Norwich University of the Arts
Απεικόνιση (συμπεριλαμβανομένου του έτους 0) BA (Hons)
Norwich University of the Arts - Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 60 αποφοίτους του προγράμματος Illustration (including Year 0) BA (Hons) στο Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Σπουδές σχεδιασμού.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
76 /100
60 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Σπουδές σχεδιασμού

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Σπουδές σχεδιασμού στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £19000 £23000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £25000 £14000 - £23500 £16500 - £30000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Σπουδές σχεδιασμού (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22025 £20113 £23568
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19981 - £25071 £15144 - £24676 £17604 - £29974

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

ΠΡΟΒΟΛΗ

Η εικονογράφηση στο Norwich University of the Arts είναι ένα σύγχρονο πτυχίο με προσανατολισμό προς τα εμπρός, το οποίο εκτιμά και καλλιεργεί την ατομικότητα και έχει τη φήμη ότι αμφισβητεί τη συμβατική σκέψη. Στο επίκεντρο του αναγνωρισμένου προγράμματος σπουδών μας βρίσκεται η δύναμη της εικονογράφησης να επικοινωνεί, είτε μέσω της αφήγησης ιστοριών με διαφορετικά μέσα από τη σελίδα στην οθόνη, είτε σε ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εκτιμούν τις βιώσιμες, ηθικές πρακτικές και προασπίζουν τη συμμετοχικότητα.

Θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε άμεσα με ένα συναρπαστικό μείγμα πραγματικών εργασιακών εμπειριών και συνεργατικών έργων καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών σας. Θα ενθαρρυνθείτε να προωθήσετε πειραματικές προσεγγίσεις στη δημιουργία εικόνων και να δημιουργήσετε έργα που βασίζονται στην έρευνα και στο περιεχόμενο που βασίζεται σε θέματα.

Στόχος μας είναι να σας εμπνεύσουμε να αναλογιστείτε τη δύναμη της δικής σας εικονογραφικής φωνής και να αναπτύξετε μια εικονογραφική γλώσσα που να έχει πειστικότητα και αυτοπεποίθηση, επιτρέποντάς σας να προχωρήσετε σε ένα ευρύ φάσμα απασχόλησης, όπως ελεύθερο επάγγελμα, εκδόσεις, σχεδιασμό, εκπαίδευση και περαιτέρω σπουδές.

 • ΧΡΟΝΟΣ 0

Αυτό το μάθημα περιλαμβάνει ένα έτος 0, το οποίο προωθεί την ανάπτυξη πρακτικών, τεχνικών και δημιουργικών δεξιοτήτων και αυτοπεποίθησης. Βασιζόμενοι στην προηγούμενη εμπειρία σας, θα εισαχθείτε σε ορισμένα από τα εργαστήριά μας για να βοηθήσετε την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας, με αυξανόμενη έμφαση στα επαγγελματικά πρότυπα και την ανεξάρτητη μελέτη. Ο κύκλος σπουδών δίνει έμφαση στην προσωπική σας δέσμευση για σπουδές, ενώ σας υποστηρίζει στην εξέλιξή σας.

 • ΒΑΣΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ
 • Εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων και τεχνικών μέσω ψηφιακών και αναλογικών εργαστηρίων, συμπεριλαμβανομένων της εκτύπωσης, της κοπής με λέιζερ, της φωτογραφίας και της βιβλιοδεσίας, καθώς και βασική εκπαίδευση σε τυποποιημένο ψηφιακό λογισμικό.
 • Γίνετε δημιουργικοί λύτες προβλημάτων, χρησιμοποιώντας βασικές προσεγγίσεις εικονογράφησης για να πειραματιστείτε με μια σειρά από τεχνικές, υλικά και διαδικασίες.
 • Μάθετε να επικοινωνείτε και να παρουσιάζετε ιδέες σε διαφορετικά ακροατήρια με σαφήνεια και πειστικότητα.
 • να εξετάσετε το έργο σας και τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο, να αναπτύξετε τις ικανότητές σας κριτικής αξιολόγησης, ενθαρρύνοντας τον προβληματισμό σχετικά με τη δημιουργική σας πρακτική
 • να εξερευνήσετε την αφήγηση και τον τρόπο με τον οποίο η δική σας κατανόηση του μεταβαλλόμενου κόσμου στον οποίο ζούμε μπορεί να αναπαρασταθεί και να οπτικοποιηθεί σε ένα συναρπαστικό φάσμα δημιουργικών πλαισίων
 • Να ασχοληθείτε με το σχέδιο ως θεμελιώδη πρακτική, για παρατήρηση και έρευνα, ερμηνεία του θέματος και ανταπόκριση στις απαιτήσεις της βιομηχανίας.
 • Να αναπτύξετε ευαισθητοποίηση σχετικά με βιώσιμους και υπεύθυνους τρόπους σκέψης και εργασίας.
 • να κατανοήσουν τη σημασία της έρευνας και πώς τα αποδεικτικά στοιχεία μπορούν να δώσουν βαρύτητα στις ιδέες και τις απόψεις τους
 • Να εδραιώσετε την ανάπτυξη ενός χαρτοφυλακίου επαγγελματικών προτύπων σύμφωνα με τις δικές σας επαγγελματικές κατευθύνσεις παράλληλα με την παραγωγή μιας έκθεσης έρευνας με βάση το πλαίσιο.
 • ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΣΑΣ

Το μάθημα έχει καθιερωμένο ιστορικό επιτυχιών των φοιτητών και των μαθημάτων, συμπεριλαμβανομένων των RSA Student Design Award, D&AD New Blood, Penguin Design Awards, Carmelite Prize for Children's Picture Books, YCN Awards και New Designers Best in Show.

Η επιτυχία σε διαγωνισμούς είναι ένας άλλος τρόπος για να αποκτήσουν οι φοιτητές άμεση πρόσβαση στην εικονογράφηση και τις δημιουργικές βιομηχανίες- πολλοί φοιτητές έχουν εξασφαλίσει θέσεις εργασίας για πτυχιούχους και πλήρη απασχόληση ως άμεσο αποτέλεσμα της συμμετοχής και της νίκης τους σε διαγωνισμούς.

Στους επισκέπτες του κλάδου μας περιλαμβάνονται πράκτορες και οργανώσεις του κλάδου, όπως οι Arena, The Artworks, Jelly London, House of Illustration και η Ένωση Εικονογράφων (AOI) ως ο κύριος οργανισμός της εθνικής και διεθνούς βιομηχανίας εικονογράφησης. Ως μέλη του Κολλεγίου είμαστε ενήμεροι για τις εξελίξεις στον κλάδο, ενώ οι σπουδαστές μας έχουν πρόσβαση στις διαλέξεις και τις συμβουλές τους, στις καμπάνιες και στην είσοδο σε βραβεία.

 • Η ΕΡΓΑΣΊΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΏΝ ΜΑΣ

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Illustration (including Year 0) BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich

15% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
15% Διδάσκοντες επαγγελματίες
15% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
5% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης

Το Πανεπιστήμιο σας αξιολογεί μέσω των μαθημάτων που παράγετε καθώς ολοκληρώνετε κάθε ενότητα. Σε κάθε ενότητα θα πρέπει να παρουσιάσετε ένα χαρτοφυλάκιο εργασιών, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει ολοκληρωμένες εργασίες, γραπτές εργασίες, την έρευνά σας και ένα ημερολόγιο αναστοχασμού, το οποίο σας επιτρέπει να αξιολογήσετε τη μάθησή σας και να επισημάνετε τα δυνατά σας σημεία και τους τομείς για περαιτέρω ανάπτυξη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μεθόδους αξιολόγησής μας στη διεύθυνση www.nua.ac.uk/assessment/.

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Others
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςIllustration (including Year 0), BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Απεικόνιση (συμπεριλαμβανομένου του έτους 0) BA (Hons)

EU £18000 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
Διεθνή £18000 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 6 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich

Το Norwich University of the Arts (NUA) έχει διατηρήσει μια ισχυρή φήμη στην εκπαίδευση στις τέχνες, το σχεδιασμό και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης από την ίδρυσή του το 1845. Το NUA βρίσκεται στο Norwich, μια από τις πιο πράσινες και ασφαλείς πόλεις της Βρετανίας, η οποία παρεμπιπτόντως προσφέρει επίσης μια ακμάζουσα καλλιτεχνική και μουσική σκηνή. Το Νόργουιτς έχει ανακηρυχθεί από την εφημερίδα Sunday Times ως ένα από τα καλύτερα μέρη για να ζει κανείς στο Ηνωμένο Βασίλειο για πολλά συναπτά έτη, λόγω του ενεργητικού και νεανικού πληθυσμού του, των πολύχρωμων υπαίθριων αγορών και του λογικού κόστους ζωής σε σύγκριση με πολλά μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου.

Λίστα με 36 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich

προπτυχιακοί φοιτητές:
2535
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
90
:
2625
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Εικονογράφηση": 1490 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • A week in the life of an NUA Fashion student with Angela | Student vlog
 • Preparing for university with Chloe | Student vlog
 • Meet the intern | Maddy | Norwich University of the Arts
 • What is it like to study at Norwich University of the Arts? - by US student Kyra Vergho

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Norwich University of the Arts
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Απεικόνιση (συμπεριλαμβανομένου του έτους 0) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich
(Norwich University of the Arts)
76% 5% 6% £18000 134 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εικονογράφηση (με έτος επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
76% 6% 3% £17500 144 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Illustration with Art & Design Foundation Year BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εικονογράφηση και κινούμενα σχέδια BA (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
20% 5% 0% £19250 144 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εικονογράφηση BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εικονογράφηση με έτος ίδρυσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εικονογράφηση BA (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
77% 6% 10% £13920 113 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εικονογράφηση BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
78% 0% 5% £34800 187 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εικονογράφηση BA (Hons) Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich
(Norwich University of the Arts)
76% 5% 6% £18000 134 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εικονογράφηση BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
70% 10% 5% £16500 140 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης