Royal College Of Music
Master of Performance (Ξύλινα πνευστά) MPerf
Royal College Of Music - Royal College Of Music

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 75 αποφοίτους του προγράμματος Master of Performance (Woodwind) MPerf στο Royal College Of Music για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Μουσική.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21455 £18360 £22141
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £17911 - £25024 £13492 - £22848 £16777 - £27979

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το Βασιλικό Κολλέγιο Μουσικής προσφέρει ένα ποικίλο διετές πρόγραμμα Μάστερ με πολλαπλές διαδρομές σπουδών, οι οποίες επιτρέπουν στους σπουδαστές να εργαστούν για την απόκτηση του προσόντος που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες τους. Το Master of Performance (MPerf), το οποίο συνήθως διαρκεί δύο χρόνια, αναπτύσσει τις πρακτικές δεξιότητες των εκτελεστών και συμπληρώνεται από επιλογές που αντικατοπτρίζουν τις τρέχουσες επαγγελματικές και επαγγελματικές ανάγκες. Οι δεξιότητες αυτές είναι ιδιαίτερα σημαντικές για όσους στοχεύουν να εισέλθουν στο επάγγελμα ως επαγγελματίες στο υψηλότερο επίπεδο και οι οποίοι πρέπει να ανταποκριθούν στις τρέχουσες πρακτικές απαιτήσεις της μουσικής βιομηχανίας.

Το Τμήμα Ξύλινων πνευστών και η ευρύτερη κοινότητα του RCM καλλιεργούν μια κουλτούρα καλλιέργειας όλων των σπουδαστών σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον. Σας ενθαρρύνουμε να εξελιχθείτε σε έναν καλλιτέχνη με αυτοπεποίθηση και φαντασία, αξιοποιώντας όλες τις ευκαιρίες που έχετε στη διάθεσή σας. Η εξαιρετική μας ομάδα καθηγητών ξύλινων πνευστών, πολλοί από τους οποίους κατέχουν διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες ορχήστρες, συνδυάζουν τη σταδιοδρομία τους ως διακεκριμένοι εκτελεστές με το πάθος και την αφοσίωση στη διδασκαλία. Εκτός από τα ατομικά μαθήματα, οι σπουδαστές μας απολαμβάνουν τακτικά μαθήματα ερμηνείας και συνόλων, προπόνηση δωματίου, ορχηστρικό παίξιμο και masterclasses με διακεκριμένους διεθνείς μουσικούς.

Οι φοιτητές του RCM απολαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία ευκαιριών για παραστάσεις στο πλαίσιο του ποικίλου ημερολογίου παραστάσεων του Κολλεγίου, το οποίο περιλαμβάνει αρκετές εκατοντάδες εκδηλώσεις ετησίως. Όλοι οι σπουδαστές ξύλινων πνευστών έχουν την ευκαιρία να παίξουν στις ορχήστρες μας, οι οποίες περιλαμβάνουν τη Φιλαρμονική του RCM, τη Συμφωνική Ορχήστρα του RCM και την Ορχήστρα Όπερας του RCM, με ευκαιρίες συνεργασίας με μερικούς από τους καλύτερους μαέστρους στον κόσμο. Διαθέτουμε επίσης το δικό μας σύνολο πνευστών, το οποίο συχνά αναθέτει νέα έργα.

Οι περισσότεροι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια δεύτερη μελέτη σε αυτό το μάθημα. Η δεύτερη σπουδή επιτρέπει στους φοιτητές να λάβουν μαθήματα σε μια δεύτερη ειδικότητα, η οποία διδάσκεται και αξιολογείται με χαμηλότερη ένταση από την κύρια σπουδή τους, σε έναν τομέα που δεν πληροί τις προϋποθέσεις για συναφείς σπουδές. Οι δεύτερες σπουδές ειδίκευσης υπόκεινται σε επιτυχή ακρόαση και στη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου επικεφαλής της Σχολής. Οι ακροάσεις πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των πρώτων εβδομάδων του κύκλου σπουδών και οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν σε αυτές τις ακροάσεις λίγο πριν από την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους. Δεν χρειάζεται να ενημερώσετε το RCM κατά την υποβολή της αίτησης.

Το μάθημα αυτό είναι επίσης διαθέσιμο σε βάση μερικής απασχόλησης για 3 χρόνια, κατόπιν αιτήματος.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Master of Performance (Woodwind) MPerf από Royal College Of Music

40% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
35% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
5% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Επαγγέλματα αθλητισμού και γυμναστικής
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγελματίες πληροφορικής

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 5.5

Η παραπάνω βαθμολογία αναφέρεται στη συνολική βαθμολογία. Επιπλέον, απαιτείται βαθμολογία 5,5 σε όλες τις συνιστώσες. Τα αποτελέσματα πρέπει να είναι εντός 2 ετών από την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων προκειμένου να είναι έγκυρα.

PTE Academic 59

Η παραπάνω βαθμολογία αναφέρεται στη συνολική βαθμολογία. Επιπλέον, απαιτείται βαθμολογία 59 σε όλες τις συνιστώσες. Τα αποτελέσματα πρέπει να είναι εντός 2 ετών από την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων προκειμένου να είναι έγκυρα.

Cambridge English Advanced

Συνολική βαθμολογία 160-179 και όχι κάτω από 160 σε καμία συνιστώσα.

Trinity ISE

Πιστοποιητικό Trinity ISE II. Πρέπει να περιλαμβάνει επιτυχία σε όλα τα στοιχεία.

TOEFL (iBT) 72

Συνολική βαθμολογία 72, με ελάχιστες βαθμολογίες στα συστατικά στοιχεία: Ανάγνωση -18, Ακρόαση -17, Προφορική ομιλία -20, Γραπτό λόγο -17

IELTS (Academic) 5.5

Η παραπάνω βαθμολογία αναφέρεται στη συνολική βαθμολογία. Επιπλέον, απαιτείται βαθμολογία 5,5 σε όλες τις συνιστώσες. Τα αποτελέσματα πρέπει να είναι εντός 2 ετών από την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων προκειμένου να είναι έγκυρα.

PTE Academic 59

Η παραπάνω βαθμολογία αναφέρεται στη συνολική βαθμολογία. Επιπλέον, απαιτείται βαθμολογία 59 σε όλες τις συνιστώσες. Τα αποτελέσματα πρέπει να είναι εντός 2 ετών από την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων προκειμένου να είναι έγκυρα.

Cambridge English Advanced

Συνολική βαθμολογία 160-179 και όχι κάτω από 160 σε καμία συνιστώσα.

Trinity ISE

Πιστοποιητικό Trinity ISE II. Πρέπει να περιλαμβάνει επιτυχία σε όλα τα στοιχεία.

TOEFL (iBT) 72

Συνολική βαθμολογία 72, με ελάχιστες βαθμολογίες στα συστατικά στοιχεία: Ανάγνωση -18, Ακρόαση -17, Προφορική ομιλία -20, Γραπτό λόγο -17

Το Royal College of Music έχει μακρά παράδοση στο να υποδέχεται διεθνείς φοιτητές από όλο τον κόσμο. Η ευρεία κοινότητα του προσωπικού και των σπουδαστών μας καθιστά το RCM ένα συναρπαστικό και ποικιλόμορφο κέντρο μουσικής δραστηριότητας. Σχεδόν οι μισοί από τους φοιτητές μας προέρχονται από χώρες εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου και σπουδάζουν τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων είναι η ίδια για φοιτητές όλων των εθνικοτήτων, ωστόσο οι προθεσμίες ενδέχεται να διαφέρουν για ορισμένους από τους χώρους ακροάσεων στο εξωτερικό.

Η RCM είναι σε θέση να υποστηρίξει πολλούς φοιτητές με υποτροφίες χάρη στη γενναιοδωρία φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, εταιρειών, επιχειρήσεων, μεμονωμένων μελών του κοινού και κληροδοτημάτων. Κάθε σπουδαστής που περνάει από ακρόαση ζωντανά ή μέσω βίντεο θα εξετάζεται αυτόματα για υποτροφία ή βραβείο σπουδών. Δεν υπάρχει ξεχωριστή διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Οι υποτροφίες απονέμονται με βάση την αξία τους και την επίδοση στην ακρόαση.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMaster of Performance (Woodwind), MPerf, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Ένα προπτυχιακό πτυχίο ή δίπλωμα ή ένας ισοδύναμος διεθνής τίτλος, συνήθως στη μουσική.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

2 Οκτωβρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Royal College Of Music

Το Βασιλικό Κολέγιο Μουσικής είναι μια μουσική ακαδημία που έχει το καθεστώς του ωδείου από το 1882 και βρίσκεται στην περιοχή South Kensington του Λονδίνου, στην Αγγλία. Οι σπουδαστές αυτού του κολεγίου έχουν την ευκαιρία να αποτελέσουν μέρος μιας ενθουσιώδους ομάδας ταλαντούχων ερμηνευτών, σπουδάζοντας ακριβώς απέναντι από το παγκοσμίου φήμης Royal Albert Hall. Είτε σας συγκινεί μουσικά η τζαζ, η ορχήστρα ή το τραγούδι της όπερας, το Royal College of Music παρέχει εξαιρετική διδασκαλία σε όλους τους τομείς.

Λίστα με 27 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Royal College Of Music - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Royal College Of Music

προπτυχιακοί φοιτητές:
485
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
445
:
930

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μελέτες διατήρησης MA West Dean College of Arts and Conservation
(West Dean College of Arts and Conservation)
- - - £17880 £19680 - Τσίτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση πολιτιστικής κληρονομιάς MA Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £22250 £23900 - Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μελέτες διατήρησης MA Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £9450 £11100 - Γιορκ Oncampus μερική απασχόληση
Μελέτες διατήρησης MPhil Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £9450 £11100 - Γιορκ Oncampus μερική απασχόληση
Συντήρηση ιστορικών κτιρίων MA Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £11125 £11950 - Γιορκ Oncampus μερική απασχόληση
Πολιτιστική κληρονομιά και μουσειακές σπουδές MA Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £19500 - Νόργουιτς Oncampus μερική απασχόληση
Πολιτιστική κληρονομιά MSc Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £22000 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής Διαχείριση Πολιτιστικής Κληρονομιάς MA Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
- - - £25500 - Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτιστική κληρονομιά και διαχείριση πόρων MA Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
- - - £17450 - Γουίντσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
International Conservation Studies MA Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £22250 £23900 - Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης