South Gloucestershire and Stroud College
Προσθετική, κατασκευή μοντέλων και ψηφιακός σχεδιασμός FdA
South Gloucestershire and Stroud College - South Gloucestershire και Stroud College

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20046 £20113 £23568
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18042 - £24043 £15144 - £24676 £17604 - £29974

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το FdA Prosthetics, Modelmaking and Digital Design είναι διετές πρόγραμμα με δυνατότητα εξέλιξης στο πρόγραμμα BA (Hons) L6 για την απόκτηση πτυχίου με άριστα. Αυτός ο βασικός τίτλος σπουδών θα αναπτύξει τεχνικές πρακτικές δεξιότητες, με έμφαση στους εργαστηριακούς ρόλους της προσθετικής και των συναφών βιομηχανιών μοντελοποίησης. Οι εκπαιδευόμενοι θα σμιλεύουν, θα χυτεύουν, θα χύνουν και θα εφαρμόζουν σχέδια προσθετικού μακιγιάζ, θα αναπτύσσουν βασικές δεξιότητες εργαστηρίου και κατάλληλες πρακτικές εργασίας, θα οικοδομούν γνώσεις προϊόντων και θα διερευνούν μεθόδους που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία. Οι τρέχουσες πρακτικές σχεδιασμού καθιερώνονται σε παραδοσιακά και ψηφιακά εργαλεία και μεθόδους που χρησιμοποιούνται στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και την ευρύτερη δημιουργική βιομηχανία. Οι σχεδιαστικές έρευνες θα υποστηρίξουν τη δημιουργία πρακτικών προσθετικών χαρακτήρων και μοντέλων/εξαρτημάτων, ενώ θα κατανοήσουν πώς η τεχνολογία συνεργάζεται με τα φυσικά στοιχεία για τη δημιουργία τελικών αντικειμένων.

Θα έχετε πρόσβαση σε πλήρως εξοπλισμένους χώρους εργαστηρίων και στούντιο μακιγιάζ στο WISE, μαζί με τους φοιτητές FdA και BA Specialist Make-up Design (L6). Αυτός ο χώρος προορίζεται ειδικά για τους φοιτητές πτυχίου και παρέχει επαγγελματικές εγκαταστάσεις για την εκπόνηση έργων. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε άλλες εγκαταστάσεις, όπως τα στούντιο ψηφιακού σχεδιασμού. Το SGS College θα παρέχει βασικά υλικά και εργαλεία για όλες τις ενότητες. Θα πρέπει να αγοράσετε ένα σετ προσωπικών εργαλείων και εξοπλισμού για την υποστήριξη των σπουδών σας (το κόστος και οι προδιαγραφές θα γνωστοποιηθούν στους σπουδαστές πριν από την εγγραφή τους).

Θα αναπτύξετε θεμελιώδεις πρακτικές δεξιότητες προσθετικής, όπως η γλυπτική μικρών κομματιών, η κατασκευή επίπεδων καλουπιών και η χύτευση προσώπου, παράλληλα με την οικοδόμηση βασικών γνώσεων σχετικά με το πλαίσιο. Αυτό θα σας οδηγήσει στην ανάπτυξη εξαρτημάτων για ένα σχέδιο προσθετικής με επίκεντρο το επίπεδο καλούπι.

Θα αναπτύξετε θεμελιώδεις δεξιότητες ψηφιακού σχεδιασμού και θα επιδιώξετε να αποκτήσετε ικανότητες με το τυποποιημένο λογισμικό της βιομηχανίας.

Θα αναπτυχθούν βασικές δεξιότητες για την εφαρμογή προκατασκευασμένων προσθετικών υλικών και τη χρήση ποικίλων υλικών. Θα επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων εφαρμογής προσθετικών και μακιγιάζ, χρησιμοποιώντας προκατασκευασμένα προσθετικά κομμάτια για την εφαρμογή και το κατάλληλο χρωματισμό. Η ενασχόληση με περαιτέρω προχωρημένες δεξιότητες προσθετικής και μοντελοποίησης θα αναπτύξει τις τεχνικές και την πρακτική εργασίας σας που ταιριάζουν σε ρόλους που βασίζονται σε εργαστήρια της βιομηχανίας, στη δημιουργία φυσικών έργων.

Θα εξερευνήσετε τη δημιουργική σας πρακτική, με έμφαση στις παραδοσιακές τρισδιάστατες τεχνικές, όπως η γλυπτική με πηλό, ενισχύοντας τις προηγούμενες πρακτικές δεξιότητες σχεδιασμού με την ανάπτυξη μεθόδων, εργαλείων και επίγνωσης προϊόντων/υλικών.

Οι εργασιακές σας φιλοδοξίες θα καλλιεργηθούν και θα υποστηριχθούν από ευκαιρίες, όπως επισκέψεις επαγγελματιών, που θα σας δώσουν μια εικόνα της επαγγελματικής πρακτικής και των προσδοκιών του κλάδου.

Διατίθενται δρομολόγια με μερική απασχόληση. Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε email στο [email protected]

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

UCAS points derived from level 3 qualifications GCSE English and Maths grade 4/C or above or equivalent qualification.

Απαιτήσεις προσόντων

Εάν η αγγλική γλώσσα δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα πρέπει να εξεταστείτε στο IELTS επιτυγχάνοντας συνολικό βαθμό 6 με όχι λιγότερο από 5,5 σε κάθε ζώνη (ή ισοδύναμο)

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςProsthetics, Modelmaking and Digital Design, FdA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Προσθετική, κατασκευή μοντέλων και ψηφιακός σχεδιασμός FdA

Channel Islands £7995 έτος 1
EU £7995 έτος 1
Ιρλανδία £7995 έτος 1
Αγγλία £7995 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £7995 έτος 1
Σκωτία £7995 έτος 1
Ουαλία £7995 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το South Gloucestershire και Stroud College

Το South Gloucestershire and Stroud College είναι ένα ίδρυμα που προσφέρει περαιτέρω και ανώτερη εκπαίδευση, με έδρα την περιοχή South Gloucestershire της Αγγλίας.

Λίστα με 44 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του South Gloucestershire και Stroud College - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα