London Metropolitan University
LLM Νομική πρακτική (Top-up) LLM
London Metropolitan University - Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος LLM Legal Practice (Top-up) LLM στο Πανεπιστήμιο London Metropolitan για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Διαχείριση, Ηγεσία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
97 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29138 £27297 £31519
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24848 - £35191 £20174 - £35659 £22788 - £43702

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να σπουδάσετε αυτό το μάθημα;

Διδασκόμενοι από νομικούς εμπειρογνώμονες, το μάθημα LLM Legal Practice είναι μια ευκαιρία για τους αποφοίτους του Legal Practice Course (LPC) να επεκτείνουν περαιτέρω την έρευνά τους σε έναν τομέα ενδιαφέροντος της νομικής πρακτικής. Μαζί με την ερευνητική ενότητα και τη διπλωματική εργασία που θα αναλάβετε, υπάρχουν ευκαιρίες για επαγγελματικές δραστηριότητες εργασίας που θα σας δώσουν περαιτέρω εμπειρία.

Περισσότερα για αυτό το μάθημα

Το LLM Legal Practice είναι ένα συμπληρωματικό μάθημα για όσους έχουν ολοκληρώσει ένα LPC. Στόχος του είναι να σας βοηθήσει να εφαρμόσετε την ακαδημαϊκή κατανόηση και τις τεχνικές έρευνας στην ανάλυση του δικαίου, της πολιτικής και της πρακτικής στον τομέα που έχετε επιλέξει.

Θα μάθετε επίσης πώς να παράγετε αναλυτική, δημιουργική και πρωτότυπη έρευνα που καταδεικνύει τις σχέσεις μεταξύ του ουσιαστικού δικαίου, της πολιτικής, του κοινωνικοοικονομικού πλαισίου και της νομικής πρακτικής.

Αυτό το συμπληρωματικό προσόν έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας, να αποδείξει τις ερευνητικές σας ικανότητες και τις γνώσεις σας σε έναν συγκεκριμένο νομικό τομέα, ανεξάρτητα από τον κλάδο του δικαίου που σκοπεύετε να ακολουθήσετε.

Εκτός από τη βελτίωση των ακαδημαϊκών σας δεξιοτήτων και γνώσεων, στοχεύουμε επίσης να σας βρούμε κατάλληλα συνδεδεμένη επαγγελματική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια του πτυχίου σας. Υπάρχει ένας υπεύθυνος πλήρους απασχόλησης και απασχολησιμότητας, ειδικά αφιερωμένος στη βοήθεια όλων των φοιτητών Νομικής στο London Met.

Τι λένε οι μαθητές μας

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την προσβασιμότητα των καθηγητών και των σεμιναρίων εδώ στο London Met. Μπόρεσα να γίνω πολύ καλός φίλος με ορισμένους από τους καθηγητές και αυτό θα έχει πολύ θετική διαρκή επίδραση πάνω μου, για την οποία είμαι ευγνώμων".

Εθνική έρευνα φοιτητών

"Το μάθημά μου ήταν καλά οργανωμένο. Η εμπειρία μου ήταν υπέροχη."

Εθνική έρευνα φοιτητών

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους LLM Legal Practice (Top-up) LLM από Πανεπιστήμιο London Metropolitan

25% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Οι μέθοδοι αξιολόγησης για το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Νομική Πρακτική (LPC) έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να αντικατοπτρίζουν τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται σήμερα οι δικηγόροι και περιλαμβάνουν αξιολογήσεις δεξιοτήτων και εξετάσεις με ανοικτό βιβλίο. Θα ολοκληρώσετε επίσης εργασίες μαθημάτων και μια διπλωματική εργασία για την απόκτηση του τελικού σας μεταπτυχιακού διπλώματος στη νομική πρακτική.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςLLM Legal Practice (Top-up), LLM, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Θα πρέπει να διαθέτετε πτυχίο νομικής (το οποίο χορηγείται από εγκεκριμένο φορέα παροχής υπηρεσιών Solicitor Regulation Authority (SRA)), με βαθμό τουλάχιστον second class honours. Αυτό πρέπει να περιλαμβάνει την επαρκή επιτυχία στις αξιολογήσεις των επτά θεμελίων νομικών γνώσεων: Δημόσιο Δίκαιο, Υποχρεώσεις Ι (σύμβαση), Υποχρεώσεις ΙΙ (αδικοπραξία), Ποινικό Δίκαιο, Κτηματολογικό Δίκαιο, Ίδια κεφάλαια και καταπιστεύματα και Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Περαιτέρω οδηγίες σχετικά με το τι ισοδυναμεί με αναγνωρισμένο πτυχίο νομικής είναι διαθέσιμες στον δικτυακό τόπο του SRA (προσθέστε σύνδεσμο). Εάν δεν είστε πτυχιούχος νομικής, θα χρειαστείτε ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα νομικής (GDL) ή Common Professional Examination (CPE) με μέσο όρο τουλάχιστον 50%. Πριν από την εγγραφή στο πρόγραμμα οι υποψήφιοι θα πρέπει επίσης να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία για την ολοκλήρωση του ακαδημαϊκού σταδίου της κατάρτισης με τη μορφή

επιστολή ή ηλεκτρονικό μήνυμα από την Αρχή Ρύθμισης των Δικηγόρων (SRA) (που ελήφθη πριν από τον Ιούλιο του 2014) ή

επιστολή από το πανεπιστήμιο που σας χορήγησε το πτυχίο, στην οποία να αναφέρεται ότι το προπτυχιακό σας δίπλωμα είναι αναγνωρισμένο πτυχίο νομικής (θα εκδοθεί με την ολοκλήρωση του πτυχίου σας) ή ότι έχετε ολοκληρώσει και περάσει και τα επτά βασικά μαθήματα του GDL/CPE εντός του μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού προσπαθειών (όχι περισσότερες από τρεις).

Θα ληφθούν υπόψη και άλλοι παράγοντες, ιδίως η ανάγκη για σπουδές με μερική απασχόληση στο Λονδίνο, η απόδειξη της ικανότητας επιτυχούς παρακολούθησης των δεξιοτήτων του μαθήματος και το κίνητρό σας να γίνετε δικηγόρος, το οποίο αποδεικνύεται, για παράδειγμα, από σχετική απλήρωτη ή αμειβόμενη εργασιακή εμπειρία.

έξοδα

Δίδακτρα LLM Νομική πρακτική (Top-up) LLM

Channel Islands £630
Ιρλανδία £630
EU £630
Διεθνή £630
Αγγλία £630
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £630
Σκωτία £630
Ουαλία £630

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Σημειώστε ότι, εκτός από τα δίδακτρα, ενδέχεται να υπάρχουν πρόσθετα έξοδα για πράγματα όπως εξοπλισμός, υλικά, εκτυπώσεις, βιβλία, εκδρομές ή συνδρομές επαγγελματικών φορέων. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες που δεν αποτελούν επίσημα μέρος του μαθήματός σας και δεν απαιτούνται για την ολοκλήρωση του μαθήματός σας, αλλά τις οποίες μπορεί να θεωρείτε χρήσιμες (για παράδειγμα, προαιρετικές εκδρομές). Το κόστος αυτών των δραστηριοτήτων είναι επιπλέον των διδάκτρων σας και των τελών που ορίζονται παραπάνω και θα σας γνωστοποιείται κατά τη διοργάνωση της δραστηριότητας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο London Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο London Metropolitan σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Νομικά

  • #21 
  • #29 
  Νομικά
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #71 
  • #88 
  Νομικά

  [Δημοσίευση 14 Μαΐου, 2024]

Προβολή του συνόλου των 14 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ιδρύθηκε το 1848 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Λονδίνου. Το LMU απέχει μόλις 40 λεπτά με τα πόδια από το Camden Town ή 20 λεπτά με το μετρό από το κέντρο του Λονδίνου. Ορισμένα από τα οφέλη που μπορούν να περιμένουν οι φοιτητές επιλέγοντας το LMU περιλαμβάνουν μια ποικιλία από φοιτητικές εστίες σε διαφορετικές τιμές, αξιόπιστες υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και υπηρεσίες προσανατολισμού για τους πρόσφατα αφιχθέντες διεθνείς φοιτητές. Αυτό το ίδρυμα έχει επιλεκτικό πρότυπο εισαγωγής, οπότε συνιστάται να προετοιμαστείτε για τη συνέντευξή σας εγκαίρως!

Λίστα με 215 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο London Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
9920
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
1440
:
11360
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Νομική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • London Metropolitan University
 • Being an international student in London
 • Summer graduation 2019 - How does it feel to graduate?
 • Why I love London Met

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Πρόγραμμα κατάρτισης δικηγόρων (Μάστερ) LL.M Πανεπιστήμιο BPP
(BPP University)
- - - £16600 - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάθημα Θεμελιώδεις αρχές δικαίου (Μάστερ) MLaw Πανεπιστήμιο BPP
(BPP University)
- - - £14100 - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μεταπτυχιακό δίπλωμα νομικής (LLM) (F64) LLM Ανοικτό Πανεπιστήμιο
(The Open University)
- - - - - Μίλτον Κινς Online μερική απασχόληση
Νομικές σπουδές και πολιτική MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
87% 5% 5% £21900 £20800 194 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
MLaw (Πρακτική δικηγόρων) - Ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό 4 ετών MLaw Πανεπιστήμιο της Νομικής
(The University of Law)
77% 4% 7% £16700 117 Γκίλντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομικές σπουδές και φιλοσοφία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
90% 4% 4% £21900 £20800 196 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομικές σπουδές και ισπανικές και λατινοαμερικανικές σπουδές (5 έτη) MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
90% 4% 4% £21900 £20800 196 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς σχέσεις και νομικές σπουδές MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
87% 5% 0% £21900 £20800 190 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομικές Σπουδές και Ισπανικές και Λατινοαμερικανικές Σπουδές MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
90% 4% 4% £21900 £20800 196 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γαλλικές και νομικές σπουδές (5 έτη) MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
90% 4% 4% £21900 £20800 192 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης