Myerscough College
Δενδροκομία και αστική δασοκομία (σε απευθείας σύνδεση) MSc
Myerscough College - Myerscough College

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23083 £21033 £25089
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20045 - £26356 £15868 - £25998 £19389 - £31527

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το μάθημα διεξάγεται στο University Centre Myerscough και απονέμεται από το University of Central Lancashire. Αυτό το online MSc Arboriculture and Urban Forestry, που απονέμεται από το University of Central Lancashire, είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα σπουδών με διεθνές προφίλ. Το μάθημα αναγνωρίζει τη διεπιστημονική προσέγγιση που απαιτείται για το σχεδιασμό, τη συντήρηση και τη διαχείριση των δέντρων ως μέρος των έργων πράσινης υποδομής. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που επιθυμούν να ασχοληθούν περαιτέρω με την κατανόηση των αστικών δέντρων, τη διαχείρισή τους και τους βιώσιμους τρόπους ανάπτυξης των αστικών δασών μας.

Το μάθημα ενθαρρύνει τη συζήτηση και την κριτική αξιολόγηση των πρακτικών και της καινοτόμου έρευνας στον τομέα της δενδροκομίας και της αστικής δασοκομίας, λαμβάνοντας τόσο την επιστημονική όσο και τη βιομηχανική άποψη για την τρέχουσα πρακτική. Εξετάζουμε τα τρέχοντα ζητήματα για την παροχή καλής φροντίδας δέντρων και υγιών αστικών δασών - επειδή τα δέντρα και το αστικό πράσινο συμβάλλουν τόσο πολύ στη βιωσιμότητα των αστικών περιοχών μας και παρόλα αυτά συχνά παραμελούνται ως θέμα ή θεωρούνται μόνο ως δευτερεύον πόρος στις αστικές περιοχές.

Είναι σημαντικό ότι το μάθημα απαιτεί από τους σπουδαστές του να υιοθετήσουν μια κριτική και αξιολογική στάση σχετικά με την αστική δασοπονία, επιτρέποντάς τους να αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους σε αυτόν τον τομέα και να είναι σε θέση να αναπτύξουν την επαγγελματική τους άποψη για βασικά θέματα που επηρεάζουν τα δέντρα στα αστικά μας τοπία. Τα ακαδημαϊκά πρότυπα στο μάθημα αυτό είναι υψηλά, με αποτέλεσμα οι ερευνητικές εργασίες των φοιτητών του ΠΜΣ να είναι συχνά κατάλληλες για δημοσίευση σε σχετικά ακαδημαϊκά περιοδικά.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αυτό το πρόγραμμα μπορεί να εκτελείται ως ένα πρόγραμμα με ανανέωση, οπότε οι νέοι φοιτητές μπορούν να ξεκινήσουν είτε με τις ενότητες του "Έτους 1" είτε με τις ενότητες του "Έτους 2", ανάλογα με το έτος εισαγωγής τους.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Οι φοιτητές θα συμμετάσχουν σε μια ποικιλία σχετικών επαγγελματικών αξιολογήσεων, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής γραπτών εκθέσεων, προφορικών παρουσιάσεων και διάδοσης πληροφοριών μέσω ιστοσελίδων και ερευνητικών αφισών και της συγγραφής ακαδημαϊκής έκθεσης ενός ερευνητικού έργου.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6.5

Οι υποψήφιοι των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι η αγγλική θα πρέπει να έχουν προσόντα αγγλικής γλώσσας με IELTS 6.5 ή ισοδύναμο.


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςArboriculture and Urban Forestry (Online), MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Ζητείται η υποβολή αιτήσεων από άτομα που κατέχουν τουλάχιστον πτυχίο (ή ισοδύναμο) με βαθμό άριστα (2,2) σε συναφή κλάδο. Θα είναι ευπρόσδεκτοι οι υποψήφιοι που δεν διαθέτουν πτυχίο Honours στην παραπάνω βαθμίδα, αλλά διαθέτουν συναφή επαγγελματικά προσόντα και εμπειρία. Όλοι οι μη τυπικοί υποψήφιοι μπορεί να περάσουν από συνέντευξη για να αξιολογηθεί η καταλληλότητα για το πρόγραμμα. Μπορεί επίσης να ληφθεί υπόψη η επαγγελματική εμπειρία και η απόδειξη δεξιοτήτων μελέτης. Θα ληφθούν υπόψη μη παραδοσιακά προσόντα και σχετική εργασιακή εμπειρία. Οι υποψήφιοι ενθαρρύνονται να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία για τις δυνατότητές τους να επωφεληθούν από το πρόγραμμα. Οι υποψήφιοι που πιστεύουν ότι μπορεί να είναι επιλέξιμοι για την πιστοποίηση προηγούμενης εμπειρίας/μάθησης (APE/L) για ορισμένα μαθήματα θα εξετάζονται σε ατομική βάση. Οι υποψήφιοι των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι η αγγλική θα πρέπει να έχουν προσόντα αγγλικής γλώσσας IELTS 6.5 ή ισοδύναμο. **Όλες οι προσφορές μπορεί να εξαρτώνται από την επιτυχή συνέντευξη**

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Σχετικά με το Myerscough College

Το Myerscough College είναι ένα ίδρυμα που προσφέρει τόσο περαιτέρω εκπαίδευση όσο και τριτοβάθμια εκπαίδευση και βρίσκεται στο αγγλικό χωριό Bilsborrow, στο Lancashire. Οι σπουδαστές μπορούν να περιμένουν να βρουν μαθήματα προσανατολισμένα σε ένα θέμα που βασίζεται στη γη, σε μια ποικιλία μορφών σπουδών που περιλαμβάνουν πλήρη και μερική απασχόληση, ακόμη και online για όσους δεν έχουν τον απαραίτητο ελεύθερο χρόνο για να δεσμευτούν σε τυπικά μαθήματα.

Λίστα με 48 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Myerscough College - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Myerscough College

προπτυχιακοί φοιτητές:
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
:
0
  • A Day in the Life at Myerscough College

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Δασολογία MFor Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- 20% 0% - 124 Μπανγκόρ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τροπική Δασοκομία MSc Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Online μερική απασχόληση
Αγροδασοκομία και επισιτιστική ασφάλεια MSc Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δενδροκομία και αστική δασοκομία (σε απευθείας σύνδεση) MSc Myerscough College
(Myerscough College)
- - - - - Πρέστον, Λανκασάιρ Online μερική απασχόληση
Δασοκομία MSc Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Online μερική απασχόληση
Αειφόρος τροπική δασοκομία (SUTROFOR) (μάθημα Erasmus Mundus) MSc Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγροδασοκομία PhD Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περιβαλλοντική δασοκομία MSc Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγροδασοκομία και επισιτιστική ασφάλεια μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης MSc Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Online μερική απασχόληση
Τροπική δασοκομία (με διεθνή υποτροφία της Κοινοπολιτείας) MSc Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Online μερική απασχόληση