Manchester Metropolitan University
Data Science MSc
Manchester Metropolitan University - Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Τα δεδομένα μπορούν να παρέχουν γνώσεις για τη διαμόρφωση της λήψης αποφάσεων, να τροφοδοτήσουν την επιστημονική καινοτομία, να βελτιώσουν τις επιχειρηματικές λειτουργίες ή να ενημερώσουν την κυβερνητική πολιτική. Χρειάζονται όμως στατιστικές και υπολογιστικές μέθοδοι τελευταίας τεχνολογίας για να ξεκλειδωθεί αυτή η δύναμη. Το μάθημά μας MSc Data Science σας επιτρέπει να κατακτήσετε αυτές τις μεθόδους.

Σε αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην επιστήμη των δεδομένων, θα σας εφοδιάσουμε με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για την απόκτηση, την επιμέλεια, τη διαχείριση και την ανάλυση δεδομένων για την επίλυση πραγματικών προβλημάτων. Θα αποκτήσετε βασικές, μεταβιβάσιμες δεξιότητες υπολογιστικής και στατιστικής σκέψης για τη δημιουργία και την ανάπτυξη προϊόντων και γνώσεων βασισμένων στα δεδομένα. Και θα εξετάσετε τρόπους επίλυσης των προκλήσεων σε μια σειρά πιθανών, πλούσιων σε δεδομένα, τομέων εφαρμογών, όπως η υγεία, το κλίμα, οι μεταφορές και οι πωλήσεις.

Θα έχετε την ευελιξία να καθορίσετε την κατεύθυνση των μεταπτυχιακών σας σπουδών με ένα μεταπτυχιακό έργο που θα σχεδιάσετε μόνοι σας. Ενώ θα έχετε την ατομική υποστήριξη του επιβλέποντα καθηγητή σας, πρόκειται για ένα ατομικό έργο - τόσο για την ανάπτυξη δεξιοτήτων πληροφορικής όσο και για την οικοδόμηση αυτοπεποίθησης και αυτονομίας, δεξιότητες ζωτικής σημασίας για το χώρο εργασίας.

Θα σας βοηθήσουμε να θέσετε τις τεχνικές δεξιότητες σε ένα πραγματικό, επαγγελματικό πλαίσιο - βοηθώντας σας να επικοινωνήσετε τα ευρήματά σας στον εργασιακό χώρο και να αντιμετωπίσετε τυχόν νομικά ή ηθικά ζητήματα που προκύπτουν από την επεξεργασία δεδομένων.

Είτε σκοπεύετε να συνεχίσετε τις σπουδές σας σε διδακτορικό επίπεδο, είτε επιθυμείτε να σταδιοδρομήσετε ως επιστήμονας δεδομένων, αρχιτέκτονας δεδομένων, προγραμματιστής βάσεων δεδομένων ή αναλυτής μεγάλων δεδομένων, αυτό το μεταπτυχιακό πτυχίο στην επιστήμη δεδομένων μπορεί να σας ανοίξει το δρόμο.

- Προαιρετικό έτος πρακτικής άσκησης

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών είναι διαθέσιμο με ένα προαιρετικό έτος βιομηχανικής πρακτικής άσκησης, δίνοντας στους σπουδαστές την ευκαιρία να προσαρμόσουν τις γνώσεις τους ώστε να ταιριάζουν σε έναν συγκεκριμένο κλάδο ή σε ένα σύνολο δεξιοτήτων. Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία να εφαρμόσετε τη θεωρία στην πράξη και να αποκτήσετε μεταβιβάσιμες δεξιότητες στον χώρο εργασίας, προσφέροντας πραγματική ώθηση στο βιογραφικό σας όταν αποφοιτήσετε.

- Χαρακτηριστικά και οφέλη

- Εξαιρετικές εγκαταστάσεις - Το Τμήμα διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού στα δικά μας εξειδικευμένα εργαστήρια, μαζί με την υποστήριξη του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού μας.

- Επαγγελματική διαπίστευση - Αυτό το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το BCS (Chartered Institute for IT), παρέχοντας ισχυρή επαγγελματική εστίαση.

- Κορυφαία έρευνα - Η έρευνά μας έχει αξιολογηθεί ως "διεθνώς άριστη", ενώ ορισμένες από αυτές έχουν αξιολογηθεί ως "παγκοσμίως κορυφαίες" στο Πλαίσιο Ερευνητικής Αριστείας (REF) του 2014.

- Επαγγελματικά πρότυπα - Είμαστε μια Ακαδημία για την Ένωση Βιομηχανίας Τεχνολογίας Υπολογιστών (CompTIA) - παρέχουμε το πρόγραμμα συνεργάτη της, το οποίο παρέχει στους σπουδαστές μια πορεία προς μια ανταμείβοντας, υψηλής ανάπτυξης καριέρα στον τομέα της πληροφορικής.

- Ακμάζων τεχνολογικός τομέας - Το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο Μάντσεστερ φέρνει τον μεγαλύτερο τομέα δημιουργικής και ψηφιακής τεχνολογίας εκτός της πρωτεύουσας στο κατώφλι μας.

- Προαιρετικό έτος πρακτικής άσκησης - Ενισχύστε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας και εφαρμόστε τη θεωρία στην πράξη με μια πρακτική άσκηση στη βιομηχανία.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 5.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςData Science, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 32 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ είναι ένα ίδρυμα που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και ιδρύθηκε το 1970 στην πόλη του Μάντσεστερ. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από το γεγονός ότι απέχουν λιγότερο από δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Από ακαδημαϊκής άποψης, το πανεπιστήμιο προσφέρει όλα τα πιο συνηθισμένα προγράμματα Φιλελευθέρων Τεχνών, αλλά και κάποια λιγότερο συχνά εμφανιζόμενα αντικείμενα, όπως η Εγκληματολογία και η Κοινωνιολογία. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να περιμένουν να απολαύσουν την ησυχία και την ιδιωτικότητα του έβδομου ορόφου του πανεπιστημίου, ο οποίος είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στις μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές.

Λίστα με 278 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
27525
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5195
:
32720
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Εφαρμοσμένη Πληροφορική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • International Students: Welcome to Manchester Metropolitan University
 • What to Expect on Arrivals Day: Birley
 • #McrMetUni Open Day: Welcome
 • International Students: Living and Studying in Manchester
 • Meet International Student David

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιστήμη δεδομένων Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
83% 5% 1% £27000 167 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά και Επιστήμη Δεδομένων Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
82% 5% 5% £27000 167 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων MSc Πανεπιστήμιο του Warwick
(The University of Warwick)
- - - - - Κόβεντρι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσική με Επιστήμη Δεδομένων Msci (Hons) Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου
(Queen Mary University of London)
- - - - - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων με έτος ίδρυσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
- - - - - Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων με εφαρμοσμένη επιχειρησιακή πληροφορική με έτος θεμελίωσης Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
- - - - - Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένη Επιστήμη Δεδομένων MSc (PG) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £21700 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
MSc Επιστήμη Δεδομένων MSc Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
- - - £17500 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Master of Data Science (Social Analytics) MSc Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
- - - £31500 - Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Data Science MSc (PG) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £15300 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης