Leeds City College
Δημιουργικό μακιγιάζ μαλλιών και μέσων ενημέρωσης (κινηματογράφος & τηλεόραση και προσθετική) FD
Leeds City College - Leeds City College

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 30 αποφοίτους του προγράμματος Creative Hair and Media Makeup (Film & TV and Prosthetics) FD στο Leeds City College για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Δράμα & Θέατρο.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
73 /100
30 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20903 £17931 £21753
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £17825 - £24915 £12598 - £22386 £15916 - £27274

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ξεχωρίστε πίσω από τα παρασκήνια με το Creative Hair and Media Makeup (Film & TV and Prosthetics) Foundation Degree. Αυτό το δημιουργικό πρόγραμμα σπουδών, το οποίο παρέχεται στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις μακιγιάζ μας μέσα σε ένα λειτουργικό τηλεοπτικό στούντιο, αναπτύσσει τις εξειδικευμένες δεξιότητες που απαιτούνται από τις ανταγωνιστικές βιομηχανίες της οθόνης και των παραστάσεων, ενώ οι ισχυροί δεσμοί μας με τη βιομηχανία και η έμφαση στην πρακτική μάθηση, σας προετοιμάζουν για μια επιτυχημένη καριέρα ως μακιγιέρ που εργάζεται στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Οι πρόσφατοι απόφοιτοί μας έχουν εργαστεί σε παραγωγές όπως Prime Suspect, Maleficent 2, Cruella, Peaky Blinders, Gentleman Jack και άλλες παραγωγές του CBeebies και του BBC.

Το πρόγραμμά μας συνδυάζει την ακαδημαϊκή μελέτη και την ανάπτυξη πρακτικών δεξιοτήτων με τη γνώση της βιομηχανίας, ώστε να παρέχει μια ολοκληρωμένη κατανόηση της βιομηχανίας της οθόνης. Ενθαρρύνουμε την επαγγελματική ανάπτυξη, ώστε καθώς σπουδάζετε, να αποκτάτε εμπειρία στον κλάδο. Σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος θα έχετε την εμπειρία επιδείξεων, ανάπτυξης πρακτικών δεξιοτήτων, διαλέξεων, εργαστηρίων σκιτσογραφίας/έρευνας, συζητήσεων και παρουσιάσεων, ενώ παράλληλα θα δημιουργείτε το επαγγελματικό σας χαρτοφυλάκιο.

Καθώς σπουδάζετε, θα μάθετε εξειδικευμένες δεξιότητες από τους έμπειρους καθηγητές μας, όπως μακιγιάζ ειδικών εφέ, προσθετικό μακιγιάζ, δεξιότητες κοπής μαλλιών για τη συνέχεια και κόμπους για περούκες/κομμάτια προσώπου. Θα έχετε ευκαιρίες να παρουσιάσετε τη δουλειά σας σε εκδηλώσεις και να εργαστείτε στα παρασκήνια σε παραγωγές και γυρίσματα, βοηθώντας σας να γυαλίσετε το επαγγελματικό σας χαρτοφυλάκιο και να βελτιώσετε το βιογραφικό σας σημείωμα. Προσκαλούμε τακτικά εμπειρογνώμονες του κλάδου, προηγούμενοι προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν η Kate Benton (Last Kingdom, Hugo, Love Actually), ο Stuart Bray (Game of Thrones, Doctor Who) και η Laura Lawrence (Peaky Blinders) για να παραδώσουν ομιλίες ή να οργανώσουν masterclasses μακιγιάζ.

Θα εκπαιδευτείτε στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις μας στα Prime Studios, που βρίσκονται δίπλα στα στούντιο του ITV και στις πρόσφατα χτισμένες εγκαταστάσεις μας στο Quarry Hill Campus στην πολιτιστική συνοικία του Leeds, δίπλα στο Playhouse Theatre. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία με τοπικές εταιρείες όπως το Leeds Grand Theatre και το Carriageworks Theatre σε τοπικές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές και σε εκδηλώσεις όπως το IMATS και το United Makeup Artists Expo.

Το τμήμα μας αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας Connected Campus της Screen Yorkshire, η οποία επιδιώκει τη δημιουργία στενότερων δεσμών μεταξύ των επαγγελματιών της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, των εταιρειών παραγωγής, των ραδιοτηλεοπτικών φορέων και των φοιτητών. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, το τμήμα έχει πρόσβαση σε μια σειρά από boot camps, masterclasses και ειδικές εκδηλώσεις, όπως επισκέψεις σε ζωντανά σκηνικά και στούντιο, εργαστήρια της βιομηχανίας, επισκέπτες ομιλητές και αξιολογήσεις σχεδίων. Το πρόγραμμα ενθαρρύνεται και υποστηρίζεται από τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς που εδρεύουν στην περιοχή, όπως το Channel 4, το BBC και το ITV.

Είμαστε επίσης μέλη του Film Buddy UK, το οποίο προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες απασχολησιμότητας για να ενθαρρύνει, να εμπνεύσει και να βοηθήσει τους φοιτητές να αποκτήσουν άμεσα πρακτική άσκηση και απασχόληση στους κλάδους του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και των δημιουργικών μέσων ενημέρωσης. Οι φοιτητές του UCL Creative Arts έχουν δωρεάν συνδρομή στην εταιρεία κατά τη διάρκεια του προγράμματος και έχουν πρόσβαση σε ζωντανές ερωτήσεις και απαντήσεις με μερικούς από τους κορυφαίους ειδικούς στον κόσμο, υποστήριξη με την καθοδήγηση, πρόσβαση σε ευκαιρίες εργασιακής εμπειρίας και στο FB-1, έναν ηλεκτρονικό κατάλογο συνεντεύξεων και podcasts με ειδικούς από τις βιομηχανίες της οθόνης.

Όλες οι αξιολογήσεις αντικατοπτρίζουν τις τρέχουσες προσδοκίες και πρακτικές του κλάδου και θα περιλαμβάνουν: **Πρακτικές εφαρμογές** **Εργασία χαρτοφυλακίου** **Vlogs** **Έκθεση βιτρίνας** **Παρουσιάσεις για το Pitch** **Φάκελοι έρευνας** **Ανακλαστικά ημερολόγια**

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Typical offer: 32 UCAS tariff points from two A-levels (or equivalent qualifications), one of which must be in a relevant subject.

Απαιτήσεις προσόντων

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςCreative Hair and Media Makeup (Film & TV and Prosthetics), FD, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Δημιουργικό μακιγιάζ μαλλιών και μέσων ενημέρωσης (κινηματογράφος & τηλεόραση και προσθετική) FD

EU £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα τέλη χρεώνονται ανά ακαδημαϊκό έτος

Για να σας υποστηρίξουμε με τις πρακτικές πτυχές του μαθήματος, θα χρειαστείτε ένα επαγγελματικό σετ μακιγιάζ και μαλλιών που χρησιμοποιεί την υψηλότερη ποιότητα και επαγγελματικά πρότυπα προϊόντα από αξιόπιστες μάρκες του κλάδου.

Για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή προσφορά, για αναγνωρισμένα επαγγελματικά προϊόντα ποιότητας που θα σας προετοιμάσουν για τη μελλοντική σας καριέρα, η παραγγελία του εξοπλισμού σας θα γίνει μέσω του University Centre Leeds.

Καθώς αναγνωρίζουμε ότι είναι πολλά τα χρήματα που πρέπει να πληρώσετε εκ των προτέρων κατά την έναρξη των μαθημάτων σας, έχουμε κανονίσει να μπορέσετε να ζητήσετε να προστεθεί το κόστος αυτό στο δάνειο διδάκτρων από το Student Finance England, πράγμα που σημαίνει ότι το δάνειό σας θα είναι £9250 (£8745 δίδακτρα και £505 για ένα κιτ) ανά ακαδημαϊκό έτος του προγράμματος. Εάν επιλέξετε αυτή την επιλογή, παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το σετ σας μπορεί να σας χορηγηθεί μόνο όταν το κολέγιο λάβει την απόδειξη του δανείου σας.

Οι προαιρετικές δαπάνες μπορεί να περιλαμβάνουν:

£10 επαγγελματικές φωτογραφήσεις στο τέλος των πρακτικών αξιολογήσεων

Όποιοι πρόσθετοι πόροι για τα δικά σας έργα

Περίπου £30 Προσθετική Εκδήλωση Ταξίδι

£20 Hoodie

Ταξίδια ή εκδρομές, συμπεριλαμβανομένων ευκαιριών απόκτησης εργασιακής εμπειρίας

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Leeds City College

Το Leeds City College είναι ο μεγαλύτερος πάροχος μαθημάτων περαιτέρω εκπαίδευσης στην αγγλική πόλη Leeds, όπου περίπου 25.000 σπουδαστές εργάζονται για την απόκτηση τίτλων A-level, BTEC και επαγγελματικών προσόντων. Το κολέγιο παρέχει τα προγράμματά του από τρεις πανεπιστημιουπόλεις: Printworks, Park Lane και Quarry Hill, με κάθε τοποθεσία να παρέχει εξειδικευμένες εγκαταστάσεις και ένα ζωντανό και διεθνώς ποικίλο μαθησιακό περιβάλλον.

Λίστα με 44 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Leeds City College - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Leeds City College

προπτυχιακοί φοιτητές:
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
:
0
  • Leeds City College Student Life
  • Travel and Tourism | Leeds City College
  • Health Science and Social Care | Leeds City College
  • Childhood and Education | Leeds City College
  • Creative Media | Leeds City College

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Quarry Hill Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Κινηματογράφος και μέσα προβολής FD Leeds City College
(Leeds City College)
73% 15% 0% - - Λιντς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κινηματογράφος, ΜΜΕ και φωτογραφία FdA Truro and Penwith College
(Truro and Penwith College)
- 0% 10% £9335 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργικό μακιγιάζ μαλλιών και μέσων ενημέρωσης (κινηματογράφος & τηλεόραση και προσθετική) FD Leeds City College
(Leeds City College)
- - - - - Λιντς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οπτικά εφέ και μεταπαραγωγή (Κινηματογράφος) FdA Πανεπιστήμιο του Suffolk
(University of Suffolk)
- - 0% £13992 - Ίπσουιτς (Ίπσγουιτς) Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία παραγωγής ταινιών FdSc Πανεπιστήμιο Nottingham Trent
(Nottingham Trent University)
- - - - - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία παραγωγής κινηματογράφου και τηλεόρασης FdSc Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
- - - - - Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργικό μακιγιάζ μαλλιών και μέσων ενημέρωσης (κινηματογράφος & τηλεόραση και προσθετική) FD Leeds City College
(Leeds City College)
- - - - - Λιντς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργικό μακιγιάζ μαλλιών και μέσων ενημέρωσης (κινηματογράφος & τηλεόραση και προσθετική) FD Leeds City College
(Leeds City College)
73% - 17% - - Λιντς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργικό μακιγιάζ μαλλιών και μέσων FD Leeds City College
(Leeds City College)
75% - 17% - - Λιντς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός και εφαρμογή μαλλιών και μακιγιάζ για την παραγωγή FdA South Essex College of Further and Higher Education
(South Essex College of Further and Higher Education)
92% - 15% - - - Oncampus πλήρους απασχόλησης