Queen Mary University of London
Αναγεννητική Ιατρική PgDip
Queen Mary University of London - Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η αναγεννητική ιατρική είναι ένας διεπιστημονικός τομέας, ο οποίος αποσκοπεί στην αποκατάσταση ασθενών ή κατεστραμμένων ιστών με τη χρήση βιολογικών ή κυτταρικών τεχνολογιών. Είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος τομέας της βιοϊατρικής έρευνας που περιλαμβάνει τη βιολογία βλαστοκυττάρων, τη μηχανική ιστών, τη χορήγηση φαρμάκων και τη νανοτεχνολογία. Αυτό το ΠΜΣ παρέχει προηγμένη, διεπιστημονική κατάρτιση στις επιστημονικές αρχές και τις κλινικές εφαρμογές της αναγεννητικής ιατρικής και παρέχεται από κοινού από την Ιατρική και Οδοντιατρική Σχολή Barts and The London School of Medicine and Dentistry και τη Σχολή Μηχανικής και Επιστήμης Υλικών.

Οι διδακτικές ενότητες θα αναπτύξουν ένα ισχυρό επιστημονικό υπόβαθρο στη βιολογία των βλαστικών κυττάρων και της αναγέννησης και στις θεμελιώδεις αρχές των βιοϋλικών, της μηχανικής ιστών και του κυτταρικού επαναπρογραμματισμού. Μέσω ενός εντατικού ερευνητικού έργου 12 εβδομάδων, οι φοιτητές θα αποκτήσουν πρακτική εμπειρία στην εφαρμογή αυτών των εννοιών σε προβλήματα της ανθρώπινης υγείας και στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών αναγέννησης.

Με την ολοκλήρωση του ΠΜΣ στην Αναγεννητική Ιατρική, οι φοιτητές θα είναι σε καλή θέση για περαιτέρω εκπαίδευση σε διδακτορικό επίπεδο ή για επαγγελματική σταδιοδρομία στη βιοτεχνολογία και τη φαρμακευτική βιομηχανία.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςRegenerative Medicine, PgDip, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 32 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου

Το Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου (QMUL) ιδρύθηκε το 1989 στην περιοχή Mile End του Λονδίνου. Αυτό το πανεπιστήμιο του Russell Group προσφέρει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών προηγμένης μοριακής απεικόνισης και του Barts and the London Genome Centre για την έρευνα του DNA, μεταξύ πολλών άλλων για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Το QMUL αποτελεί αναμφίβολα μια εξαιρετική επιλογή για κάθε φοιτητή που επιθυμεί να ακολουθήσει μια πορεία καριέρας στην επιστημονική έρευνα και αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως τέτοιο.

Λίστα με 427 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου

προπτυχιακοί φοιτητές:
17055
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
8035
:
25090
  • What is the best thing about studying at Queen Mary?
  • Queen Mary University of London students talk about their experiences of Clearing
  • Undergraduate study: Engineering at Queen Mary University of London
  • Joining Queen Mary – hear from our students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αναγεννητική Ιατρική PgDip Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου
(Queen Mary University of London)
- - - - - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης