Southampton Solent University
Κλινική Επιστήμη της Άσκησης - Πλήρης φοίτηση MSc (PG)
Southampton Solent University - Πανεπιστήμιο Southampton Solent

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το μάθημα διερευνά την επιστήμη πίσω από τη σωματική υγεία και την άσκηση, εστιάζοντας στον αντίκτυπο που έχει σε άτομα με κλινική νόσο. Θα έχετε επίσης εξαιρετικές ευκαιρίες να διερευνήσετε επίσης τον επιπολασμό, τα αίτια και την παθοφυσιολογία μιας σειράς διαταραχών της φυσιολογικής και ψυχικής υγείας, την υγεία του πληθυσμού και την ψυχολογική ευεξία.

Σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών, θα εξερευνήσετε τόσο τις επιστημονικές όσο και τις εφαρμοσμένες πτυχές της κλινικής επιστήμης της άσκησης, χρησιμοποιώντας εγκαταστάσεις τυποποιημένες στον κλάδο, για να αξιολογήσετε και να διαγνώσετε άτομα και να διεξάγετε πρακτική άσκηση με βάση την έρευνα.

Θα έχετε τη δυνατότητα να εργαστείτε σε κλινικά περιβάλλοντα με πραγματικούς ασθενείς που αντιμετωπίζουν διάφορες παθήσεις. Οι καθιερωμένες και μοναδικές συνεργασίες μας με διάφορους επαγγελματίες υγείας, φιλανθρωπικά ιδρύματα και οργανισμούς, όπως το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Σαουθάμπτον (UHS), το Macmillan Cancer Support, το Diabetes UK και το British Heart Foundation, παρέχουν ευκαιρίες "πραγματικής" και εφαρμοσμένης μάθησης για την ενίσχυση των δεξιοτήτων απασχόλησής σας.

Εκτός από τις εξωτερικές τοποθετήσεις, προσφέρουμε επίσης ευκαιρίες εσωτερικής τοποθέτησης μέσω της Solent Exercise Referral. Σε συνεργασία με το Hampshire, Southampton and Isle of Wight CCG και μια σειρά τοπικών πρωτοβουλιών, όπως το Saints Foundation, το πρόγραμμα παρέχει έναν ολιστικό "κόμβο" υγείας και ευεξίας που εξυπηρετεί τις περιοχές του Southampton και του West Hampshire με υπηρεσίες όπως γυμναστήριο και μαθήματα άσκησης, πληροφορίες για τη διατροφή και τη διαχείριση του βάρους, διακοπή του καπνίσματος, μαθήματα μαγειρικής και εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης για μια σειρά κλινικών παθήσεων - όλα παρέχονται από φοιτητές.

Προκειμένου να αποκτήσετε την προαπαιτούμενη εμπειρία και τα προσόντα που θα σας επιτρέψουν να εργαστείτε με κλινικούς ασθενείς, ο κύκλος μαθημάτων διαθέτει μια σειρά από ενσωματωμένες διαπιστεύσεις που θα σας επιτρέψουν να πιστοποιηθείτε στον τομέα. Σε αυτές περιλαμβάνονται:

 • Active IQ Level 2 Certificate in Fitness Instructing (Γυμναστήριο)
 • Δίπλωμα Active IQ επιπέδου 3 στην παραπομπή σε άσκηση (Active IQ Level 3 Diploma in Exercise Referral)
 • WRIGHT Foundation Επίπεδο 4 καρδιακής αποκατάστασης φάσης IV

Αυτό το μάθημα είναι για:

Το πραγματικό περιεχόμενο και οι επαγγελματικές ικανότητες που παρέχονται σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών θα διασφαλίσουν ότι οι επιτυχόντες απόφοιτοι θα έχουν τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξασφαλίσουν απασχόληση σε μια ποικιλία συναρπαστικών και ποικίλων ρόλων. Αυτοί θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν κλινικό φυσιολόγο, σύμβουλο υγείας, ειδικό στην κλινική άσκηση, φυσιολόγο υγείας και ευεξίας, συντονιστή παραπομπών για άσκηση, διδακτορικό ερευνητή ή ασκούμενο κλινικό επιστήμονα του NHS.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 5.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Όλοι οι διεθνείς υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν ότι οι απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για τη φοίτηση στο Solent University και οι απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για τη χορήγηση βίζας από το Υπουργείο Εσωτερικών ενδέχεται να είναι διαφορετικές. Αυτό σημαίνει ότι αν πληροίτε τις γλωσσικές απαιτήσεις του Solent University για να λάβετε μια θέση στο πρόγραμμα σπουδών, ενδέχεται να χρειαστεί να πληροίτε πρόσθετες απαιτήσεις για να σας χορηγηθεί βίζα από το Υπουργείο Εσωτερικών. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα σε όλους τους υποψηφίους να ελέγξουν τον ιστότοπο του Υπουργείου Εσωτερικών που περιγράφει όλες τις απαιτήσεις για μια επιτυχή αίτηση θεώρησης και να επισκεφθούν τον ιστότοπό μας για να δουν τις σχετικές πληροφορίες που περιγράφουν τόσο τις απαιτήσεις του Solent University όσο και του Υπουργείου Εσωτερικών για ορισμένες γλωσσικές εξετάσεις. Εάν χρειάζεστε βίζα φοιτητικής διαδρομής για να σπουδάσετε στο Ηνωμένο Βασίλειο, πρέπει να γνωρίζετε ότι οι μεταναστευτικοί κανόνες θα σας εμποδίσουν να παρέχετε υπηρεσίες ως αθλητής ή επαγγελματίας προπονητής σε οποιοδήποτε επίπεδο αθλητισμού, αμειβόμενος ή μη, εκτός εάν το κάνετε ως ερασιτέχνης. Οι κάτοχοι θεώρησης Student Route μπορούν να αγωνίζονται και να προπονούνται σε πρωταθλήματα BUCS ή τοπικά ερασιτεχνικά αθλητικά πρωταθλήματα και να αναλαμβάνουν την πλειονότητα των τοποθετήσεων προπονητών. Ωστόσο, οι κάτοχοι φοιτητικής βίζας Student Route δεν μπορούν να αγωνίζονται σε τοπικό ημιεπαγγελματικό/επαγγελματικό αθλητισμό ή να αναλάβουν ρόλο επαγγελματία προπονητή σε επαγγελματικό αθλητικό σύλλογο στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης.

Το Πανεπιστήμιο Solent προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες και υποτροφίες που παρέχουν οικονομική βοήθεια ή απαλλάσσουν από τα τέλη φοίτησης ή διαμονής. Κάθε υποτροφία ή υποτροφία έχει συγκεκριμένα κριτήρια επιλεξιμότητας. Ελέγξτε τις σελίδες μας για τις υποτροφίες και τις υποτροφίες για να μάθετε περισσότερα.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςClinical Exercise Science - Full Time, MSc (PG), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

**- Πτυχίο με βαθμό άριστα 2:2 ή υψηλότερο σε σχετικό επιστημονικό πεδίο**

- Οι υποψήφιοι θα κληθούν σε συνέντευξη

έξοδα

Δίδακτρα Κλινική Επιστήμη της Άσκησης - Πλήρης φοίτηση MSc (PG)

EU £14550 έτος 1
Αγγλία £8850 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £8850 έτος 1
Σκωτία £8850 έτος 1
Ουαλία £8850 έτος 1
Channel Islands £8850 έτος 1
Διεθνή £14550 έτος 1
EU £17065
Αγγλία £9675
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9675
Σκωτία £9675
Ουαλία £9675
Channel Islands £9675
Διεθνή £17065

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

- Οι λοιπές δαπάνες του 2024/25 είναι:

Υποχρεωτικά έξοδα

Εάν η πρακτική άσκηση γίνεται με ευάλωτους ενήλικες, οι φοιτητές θα πρέπει να κάνουν έλεγχο ποινικού μητρώου DBS στο πλαίσιο της εγγραφής τους. Αυτό είναι υποχρεωτικό και καταβάλλεται από τον σπουδαστή με κόστος 60 £. Ο έλεγχος DBS οργανώνεται από το Πανεπιστήμιο.

Πιθανώς ανοσοποίηση κατά της ηπατίτιδας Β

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Southampton Solent στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 11 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Southampton Solent

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Southampton Solent

Το Πανεπιστήμιο Southampton Solent ιδρύθηκε το 1855 στο κέντρο της πόλης του Σαουθάμπτον, στη Νοτιοανατολική Αγγλία. Αυτό το ίδρυμα ξεκίνησε την ύπαρξή του το 1856 ως ιδιωτική σχολή τέχνης και έκτοτε εξελίχθηκε σε ένα από τα σημαντικότερα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Σαουθάμπτον. Καθώς βρίσκεται τόσο κεντρικά, οι φοιτητές βρίσκονται άνετα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από διάφορες ανέσεις της πόλης. Ακόμα κι έτσι, το πανεπιστήμιο παρέχει αρκετές διευκολύνσεις ώστε ο φοιτητής να έχει ό,τι χρειάζεται επιτόπου, όπως ένα ιδιαίτερα δραστήριο γραφείο της Φοιτητικής Ένωσης, ένα Student Hub για συμβουλές καριέρας ή ακόμα και προσωπικές συμβουλές, καθώς και μια ποικιλία δημοφιλών εστιατορίων.

Λίστα με 203 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Southampton Solent - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Southampton Solent

προπτυχιακοί φοιτητές:
8110
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
625
:
8735
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιστήμες Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Students perspectives of living in Southampton
 • What our postgraduate students thought of their time at Solent
 • Why Solent? Marketing students share their view
 • "What I wish I'd known as a fresher"
 • Life at Solent - Norwegian students
 • Why Solent? Travel and tourism students share their view

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιστήμη του αθλητισμού και της άσκησης με βιομηχανική πρακτική άσκηση Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
83% 0% 5% £26100 £24800 196 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
MSci Sports and Exercise Science (τετραετές ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό) MSc Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £20500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμες άσκησης και αθλητισμού MRes Πανεπιστήμιο του Birmingham
(University of Birmingham)
- - - £22380 £23520 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
MSci Sports and Exercise Science (ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό), συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό MSc Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £20500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένη Επιστήμη Αθλητισμού και Άσκησης MSc Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Έρευνα στις κοινωνικές επιστήμες (Επιστήμη του αθλητισμού και της άσκησης) MSc Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £22500 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
MSci Sports and Exercise Science (ολοκληρωμένο μάστερ) συμπεριλαμβανομένου του έτους πρακτικής άσκησης MSc Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £20500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κλινική Επιστήμη της Άσκησης - Πλήρης φοίτηση MSc (PG) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £14550 £17065 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητισμός και Επιστήμη της Άσκησης MSc Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £21700 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη ποδοσφαίρου - Πλήρης απασχόληση MSc (PG) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £14550 £17065 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης