Manchester Metropolitan University
Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων Μόδας MSc
Manchester Metropolitan University - Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Με μεγάλη έμφαση στην απασχολησιμότητα και την κοινωνική ευθύνη, το MSc International Fashion Business Management απευθύνεται σε υποψηφίους από διάφορα υπόβαθρα που θέλουν να αποκτήσουν επαγγελματική κατανόηση της βιομηχανίας της μόδας.

Η δομή του προγράμματος επιτρέπει στους δημιουργούς της μόδας να συνεχίσουν τη δημιουργική τους πρακτική, αποκτώντας παράλληλα μια καλή γνώση των διεθνών επιχειρήσεων μόδας, καθώς και στους υποψηφίους που θα ήθελαν να δημιουργήσουν τη δική τους μάρκα μόδας ή επιχείρηση σε αυτόν τον ανταγωνιστικό παγκοσμιοποιημένο κλάδο. Το πρόγραμμα αυτό θα εφοδιάσει τους αποφοίτους με τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για να βοηθήσουν στην εξέλιξη της βιομηχανίας της μόδας ώστε να γίνει πιο ηθικά συνειδητή, κοινωνικά προοδευτική και περιβαλλοντικά βιώσιμη.

Οι σπουδαστές θα αποκτήσουν εμπειρία τόσο στις στρατηγικές όσο και στις δημιουργικές πτυχές της μόδας, των επιχειρήσεων και της διαχείρισης. Θα αναπτύξουν γνώσεις σχετικά με τα επιχειρηματικά, περιβαλλοντικά, κοινωνικά και πολιτιστικά πλαίσια, υποστηρίζοντας τη στρατηγική και δημιουργική διαδικασία με θεωρητικές γνώσεις σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη παγκόσμια αγορά.

Ο χαρακτήρας και η κουλτούρα του Μάντσεστερ ενσωματώνονται σε αυτό το μάθημα. Ως μια διεθνής πόλη που προσελκύει παγκόσμιες μάρκες και έχει μια ακμάζουσα ανεξάρτητη οικονομία της μόδας, οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν από μια σειρά διαφορετικών μαθησιακών εμπειριών. Μέσω μιας σειράς ζωντανών αναθέσεων έργων και ευκαιριών για συνεργασία, οι φοιτητές ενθαρρύνονται να αμφισβητήσουν το status quo και να δημιουργήσουν ένα δημιουργικό χαρτοφυλάκιο που θα καταδεικνύει τις ξεχωριστές δεξιότητες και την εμπειρία τους σε υποψήφιους εργοδότες.

Χαρακτηριστικά και οφέλη - Ευελιξία - Επιλέξτε από μια σειρά εξειδικευμένων προαιρετικών ενοτήτων στο 2ο εξάμηνο, για παράδειγμα επιχειρηματικότητα, ανάπτυξη προϊόντων και βιομηχανική εμπειρία, για να προσαρμόσετε τις σπουδές σας στα ενδιαφέροντα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. - Κοινότητα της μόδας - Μια διεθνής και πολιτισμικά ποικιλόμορφη πόλη, το Μάντσεστερ φιλοξενεί παγκόσμιες μάρκες εκτός από μια ακμάζουσα ανεξάρτητη οικονομία της μόδας και δημιουργικές βιομηχανίες. - Εμπειρογνωμοσύνη - Το προσωπικό μας είναι ερευνητές και ειδικοί της βιομηχανίας, καλύπτοντας το εύρος του κόσμου της μόδας από το σχεδιασμό, την εφοδιαστική αλυσίδα και την παραγωγή μέχρι το μάρκετινγκ, το merchandising και τη διοίκηση. - Το μέλλον της μόδας - Οι φοιτητές θα είναι εφοδιασμένοι με τις βασικές γνώσεις και τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για να βοηθήσουν στην εξέλιξη της βιομηχανίας της μόδας ώστε να γίνει πιο περιβαλλοντικά βιώσιμη, κοινωνικά προοδευτική και ηθικά συνειδητοποιημένη. - Σύνδεσμοι με τη βιομηχανία - Είμαστε συνδεδεμένοι με περισσότερους από 400 βιομηχανικούς εταίρους, από την ASOS και την Boohoo μέχρι τον Alexander McQueen και το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας, διασφαλίζοντας ότι τα προγράμματά μας διαμορφώνονται έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες ενός διαρκώς μεταβαλλόμενου τομέα μέσω ζωντανών έργων, εξωτερικών επισκέψεων και ευκαιριών δικτύωσης.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 5.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςInternational Fashion Business Management, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 32 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ είναι ένα ίδρυμα που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και ιδρύθηκε το 1970 στην πόλη του Μάντσεστερ. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από το γεγονός ότι απέχουν λιγότερο από δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Από ακαδημαϊκής άποψης, το πανεπιστήμιο προσφέρει όλα τα πιο συνηθισμένα προγράμματα Φιλελευθέρων Τεχνών, αλλά και κάποια λιγότερο συχνά εμφανιζόμενα αντικείμενα, όπως η Εγκληματολογία και η Κοινωνιολογία. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να περιμένουν να απολαύσουν την ησυχία και την ιδιωτικότητα του έβδομου ορόφου του πανεπιστημίου, ο οποίος είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στις μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές.

Λίστα με 278 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
27525
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5195
:
32720
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Μόδα": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • #McrMetUni Open Day: Welcome
 • International Students: Living and Studying in Manchester
 • Meet International Student David
 • International Students: Welcome to Manchester Metropolitan University
 • What to Expect on Arrivals Day: Birley

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Manchester College
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μάρκετινγκ και Διαχείριση Μόδας MA Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £2020 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Μόδα και κλωστοϋφαντουργία MSc (Res) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £8000 - Χάντερσφιλντ Oncampus μερική απασχόληση
Μάρκετινγκ μόδας MA Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £17600 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ μόδας MA Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £18800 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μόδα και κλωστοϋφαντουργία MA (Res) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £8000 - Χάντερσφιλντ Oncampus μερική απασχόληση
Διοίκηση επιχειρήσεων μόδας MA/MSc Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ μόδας (με επαγγελματική εμπειρία) MA Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £18800 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μόδα MA Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
- - - £23500 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας MA Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μόδα και κλωστοϋφαντουργία MA Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £18100 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης