Newcastle University
Δημόσια υγεία και έρευνα υπηρεσιών υγείας PgDip
Newcastle University - Πανεπιστήμιο του Newcastle

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το MSc Public Health & Health Services Research εξισορροπεί την κατάρτιση στη δημόσια υγεία και τις προηγμένες ερευνητικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την εξέλιξη σε ακαδημαϊκό ή υπηρεσιακό έργο.

Το MSc in Public Health & Health Services Research απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ή να βελτιώσουν ένα υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων έρευνας στον τομέα της υγείας. Θα είναι επίσης κατάλληλο αν επιθυμείτε να ακολουθήσετε μια καριέρα στη δημόσια υγεία ή στην παροχή και ανάλυση υπηρεσιών υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο και διεθνώς, με: την Εθνική Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (ή την αντίστοιχη στο εξωτερικό) τοπική αυτοδιοίκηση τον εθελοντικό τομέα ακαδημαϊκή υγειονομική περίθαλψη

Αυτό το ΠΜΣ συνδυάζει ένα ευρύ φάσμα και υψηλό επίπεδο ερευνητικών μεθόδων για τις υπηρεσίες υγείας με τις αρχές της επιστήμης και της πρακτικής της δημόσιας υγείας. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, θα έχετε τα εφόδια για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε διδακτορικό ή να ξεκινήσετε ή να αναπτύξετε τη σταδιοδρομία σας στη δημόσια υγεία και τις υπηρεσίες υγείας ή σε συναφείς τομείς.

Το MSc in Public Health & Health Services Research παρέχει μια ευρεία προετοιμασία για τις εξετάσεις του μέρους Α του Τμήματος Δημόσιας Υγείας. Η διδασκαλία μας έχει χαρτογραφηθεί με βάση τις ικανότητες της Σχολής για τους επαγγελματίες της δημόσιας υγείας, ώστε να διασφαλιστεί ότι συνεχίζουμε να παρέχουμε εξαιρετική ακαδημαϊκή κατάρτιση.

Το MSc in Public Health & Health Services Research προκύπτει από την αποφασιστικότητα του Ινστιτούτου να αναλάβει την έρευνα και τη διδασκαλία για: μείωση των ανισοτήτων στην υγεία αντιμετώπιση της κοινωνικής αδικίας βελτίωση της υγείας του πληθυσμού σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο

Τι θα μάθετε Μεταξύ των τομέων που καλύπτονται είναι: συστηματική ανασκόπηση και κριτική αξιολόγηση μέθοδοι αξιολόγησης στην έρευνα υπηρεσιών υγείας εφαρμογές της επιδημιολογίας στη δημόσια υγεία ανισότητες στην υγεία και κοινωνικοί παράγοντες της υγείας ο ρόλος των συμπεριφορικών παρεμβάσεων στη δημόσια υγεία

Η ανάπτυξή σας Μπορείτε να ακολουθήσετε τα ενδιαφέροντά σας και να αναπτύξετε ειδικότητες μέσω του ερευνητικού προγράμματος για τη δημόσια υγεία και τις υπηρεσίες υγείας, το οποίο αναπτύσσεται σε συνεργασία με το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Μπορείτε να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα έργων που προτείνονται από τους ακαδημαϊκούς μας ή να προτείνετε τα δικά σας. Τα έργα ποικίλλουν και μπορεί να περιλαμβάνουν: συλλογή πρωτογενών δεδομένων (ποσοτικών, ποιοτικών ή μικτών μεθόδων) δευτερογενή ανάλυση ευρέος φάσματος διαθέσιμων συνόλων δεδομένων συστηματική ανασκόπηση

Θα λάβετε μια εμπεριστατωμένη γνώση εισαγωγικών και προχωρημένων ερευνητικών μεθόδων και θα έχετε τακτική επίβλεψη της έρευνας καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

Το προσωπικό μας Το ποικιλόμορφο προσωπικό μας ασχολείται με θέματα παγκόσμιας και δημόσιας υγείας από ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων, όπως: δημόσια υγεία πρωτοβάθμια περίθαλψη ιατρικές και εφαρμοσμένες ειδικότητες υγείας ψυχολογία και επιστήμες συμπεριφοράς ανθρωπολογία δίκαιο βιοστατιστική εφαρμοσμένη επιδημιολογία επιστήμη των δεδομένων οικονομικά της υγείας

Παράδοση Το μάθημα αποτελείται από διδακτικές ενότητες και μια επιβλεπόμενη εργασία και διατριβή. Η εργασία και η διατριβή σας είναι μια εξαιρετικά πολύτιμη ευκαιρία για να ενσωματώσετε και να εφαρμόσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που αποκτήσατε στο διδακτικό μέρος του μαθήματος.

Η διδασκαλία γίνεται μέσω ενός συνδυασμού διαλέξεων, σεμιναρίων και πρακτικών συνεδριών. Ενθαρρύνουμε την ενεργό μάθηση μέσω της συζήτησης, της επίλυσης προβλημάτων και της ομαδικής εργασίας. Ορισμένες διδασκαλίες μπορεί να περιλαμβάνουν παρουσιάσεις φοιτητών και προετοιμασία ή περαιτέρω ανάγνωση. Για άλλες συνεδρίες απαιτείται ατομική μελέτη. Η παράδοση των ενοτήτων ποικίλλει από εξαμηνιαία έως εντατική διδασκαλία σε μπλοκ.

Εγκαταστάσεις Η έδρα σας θα βρίσκεται στο κτίριο Baddiley-Clark, δίπλα στον κεντρικό χώρο της Σχολής Ιατρικών Επιστημών.

Θα έχετε πρόσβαση σε: χώρους εργασίας αίθουσες συνεδριάσεων όλων των μεγεθών χώρους "διαλείμματος" για ανεπίσημες συζητήσεις

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Others
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPublic Health and Health Services Research, PgDip, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Πτυχίο 2:1 με βαθμό άριστα ή ισοδύναμο διεθνώς, σε κλάδο ιατρικών, υγειονομικών ή κοινωνικών επιστημών. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση εάν έχετε ολοκληρώσει επιτυχώς το τέταρτο έτος του προγράμματος σπουδών Bachelor of Medicine and Bachelor of Surgery (MBBS) ή ισοδύναμο. Εάν έχετε διαφορετικό υπόβαθρο, θα εξεταστείτε σε ατομική βάση. Εάν έχετε μη τυποποιημένα προσόντα, τότε θα κληθείτε σε συνέντευξη. Διεθνείς φοιτητές Για να σπουδάσετε αυτό το μάθημα θα πρέπει να πληροίτε τις ακόλουθες απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας: Άμεση είσοδος: IELTS 7,5 συνολικά (με τουλάχιστον 7,0 στο γραπτό λόγο) Τα προπαρασκευαστικά μαθήματα αγγλικής γλώσσας δεν γίνονται δεκτά ως εναλλακτική επιλογή για την εισαγωγή σε αυτό το μάθημα. Οι τυπικές απαιτήσεις μας για την αγγλική γλώσσα αναφέρονται ως βαθμολογία IELTS, αλλά δεχόμαστε επίσης ένα ευρύ φάσμα εξετάσεων αγγλικής γλώσσας. Τα ισοδύναμα ακαδημαϊκά προσόντα που δεχόμαστε παρατίθενται στις σελίδες των χωρών μας. Ενδέχεται να χρειαστείτε πιστοποιητικό έγκρισης ATAS (Academic Technology Approval Scheme). Θα πρέπει να το αποκτήσετε πριν μπορέσετε να αποκτήσετε τη βίζα σας ή να σπουδάσετε σε αυτό το πρόγραμμα. Θα σας ενημερώσουμε για την απαίτηση ATAS στην επιστολή προσφοράς σας.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Newcastle στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 32 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Newcastle

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Newcastle

Το Πανεπιστήμιο του Newcastle ιδρύθηκε το 1834 και βρίσκεται στη μικρή πόλη Newcastle upon Tyne. Λιγότερο από μία ώρα με το λεωφορείο από την ακτή, αυτό το ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης προσφέρει στους προπτυχιακούς φοιτητές σύγχρονα αμφιθέατρα, εργαστήρια τελευταίας τεχνολογίας και χώρους για συναναστροφή και δημιουργικότητα, όπως το Fine Arts Hub. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές έχουν πρόσβαση στη δική τους βιβλιοθήκη, η οποία διαθέτει σύστημα δανεισμού φορητών υπολογιστών και βοήθεια από ενημερωμένους βιβλιοθηκονόμους, ώστε να διασφαλίζεται ότι οι φοιτητές έχουν κάθε μέσο για να επιτύχουν.

Λίστα με 382 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Newcastle - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Newcastle

 • Day in the Life Of A Media Student - Newcastle University
 • My Postgraduate Story - Studying As A Postgraduate At Newcastle University
 • Advice on Applying for a Postgraduate Course at Newcastle University
 • What's it like being an International student at Newcastle University?
 • Why Study English at Newcastle University?

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site (Newcastle)
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Πρακτική της υγειονομικής περίθαλψης (Δημόσια υγεία και προαγωγή της υγείας) HND South & City College Birmingham
(South & City College Birmingham)
- - 30% £7500 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ειδικός νοσηλευτής κοινοτικής δημόσιας υγείας PgDip Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - 30% £6615 - - Oncampus μερική απασχόληση
Δημόσια Υγεία των παιδιών MSc Πανεπιστήμιο Swansea
(Swansea University)
- - 30% £18500 - Σουόνσι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημόσια Υγεία PgCert Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - 30% £14000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημόσια Υγεία PgCert Medical School, Brighton and Sussex
(Brighton and Sussex Medical School)
- - 30% £6168 - Μπράιτον Oncampus μερική απασχόληση
Δημόσια Υγεία MSc Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
- - 30% £10500 - Σαουθάμπτον Oncampus μερική απασχόληση
Ειδικός νοσηλευτής κοινοτικής δημόσιας υγείας PgDip Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - 30% - - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένη Δημόσια Υγεία PgDip Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - 30% - - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ειδική Νοσηλευτική Κοινοτικής Δημόσιας Υγείας (Επισκέψεις Υγείας και Σχολική Νοσηλευτική) PgDip Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - 30% - - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ειδική κοινοτική νοσηλευτική δημόσιας υγείας (Health Visiting) PgDip Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - 30% - - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης