London Metropolitan University
Κοινωνική εργασία (μεταπτυχιακό) MSc (PG)
London Metropolitan University - Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Social Work (Postgraduate Entry) MSc (PG) στο Πανεπιστήμιο London Metropolitan για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Διαχείριση, Ηγεσία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
97 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29138 £27297 £31519
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24848 - £35191 £20174 - £35659 £22788 - £43702

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

**Γιατί να σπουδάσετε αυτό το μάθημα;

Το πρόγραμμα MSc Κοινωνικής Εργασίας είναι επαγγελματικά διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC). Μόλις ολοκληρώσετε επιτυχώς το πρόγραμμα και γίνετε εγγεγραμμένος κοινωνικός λειτουργός στο HCPC, θα είστε επίσης επιλέξιμοι για μέλος της Βρετανικής Ένωσης Κοινωνικών Λειτουργών.

Η σταδιοδρομία σας θα ωφεληθεί από το μάθημά μας με την ιστορία του που έχει τις ρίζες της στις αρχές της ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων κοινωνικής εργασίας, βοηθώντας σας να εξελιχθείτε σε έναν στοχαστικό και ανθεκτικό επαγγελματία που μπορεί να εργαστεί σε ποικίλα περιβάλλοντα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει εργασία με παιδιά, οικογένειες, ηλικιωμένους ή άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας ή μαθησιακές δυσκολίες.

Το London Met είναι ο "προτιμώμενος πάροχος" κοινωνικής εργασίας το 2017 για την επιτροπή ανάθεσης του Βορειοανατολικού Λονδίνου, η οποία εκπροσωπεί τη Σύμπραξη Ανάπτυξης Κοινωνικής Εργασίας πέντε τοπικών αρχών. Αυτό αποδεικνύει την αριστεία της διδασκαλίας που μπορείτε να περιμένετε στο ΠΜΣ Κοινωνικής Εργασίας που προσφέρουμε.

Περισσότερα για αυτό το μάθημα

Θα εξελιχθείτε σε έναν στοχαστικό και ανθεκτικό επαγγελματία της κοινωνικής εργασίας με αυτό το επαγγελματικά διαπιστευμένο πρόγραμμα. Η έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη των πρακτικών σας δεξιοτήτων για μελλοντική χρήση στο εργασιακό περιβάλλον. Οι δεξιότητες αυτές βασίζονται σε σύγχρονες έρευνες, θεωρίες, πολιτικές και νομοθεσία.

Θα αναπτύξετε γνώσεις σε θέματα όπως:

 • εφαρμογή του νόμου
 • αξιολόγηση και σχεδιασμός
 • ανθρώπινη ανάπτυξη και εξέλιξη
 • αξιολόγηση της έρευνας
 • προστασία ευάλωτων ενηλίκων και παιδιών
 • θεωρία της κοινωνικής εργασίας

Είναι σημαντικό να διασφαλίσουμε ότι θα καταλάβετε πώς να εφαρμόζετε τις ακαδημαϊκές γνώσεις, τις δεξιότητες και τη θεωρία στην πραγματική κοινωνική εργασία.

Στο τελευταίο έτος, θα εκπονήσετε διατριβή σε θέμα της επιλογής σας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της δικής σας ανεξάρτητης μελέτης. Θα είστε ελεύθεροι να συνδυάσετε την έρευνα και τα αποδεικτικά στοιχεία, την τρέχουσα πολιτική, την πρακτική και τις θεωρητικές προοπτικές.

Τι λένε οι μαθητές μας

"Προέρχομαι από το χώρο της πληροφορικής. Η διδασκαλία σχετικά με τις θεωρίες της κοινωνικής εργασίας, την ανθρώπινη ανάπτυξη και εξέλιξη και την αντι-καταπιεστική πρακτική ήταν εξαιρετική για να με βοηθήσει να κατανοήσω τις έννοιες της κοινωνικής εργασίας".

Franck Omombo, τελειόφοιτος φοιτητής στο MSc Κοινωνικής Εργασίας

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Social Work (Postgraduate Entry) MSc (PG) από Πανεπιστήμιο London Metropolitan

25% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Θα αξιολογηθείτε με διάφορες μεθόδους, όπως δοκίμια, παρουσιάσεις, βίντεο και εργασίες, εξετάσεις και αξιολόγηση της πρακτικής άσκησης. Βασική πτυχή είναι η απόκτηση των απαραίτητων δεξιοτήτων πρακτικής σε ένα ευρύ φάσμα πρακτικών πλαισίων σχετικών με την κοινωνική εργασία. Θα πραγματοποιήσετε εποπτευόμενη πρακτική άσκηση σε τουλάχιστον δύο διαφορετικά περιβάλλοντα πρακτικής άσκησης για τουλάχιστον 170 ημέρες κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Η προηγούμενη μάθηση και εμπειρία σας μπορεί να σας απαλλάξει από ορισμένες ενότητες, αλλά όχι από οποιοδήποτε μέρος των 170 ημερών αξιολογημένης πρακτικής άσκησης.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι κατέχουν την αγγλική γλώσσα. Οι αιτούντες που χρειάζονται φοιτητική βίζα επιπέδου 4 ενδέχεται να χρειαστεί να προσκομίσουν ένα Secure English Language Test (SELT), όπως το Academic IELTS. Για τις πιο πρόσφατες απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας δείτε: http://www.londonmet.ac.uk/international/international-admissions/application-guidance-and-entry-criteria/english-language-requirements/undergraduate-english-requirements/
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςSocial Work (Postgraduate Entry), MSc (PG), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Κοινωνική εργασία (μεταπτυχιακό) MSc (PG)

Ιρλανδία £8270 έτος 1
EU £8270 έτος 1
Αγγλία £8270 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £8270 έτος 1
Σκωτία £8270 έτος 1
Ουαλία £8270 έτος 1
Channel Islands £8270 έτος 1
Διεθνή £8270 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Σημειώστε ότι, εκτός από τα δίδακτρα, ενδέχεται να υπάρχουν πρόσθετα έξοδα για πράγματα όπως εξοπλισμός, υλικά, εκτυπώσεις, βιβλία, ταξίδια ή συνδρομές επαγγελματικών φορέων. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες που δεν αποτελούν επίσημα μέρος του μαθήματός σας και δεν απαιτούνται για την ολοκλήρωση του μαθήματός σας, αλλά τις οποίες μπορεί να θεωρείτε χρήσιμες (για παράδειγμα, προαιρετικές εκδρομές). Το κόστος αυτών των δραστηριοτήτων είναι επιπλέον των διδάκτρων σας και των τελών που ορίζονται παραπάνω και θα σας γνωστοποιείται κατά τη διοργάνωση της δραστηριότητας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο London Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο London Metropolitan σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #51 
  • #63 
  Κοινωνική Εργασία
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #62 
  • #74 
  Κοινωνική Εργασία
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 14 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ιδρύθηκε το 1848 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Λονδίνου. Το LMU απέχει μόλις 40 λεπτά με τα πόδια από το Camden Town ή 20 λεπτά με το μετρό από το κέντρο του Λονδίνου. Ορισμένα από τα οφέλη που μπορούν να περιμένουν οι φοιτητές επιλέγοντας το LMU περιλαμβάνουν μια ποικιλία από φοιτητικές εστίες σε διαφορετικές τιμές, αξιόπιστες υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και υπηρεσίες προσανατολισμού για τους πρόσφατα αφιχθέντες διεθνείς φοιτητές. Αυτό το ίδρυμα έχει επιλεκτικό πρότυπο εισαγωγής, οπότε συνιστάται να προετοιμαστείτε για τη συνέντευξή σας εγκαίρως!

Λίστα με 215 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο London Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
9920
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
1440
:
11360
 • Summer graduation 2019 - How does it feel to graduate?
 • Why I love London Met
 • London Metropolitan University
 • Being an international student in London

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μάστερ στην Κοινωνική Εργασία MSW Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
62% 0% 5% £23700 161 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική Εργασία (προπτυχιακά) MSc Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
67% 0% 5% £17600 157 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική εργασία (μεταπτυχιακό) MSc (PG) Πανεπιστήμιο Robert Gordon
(Robert Gordon University)
- - - £14350 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική εργασία (μεταπτυχιακό) MA (PG) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
- - - £12000 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική εργασία (μεταπτυχιακές σπουδές) MSc (PG) Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £18100 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική πολιτική και κοινωνική εργασία PhD Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £9450 £11100 - Γιορκ Oncampus μερική απασχόληση
Κοινωνική Εργασία MA Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική εργασία (μεταπτυχιακό) MA (PG) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
- - - £10000 £12000 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική εργασία MA (μεταπτυχιακό) MA (PG) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £18566 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική εργασία MSc Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £18100 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης