Manchester Metropolitan University
Ψυχολογία της υγείας MSc
Manchester Metropolitan University - Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Health Psychology MSc στο Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: ανατομία, φυσιολογία και παθολογία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
67 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων ανατομία, φυσιολογία και παθολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : ανατομία, φυσιολογία και παθολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32000 £25000 £29000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £34000 £18000 - £27500 £19000 - £30500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε ανατομία, φυσιολογία και παθολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25154 £26830 £32977
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22123 - £29608 £21022 - £35666 £25332 - £42896

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Καταλάβετε γιατί οι υγιείς αποφάσεις μας για το νέο έτος πάντα αποτυγχάνουν παρά τις καλές μας προθέσεις. Εξερευνήστε πώς ο εγκέφαλος και το σώμα μας επεξεργάζονται το στρες και πώς η ψυχολογία θα μπορούσε να σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε το επόμενο κρυολόγημά σας. Ανακαλύψτε πώς να αξιολογείτε τη νευροψυχολογική λειτουργία.

Η ψυχολογία της υγείας είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος κλάδος, ο οποίος μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην αντιμετώπιση ορισμένων από τα μεγάλα ζητήματα υγείας που αντιμετωπίζει σήμερα η κοινωνία. Οι ψυχολόγοι υγείας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πανδημίας COVID-19, συχνά στο επίκεντρο των μέσων ενημέρωσης ως μία από τις ομάδες εμπειρογνωμόνων που βοηθούν τους πληθυσμούς μας να διατηρήσουν την υγεία τους και να αντιμετωπίσουν την ασθένεια, την απομόνωση, το άγχος και τους πολλούς τρόπους με τους οποίους έχει αλλάξει η ζωή.

Σε αυτό το μάθημα, θα θέσετε ερωτήματα σχετικά με τα βασικά ζητήματα υγείας που αντιμετωπίζουν οι κοινότητές μας, από τη γήρανση του πληθυσμού μας μέχρι τις πιεστικές υπηρεσίες υγείας, τις παγκόσμιες προκλήσεις για την υγεία και τις ανισότητες στην υγεία.

Θα εξερευνήσετε την ανθρώπινη συμπεριφορά, την αλλαγή συμπεριφοράς υγείας, τη νευροψυχολογία και τις μεθόδους έρευνας. Και θα αναζητήσετε τρόπους βελτίωσης της υγείας, της ασθένειας και των συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης μέσω της εφαρμογής ψυχολογικής θεωρίας και πρακτικών μεθόδων.

Μερικά από τα θέματα που θα εξετάσετε περιλαμβάνουν τους παράγοντες που καθιστούν ένα άτομο ευάλωτο στην εμφάνιση παθήσεων όπως η στεφανιαία νόσος ή το COVID-19 και γιατί ο τόπος διαμονής των ανθρώπων έχει σημασία για τα αποτελέσματα της υγείας τους.

Θα μπορούσατε να εφαρμόσετε την ψυχολογία για να διασφαλίσετε ότι τα παιδιά έχουν αρκετή σωματική δραστηριότητα, για να κατανοήσετε την εμπειρία των ανθρώπων που ζουν με εγκεφαλικό επεισόδιο ή για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους με διαβήτη να παίρνουν τα φάρμακά τους.

Θα μελετήσετε επίσης τις αρχές και την πρακτική της έρευνας και της αξιολόγησης, εφαρμόζοντας αυτές τις δεξιότητες σε μια διπλωματική εργασία που θα εκπονηθεί στο πεδίο. Θα ολοκληρώσετε μια ευκαιρία επαγγελματικής μάθησης διάρκειας 70 ωρών για να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας στην ψυχολογία της υγείας και να αποκτήσετε εργασιακή εμπειρία.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

 • Μάθηση με βάση την εργασία - Σας προσφέρουμε μια ευκαιρία μάθησης με βάση την εργασία διάρκειας 70 ωρών σε έναν σχετικό οργανισμό ή την ευκαιρία να εργαστείτε σε ένα ζωντανό έργο, εφαρμόζοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στην επίλυση πραγματικών προβλημάτων.

 • Αναγνωρισμένο - Το πρόγραμμα αυτό είναι αναγνωρισμένο ως MSc Health Psychology Stage 1 από τη Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία (BPS), το πρώτο στάδιο για να γίνεις πτυχιούχος ψυχολόγος υγείας.

 • Ερευνητικό έργο - Θα ολοκληρώσετε ένα διατριβικό έργο, μαθαίνοντας δεξιότητες σχεδιασμού, διεξαγωγής και αξιολόγησης ψυχολογικής έρευνας με εφαρμογές στην πραγματική ζωή.

 • Σύγχρονη διδασκαλία - Η ομάδα διδασκαλίας μας περιλαμβάνει επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς με εμπειρία στο NHS και σε ιδιωτικές πρακτικές (στο Ηνωμένο Βασίλειο και διεθνώς).

 • Εξαιρετικές εγκαταστάσεις - Θα έχετε πρόσβαση στις εξειδικευμένες εγκαταστάσεις μας για επίδειξη και πρακτική εξάσκηση στην ψυχολογία, όπως μια ερευνητική συσκευή απεικόνισης fNIR, 12 εργαστήρια πειραματικών δοκιμών και 6 εργαστήρια ψυχολογίας.

 • Ερευνητικά ενεργό τμήμα - Το Τμήμα Ψυχολογίας φιλοξενεί την ερευνητική ομάδα Stress, Health and Performance.

 • Επεκτείνετε τις γνώσεις σας - Ο καινοτόμος συνδυασμός αξιολογήσεων που διαθέτουμε περιλαμβάνει αξιολογήσεις που βασίζονται σε δεξιότητες και ένα ημερολόγιο πρακτικής άσκησης με αναστοχασμό.

Αναγνωρισμένο από τη Royal Society of Biology με σκοπό την κάλυψη, εν μέρει, των ακαδημαϊκών απαιτήσεων και της εμπειρίας για την ιδιότητα του μέλους και του Chartered Biologist (CBiol).

Αναγνωρισμένο από τη Royal Society of Biology με σκοπό την κάλυψη, εν μέρει, των ακαδημαϊκών απαιτήσεων και της εμπειρίας για την ιδιότητα του μέλους και του Chartered Biologist (CBiol).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Health Psychology MSc από Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

40% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Επαγγελματίες νοσηλευτές
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγελματίες πρόνοιας
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 5.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςHealth Psychology, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #46 
  • #60 
  Ψυχολογία
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #62 
  • #80 
  Ψυχολογία
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #57 
  • #401 
  Ψυχολογία

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 32 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ είναι ένα ίδρυμα που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και ιδρύθηκε το 1970 στην πόλη του Μάντσεστερ. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από το γεγονός ότι απέχουν λιγότερο από δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Από ακαδημαϊκής άποψης, το πανεπιστήμιο προσφέρει όλα τα πιο συνηθισμένα προγράμματα Φιλελευθέρων Τεχνών, αλλά και κάποια λιγότερο συχνά εμφανιζόμενα αντικείμενα, όπως η Εγκληματολογία και η Κοινωνιολογία. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να περιμένουν να απολαύσουν την ησυχία και την ιδιωτικότητα του έβδομου ορόφου του πανεπιστημίου, ο οποίος είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στις μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές.

Λίστα με 278 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
27525
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5195
:
32720
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Ψυχολογία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • #McrMetUni Open Day: Welcome
 • International Students: Living and Studying in Manchester
 • Meet International Student David
 • International Students: Welcome to Manchester Metropolitan University
 • What to Expect on Arrivals Day: Birley

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Νευροεπιστήμη με ψυχολογία με βιομηχανική πρακτική άσκηση Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
77% 1% 0% £26100 £24800 195 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνιολογία και Ψυχολογία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
71% 0% 0% £26500 187 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και Ψυχολογία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
96% 1% 0% £21900 £20800 166 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναπτυξιακή Ψυχολογία MSc Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £20600 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένη Ψυχολογία (Κλινική) Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
90% 0% 4% £29700 192 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία Msci (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
94% 10% 0% £35000 196 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρωπολογία και Ψυχολογία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
96% 1% 3% £21900 £20800 174 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία με καινοτομία Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- 5% 10% £31300 175 Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία και Ψυχολογία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
75% 2% 6% £20900 168 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένη Ψυχολογία (Κλινική) Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- - - £27650 - Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης