Middlesex University
Διαχείριση της επαγγελματικής υγείας, ασφάλειας και ευημερίας MSc
Middlesex University - Πανεπιστήμιο Middlesex

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £30000 £26500 £30500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £27000 - £32000 £21000 - £29000 £22500 - £35500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26506 £24514 £28116
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24888 - £29177 £18792 - £27897 £20130 - £32846

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας εκτιμά ότι υπάρχουν πάνω από 100 εκατομμύρια εργαζόμενοι που πλήττονται από ατυχήματα ή από ασθένεια. Οι εταιρείες αναγνωρίζουν ολοένα και περισσότερο ότι η προστασία των εργαζομένων έχει οικονομικό όφελος και αυτό το πρόγραμμα σπουδών χρησιμοποιεί μια σειρά προσεγγίσεων, όπως η ασφάλεια των διαδικασιών, η ασφάλεια βάσει συμπεριφοράς, τα συστήματα διαχείρισης και τα προσαρμοστικά συστήματα για την ανάπτυξη κατάλληλης κουλτούρας υγείας και ασφάλειας.

Ένα πεδίο που ανταμείβει και εξελίσσεται συνεχώς, το μάθημα αυτό θα σας επιτρέψει να εξασφαλίσετε την ευημερία και την ευημερία των ανθρώπων στην εργασία. Από τη συμβολή στην πρόληψη των ασθενειών και του άγχους που σχετίζονται με την εργασία έως την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο τα κίνητρα μπορούν να επηρεάσουν την υγεία, το μάθημα είναι ποικίλο και εξελίσσεται συνεχώς. Δεν θα βελτιώσετε μόνο την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων, αλλά θα το κάνετε σε έναν τομέα όπου, λόγω της ίδιας της φύσης της σχέσης εργοδότη-εργαζόμενου, μπορεί συχνά να είναι δύσκολο για τα άτομα να θέσουν την υγεία τους σε προτεραιότητα.

Γιατί να σπουδάσετε MSc/PGDip Occupational Health, Safety and Wellbeing στο Middlesex University;

Το μάθημα αυτό δίνει έμφαση στην ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων και παρέχεται από ένα μείγμα ακαδημαϊκών με πρακτικό υπόβαθρο και επαγγελματιών που εργάζονται στη βιομηχανία. Οι ισχυροί δεσμοί του Πανεπιστημίου με τη βιομηχανία και τους επαγγελματικούς φορείς σημαίνουν ότι το μάθημα αυτό είναι ιδιαίτερα αναγνωρισμένο και σεβαστό διεθνώς.

Για όσους από εσάς έχετε την κατάλληλη εμπειρία, το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα το αντικείμενό σας και να γίνετε ένας ικανός επαγγελματίας που είναι σε θέση να επηρεάσει τη βελτίωση της υγείας, της ασφάλειας και του περιβάλλοντος στο χώρο εργασίας. Για όσους είναι νέοι στην ΥΑ&Α και εργάζονται σε οργανισμούς, σας προετοιμάζει για κατάλληλους εισαγωγικούς ρόλους.

Θα αναπτύξετε νομικές, τεχνικές και επιστημονικές γνώσεις που θα σας επιτρέψουν να αναγνωρίζετε, να αξιολογείτε και να επιλύετε προβλήματα. Θα αποκτήσετε εικόνα της υγείας και της ασφάλειας σε διάφορους κλάδους, όπως η γεωργία, οι κατασκευές, οι μεταφορές και η μεταποίηση, και θα είστε σε θέση να αναπτύσσετε την πολιτική ασφάλειας και ευημερίας ενός οργανισμού, να ανταποκρίνεστε στις αναφορές ατυχημάτων και ασθενειών και να βελτιώνετε τις δεξιότητές σας στις διαπραγματεύσεις, τη συνηγορία, τη διαχείριση, την ηγεσία, την επικοινωνία και την ομαδική εργασία.

Όλοι οι διδάσκοντες του μαθήματος είναι εν ενεργεία σύμβουλοι και έχουν ισχυρούς δεσμούς με επαγγελματικούς φορείς, γεγονός που διασφαλίζει ότι θα μελετάτε τις τελευταίες εξελίξεις και πρακτικές. Πολλοί από αυτούς είναι επίσης ενεργοί στην έρευνα και θα σας ενθαρρύνουν να διεξάγετε έρευνα η οποία θα αναγνωριστεί στον κλάδο.

Εάν δεν επιθυμείτε να σπουδάσετε ολόκληρο το ΠΜΣ, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για το PGDip, όπου σπουδάζετε μόνο οκτώ μαθήματα, παραλείποντας τη Διπλωματική Εργασία.

Σημαντικότερα σημεία του μαθήματος

Το πρόγραμμα σπουδών είναι διαπιστευμένο από το Institution of Occupational Safety and Health, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να γίνετε μέλος του ιδρύματος όταν ολοκληρώσετε το πρόγραμμα σπουδών και στη συνέχεια να γίνετε μέλος του ιδρύματος μετά από δύο χρόνια επαγγελματικής ανάπτυξης.

Θα έχετε πρόσβαση στο Barbour Index, την κορυφαία πηγή πληροφοριών για την υγεία και την ασφάλεια στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων στατιστικών στοιχείων, πληροφοριών σχετικά με τις αλλαγές στη νομοθεσία και οδηγών κατάρτισης.

Οι άριστες εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν ένα εξειδικευμένο εργαστήριο περιβαλλοντικής και επαγγελματικής ασφάλειας, όπου θα διεξάγετε πρακτικές αξιολογήσεις, καθώς και εξειδικευμένο εξοπλισμό παρακολούθησης και άλλο εξοπλισμό.

Ως φοιτητής αυτού του μαθήματος θα λάβετε δωρεάν ένα ηλεκτρονικό βιβλίο για κάθε ενότητα.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Occupational Health, Safety and Well-Being Management MSc από Πανεπιστήμιο Middlesex

75% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 7.0
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςOccupational Health, Safety and Well-Being Management, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

**Κανονικά απαιτούμε πτυχίο δεύτερης τάξης (2:**2 ή ανώτερο) ή ισοδύναμο πτυχίο. Δεχόμαστε βραβεία από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων της ιατρικής, της νοσηλευτικής, των κοινωνικών επιστημών, της εκπαίδευσης ή της νομικής. Εξετάζουμε επίσης υποψηφίους με δίπλωμα NeBOSH και διεθνές δίπλωμα NeBOSH ή άλλα σχετικά προσόντα. Όσοι δεν διαθέτουν τυπικά προσόντα πρέπει να αποδείξουν τριετή σχετική επαγγελματική πείρα και την ικανότητα να σπουδάσουν σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Συνιστούμε στους σπουδαστές να έχουν κάποια προηγούμενη εμπειρία και κατανόηση του κόσμου της εργασίας και να ενδιαφέρονται για διάφορους κλάδους. Οι απαιτήσεις συμμετοχής που αναφέρονται είναι ακριβείς κατά τη στιγμή της δημοσίευσης και διαφέρουν μεταξύ των προγραμμάτων. Παρακαλείστε να ελέγξετε τη σελίδα του επιλεγμένου μαθήματος για τις συγκεκριμένες απαιτήσεις εισόδου. Ανάλογα με το πρόγραμμα σπουδών που επιλέξατε, λαμβάνουμε υπόψη και συνδυασμό προσόντων. Τις πιο πρόσφατες απαιτήσεις εισόδου μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του μαθήματος στη διεύθυνση: https://www.mdx.ac.uk/courses/postgraduate/occupational-health-safety-wellbeing-management Εφαρμόζουμε μια εξατομικευμένη προσέγγιση εισδοχής κατά την οποία κάνουμε δίκαιες, αλλά φιλόδοξες προσφορές στους αιτούντες. Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να συνεχίσετε να στοχεύετε ψηλά και να επιτυγχάνετε σπουδαία αποτελέσματα. Αν δεν πετύχετε τους βαθμούς που ελπίζατε, θα εξετάσουμε περισσότερα από τα προσόντα σας όταν λάβουμε την τελική μας απόφαση. Θα λάβουμε υπόψη μας τυχόν εμπόδια που μπορεί να αντιμετωπίσατε στη μάθησή σας, ιδίως με πιθανές διαταραχές λόγω του κοροναϊού, τα επιτεύγματά σας σε άλλους τομείς και την προσωπική σας δήλωση. Στο Middlesex, επιδιώκουμε πάντα να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ευέλικτοι. Είμαστε υπερήφανοι για τον τρόπο με τον οποίο αναγνωρίζουμε τις δυνατότητες των υποψηφίων μας και τους υποστηρίζουμε ώστε να επιτύχουν στο μέλλον.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Middlesex στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 25 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Middlesex

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Middlesex

Το Πανεπιστήμιο Middlesex ιδρύθηκε το 1973 και βρίσκεται στα περίχωρα του Λονδίνου, σε απόσταση περίπου 40 λεπτών με το μετρό. Το πανεπιστήμιο είναι γνωστό για την προσέλκυση μεγάλου αριθμού διεθνών φοιτητών κάθε χρόνο, γεγονός που καθιστά το πανεπιστήμιο μια διαφορετική εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους. Όσον αφορά τις δραστηριότητες εντός της πανεπιστημιούπολης, οι υποψήφιοι μπορούν να περιμένουν να βρουν μια βραβευμένη Φοιτητική Ένωση που κάνει το κάτι παραπάνω όταν πρόκειται για τη διοργάνωση εκδηλώσεων στην πανεπιστημιούπολη που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά.

Λίστα με 263 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Middlesex - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Middlesex

προπτυχιακοί φοιτητές:
12180
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2825
:
15005
 • How You Learn | Middlesex University
 • What I Love About Studying | Middlesex University
 • Advice for New Uni Students | Middlesex University
 • Hear From A Student About Life At Middlesex University
 • Why our International students choose Middlesex

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διαχείριση της επαγγελματικής υγείας, ασφάλειας και ευημερίας MSc Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £14800 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση της επαγγελματικής υγείας και ασφάλειας MSc Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £12000 - Πόρτσμουθ Oncampus μερική απασχόληση
Επαγγελματική υγεία, ασφάλεια και περιβαλλοντική διαχείριση MSc Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £14800 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική υγεία, ασφάλεια και περιβαλλοντική διαχείριση MSc Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £12000 - Πόρτσμουθ Oncampus μερική απασχόληση
Επαγγελματική Υγιεινή MSc Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £2717 - Λονδίνο Online μερική απασχόληση
Επαγγελματική Υγεία PgCert Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Online μερική απασχόληση
Επαγγελματική Υγιεινή PgDip Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Online μερική απασχόληση
Ειδική κοινοτική νοσηλευτική δημόσιας υγείας (Επισκέψεις υγείας ή νοσηλευτική επαγγελματικής υγείας ή σχολική νοσηλευτική) MSc Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - - - Ντέρμπι Oncampus μερική απασχόληση