Manchester Metropolitan University
Τεχνητή νοημοσύνη και επιστήμη δεδομένων BSc (Hons)
Manchester Metropolitan University - Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 35 αποφοίτους AI and Data Science BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με άλλοι στην πληροφορική από το Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με άλλοι στην πληροφορική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
73 /100
35 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Χρήση υπολογιστή

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : άλλοι στην πληροφορική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27000 £23500 £29500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24000 - £31000 £18500 - £30000 £21500 - £38000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Χρήση υπολογιστή (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25944 £25338 £28029
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22584 - £29832 £17868 - £32338 £21868 - £37456

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το πτυχίο στην Τεχνητή Νοημοσύνη και Επιστήμη Δεδομένων θα σας εφοδιάσει με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για την απόκτηση, την επιμέλεια, τη διαχείριση, την ανάλυση και την εξαγωγή συμπερασμάτων από δεδομένα για την επίλυση προβλημάτων του πραγματικού κόσμου.

Στο πρώτο έτος σπουδών σας, θα μελετήσετε βασικά θέματα πληροφορικής, όπως προγραμματισμός και βάσεις δεδομένων, καθώς και εξειδικευμένα θέματα, όπως μαθηματικά, στατιστική και οι αρχές και η πρακτική της επιστήμης των δεδομένων. Καθώς προχωράτε στο δεύτερο έτος, θα προχωρήσετε σε πιο προχωρημένα θέματα, όπως η εφαρμοσμένη προγνωστική μοντελοποίηση, οι αλγόριθμοι και οι δομές δεδομένων, η μηχανική μάθηση (ένα βασικό θέμα στην τεχνητή νοημοσύνη), καθώς και η θεωρία και η εφαρμογή εναλλακτικών μοντέλων βάσεων δεδομένων. Στο τελευταίο έτος σπουδών σας, θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε πολύπλοκα θέματα όπως η βαθιά μάθηση, ο υπολογισμός υψηλών επιδόσεων και τα μεγάλα δεδομένα, και θα ασχοληθείτε με ένα τεχνικό έργο μεγάλης κλίμακας. Παράλληλα με αυτά τα θέματα, θα αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στην επικοινωνία και την ομαδική εργασία.

Σπουδάστε τεχνητή νοημοσύνη και επιστήμη δεδομένων μαζί μας και θα αποκτήσετε βασικές, μεταβιβάσιμες δεξιότητες υπολογιστικής και στατιστικής σκέψης για τη δημιουργία και την ανάπτυξη προϊόντων με γνώμονα τα δεδομένα. Θα σας εξοπλίσουμε με τις γνώσεις για την επίλυση προκλήσεων σε μια σειρά πιθανών τομέων εφαρμογών πλούσιων σε δεδομένα, όπως η ιατρική, η υγεία, το κλίμα, οι μεταφορές, το μάρκετινγκ και οι πωλήσεις.

 • ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΟΦΈΛΗ
 • Εξειδικευτείτε στους συναρπαστικούς και ταχέως αναπτυσσόμενους τομείς της τεχνητής νοημοσύνης και της επιστήμης των δεδομένων, αποκτώντας γνώσεις και δεξιότητες που εκτιμώνται ιδιαίτερα από μια σειρά εταιρειών τεχνολογίας.
 • Θα σπουδάσετε ένα πρόγραμμα σπουδών που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη βιομηχανία για να σας εξοπλίσει με το φάσμα των δεξιοτήτων και των δυνατών σημείων που απαιτούν οι εργοδότες.
 • Η τετραετής διαδρομή πρακτικής άσκησης σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε το τρίτο έτος σας σε μια πρακτική άσκηση στον κλάδο, ενισχύοντας τις προοπτικές απασχόλησής σας μετά την αποφοίτησή σας. Αυτό μπορεί να εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα.
 • Επενδύουμε 115 εκατ. λίρες για να μεταμορφώσουμε τον τρόπο με τον οποίο διδάσκουμε και μαθαίνετε στη Σχολή Θετικών Επιστημών και Μηχανικής. Το νέο μας κτίριο Dalton, που θα λειτουργήσει από το φθινόπωρο του 2023, θα ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ φοιτητών, προσωπικού και βιομηχανίας και θα παρέχει βελτιωμένους χώρους διδασκαλίας, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου εργαστηρίου πληροφορικής και μαθηματικών.
 • Θα βιώσετε πώς είναι να εργάζεστε ως μέλος μιας επαγγελματικής ομάδας, βρίσκοντας λύσεις σε πολύπλοκα προβλήματα μέσω ομαδικών εργασιών. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε εξωσχολικές εργασίες για να εφαρμόσετε περαιτέρω τις δεξιότητές σας, όπως hackathons, εκδηλώσεις παιχνιδιών και την κοινωνία πληροφορικής της Ένωσης Φοιτητών.
 • Οι άριστες εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν εργαστήρια διδασκαλίας εξοπλισμένα με υπολογιστές υψηλών προδιαγραφών με εξειδικευμένο, τυποποιημένο για τη βιομηχανία λογισμικό που τρέχει είτε σε Windows είτε σε Linux.
 • Το ειδικό εργαστήριό μας παρέχει έναν ανεπίσημο κοινωνικό χώρο εργασίας με τακτικές συνεδρίες υποστήριξης από τους καθηγητές υποστήριξης του προγράμματός μας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους AI and Data Science BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

58% Επαγγελματίες πληροφορικής
8% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
7% Διοικητικά επαγγέλματα
4% Επαγγέλματα αθλητισμού και γυμναστικής
4% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
4% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
2% Στοιχειώδη επαγγέλματα
2% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
2% Διδάσκοντες επαγγελματίες
1% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Please note that offers for this course are typically made based on grades rather than the UCAS tariff, dependent on the qualifications presented.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Δεχόμαστε βαθμό διάκρισης σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω θέματα: - Σχεδιασμός, τοπογράφηση και προγραμματισμός για κατασκευές - Ψηφιακή παραγωγή, σχεδιασμός και ανάπτυξη - Εκπαίδευση και φροντίδα παιδιών - Μηχανική κτιριακών υπηρεσιών για κατασκευές - Επιτόπιες κατασκευές - Ψηφιακές επιχειρηματικές υπηρεσίες - Ψηφιακές υπηρεσίες υποστήριξης - Υγεία - Επιστήμη Υγείας - Επιστήμη

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Εξετάζουμε μια σειρά από προσόντα OCR που ισοδυναμούν με 3 A Levels, ή σε συνδυασμό με A Levels ή άλλα προσόντα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το επίπεδο A Level στις θετικές επιστήμες (ή ισοδύναμο προσόν) με βαθμό Β. Μπορούμε επίσης να θεωρήσουμε τις σχετικές ενότητες του OCR Cambridge Technical ως ισοδύναμο του A Level Science.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 5.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAI and Data Science, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ είναι ένα ίδρυμα που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και ιδρύθηκε το 1970 στην πόλη του Μάντσεστερ. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από το γεγονός ότι απέχουν λιγότερο από δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Από ακαδημαϊκής άποψης, το πανεπιστήμιο προσφέρει όλα τα πιο συνηθισμένα προγράμματα Φιλελευθέρων Τεχνών, αλλά και κάποια λιγότερο συχνά εμφανιζόμενα αντικείμενα, όπως η Εγκληματολογία και η Κοινωνιολογία. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να περιμένουν να απολαύσουν την ησυχία και την ιδιωτικότητα του έβδομου ορόφου του πανεπιστημίου, ο οποίος είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στις μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές.

Λίστα με 278 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
27525
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5195
:
32720
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Εφαρμοσμένη Πληροφορική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • International Students: Welcome to Manchester Metropolitan University
 • What to Expect on Arrivals Day: Birley
 • #McrMetUni Open Day: Welcome
 • International Students: Living and Studying in Manchester
 • Meet International Student David

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Πολιτική και Επιστήμη Δεδομένων BSc (Hons) Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου
(The London School of Economics and Political Science)
- - - £24720 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνικές Επιστήμες με Επιστήμη Δεδομένων BSc (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
- - - £32100 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων (με ενσωματωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £18830 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων και ανάλυση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £20500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γλωσσολογία με Επιστήμη Δεδομένων (συμπεριλαμβανομένου του έτους πρακτικής άσκησης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £19500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά για την Επιστήμη Δεδομένων BSc BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £19330 £21260 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά για την Επιστήμη Δεδομένων με πρακτική άσκηση BSc BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £19330 £21260 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένη Πληροφορική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
83% 5% 10% £27000 160 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων BSc (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
- - - £35000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης