Middlesex University
Σχεδιαστική Μηχανική BEng (Hons)
Middlesex University - Πανεπιστήμιο Middlesex

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Μηχανική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £31637 £35380 £40536
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £26801 - £37618 £27710 - £44237 £31831 - £51154

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Οι μηχανικοί σχεδιασμού είναι καινοτόμοι που αναπτύσσουν προϊόντα και τα συστήματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους. Τα πτυχία μας παρέχουν στους φοιτητές την πρακτική κατάρτιση και την εμπειρία σε έργα ώστε να γίνουν ολοκληρωμένοι μηχανικοί σχεδιασμού με επαγγελματικό χαρτοφυλάκιο εργασιών.

Γιατί να σπουδάσετε BEng/MEng Design Engineering στο Middlesex University; Το Design Engineering στο Middlesex είναι διαθέσιμο είτε ως τριετές Bachelor of Engineering (BEng) είτε ως τετραετές Master of Engineering (MEng).

Τα πτυχία παράγουν επαγγελματίες και ικανούς μηχανικούς σχεδιασμού, ικανούς να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση, την αντιμετώπιση των προκλήσεων και των ευκαιριών που προκύπτουν στη σύγχρονη βιομηχανική και εμπορική πρακτική. Θα εξερευνήσετε το σχεδιασμό και την υλοποίηση ψηφιακών συστημάτων και θα αποκτήσετε εμπειρία στη χρήση του πιο πρόσφατου βιομηχανικού λογισμικού που είναι εξοπλισμένο στα εργαστήρια και τα εργαστήριά μας.

Για να υποστηρίξετε την επαγγελματική σας επιτυχία, θα δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό χαρτοφυλάκιο εργασιών καθ' όλη τη διάρκεια του πτυχίου σας και θα λαμβάνετε τακτικά διαλέξεις από προσκεκλημένους και ανατροφοδότηση έργων από επαγγελματίες του κλάδου, με την επιλογή να περάσετε ένα έτος σε πρακτική άσκηση στον κλάδο.

Ευέλικτος σχεδιασμός του προγράμματος Η σουίτα μαθημάτων Σχεδιαστικής Μηχανικής έχει κοινό πρώτο έτος σπουδών που επιτρέπει στους φοιτητές να γνωρίσουν όλες τις πτυχές της μηχανικής. Ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας, μπορείτε στη συνέχεια να συνεχίσετε με το ευρύ πτυχίο Design Engineering ή να μεταφερθείτε σε ένα από αυτά τα εξειδικευμένα προγράμματα αριστείας:

Ρομποτική - Ανάλυση και ανάπτυξη ρομποτικών συστημάτων Ηλεκτρονική - Ανάπτυξη αναλογικών και ψηφιακών συστημάτων Μηχανοτρονική - Σχεδιασμός ηλεκτρομηχανικών συστημάτων με τη χρήση υπολογιστών ελέγχου Σημαντικότερα σημεία του μαθήματος Θα ενθαρρυνθείτε να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς σχεδιασμού μηχανικής υψηλού κύρους για να ενισχύσετε την εμπειρία σας και τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας Οι ειδικές εγκαταστάσεις μας στο νέο κτίριο Ritterman είναι εξοπλισμένες με εξοπλισμό βιομηχανικών προτύπων στα ηλεκτρονικά, τη μηχατρονική, τη ρομποτική και τις λύσεις δικτύωσης Θα διευρύνετε τις γνώσεις σας στον κλάδο μέσω της σειράς εβδομαδιαίων διαλέξεων προσκεκλημένων ομιλητών από μερικούς από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες και εταιρείες σχεδιασμού του Ηνωμένου Βασιλείου. Στο πλαίσιο του προγράμματος σπουδών διατίθεται πρακτική άσκηση διάρκειας ενός έτους. Εάν υποβάλετε αίτηση για το τετραετές πρόγραμμα σπουδών MEng, θα αποκτήσετε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών αμέσως μόλις ολοκληρώσετε επιτυχώς το προπτυχιακό σας πτυχίο Όποια κατεύθυνση και αν επιλέξετε, μπορείτε να αλλάξετε σε άλλη μετά το πρώτο έτος σπουδών σας Ως φοιτητής αυτού του μαθήματος θα λάβετε δωρεάν ένα ηλεκτρονικό εγχειρίδιο για κάθε ενότητα.

Accredited by the Institution of Engineering Designers (IED) on behalf of the Engineering Council for the purposes of partially meeting the academic requirement for registration as a Chartered Engineer.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Design Engineering, BEng (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Σκοπός αυτής της ενότητας είναι να αναπτύξετε τις γνώσεις και την κατανόηση των εργαλείων και των τεχνικών που είναι διαθέσιμα για την υποστήριξη της αποτελεσματικής εφαρμογής των μαθηματικών στον μηχανολογικό σχεδιασμό.

Αυτή η ενότητα θα αναπτύξει τις γνώσεις και την κατανόησή σας σε μια σειρά από διαδικασίες και τεχνικές μοντελοποίησης και πρωτοτυποποίησης, ώστε να μπορέσετε να ολοκληρώσετε με επιτυχία έναν αριθμό έργων. Θα μάθετε να χρησιμοποιείτε μια σειρά από μηχανήματα εργαστηρίου για να το πετύχετε αυτό και τα έργα θα απαιτήσουν από εσάς να αναπτύξετε και να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων και να αξιοποιήσετε τις γνώσεις που αποκτήσατε από άλλες διδακτικές ενότητες.

Στόχος αυτής της ενότητας είναι να αναπτύξετε τις γνώσεις και την κατανόηση των βασικών αρχών της ηλεκτρονικής. Θα αναπτύξετε μια σειρά από πρακτικές δεξιότητες, στάσεις και τεχνικές που απαιτούνται για την επιτυχή κατασκευή ηλεκτρονικών κυκλωμάτων.

Αυτή η ενότητα έχει ως στόχο να σας δώσει τη δυνατότητα να γράφετε προγράμματα υπολογιστών ως απάντηση σε μια δεδομένη εντολή, τα οποία θα ανταποκρίνονται και θα ελέγχουν φυσικές συσκευές και διαδικασίες.

Έτος 2

Αυτή η ενότητα έχει ως στόχο να διερευνήσει και να καταδείξει το ρόλο και τις ευθύνες των μηχανικών σε διάφορα πλαίσια εκτός της ειδικότητάς τους. Αυτές θα καλύπτουν θέματα όπως η αναγνώριση των υποχρεώσεων προς την κοινωνία, το επάγγελμα, το περιβάλλον και η δέσμευση σε επαγγελματικά πρότυπα. Η ενότητα θα καλύψει επίσης άλλα ευρύτερα θέματα όπως η παγκοσμιοποίηση (παγκόσμια παραγωγή, λειτουργία σε παγκόσμιες αγορές, πολιτιστικά θέματα, οικονομικές ανησυχίες, κίνδυνοι κ.λπ.) και ο αντίκτυπός της στις επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Αυτή η ενότητα έχει ως στόχο να σας παράσχει τις γνώσεις και την κατανόηση των συστημάτων ελέγχου και εξηγεί τις αρχές του ελέγχου ανατροφοδότησης. Η ενότητα αναπτύσσει επίσης την ικανότητά σας να αναλύετε τεχνικές για το σχεδιασμό και τη μοντελοποίηση ελεγκτών για την επίλυση πραγματικών προβλημάτων με βάση μπλοκ διαγράμματα και συναρτήσεις μεταφοράς, και να χρησιμοποιείτε τέτοιες τεχνικές στο πλαίσιο του μηχανολογικού σχεδιασμού.

Αυτή η ενότητα στοχεύει στην παροχή των γνώσεων και των δεξιοτήτων που απαιτούνται για την εκτέλεση τεχνικών έργων και θα σας δώσει την ευκαιρία να τις εφαρμόσετε, μαζί με τις γνώσεις και τις δεξιότητες από άλλες ενότητες, σε πρακτικά έργα.

Έτος 3

Αυτή η ενότητα έχει ως στόχο να σας δώσει τα εφόδια για να κατανοήσετε τη διαδικασία της καινοτομίας σε ένα μηχανολογικό πλαίσιο και να είστε σε θέση να εκτιμήσετε τον τρόπο με τον οποίο αυτή επηρεάζει τη διαχείριση μιας μηχανολογικής επιχείρησης.

Στόχος αυτής της ενότητας είναι να αναπτύξετε περαιτέρω τις ερευνητικές σας δεξιότητες και τη γραπτή επικοινωνία και να αναπτύξετε την ικανότητά σας να οικοδομείτε και να διατυπώνετε ένα επιχείρημα βασισμένο σε στοιχεία. Θα αναπτύξει επίσης την ικανότητά σας να σχεδιάζετε στρατηγικές εμπορευματοποίησης.

Αυτή η ενότητα έχει ως στόχο να σας δώσει την ευκαιρία να αναλάβετε ένα σημαντικό έργο αυτοκατευθυνόμενου μηχανολογικού σχεδιασμού, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις και τις δεξιότητες που αποκτήσατε καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Το μάθημα θα σας δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με το έργο για μια εκτεταμένη περίοδο και θα σας επιτρέψει να συνεισφέρετε σημαντικά προσωπικά σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας μηχανολογικού σχεδιασμού και ανάπτυξης, ανάλογα με τους στόχους του προγράμματός σας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Design Engineering BEng (Hons) από Πανεπιστήμιο Middlesex

40% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
20% Επαγγελματίες πληροφορικής
15% Διοικητικά επαγγέλματα
15% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για μηχανική (μη ειδική)

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6 Με τουλάχιστον 5,5 σε κάθε συστατικό.
TOEFL (iBT) 72 Με τουλάχιστον 17 στην ακρόαση και τη γραφή, 20 στον προφορικό λόγο και 18 στην ανάγνωση
PTE Academic 51 Με τουλάχιστον 51 σε όλα τα στοιχεία

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςDesign Engineering, BEng (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Σχεδιαστική Μηχανική BEng (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
EU £14000 έτος 1
Διεθνή £14000 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
  • έτος 2
  • έτος 3

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Middlesex στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 25 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Middlesex

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Middlesex

Το Πανεπιστήμιο Middlesex ιδρύθηκε το 1973 και βρίσκεται στα περίχωρα του Λονδίνου, σε απόσταση περίπου 40 λεπτών με το μετρό. Το πανεπιστήμιο είναι γνωστό για την προσέλκυση μεγάλου αριθμού διεθνών φοιτητών κάθε χρόνο, γεγονός που καθιστά το πανεπιστήμιο μια διαφορετική εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους. Όσον αφορά τις δραστηριότητες εντός της πανεπιστημιούπολης, οι υποψήφιοι μπορούν να περιμένουν να βρουν μια βραβευμένη Φοιτητική Ένωση που κάνει το κάτι παραπάνω όταν πρόκειται για τη διοργάνωση εκδηλώσεων στην πανεπιστημιούπολη που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά.

Λίστα με 253 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Middlesex - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Middlesex

  • How You Learn | Middlesex University
  • What I Love About Studying | Middlesex University
  • Advice for New Uni Students | Middlesex University
  • Hear From A Student About Life At Middlesex University
  • Why our International students choose Middlesex

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μηχανολογικός σχεδιασμός BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
71% 10% 10% £16000 117 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική σχεδιασμού προϊόντων BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
70% 5% 0% £13500 94 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανικός σχεδιασμού προϊόντων με διεθνές έτος ίδρυσης BEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
80% 5% 4% £20750 163 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική σχεδιασμού προϊόντων BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Glascow
(University of Glasgow)
70% 3% 0% £95800 203 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιαστική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Brighton
(University of Brighton)
78% 7% 9% £13842 105 Μπράιτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Design Engineering Top-Up BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
53% 5% 10% £16500 113 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιαστική μηχανική με έτος θεμελίωσης BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
69% 0% 5% £14000 94 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιαστική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Aston
(Aston University)
76% 4% 0% £20200 144 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική σχεδιασμού προϊόντων BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
82% 6% 5% £14000 101 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική σχεδιασμού προϊόντων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores
(Liverpool John Moores University)
75% 0% 10% £16100 150 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης