Loughborough University of Technology
Φαρμακευτική και φαρμακευτική χημεία (με έτος πρακτικής άσκησης) MChem (Hons)
Loughborough University of Technology - Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 45 αποφοίτους Medicinal and Pharmaceutical Chemistry (with placement year) MChem (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Χημεία από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Χημεία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
90 /100
45 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Χημεία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Χημεία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28000 £26500 £31000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24500 - £32000 £22500 - £32000 £26500 - £40500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Χημεία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26087 £25084 £30411
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23037 - £30143 £20483 - £31674 £24333 - £37866

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το πτυχίο MChem στη φαρμακευτική και φαρμακευτική χημεία έχει σχεδιαστεί για να σας εφοδιάσει με τις δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστείτε στη φαρμακευτική βιομηχανία και σε συναφείς τομείς, ενώ παράλληλα αναπτύσσει τις επιστημονικές ερευνητικές σας δεξιότητες.

Η έρευνα στη χημεία διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στην κατανόηση των ασθενειών και στην ανάπτυξη αποτελεσματικών φαρμάκων. Η αναζήτηση νέων φαρμάκων για την αντιμετώπιση του καρκίνου, των καρδιακών παθήσεων και των λοιμώξεων παραμένει μια σημαντική πρόκληση στην αιχμή της ιατρικής έρευνας. Οι εξελίξεις στην παγκόσμια υγειονομική περίθαλψη βασίζονται σε πτυχιούχους υψηλής εξειδίκευσης με ερευνητικές δεξιότητες και ισχυρό υπόβαθρο στην οργανική χημεία, σε συνδυασμό με ευρεία κατανόηση της φαρμακολογίας και των συναφών βιοχημικών τομέων.

Το MChem στη Φαρμακευτική και Φαρμακευτική Χημεία αποτελεί ιδανική προετοιμασία για φοιτητές που επιθυμούν να συμβάλουν στην ανακάλυψη και ανάπτυξη φαρμάκων του μέλλοντος ή που ενδιαφέρονται για βιομηχανική ή ακαδημαϊκή έρευνα.

Το MChem Medicinal and Pharmaceutical Chemistry σας δίνει την ευκαιρία να σπουδάσετε χημεία ως κύριο αντικείμενο μαζί με θέματα που σχετίζονται με την ιατρική και φαρμακευτική βιομηχανία. Για παράδειγμα, στο πρώτο έτος θα αναπτύξετε μια καλή κατανόηση των βασικών αρχών της χημείας, ενώ στο δεύτερο έτος θα εμβαθύνετε τις γνώσεις σας στις αρχές της βιολογικής χημείας με έμφαση σε θέματα που σχετίζονται με την ιατρική και φαρμακευτική βιομηχανία. Οι βιολογικές ενότητες δεν εξαρτώνται από την ύπαρξη βιολογικού υπόβαθρου.

Στο τρίτο έτος μελετώνται περαιτέρω προχωρημένα θέματα σχετικά με τη φαρμακευτική και τη βιολογική χημεία και αναλαμβάνονται δύο ερευνητικές εργασίες. Θα πραγματοποιήσετε επίσης μια εμπεριστατωμένη βιβλιογραφική ανασκόπηση ενός βασικού θέματος, που θα σας οδηγήσει σε εξειδικευμένες γνώσεις σε έναν συγκεκριμένο τομέα.

Στο τελευταίο έτος του MChem θα αναπτύξετε περαιτέρω τις δεξιότητες που απαιτούνται για την πρωτότυπη επιστημονική έρευνα με τη διεξαγωγή της διατριβής σας και ενός εκτεταμένου ερευνητικού έργου.

Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σας σπουδών θα αποκτήσετε πρακτική εργαστηριακή εμπειρία στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας STEMLab. Έχετε την ευκαιρία να προσθέσετε περαιτέρω αξία στο χρόνο σας στο Loughborough περνώντας ένα έτος πρακτικής άσκησης στη βιομηχανία αποκτώντας περιζήτητη εργασιακή εμπειρία ή εξερευνώντας τις επιλογές για σπουδές στο εξωτερικό. Ως φοιτητής χημείας στο Loughborough θα επωφεληθείτε από υψηλά επίπεδα ψυχολογικής υποστήριξης, ένα πρόγραμμα καθοδήγησης από ομοτίμους και τις συναρπαστικές γνώσεις του φημισμένου ακαδημαϊκού προσωπικού μας, πολλοί από τους οποίους δραστηριοποιούνται στην έρευνα με εκτεταμένο αντίκτυπο.

Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ MChem και BSc;

Τόσο το πτυχίο Χημείας BSc (Hons) όσο και το πτυχίο Χημείας MChem (Hons) είναι προσανατολισμένα προς την πρακτική άσκηση της χημείας στον κόσμο εκτός του Πανεπιστημίου. Το 3ετές (ή 4ετές σάντουιτς) BSc μας σας εφοδιάζει για απασχόληση στη χημεία, σε επιστημονικούς και άλλους τομείς. Το 4ετές (ή 5ετές sandwich) MChem είναι κατάλληλο για φοιτητές που μπορεί να επιθυμούν να εκπονήσουν διδακτορικό ή να σταδιοδρομήσουν στη βιομηχανική έρευνα.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Medicinal and Pharmaceutical Chemistry (with placement year) MChem (Hons) από Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough

35% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
15% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Βιβλιοθηκονόμοι και συναφείς επαγγελματίες
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Νομικοί επαγγελματίες
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Αξιολογείστε με εξετάσεις και εργασίες. Ανάλογα με την ενότητα, οι εργασίες μαθημάτων μπορεί να περιλαμβάνουν γραπτές εργαστηριακές εκθέσεις, προφορικές παρουσιάσεις, παρουσιάσεις αφίσας, ερευνητικές εργασίες, αξιολόγηση από ομοτίμους και διατριβές. Οι φοιτητές του MChem πρέπει να επιτύχουν μέσο όρο 55% ή περισσότερο στα έτη 2 και 3 για να προχωρήσουν στο επόμενο έτος του προγράμματος. Η κατάταξη του πτυχίου σας στο MChem θα καθοριστεί από τον σταθμισμένο μέσο όρο των βαθμών σας στα έτη 2, 3 και 4 σε αναλογία 20:40:40.

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 5.0
  • Foundation / Pathway Courses
  • 7.0
  • MSc Media and Cultural Analysis, BSc Business and Management
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMedicinal and Pharmaceutical Chemistry (with placement year), MChem (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Φαρμακευτική και φαρμακευτική χημεία (με έτος πρακτικής άσκησης) MChem (Hons)

EU £27250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Διεθνή £27250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Ενώ το κόστος των διδάκτρων σας καλύπτει πολλά πράγματα, δεν καλύπτει τα πάντα. Για παράδειγμα, αυτό το μάθημα δεν καλύπτει το κόστος της γραφικής ύλης, της εκτύπωσης, των βιβλίων ή των επανεξετάσεων που μπορεί να χρειαστείτε.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Φυσικές Επιστήμες

  • #5 
  • #8 
  Χημεία
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #16 
  • #22 
  Χημεία

  [Δημοσίευση 14 Μαΐου, 2024]
  • #20 
  • #301 
  Χημεία

  [Δημοσίευση 10 Απριλίου, 2024]

Προβολή του συνόλου των 30 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough

Σχετικά με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough

Το Πανεπιστήμιο του Loughborough ιδρύθηκε το 1909 και βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη, ανάμεσα στο Leicester και το Nottingham. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε δύο διαφορετικές πανεπιστημιουπόλεις, η μία στο Loughborough και η άλλη στο Λονδίνο. Στην κύρια πανεπιστημιούπολη του Loughborough οι φοιτητές απολαμβάνουν πρόσβαση σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, όπως το προηγμένο ερευνητικό εργαστήριο SSEHS, τη βιβλιοθήκη Pilkington, καθώς και πολυάριθμες επιλογές για σνακ και εστιατόρια σε όλη την πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 234 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough

προπτυχιακοί φοιτητές:
14460
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3300
:
17760
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Φαρμακευτική Χημεία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Loughborough has the Best Student Experience in the UK
 • Exchange students’ experiences of studying at Loughborough University School of Business & Economics
 • Ask our students - Postgraduate Virtual Open Day
 • One word to describe the Loughborough University experience
 • Vlog: Q&A with Loughborough University students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Χημεία με ανακάλυψη φαρμάκων MChem Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £25250 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φαρμακευτική επιστήμη MSc Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
91% 0% 0% £17600 78 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φαρμακολογία και ανακάλυψη φαρμάκων MSc Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £26100 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φαρμακευτικές επιστήμες (με ένα έτος στη βιομηχανία) MSc Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £28600 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φαρμακευτική και Φαρμακευτική Χημεία MChem (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
90% 10% 2% £27250 151 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φαρμακευτική και φαρμακευτική χημεία (με έτος πρακτικής άσκησης) MChem (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
90% 10% 2% £27250 151 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φαρμακευτική Χημεία MSc Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
88% 10% 10% £17600 135 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φαρμακευτική Επιστήμη με Διοίκηση Επιχειρήσεων με Θεμελιώδες Επιστημονικό Έτος MSc Πανεπιστήμιο του Lincoln
(University of Lincoln)
- - - - - Λίνκολν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φαρμακευτική επιστήμη (4 έτη FT) MPharmSci Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
62% 1% 6% - 98 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χημεία με Ανακάλυψη και Ανάπτυξη Φαρμάκων με Έτος Επιστημονικού Ιδρύματος MChem (Hons) Πανεπιστήμιο του Lincoln
(University of Lincoln)
- - - - - Λίνκολν Oncampus πλήρους απασχόλησης