Loughborough University of Technology
Μηχανική υλικών με έτος θεμελίωσης BEng (Hons)
Loughborough University of Technology - Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων τεχνολογία υλικών

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : τεχνολογία υλικών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28500 £32000 £39000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £26000 - £40000 £28000 - £39000 £31000 - £44500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε τεχνολογία υλικών (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29682 £29847 £35333
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £27125 - £33625 £22796 - £37622 £27667 - £44431

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το μάθημα αυτό απευθύνεται κυρίως σε υποψηφίους που δεν έχουν σπουδάσει τα προαπαιτούμενα μαθήματα που απαιτούνται για την εισαγωγή στο πρώτο έτος ή δεν έχουν εκπληρώσει τις αναμενόμενες προϋποθέσεις εισόδου λόγω δυσμενών καταστάσεων ή λόγω των αθλητικών τους υποχρεώσεων, καθώς και σε ώριμους φοιτητές που επιστρέφουν στην εκπαίδευση ή σε άτομα που εγκαταλείπουν τη φροντίδα.

Η ολοκλήρωση ενός έτους θεμελίωσης θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε στα κύρια προγράμματα σπουδών Μηχανικών Υλικών, εφόσον πληρούνται τα σχετικά κριτήρια εξέλιξης.

Τα μαθήματα θεμελίωσης διδάσκονται εσωτερικά από το προσωπικό του Πανεπιστημίου, συμπεριλαμβανομένου εξειδικευμένου διδακτικού προσωπικού θεμελίωσης. Ως φοιτητής του μαθήματος θα είστε πλήρες μέλος του Πανεπιστημίου, με την ίδια πρόσβαση στην Ένωση Φοιτητών, στις λέσχες, στις κοινωνίες, στις αθλητικές εγκαταστάσεις και στα τμήματα υποστήριξης.

Η διδασκαλία θα γίνει μέσω ενός συνδυασμού διαλέξεων, σεμιναρίων, εργαστηρίων και φροντιστηρίων. Κατά τη διάρκεια του έτους θα παρακολουθήσετε μαθήματα στα Εφαρμοστέα Μαθηματικά, τη Φυσική, τα Υλικά με την Επιστήμη της Μηχανικής και μια επιλογή από Προγραμματισμό με Ηλεκτρονικά ή Προγραμματισμό με Σχεδιασμό ή Χημεία.

Η ολοκλήρωση των θεμελίων μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην επιτυχία του συνολικού πτυχίου σας: όχι μόνο ανοίγει πόρτες σε μαθήματα που προηγουμένως μπορεί να φαίνονταν κλειστά, αλλά παρέχει επίσης μια υγιή βάση πάνω στην οποία μπορείτε να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη ακαδημαϊκή σταδιοδρομία. Πολλοί από όσους έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα foundation έχουν επίσης δηλώσει πόσο ευεργετικό ήταν για αυτούς στην υποστήριξη της μετάβασής τους στην πανεπιστημιακή ζωή.

Το μάθημα Foundation Studies προσφέρει επίσης την ευκαιρία σε φοιτητές με πολύ υψηλές επιδόσεις στο άθλημα που επιλέγουν, οι οποίοι επιθυμούν να σπουδάσουν στο Loughborough, αλλά δεν έχουν τα απαιτούμενα προσόντα λόγω αθλητικών υποχρεώσεων. Είναι ιδανικό για τους φοιτητές που επιθυμούν να συνδυάσουν την αθλητική τους προπόνηση επιδόσεων με ακαδημαϊκές σπουδές. Εάν πιστεύετε ότι το αθλητικό σας προφίλ σας επιτρέπει να εξεταστείτε για το πρόγραμμα του επίλεκτου αθλητή, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με το [email protected] **πριν** από την υποβολή αίτησης.

Διαπιστευμένο από το Institute of Materials, Minerals and Mining (IOM3) για λογαριασμό του Engineering Council για την πλήρη κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Incorporated Engineer και τη μερική κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Chartered Engineer.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Materials Engineering with Foundation Year BEng (Hons) από Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough

60% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Οι θεμελιώδεις ενότητες αξιολογούνται με συνδυασμό γραπτών εξετάσεων ή/και εργασιών μαθημάτων. Ορισμένες ενότητες αξιολογούνται συνεχώς καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Οι τυπικές εργασίες μαθημάτων περιλαμβάνουν εργαστηριακές εκθέσεις, δοκίμια, παρουσιάσεις, αξιολογημένα φροντιστήρια, εργαστήρια και αξιολόγηση από ομοτίμους (αξιολόγηση των επιδόσεων των συμφοιτητών σας). Αναμένεται ότι για κάθε ώρα που βρίσκεστε σε ένα δομημένο μάθημα, θα πρέπει να αφιερώνετε δύο ώρες από το δικό σας χρόνο για έρευνα, συγγραφή, εκμάθηση εργασιών ή εκπόνηση καθορισμένων ερωτήσεων κ.λπ.

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για τεχνολογία υλικών

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 5.0
  • Foundation / Pathway Courses
  • 7.0
  • MSc Media and Cultural Analysis, BSc Business and Management
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees

Διεθνείς φοιτητές: ONCAMPUS Loughborough για την υλοποίηση του Προπτυχιακού Προγράμματος Ιδρύματος (UFP). Οι διεθνείς φοιτητές μπορούν να υποβάλουν απευθείας αίτηση για το Undergraduate Foundation στη διεύθυνση https://www.oncampus.global/uk/campuses/oncampus-loughborough.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMaterials Engineering with Foundation Year, BEng (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Μηχανική υλικών με έτος θεμελίωσης BEng (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα που αναφέρονται παραπάνω αφορούν το ακαδημαϊκό έτος 2023/24. Τα δίδακτρα για το 2024/25 δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου. Θα ενημερώσουμε αυτές τις πληροφορίες μόλις είναι διαθέσιμες. Τα δίδακτρα που παρέχονται αφορούν μόνο το έτος ίδρυσης. Παρακαλείστε να δείτε τις σελίδες των επιμέρους μαθημάτων για τις επόμενες πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα. Τα τέλη αναθεωρούνται ετησίως και είναι πιθανό να αυξηθούν ώστε να ληφθούν υπόψη οι πληθωριστικές πιέσεις.

Τα δίδακτρα καλύπτουν το κόστος της διδασκαλίας, της αξιολόγησης και της λειτουργίας των πανεπιστημιακών εγκαταστάσεων, όπως η βιβλιοθήκη, ο εξοπλισμός πληροφορικής και άλλες υποστηρικτικές υπηρεσίες. Τα πανεπιστημιακά δίδακτρα και τέλη μπορούν να καταβληθούν εκ των προτέρων και υπάρχουν διάφοροι τρόποι πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών πληρωμών και της πληρωμής σε δόσεις.

Ενώ το κόστος των διδάκτρων σας καλύπτει πολλά πράγματα, δεν καλύπτει τα πάντα. Για παράδειγμα, αυτό το μάθημα δεν καλύπτει το κόστος της γραφικής ύλης, της εκτύπωσης, των βιβλίων ή των επανεξετάσεων που μπορεί να χρειαστείτε.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Μηχανική

  • #19 
  • #299 
  Μηχανική
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]
  • #18 
  • #401 
  Επιστήμη Υλικών
  NTU Κατατάξεις ανά Θέμα
  [Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough

Σχετικά με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough

Το Πανεπιστήμιο του Loughborough ιδρύθηκε το 1909 και βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη, ανάμεσα στο Leicester και το Nottingham. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε δύο διαφορετικές πανεπιστημιουπόλεις, η μία στο Loughborough και η άλλη στο Λονδίνο. Στην κύρια πανεπιστημιούπολη του Loughborough οι φοιτητές απολαμβάνουν πρόσβαση σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, όπως το προηγμένο ερευνητικό εργαστήριο SSEHS, τη βιβλιοθήκη Pilkington, καθώς και πολυάριθμες επιλογές για σνακ και εστιατόρια σε όλη την πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 234 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough

προπτυχιακοί φοιτητές:
14460
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3300
:
17760
 • Loughborough has the Best Student Experience in the UK
 • Vlog: Q&A with Loughborough University students
 • Why study a postgraduate degree with Loughborough University?
 • Exchange students’ experiences of studying at Loughborough University School of Business & Economics
 • Ask our students - Postgraduate Virtual Open Day
 • One word to describe the Loughborough University experience

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μηχανική βιοϋλικών BEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- 0% 5% £27250 179 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη και Μηχανική των Υλικών BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- 0% 0% £29110 150 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη και Μηχανική των Υλικών BEng (Hons) Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
- 0% 5% £40940 200 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη και Μηχανική των Υλικών BEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- 5% 0% £27250 165 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική βιοϋλικών (με έτος πρακτικής άσκησης) BEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- 0% 5% £27250 179 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη και Μηχανική των Υλικών (με έτος πρακτικής άσκησης) BEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- 5% 0% £27250 165 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη και Μηχανική των Υλικών BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου
(Queen Mary University of London)
- 0% 0% - 136 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη και μηχανική των υλικών με ένα έτος στο εξωτερικό BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου
(Queen Mary University of London)
- 0% 0% - 118 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική υλικών με έτος θεμελίωσης BEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- 0% 5% - 179 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη και μηχανική υλικών με βιομηχανική εμπειρία BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου
(Queen Mary University of London)
- 0% 0% - 118 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης