Cardiff Metropolitan University
Εφαρμοσμένη Δημόσια Υγεία PgDip
Cardiff Metropolitan University - Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23859 £19123 £20996
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19362 - £27716 £13372 - £24754 £14943 - £27676

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το ΠΜΣ Εφαρμοσμένη Δημόσια Υγεία δίνει μεγάλη έμφαση στην ισότητα της υγείας και την κοινωνική δικαιοσύνη σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε στοχαστικούς επαγγελματίες της δημόσιας υγείας που εφαρμόζουν μια συστηματική και πρακτική κατανόηση της δημόσιας υγείας για τη βελτίωση και την προστασία της υγείας και της ευημερίας των ατόμων, των ομάδων και των κοινοτήτων με τις οποίες εργάζονται. Θα σας υποστηρίξουμε να αναπτύξετε και να χρησιμοποιήσετε έναν συνδυασμό ηγετικών, καινοτόμων και τεχνικών δεξιοτήτων για να υποστηρίξετε, να επηρεάσετε και να εφαρμόσετε αλλαγές στην πολιτική και την πρακτική για να μειώσετε ή να εξαλείψετε τις άδικες, προλήψιμες διαφορές στην υγεία και να προωθήσετε τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να βελτιώσουν όλο το φάσμα των κοινωνικών, οικονομικών και περιβαλλοντικών παραγόντων της υγείας: για παράδειγμα, σε όσους εργάζονται στη δημόσια υγεία, την εκπαίδευση, την προαγωγή της υγείας, τη στέγαση, τις μεταφορές, τον ελεύθερο χρόνο, την περιβαλλοντική υγεία, την κοινοτική ανάπτυξη, τις συμπράξεις για την υγεία και την ευημερία, τον προγραμματισμό, τις κοινωνικές υπηρεσίες, τη σχολική νοσηλευτική και τις επισκέψεις υγείας (ο κατάλογος δεν είναι εξαντλητικός!). Καλωσορίζουμε υποψηφίους από όλους τους τομείς: δημόσιο, ιδιωτικό και εθελοντικό και ανεξάρτητο τομέα. Το πρόγραμμα διατηρεί διεθνή προσανατολισμό, αντιμετωπίζοντας θέματα δημόσιας υγείας που αντιμετωπίζονται σε όλο τον κόσμο, καθώς και στην Ουαλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Χαρακτηριστικά του προγράμματος:

Σύνδεση με επαγγελματικά πρότυπα: Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στα βρετανικά και διεθνή πλαίσια ικανοτήτων δημόσιας υγείας, συμπεριλαμβανομένου του UK Public Health Skills & Knowledge Framework και των UK Public Health Practitioner Standards. Χρησιμοποιούμε πολλές διεθνείς μελέτες περιπτώσεων στη διδασκαλία μας, καθώς και παραδείγματα από το Ηνωμένο Βασίλειο. Επί του παρόντος υποβάλλουμε αίτηση για διαπίστευση σε δύο διεθνείς οργανισμούς δημόσιας υγείας:

τη Διεθνή Ένωση Προαγωγής & Εκπαίδευσης της Υγείας και τον Οργανισμό Διαπίστευσης Εκπαίδευσης Δημόσιας Υγείας. Εφαρμογή στον πραγματικό κόσμο: Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να επιτρέπει στους φοιτητές να εφαρμόζουν τις γνώσεις τους σε πραγματικές καταστάσεις. Οι αξιολογήσεις είναι συχνά σχεδιασμένες έτσι ώστε να επιτρέπουν στους σπουδαστές να εφαρμόζουν τις δεξιότητες δημόσιας υγείας στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα ή που τους ενδιαφέρει περισσότερο να διερευνήσουν. Παρέχουμε εξατομικευμένη ακαδημαϊκή και επαγγελματική υποστήριξη, βοηθώντας τους φοιτητές να εφαρμόσουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στον τομέα της δημόσιας υγείας στην τρέχουσα και μελλοντική πρακτική τους. Στρατηγική αξιολόγησης εστιασμένη στις δεξιότητες δημόσιας υγείας: Οι αξιολογήσεις μας έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τα κύρια αποτελέσματα του προγράμματος, επιτρέποντας στους φοιτητές να αναπτύξουν, να ενσωματώσουν και να επιδείξουν τις δεξιότητές τους στη δημόσια υγεία σε όλο το πρόγραμμα. Χρησιμοποιούμε ένα ευρύ φάσμα τύπων αξιολόγησης, συμπεριλαμβανομένων εκθέσεων, παρουσιάσεων, συνεντεύξεων και σεναρίων πρακτικής εξάσκησης που παρατηρούνται - δεν υπάρχουν αθέατες γραπτές εξετάσεις. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη "αξιολόγηση δεξιοτήτων δημόσιας υγείας" στο τέλος των διδακτικών ενοτήτων. Ευκαιρία μάθησης με βάση την εργασία: Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν να ολοκληρώσουν την αξιολόγηση χαρτοφυλακίου της ενότητας "Παρεμβάσεις για την ισότητα στην υγεία" με την πραγματοποίηση μάθησης με βάση την εργασία. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω της υφιστάμενης απασχόλησης ή των δραστηριοτήτων σας ή με τη διευθέτηση μιας συγκεκριμένης εμπειρίας με έναν σχετικό εργοδότη.

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Για να αντικατοπτρίζει τον εφαρμοσμένο χαρακτήρα των σπουδών, το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει αφανείς γραπτές εξετάσεις. Αντ' αυτού, η διδασκαλία και η αξιολόγηση θα επικεντρωθούν σε μελέτες περιπτώσεων, ασκήσεις και σενάρια που αντικατοπτρίζουν σύγχρονα ζητήματα στην πρακτική της δημόσιας υγείας, συχνά τοποθετημένα στη δική σας επαγγελματική εμπειρία και στο δικό σας περιβάλλον. Παραδείγματα εργασιών αξιολόγησης περιλαμβάνουν: εκθέσεις, δοκίμια, ενημερώσεις, προφορικές παρουσιάσεις, ομαδικές εργασίες, παρατηρημένα σενάρια πρακτικής άσκησης, διαδικτυακά τεστ και αφίσες. Καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος, οι εργασίες αξιολόγησης που θέτουμε θα σας ενθαρρύνουν να επιλέξετε συγκεκριμένα θέματα μελέτης που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντα και την πρακτική σας. Για παράδειγμα, στην ενότητα "Αξιολόγηση της υγείας, της ευημερίας και της ανισότητας", θα σας ζητηθεί να αξιολογήσετε και να εκτιμήσετε την υγεία και την ευημερία ενός συγκεκριμένου πληθυσμού (γενικά ή επικεντρωμένοι σε ένα συγκεκριμένο θέμα/σειρά θεμάτων). Θα είστε ελεύθεροι να επιλέξετε έναν πληθυσμό και ένα θέμα που σας ενδιαφέρει επαγγελματικά ή/και προσωπικά.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 5.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.0
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςApplied Public Health, PgDip, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Συνήθως αναμένεται να έχετε ένα αρχικό πτυχίο σε έναν κλάδο που σχετίζεται με την υγεία ή το ευρύ φάσμα των καθοριστικών παραγόντων της υγείας (που μπορεί να είναι οτιδήποτε, από τον προγραμματισμό έως τη βιοϊατρική επιστήμη, την κοινωνιολογία έως τη διατροφή). Ωστόσο, άλλα προσόντα κατάλληλου επιπέδου μπορούν επίσης να είναι κατάλληλα για την εισαγωγή, ιδίως εάν είστε σε θέση να αποδείξετε σημαντική εμπειρία σε σχετικό περιβάλλον. Εάν πιστεύετε ότι αυτό μπορεί να ισχύει για την περίπτωσή σας, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του προγράμματος για μια ανεπίσημη συζήτηση.

Εάν η πρώτη σας γλώσσα δεν είναι τα αγγλικά, θα πρέπει κανονικά να είστε σε θέση να αποδείξετε, κατά την είσοδό σας, ότι κατέχετε την αγγλική γλώσσα σε επίπεδο ή ισοδύναμο με βαθμολογία IELTS τουλάχιστον 6,0.

Οι σπουδαστές που εισάγονται απευθείας μετά την ολοκλήρωση του πτυχίου Bachelor αναμένεται γενικά να έχουν τουλάχιστον βαθμό 2:1 - για να διασφαλιστεί ότι είναι εξοπλισμένοι για το βήμα προς τις σπουδές σε επίπεδο Master. Ωστόσο, εξετάζουμε κάθε περίπτωση με βάση τα δικά της πλεονεκτήματα, ανάλογα με το προπτυχιακό αντικείμενο σπουδών και άλλους παράγοντες, όπως η σχετική εμπειρία (αμειβόμενη ή εθελοντική). Και πάλι, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του προγράμματος για μια ανεπίσημη συζήτηση.

Διαδικασία επιλογής:

Θα πρέπει να πληροίτε τα κριτήρια εισδοχής όπως εξηγείται παραπάνω. Η επιλογή γίνεται αρχικά μέσω της αίτησης, της προσωπικής δήλωσης και των κατάλληλων συστατικών επιστολών, αν και ενδέχεται να σας γίνει συνέντευξη. Ενθαρρύνουμε τους δυνητικούς υποψηφίους να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του προγράμματος για μια ανεπίσημη συζήτηση σχετικά με το πρόγραμμα, ώστε να βοηθηθεί η αίτησή σας.

έξοδα

Δίδακτρα Εφαρμοσμένη Δημόσια Υγεία PgDip

Ιρλανδία £1140
Αγγλία £1140
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £1140
Σκωτία £1140
Ουαλία £1140

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 17 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ, γνωστό και ως CardiffMet, ιδρύθηκε το 1976 στη μικρή πόλη του Κάρντιφ της Ουαλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο διαθέτει περισσότερα από 1.000 δωμάτια φοιτητικής εστίας και είναι υπερήφανο που η διαμονή εδώ είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό μέρος για να κοιμηθεί κανείς. Όσοι μένουν στο χώρο έχουν πρόσβαση σε συχνές και δωρεάν κοινωνικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα σε κοντινή απόσταση, διασφαλίζοντας ότι όσοι σπουδάζουν εδώ έχουν εξίσου πολλές ευκαιρίες να κάνουν επαφές όσο και να επιτύχουν ακαδημαϊκά.

Λίστα με 183 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

 • Student Life in Cardiff - Cardiff Metropolitan University - Living in Cardiff as a student
 • Cardiff Metropolitan University International Video
 • Advice for Cardiff Met Applicants from Nigerian Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Cardiff Met - Llandaff
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Εφαρμοσμένη Δημόσια Υγεία PgDip Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - - - - Κάρντιφ Oncampus μερική απασχόληση
Ειδική κοινοτική νοσηλευτική δημόσιας υγείας (Health Visiting)(PgDip) PgDip Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - - - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ειδικός νοσηλευτής κοινοτικής δημόσιας υγείας PgDip Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - - - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημόσια Υγεία (διαδικτυακή μάθηση) MPH Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Online μερική απασχόληση
Ειδική κοινοτική νοσηλευτική δημόσιας υγείας (Health Visiting) PgDip Πανεπιστήμιο τoυ West of Scotland
(University of the West of Scotland)
- - - - - Πέισλι Ανάμεικτα μερική απασχόληση
Μάστερ Δημόσιας Υγείας (MPH) MSc Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
- - - - - Έξετερ Oncampus μερική απασχόληση
Ειδικός νοσηλευτής δημόσιας υγείας στην κοινότητα (επισκέπτης υγείας) PgDip Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- - - - - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οδοντιατρική Δημόσια Υγεία, Πολιτική και Ηγεσία σε απευθείας σύνδεση MSc Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου
(Queen Mary University of London)
- - - - - Λονδίνο Online μερική απασχόληση
Δημόσια Υγεία με επαγγελματική εγγραφή ως ειδικός νοσηλευτής δημόσιας υγείας στην κοινότητα (Health Visiting) PgDip Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
- - - - - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική Υγεία PgCert Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Online μερική απασχόληση