Queen Mary University of London
Ελάχιστα επεμβατική οδοντιατρική DClinDent
Queen Mary University of London - Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αν είστε οδοντίατρος που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ελάχιστα επεμβατική οδοντιατρική ή θέλετε να γίνετε κλινικός ακαδημαϊκός, αυτό το μάθημα είναι για εσάς. Το Professional Doctorate in Minimally Invasive Dentistry σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο τριετές πρόγραμμα κατάρτισης, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε υψηλού επιπέδου ερευνητική τεχνογνωσία παράλληλα με την κλινική σας κατάρτιση.

 • Συνδυάζει ακαδημαϊκές σπουδές, έρευνα, κλινική και εργαστηριακή πρακτική για να σας προσφέρει μια πλήρως ολοκληρωμένη κατάρτιση.

 • Να διδάσκεστε από τους διακεκριμένους διεθνείς εμπειρογνώμονες μας και να έχετε τακτική επαφή μαζί τους καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

 • Αποκτήστε περιζήτητες δεξιότητες σπουδάζοντας το πρώτο DClinDent ελάχιστα επεμβατικής οδοντιατρικής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 • Σπουδάστε σε μια από τις κορυφαίες οδοντιατρικές σχολές του Ηνωμένου Βασιλείου: είμαστε πρώτοι στην έρευνα (REF 2014).

Τι θα σπουδάσετε Η Ελάχιστα Επεμβατική Οδοντιατρική (MID) είναι μια έννοια της φροντίδας των ασθενών που ασχολείται με τις αιτίες των οδοντιατρικών ασθενειών και όχι μόνο με τα συμπτώματα. Η αντίληψη βασίζεται σε όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν την εμφάνιση και την εξέλιξη της νόσου και συνεπώς ενσωματώνει την πρόληψη, τον έλεγχο και τη θεραπεία. Το πεδίο της MID είναι ευρύ και περιλαμβάνει την ανίχνευση των ασθενειών όσο το δυνατόν νωρίτερα, τον εντοπισμό των παραγόντων κινδύνου (εκτίμηση κινδύνου) και την εφαρμογή προληπτικών στρατηγικών και την αγωγή υγείας του ασθενούς.

Αυτό το πρόγραμμα DClinDent είναι μοναδικό στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα διευρύνει τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στην ελάχιστα επεμβατική οδοντιατρική και θα αποτελέσει μια εξαιρετική προετοιμασία για την καριέρα σας και θα ενισχύσει την οδοντιατρική σας πρακτική. Το πρόγραμμα σπουδών θα είναι σύμφωνο με το πρόγραμμα σπουδών του Γενικού Οδοντιατρικού Συμβουλίου για την Κλινική Οδοντιατρική, συμπεριλαμβανομένων επιλεγμένων στοιχείων της Επανορθωτικής Οδοντιατρικής, της Ενδοδοντίας, της Παιδοδοντιατρικής και της Ορθοδοντικής.

Το πρόγραμμα ασχολείται με ορισμένα από τα κορυφαία παγκόσμια προβλήματα που αντιμετωπίζει η οδοντιατρική, όπως η πανδημία COVID-19 και άλλες μελλοντικές αναδυόμενες απειλές λοιμωδών νοσημάτων και η μικροβιακή αντοχή. Επιπλέον, η αύξηση του μέσου όρου ζωής σημαίνει ότι οι οδοντίατροι θα πρέπει να αντιμετωπίζουν περισσότερους ασθενείς με περίπλοκο ιατρικό ιστορικό.

Θα είστε προετοιμασμένοι για τις συνεχείς προκλήσεις του COVID-19 και για κάθε μελλοντική απειλή από μολυσματικές ασθένειες. Οι περισσότερες οδοντιατρικές διαδικασίες ταξινομούνται ως διαδικασίες που παράγουν αερολύματα με πιθανό κίνδυνο μετάδοσης λοιμώξεων στους οδοντιατρικούς επαγγελματίες και τους ασθενείς. Αυτό έχει οδηγήσει σε μια παγκόσμια συνειδητοποίηση της σημασίας της εκπαίδευσης των μελλοντικών ειδικών του MID και του εφοδιασμού τους με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να παρέχουν συμβουλές βασισμένες σε στοιχεία και να αναπτύσσουν ολιστική εξατομικευμένη προσέγγιση στη φροντίδα των ασθενών.

Θα παρακολουθήσετε ένα πρόγραμμα σεμιναρίων, διαλέξεων και φροντιστηρίων, ξεκινώντας με ένα εισαγωγικό μάθημα σχετικά με τις βασικές αρχές της ελάχιστα επεμβατικής οδοντιατρικής και των συναφών κλάδων της, προτού προχωρήσετε στην ανασκόπηση του κλινικού και επιστημονικού πεδίου του θέματος και στον προσδιορισμό της τεκμηριωμένης βάσης του.

Στη συνέχεια, θα εισέλθετε σε εποπτευόμενη κλινική πρακτική με διδασκαλία σχετικά με τη διάγνωση και τη διαχείριση επιλεγμένων οδοντιατρικών παθήσεων με τη χρήση ελάχιστα επεμβατικών στρατηγικών.

Θα ολοκληρώσετε επίσης μια ερευνητική εργασία, όπου θα επιδείξετε την εφαρμογή της επιστημονικής μεθόδου σε ένα πρόβλημα της ελάχιστα επεμβατικής οδοντιατρικής. Αυτό το έργο θα αποτελέσει στη συνέχεια τη βάση της διατριβής σας. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα αποκτήσετε προηγμένες ερευνητικές δεξιότητες σε επίπεδο επαγγελματικού διδακτορικού και θα αναπτύξετε εξελιγμένες δεξιότητες κριτικής αξιολόγησης σε σχέση με τη δημοσιευμένη βιβλιογραφία.

Εκτός από τις σπουδές σας, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε με εξωτερικούς ειδικούς, μέσω μιας εκτεταμένης σειράς σεμιναρίων που διοργανώνονται στο Ινστιτούτο Οδοντιατρικής, στο Ινστιτούτο Blizard και στο Queen Mary συνολικά.

Το πτυχίο DClinDent ανταποκρίνεται στο επίπεδο 8 του πλαισίου για τα προσόντα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (FHEQ).

Δομή

Τρεις υποχρεωτικές ερευνητικές ενότητες, συμπεριλαμβανομένης της τελικής διατριβής σας (έως 50.000 λέξεις) Τρεις υποχρεωτικές ενότητες γνώσεων και κλινικών δεξιοτήτων *Το πρόγραμμα αυτό υπόκειται σε έγκριση

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMinimally Invasive Dentistry, DClinDent, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Ιατρική & Υγεία

  • #4 
  • #7 
  Οδοντιατρική
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #10 
  • #14 
  Οδοντιατρική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #2 
  • #15 
  Οδοντιατρική
  QS World Κατατάξεις Πανεπιστημίων ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2023]
  • #5 
  • #68 
  Οδοντιατρική
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 32 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου

Το Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου (QMUL) ιδρύθηκε το 1989 στην περιοχή Mile End του Λονδίνου. Αυτό το πανεπιστήμιο του Russell Group προσφέρει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών προηγμένης μοριακής απεικόνισης και του Barts and the London Genome Centre για την έρευνα του DNA, μεταξύ πολλών άλλων για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Το QMUL αποτελεί αναμφίβολα μια εξαιρετική επιλογή για κάθε φοιτητή που επιθυμεί να ακολουθήσει μια πορεία καριέρας στην επιστημονική έρευνα και αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως τέτοιο.

Λίστα με 427 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου

προπτυχιακοί φοιτητές:
17055
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
8035
:
25090
 • What is the best thing about studying at Queen Mary?
 • Queen Mary University of London students talk about their experiences of Clearing
 • Undergraduate study: Engineering at Queen Mary University of London
 • Joining Queen Mary – hear from our students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Whitechapel Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Παιδοδοντιατρική DDSc Πανεπιστήμιο του Liverpool
(University of Liverpool)
- - - - - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ορθοδοντική DDSc Πανεπιστήμιο του Liverpool
(University of Liverpool)
- - - - - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περιοδοντολογία DClinDent Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου
(Queen Mary University of London)
- - - - - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κλινική Οδοντιατρική PhD Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οδοντιατρική PhD Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προσθετική DClinDent Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - - - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οδοντιατρική (με κλινικό μέρος) 4 έτη (μερική απασχόληση) PhD Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
- - - - - Νταντί Oncampus μερική απασχόληση
Οδοντιατρική (μη κλινική) PhD Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
- - - - - Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περιοδοντολογία DClinDent Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - - - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ορθοδοντική DClinDent Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης