Loughborough University of Technology
Επιστήμη των υπολογιστών και τεχνητή νοημοσύνη (με έτος πρακτικής άσκησης) Msci (Hons)
Loughborough University of Technology - Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 115 αποφοίτους Computer Science and Artificial Intelligence (with placement year) Msci (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Επιστήμη υπολογιστών από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Επιστήμη υπολογιστών.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
92 /100
115 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιστήμη υπολογιστών

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιστήμη υπολογιστών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £33000 £35000 £46500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £30000 - £40000 £29000 - £47500 £33000 - £59500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιστήμη υπολογιστών (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29851 £25148 £29843
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24795 - £35800 £18856 - £32927 £21678 - £41090

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το MSci στην Επιστήμη των Υπολογιστών και την Τεχνητή Νοημοσύνη, το οποίο είναι αναγνωρισμένο από την BCS (British Computer Society), θα σας εφοδιάσει με τις περιζήτητες δεξιότητες της επιστήμης των υπολογιστών, της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΤΝ) και της έρευνας για να εισέλθετε σε αυτόν τον συναρπαστικό τομέα της τεχνολογίας.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο ταχέως αναπτυσσόμενους και συναρπαστικούς τομείς τεχνολογικής ανάπτυξης της γενιάς μας, με εκτεταμένες δυνατότητες επίλυσης σημερινών προβλημάτων και μεταμόρφωσης του κόσμου γύρω μας. Η τεχνητή νοημοσύνη έχει εφαρμογές στην υγειονομική περίθαλψη, στον κλάδο του λιανικού εμπορίου, στις έξυπνες συσκευές, στην κατασκευή, στην ασφάλεια, στη διαχείριση πληροφοριών, στα παιχνίδια - σχεδόν σε κάθε τομέα που μπορείτε να φανταστείτε!

Το πτυχίο μας Msci Computer Science and Artificial Intelligence είναι ένα πτυχίο πληροφορικής που επιτρέπει στους φοιτητές να εξειδικευτούν στον εξελισσόμενο τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, την επιστήμη της μίμησης της ανθρώπινης νοημοσύνης με τη χρήση υπολογιστών.

Με έδρα το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Loughborough, το MSci Computer Science and Artificial Intelligence περιλαμβάνει ευρεία κάλυψη όλων των σημαντικών θεμάτων της επιστήμης των υπολογιστών, καθώς και εξειδικευμένα μαθήματα στην τεχνητή νοημοσύνη, τα οποία διδάσκονται από κορυφαίους παγκοσμίως ειδικούς. Η έρευνά μας τροφοδοτεί συνεχώς το πρόγραμμα διδασκαλίας μας, πράγμα που σημαίνει ότι θα μάθετε τεχνικές αιχμής αυτού του συναρπαστικού θέματος.

Τα δύο πρώτα έτη του προγράμματος είναι ίδια με εκείνα του πτυχίου BSc Πληροφορικής και παρέχουν στέρεες βάσεις για το τρίτο έτος, όταν θέματα όπως η ρομποτική, οι ευφυείς πράκτορες, η συλλογιστική σε αβέβαια συστήματα, η όραση υπολογιστών, τα νευρωνικά δίκτυα και η βαθιά μάθηση μελετώνται σε προχωρημένο επίπεδο μέσω εξειδικευμένων ενοτήτων, καθώς και μιας τελικής εργασίας. Οι ευρείες επιλογές του τρίτου έτους, οι οποίες διδάσκονται από ειδικούς στους αντίστοιχους τομείς, σας επιτρέπουν να μελετήσετε σε μεγαλύτερο βάθος άλλα θέματα πληροφορικής και να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις σε καθιερωμένους και αναδυόμενους τομείς του τομέα.

Το έτος MSci παρέχει μια ευρεία κατανόηση και μελέτη της επιχειρηματικότητας, της ηγεσίας και της διαχείρισης, μαζί με ένα ομαδικό έργο για να αναπτύξετε τις ικανότητές σας στην ομαδική εργασία. Υπάρχει επίσης ένα σημαντικό, βασισμένο στην έρευνα ατομικό έργο που διεξάγεται με ένα μέλος του ακαδημαϊκού προσωπικού, το οποίο θα αναπτύξει τις δεξιότητες που απαιτούνται για μια καριέρα στη βιομηχανική έρευνα ή για διδακτορικές σπουδές.

Καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών σας θα επωφεληθείτε από τους υψηλής ποιότητας πόρους του τμήματος, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης πέντε καλά εξοπλισμένων γενικών εργαστηρίων πληροφορικής και εξειδικευμένων εργαστηριακών εγκαταστάσεων για εργασίες σε θέματα ρομποτικής, δικτύωσης, HCI και τεχνολογίας απεικόνισης.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Computer Science and Artificial Intelligence (with placement year) Msci (Hons) από Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough

80% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
0% Επαγγελματίες πληροφορικής
0% Επαγγέλματα πωλήσεων
0% Επαγγέλματα σχεδιασμού
0% Στοιχειώδη επαγγέλματα
0% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
0% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Ανάλογα με τη φύση της ύλης, ορισμένα μαθήματα αξιολογούνται με ένα μείγμα εργασιών και εξετάσεων (για παράδειγμα 25% εργασίες και 75% εξετάσεις), ενώ άλλα μαθήματα αξιολογούνται με 100% εργασίες ή 100% εξετάσεις. Οι εργασίες του μαθήματος βασίζονται σε μια ποικιλία εργασιών, όπως προγραμματισμός, ατομικές εκθέσεις, έργα, εργαστηριακές εργασίες, συνεισφορά σε φροντιστήρια, ομαδικές εργασίες και παρουσιάσεις.

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 5.0
  • Foundation / Pathway Courses
  • 7.0
  • MSc Media and Cultural Analysis, BSc Business and Management
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςComputer Science and Artificial Intelligence (with placement year), Msci (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Επιστήμη των υπολογιστών και τεχνητή νοημοσύνη (με έτος πρακτικής άσκησης) Msci (Hons)

EU £27250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Διεθνή £27250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Ενώ το κόστος των διδάκτρων σας καλύπτει πολλά πράγματα, δεν καλύπτει τα πάντα. Για παράδειγμα, αυτό το μάθημα δεν καλύπτει το κόστος της γραφικής ύλης, της εκτύπωσης, των βιβλίων ή των επανεξετάσεων που μπορεί να χρειαστείτε.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Πληροφορική

  • #14 
  • #17 
  Πληροφορική

  [Δημοσίευση 14 Μαΐου, 2024]
  • #15 
  • #176 
  Πληροφορική

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]
  • #18 
  • #301 
  Πληροφορική
  NTU Κατατάξεις ανά Θέμα
  [Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 30 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough

Σχετικά με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough

Το Πανεπιστήμιο του Loughborough ιδρύθηκε το 1909 και βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη, ανάμεσα στο Leicester και το Nottingham. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε δύο διαφορετικές πανεπιστημιουπόλεις, η μία στο Loughborough και η άλλη στο Λονδίνο. Στην κύρια πανεπιστημιούπολη του Loughborough οι φοιτητές απολαμβάνουν πρόσβαση σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, όπως το προηγμένο ερευνητικό εργαστήριο SSEHS, τη βιβλιοθήκη Pilkington, καθώς και πολυάριθμες επιλογές για σνακ και εστιατόρια σε όλη την πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 234 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough

προπτυχιακοί φοιτητές:
14460
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3300
:
17760
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Τεχνητή Νοημοσύνη (AI)": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Loughborough has the Best Student Experience in the UK
 • Exchange students’ experiences of studying at Loughborough University School of Business & Economics
 • Ask our students - Postgraduate Virtual Open Day
 • One word to describe the Loughborough University experience
 • Vlog: Q&A with Loughborough University students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Πληροφορική (Τεχνητή Νοημοσύνη) Msci (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
67% 4% 0% £25200 139 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνητή νοημοσύνη MSci (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
82% 15% 10% £12500 132 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υπολογιστών με τεχνητή νοημοσύνη, συμπεριλαμβανομένου του διεθνούς έτους Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
77% 11% 0% £28600 171 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υπολογιστών με τεχνητή νοημοσύνη MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
92% 3% 5% £27400 182 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υπολογιστών και τεχνητή νοημοσύνη Msci (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
92% 8% 0% £27250 168 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνητή νοημοσύνη (με έτος στη βιομηχανία) MSci (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
82% 15% 10% £12500 132 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική (Τεχνητή Νοημοσύνη) MCompu (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
84% 3% 0% £29110 167 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρονική Μηχανική με Τεχνητή Νοημοσύνη MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
80% 2% 25% £27400 190 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική (Τεχνητή Νοημοσύνη) με έτος βιομηχανικής πρακτικής άσκησης MComp (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
84% 3% 7% £29110 167 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική (Τεχνητή Νοημοσύνη) με ένα έτος στη βιομηχανία Msci (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
67% 4% 4% £25200 139 - Oncampus πλήρους απασχόλησης