Norwich University of the Arts
Αρχιτεκτονική BA (Hons)
Norwich University of the Arts - Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 15 αποφοίτους του προγράμματος Architecture BA (Hons) στο Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Αρχιτεκτονική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
100 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Αρχιτεκτονική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23131 £25010 £28792
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20700 - £25694 £19794 - £30100 £23742 - £35267

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

ΠΡΟΒΟΛΗ

Το BA (Hons) Architecture προδιαγράφεται από το Architectural Registration Board του Ηνωμένου Βασιλείου (ARB Part I) και αποτελεί το πρώτο βήμα προς μια επιτυχημένη σταδιοδρομία ως εγγεγραμμένος αρχιτέκτονας ή σε συναφές επάγγελμα. Το πρόγραμμα οργανώνεται σε τέσσερις κατευθύνσεις:

 • Στούντιο σχεδιασμού
 • Τεχνολογία και περιβάλλον
 • Πολιτιστικό πλαίσιο
 • Επαγγελματικές σπουδές.

Το πρώτο έτος επικεντρώνεται στη "Δημιουργία και Φαντασία" (Arch1a), ακολουθούμενο από το "Κτίριο, κατοικία, σκέψη" (Arch 1b). Το δεύτερο έτος επικεντρώνεται στην "Αρχιτεκτονική και στρατηγική" (Arch 2a), η οποία στη συνέχεια αναπτύσσεται κριτικά και διανοητικά στην "Αρχιτεκτονική και ιδεολογία" (Arch2b). Το τρίτο έτος διευρύνει το πεδίο εφαρμογής του στην "Αρχιτεκτονική και Δημόσιος Χώρος" (Arch 3a), για την παραγωγή του "Ολοκληρωμένου Αρχιτεκτονικού Έργου" (Arch3b) στο δεύτερο μέρος του έτους.

 • ΒΑΣΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ
 • Ανάπτυξη της ικανότητάς σας να αντιλαμβάνεστε, να σχεδιάζετε και να κατασκευάζετε αρχιτεκτονική μέσω μιας σειράς προσεκτικά σχεδιασμένων και διαδοχικών έργων/μελετών.
 • Ανακαλύψτε πώς οι απτές και άυλες πτυχές της αρχιτεκτονικής μελετώνται οπτικά και λεκτικά, αναγνωρίζονται, επικοινωνούνται, εκτιμώνται και αξιολογούνται κριτικά.
 • Εξερευνήστε ελεύθερα τη δημιουργικότητα, αποκτώντας παράλληλα τα εφόδια για να λειτουργήσετε ως ανεξάρτητος αρχιτέκτονας σχεδιαστής
 • Να σχεδιάζουν αντικείμενα, σκηνικά και χώρους, με τη βοήθεια του τεχνικού και περιβαλλοντικού σχεδιασμού και υποστηριζόμενοι από την εξέταση παραγόντων και δυνάμεων που έχουν σημασία και αντίκτυπο.
 • Να ασχοληθούν με τις έννοιες του χώρου και του τόπου, να αμφισβητήσουν το αρχιτεκτονικό αντικείμενο και να διερευνήσουν την αρχιτεκτονική ως οργανωμένο χώρο μέσω σχεδίων σχεδιασμού.
 • Να ενσωματώνουν απτές και άυλες σχεδιαστικές ιδιότητες και να επιδεικνύουν ικανότητα ολιστικής ενσωμάτωσης των διαφόρων διακριτών δεξιοτήτων.
 • Να σχεδιάζουν συνεργατικά σε ένα έργο τεχνικού/περιβαλλοντικού σχεδιασμού, για να αναπτύξουν κοινές δεξιότητες, μάθηση και προσεγγίσεις στον κλιματικό τεχνικό σχεδιασμό.
 • Να διερευνήσουν τα δίκτυα στο σχεδιασμό, τις ανθρωπιστικές επιστήμες, τις επαγγελματικές σπουδές και τις τεχνικές/περιβαλλοντικές σπουδές και να εξετάσουν τα πλαίσια και τα παραδείγματα που καθορίζουν την αρχιτεκτονική παραγωγή.
 • Δημιουργία μιας ερευνητικής έκθεσης που ασχολείται κριτικά με την τρέχουσα αρχιτεκτονική και πολιτιστική θεωρία.
 • Παραγωγή ενός συνεργατικού έργου που καταλήγει σε μια δημιουργική πρόταση για έναν αστικό τομέα ή μια πόλη
 • Ολοκλήρωση ενός ολοκληρωμένου σχεδιαστικού έργου που να αντιμετωπίζει αλληλεπικαλυπτόμενες ατζέντες και ζητήματα που υπάρχουν στη σύγχρονη μητρόπολη.
 • ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΣΑΣ

Μέχρι το τέλος του πτυχίου σας, θα έχετε αποκτήσει ένα σύνολο μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων που θα πληρούν ή θα υπερβαίνουν το αξιολογημένο κριτήριο αναφοράς για την απαλλαγή από τις εξετάσεις ARB Μέρος Ι και θα είστε έτοιμοι για επαγγελματική ή άλλη πορεία.

Οι στενοί δεσμοί μας με το επάγγελμα θα σας δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσετε και να μάθετε από τους περιφερειακούς μας εταίρους, όπως οι Feilden Mawson, Purcell, LSI Architects, Hamson Barron Smith και Hudson Architects.

Οι απόφοιτοι αρχιτεκτονικής έχουν επιλεγεί για τα βραβεία RIBA East Awards, το TRADA University Challenge και τα βραβεία Design and Craftsmanship Awards.

 • ΕΡΓΑΣΊΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΏΝ ΜΑΣ

Προβλέπεται από το Architects Registration Board (ARB) σε επίπεδο Part 1 με σκοπό την εγγραφή στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Architecture BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich

65% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
15% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Το Πανεπιστήμιο σας αξιολογεί μέσω των μαθημάτων που παράγετε καθώς ολοκληρώνετε κάθε ενότητα. Σε κάθε ενότητα θα πρέπει να παρουσιάσετε ένα χαρτοφυλάκιο εργασιών, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει ολοκληρωμένες εργασίες, γραπτές εργασίες, την έρευνά σας και ένα ημερολόγιο αναστοχασμού, το οποίο σας επιτρέπει να αξιολογήσετε τη μάθησή σας και να επισημάνετε τα δυνατά σας σημεία και τους τομείς για περαιτέρω ανάπτυξη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μεθόδους αξιολόγησής μας στη διεύθυνση www.nua.ac.uk/study-at-nua/assessment/.

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Others
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςArchitecture, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Αρχιτεκτονική BA (Hons)

EU £18000 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
Διεθνή £18000 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2
 • έτος 3

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Αρχιτεκτονική, Κατασκευές & Σχεδιασμός

  • #29 
  • #37 
  Αρχιτεκτονική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 6 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich

Το Norwich University of the Arts (NUA) έχει διατηρήσει μια ισχυρή φήμη στην εκπαίδευση στις τέχνες, το σχεδιασμό και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης από την ίδρυσή του το 1845. Το NUA βρίσκεται στο Norwich, μια από τις πιο πράσινες και ασφαλείς πόλεις της Βρετανίας, η οποία παρεμπιπτόντως προσφέρει επίσης μια ακμάζουσα καλλιτεχνική και μουσική σκηνή. Το Νόργουιτς έχει ανακηρυχθεί από την εφημερίδα Sunday Times ως ένα από τα καλύτερα μέρη για να ζει κανείς στο Ηνωμένο Βασίλειο για πολλά συναπτά έτη, λόγω του ενεργητικού και νεανικού πληθυσμού του, των πολύχρωμων υπαίθριων αγορών και του λογικού κόστους ζωής σε σύγκριση με πολλά μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου.

Λίστα με 36 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich

προπτυχιακοί φοιτητές:
2535
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
90
:
2625
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αρχιτεκτονική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • A week in the life of an NUA Fashion student with Angela | Student vlog
 • Preparing for university with Chloe | Student vlog
 • Meet the intern | Maddy | Norwich University of the Arts
 • What is it like to study at Norwich University of the Arts? - by US student Kyra Vergho

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Norwich University of the Arts
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αρχιτεκτονική (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
79% 0% 7% £17500 126 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική / Αρχιτεκτονική (διεθνής) (RIBA Part 1) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
69% 10% 23% £16500 153 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική (με έτος επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου (με θεμελίωση) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
- - - £15000 £15450 - Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική (με ολοκληρωμένα έτη ίδρυσης και επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική (με έτος πρακτικής άσκησης) BArch (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
81% 0% 3% £27250 178 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- - - £16085 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική και σχεδιασμός (με προπαρασκευαστικό εξάμηνο) BA (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £19250 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ναυτική αρχιτεκτονική με μηχανική ωκεανών BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £26700 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £16150 £17000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης