Ακόμα κι έτσι, το πανεπιστήμιο παρέχει αρκετές διευκολύνσεις ώστε ο φοιτητής να έχει ό,τι χρειάζεται επιτόπου, όπως ένα ιδιαίτερα δραστήριο γραφείο της Φοιτητικής Ένωσης, ένα Student Hub για συμβουλές καριέρας ή ακόμα και προσωπικές συμβουλές, καθώς και μια ποικιλία δημοφιλών εστιατορίων.

Λίστα με 203 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Southampton Solent - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Southampton Solent

προπτυχιακοί φοιτητές:
8110
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
625
:
8735
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιχειρήσεις και Διοίκηση": 1995 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • Students perspectives of living in Southampton
  • What our postgraduate students thought of their time at Solent
  • Why Solent? Marketing students share their view
  • "What I wish I'd known as a fresher"
  • Life at Solent - Norwegian students
  • Why Solent? Travel and tourism students share their view

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (Σάντουιτς) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
88% 8% 6% £12300 106 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (Διοίκηση Τουρισμού) - Έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
76% 3% 23% £15750 124 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής διαχείριση τουρισμού με αεροπορικά ταξίδια με έτος ίδρυσης BA (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - £15000 - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση Επιχειρήσεων BA (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
75% 8% 23% £15100 108 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £18628 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Business Management BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £15100 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και χρηματοοικονομικά BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £19600 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση τουρισμού (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £16520 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων με μάρκετινγκ με πρακτική άσκηση και έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά με Σπουδές Διοίκησης BSc (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
- - - £32100 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης